עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. זה נכון שלוחות האם של ASUS עובדים טוב יותר עם מעבדי INTEL מאשר לוחות האם של GIGABYTE?? בקיצור, מה שאני מנסה לשאול הוא כך::איזה לוח אם עובד טוב יותר עם מעבדי INTEL, לוחות האם של ASUS (כפי שנאמר לי) או לוחות האם של GIGABYTE???

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ראיתי את הזכרונות האלה ב KSP ב 300 שקל ויש לי עכשיו כסף זמין,עכשיו יש לי זיכרון של DIMM1 256 mb וזה לא מספיק לי. האם זה יעבוד על הלוח שלי? והאם אני יצטרך להוציא הזיכרון שיש לי עכשיו ולשים את החדש??? ואם לא על איזה אתם ממליצים לי? הזכרונות שלי: וזה הלוח:

• 10 תגובות
    • 640 צפיות
  3. אהלן לכל בעלי הלוח הנ"ל, יצא ביוס חדש לפני כמה ימים בגרסת F5a עד היום, הלוח הזה לא היה יציב בשום OC שניסיתי, רוב הזמן גם בסטוק היה נופל. גם את ה PhenII 710 0904 שלי הוא סירב בכל תוקף לפתוח כמו שצריך. (עד לנקודה שחשבתי מספר פעמים להחזיר אותו לחנות ולהחליף בASUS..) אבל עם הביוס החדש המערכת סוף סוף קיבלה קצת רוח חיים.. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=576288 http://service.futuremark.com/compare?3dmv=1104842 יציב prime95 blend מעל 8 שעות, OCCT LinPack שעתיים. לא היה לי את הסבלנות לנסות מעבר לזה. שדרוג מומלץ בחום :-) שבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by אוריפ,

ראיתי באתר של החברה את הלוח הזה (IS7-E2): http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E2&fMTYPE=Socket+478 חוץ מהקירור הפסיבי (האם הוא מספיק לעומת האקטיבי בגרסא הקודמת?) האם יש עוד שינויים? האם כדאי לקנות אותו או את הגרסא הקודמת?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by Skippy,

שלום, יש לי פנטיום 4 478 עם שני סטיקים של זכרונות ,512MB-400MHZ הסתכלתי על הקופסא של הלוח אם שלי וקלטתי שהוא תומך בדיואל צ'אנל, שמתי את הזכרון בדיואל צ'אנל והכל עובד בסדר... רק ששמתי לב שמאז שעשיתי את זה הווינדווס עובד קצת יותר לאט יש מצב שהדיואל צ'אנל מוריד מהמהירות של המחשב? ומה עדיף, דיואל צ'אנל או רגיל בשביל המפרט שכתבתי ^^ תודה!

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  6. Started by Cha0stAlker,

מה המעבד הכי טוב לOC עד 900 ש"ח? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. דגם הזיכרון: VS2GBKIT667D2 האם יתאימו זה לזה? באתר של CORSAIR ראיתי את ההערה הבאה: NOTE: Must use F4 BIOS or newer for optimal RAM compatability מה הכוונה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  8. Started by neli4,

המפרט ללא לוח אם: מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 1 1180 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 730 1 730 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 360 1 360 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 1 195 ציוד רשתות? מודם / פקס Price Units Total 56k V92 PCI 45 1 45 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 ספקי כוח? Enermax Price Units…

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by duvdevanim,

שלום, נשברו לי 2 כניסות SATA על לוח האם שלי מסוג: asus p4s800d (לא נגרם נזק נוסף ללוח מכיוון שהצלחתי להפעיל ווינדוס בעזרת HD IDE אחר). לכן קניתי בקר SATA מדגם VT6421. כאמור, יש לי מספר הרדיסקים מסוג IDE- שעל אחד מהם יש מערכת הפעלה. הפעלתי את המחשב בעזרת הרדיסק מסוג IDE - התקנתי את הדריבר וההרדיסק עם חיבור ה SATA שמחובר דרך הבקר - מזוהה בווינדוס (ז"א- ברגע שאני נכנס למחשב שלי אני רואה אותו ). ברגע שאני מנסה לעשות בוט מההרדיסק- לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש הוווינדוס על ההרדסיק (כאמור, ה SATA) - הכנתי דיסק עם הדיבר של הכרטיס, בהפעלת ההתקנה לחצתי F6 ההתקנה זיהתה את ההרידסק ועשתה פורמט והעתקת קבצים של ההתקנה. ברגע ששני השלבים האלה הסתימו התבצעה הפעלה מחדש אוטומטית - שלאחריה כלו…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. AMD 65mn באותו רמה של CORE 2 E6400 יהיה מלחמה ? יכול להיות ירידת מחירים?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  11. שלום רב ושבוע טוב לכולם. כרגע במחשב שלי יש 4 GB של MUSHKIN ENHANCED DDR2 CL 5 -5-5-18 800MHZ ובשולחן שלי שוכבים 2 סטיקים של MHZ ,OCZ PLATINUM DDR2 CL-4-5-4 800. הוצאתי אותם כאשר קניתי 4 GB של MUSHKIN. האם אפשר להוסיף אותם שיעבדו יחד עם MUSHKIN. רוצה את עצה שלכם, כי יש להם CL שונה כפי שאמרתי וגם רשומים מתחים שונים (על OCZ רשום 2.1V, על MUSHKIN 1.8-1.9V). צריך לציין שכאשר קניתי את 4 GB ניסיתי לשלב אותם עם 2 GB OCZ שלי ומחשב אפילו לא עלה. כאשר הוצאתי 2 GB OCZ זה עבד מצוין ועובד כך במשך שנה. פשות חבל לי שיש לי 2 GB טובים שאני לא משתמש. אולי עשיתי משהו לא נכון. אודה מאוד על עזרתכם. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by LG_Falcon,

