מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
טוב, דיברו על זה הרבה, אבל הייתי בטוח ש"אצלי זה לא יקרה" לוח של GIGABYTE 7VRXP ver 1.1 עם GEFORCE TI4600 של MSI (שניהם חדשים) שהבעיה היא לאחר 10 - 20 שניות לאחר שהמחשב עולה, התצוגה במסך נהפכת למטושטשת, ולאט לאט אי אפשר לראות תמונה בכלל מרוב טישטוש, (לא קשור לDRIVER כי זה קורה גם בDOS) יש מישהו ששמע או מכיר איזשהו כיוון למה אפשר לעשות?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרהרתי בזה, אם אפשר ליצור משחק שח בין שני המעבדים, אפשר, כמובן בצורה הרבה יותר מסובכת אבל אפשר, לעשות שהם ילחמו אחד נגד השני בcs או ut... או בעצם שהם אפילו יתחרו בינהם במירוץ מכוניות או סימלטור טיסה או בעצם הכול... הרי בסופו של דבר מה ההבדל?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון הביקורות טובות אבל רציתי לדעת אם יש לכם מה להוסיף . תודה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לקנות מחדש חדש, אבל פתאום קראתי כתבה מפוצצת על הלוח החדש של ASUS, עם פיצ'רים מתקדמים, זכרונות 32bit במקום 16bit, ועוד כל מיני דברים כאלה. כדאי לחכות, או ללכת על ה- P4T533C ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך עדכון ביוס ללוח הזה i850 של אינטל, ואני לא מוצא מאיפה להוריד באתר שלהם. תודה... :smoke:
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה תענו רק מי שיש לו את הלוח, בלי שטויות. ותפרטו סיבות בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני שוקל לשדרג את המחשב. יש לי כרגע : AMD ATHLON 850 ALOT A ואני רוצה לקנות: AMD DURON 1.1 והייתי רוצה לדעת (או לראות ביקורת השוואתית) מהם הבדלי המהירות בינהם (וכמובן לטובת מי), בכמה בערך האחד טוב מהשני והאם כדאי לי לשדרג (אני אוכל למכור את המעבד והלוח הישן במחיר טוב). כל מי שיש לו ניסיון אישי או קרא/ראה השוואה כלשהי בנושא מוזמן לענות לי תודה מראש על ההעינות (אני מקווה).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? שלום ! היום פירקתי מאוורר מספק ישן ואני לא ממש מוצא את השקע שעל לוח האם כדי להשחילו - בשמי ובשם ההנהלה ניר
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בן דוד שלי מתכוון לקנות מחשב מבוסס פנטיום 4 ולעשות אוברקלוקינג מסויים בשלב מסויים הוא לא מתכנן משהו קיצוני ולכן לא רוצה להשקיע בלוחות שעולים 900 וכו' בינתיים ראיתי את Gigabyte GA-8IRX INTEL 845 DDR - הגירסא החלשה של הלוח שטום הגיע מ2.4 ל3 ג'יגה ועם פחות אפשרויות ו ASUS P4B66-C נראה לי לוח לא רע מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המעבדים של אינטל עובדים בסוקט 423 478 וכד' אבל לסוקט A יש מספר גם לא? מישהו יודע מהו?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מה עדיף הMSI KT3-ARU או הGigabyte GA-7VRXP שניהם עולים בסביבות ה670 700 שקל, או שיש בעצם לוח יותר טוב בטווח מחירים הזה (600-750)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף? ואני לא מתכנן להריץ אף אחד מהזכרונות במהירות יותר גבוהה מזו שיועדה להם. ???
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
??? יש לי מחשב פנטיום ארבע 800 מגה הרץ לוח אם אינטל 815 רציתי לדעת אני מתכנן לעבור לפנטוים ארבע אבל אני רוצה שתגידו לי מה אני צריך להוציא מהמארז ומה אני יכול להשאיר במארז כדיי לעבור לפנטיום ארבע למשל רק את לוח האם והזיכרונות או עוד כול מיני דברים, ( אני רוצה להשאר עם המארז שיש לי והחלקים אבל רוצה להחליף רק את הדברים הנחוצים כדיי לעבור לפנטיום ארבע ולא להוציא את הכול ולקנות חדש רק את הדברים הנחוצים כדיי שהמחשב שלי יהיה פנטיום ארבע ) ,וכמה עולים החלקים הנחוצים לפנטיום ארבע ותנו שמות של חברות טובות אבל למשל לוח אם לא יותר מאשר 1200 שקל ללוח אם.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות CELERON1300( 256K Cache Inc. Fan Socket 370 0.13 Micron OEM (סלרון טוטלין) אבל אני לא יודע איזה לוח לקנות :-[ אני רוצה לוח זול. מישהו יכול לעזור לי? אני לא עושה ולא יעשה OC!! תודה.
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
Gigabyte GA-7VTX-H Plus ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1700 + 256MB DDR BUFFALO ב1561 ש"ח שווה את הכסף?? לבחור שלא יודע מה זה O/C וכולה רוצה לשחק בכמה משחקים ואינטרנט
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
- אני לא עושה OC. - כרטיס מסך: GeForce2 Pro 64MB DDR - זכרון שיהיה עם הלוח: Samsung 512MB PC2700 - מעבד שיהיה: AMD Athlon XP 1800+ בבקשה תצביעו ותסבירו את בחירתכם. בבקשה הסברים רלוונטיים ועובדתיים, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
חשבתי על זה, יצרו מאיץ גרפי כדי להוריד מהעומס של המעבד את רוב הקטע של העיבוד הגרפי ואחת הסיבות של הכרטיס קול הוא כדי שהוא יעבד את הקול, כנ"ל לגבי כרטיס רשת... (בקשר לאחרון אני לא בטוח) עכשיו מה שאני שואל זה למה לא ליצור כרטיסי פי סי אי שמורידים מכוח העיבוד של המחשב, יקחו מהמעבד את הצורך לעבד a.i או גאומטריה של שלבים הוא מיליון ואת דברים, או בכלל ליצור כרטיס פי סי אי שהוא עוד מעבד נגיד של עוד 300 מגה הרץ... תחשבו, עולה 200 שקל ובמקום up-grade של כל המעבד פשוט קונים אחד כזה, יש בעיה עם דבר כזה? נ.ב. ברמה עקרונית גם הראם הוא חלק מהעניין. וחוץ מזה, מעבד כזה (300 מגה הרץ) לא צריך להתחמם יותר מדי, ככה שheatsink קטן ופשוט יספיק.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד חדש ולשמור על עלויות כמה שיותר נמוכות (גם בלוח) רציתי AMD 1600או 1700 אבל אני מפחד שהוא ישרף לי. לקנות P4 1.6 או שהAMD בסדר??
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא נוהג להתעסק יותר מדי בלוחות אם, אז רציתי לשאול אם הלוח שלי טוב, i850-W83627 ולפי מה שהבנתי הוא פועל עם זיכרון RDRAM. האם הלוח הזה טוב? אם כדאי להחליף אותו? האם הוא ישן? כי יש לי 382 זיכרון פנימי ועדיין המחשב שלי איטי יחסית(win XPpro )
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לרוב לא עושה יותר מידי עם המחשב בעיקר משחק (SOF2 GTA3 THPS3 וכו...)ובאינטרנט. אני רוצה לקנות לוח חדש שתומך בלפחות AGP X4 ובגלל שאני לא רוצה להחליף לוח ולהשאר עם הP3 אני רוצה להחליף גם מעבד. יש לכם משהו להמליץ לי (מעבד+לוח) בעלות הכי נמוכה ועדיין שייתן תמורה נורמלית. תודה מראש רום
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנא הביעו דעתכם על טכנולוגיות מהירויות וכו'...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-