אשמח אם תיעצו בעניין. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לP4, אבל אני צריך לקנות בשביל זה לוח אם חדש. לוחות אם לעניין הם רבים ומגוונים - רק שאני מוגבל בדבר אחד קטן - יש לי 750MB SDRAM כבר על המחשב וחבל לי סתם ככה 'לזרוק אותו', מאחר ולא מצאתי אף לוח לP4 עם בקר מתאים לSDRAM... על כך יש לי 3 שאלות: 1. מצאתי לוח אחד - ASUS P4S133-L, יש לו תושבת של 168 כך שהוא מתאים לSDRAM - אך האם הוא מדור ישן? התכונות הקיימות בו ישנות יותר? התמיכה שלו תהיה מוגבלת לשדרוגים נוספים? 2. מצאתי לוחו נוספים התומכים -גם- בSDRAM בנוסף לDDR, יש להם 4 תושבות, 2 לכל סוג. האם ניתן להשתמש בכולן במקביל או שמדובר ב-'או או'? 3. האם בכלל שווה להשאיר את הזכרון הזה, האם הוא יצור בעצם צוואר בקבוק והאטה מאחר וכל שאר הרכ…

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  13. Started by gjook,

מקריאה רבה של חומר בנושא המעבד ההנ"ל , הגעתי למסקנה שהe6750 המעבד המשתלם ביותר בתווח מחירים שבין 1000 ש"ח ל1500 ש"ח,(ויש שיגידו שהוא גם עדיף אפילו על q6600 , בגלל שבכל זאת אין הרבה שימושים כיום ב4 ליבות , הוא זולל הרבה חשמל , והוא חם כמו תנור קטן, אבל אני לא יכנס לזה כי בכל זאת יש הרבה צדדים לנושא)... מבחינך oc הוא גם לא רע בכלל , אנחנו מקבלים מעבד שעובד ב333mhz במכפלה של 8 , שזהו כאילו לקחו את הe6420 , ועשו לו המהרבה בבאס מ266 , ל333 , תוספת של 537 מגה בסה"כ למהירות העבודה של המעבד , מ2128 מגה , ל2664 מגה.(שניהם באותו המחיר לפי אינטל , ולשניהם אותו מכפלה). מה אתם אומרים על שנתארגן כמה חברה , ומישהו בעל יכולת שיכנוע בנינינו ידבר עם skypc\iqpc , נראה לי עדיף סקאי פי סי ,…

• 274 תגובות
    • 34.2k צפיות
  14. השאלה בכותרת. ;D __________________________________________ עריכה : יש לי מעבד פנטיום 4 (1.6), אם אפשר שיהיה בו פייווייר ויואסבי 2.0 כ.רשת ועדיף בלי 5.1 ערוצים והכי חשוב שיעבוד עם רדאונים !

15. Started by shlomom,

לפי ידיעה ב digitimes AMD מתכננת להשיק מעבד נוסף (ואחרון) בסדרת ה Athlon X2. המעבד יפעל בתדר 3.2Ghz ויכיל 2MB L2 cache. המחיר ינוע בטווח $220-248 זהו נסיון אחרון להשיג פלח שוק בתחום הגבוה של המעבדים כפולי הליבה (ולצמצם מעט את הפער עד השקת ה Phenom) וביצועיו מוערכים ב 10-15% מתחת ל E6850. יכולות ה OC של המעבד יהיו מוגבלות מאוד מן הסתם.

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by amiroh,

שלום לכולם, אני מעונין לקנות מחשב חדש ורציתי המלצות. יש לי היום לוח של אינטל שאני ממש מרוצה ממנו וחשבתי לקנות גם עכשיו לוח של אינטל הבחור מהחנות המליץ לי על לוח DG33FBC עם הציפסיט g33 מה אתם אומרים על הלוח הזה? מברור שעשיתי היום ראיתי שעומדים לצאת לוחות עם ציפסיט X38 שתומכים DDR3 בניגוד G33 ידוע למישהו מה המחיר של לוחות אלו אמורים להיות? ואיזה מעבד כדאי לקחת ? אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים ואני לא רוצה להשקיע הרבה כסף האם ה4300 או שצריך מעבד מסדרה 6600 ? תודה לכל העוזרים....

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7787 יש לי כרגע 512 ראם ובדיוק אותו דגם של מה שמוכרים בחנות הזאת, אבל אני לא יכול אותו לקנות עכשיו כי אני צריך לעשות איזו עבודה קטנה קודם בשביל להשיג את הכסף. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה שיש ב logicpc כבר לא יימכר בחודשים הקרובים בגלל שהוא דגם יישן מדי? או שהם עדיין ימשיכו למכור אותו לפחות לעוד חצי שנה? דרך אגב זאת החנות היחידה שראיתי דגם שתואם למה שיש לי עכשיו, אם תמצאו את אותו מוצר שיש בחנות הזאת, בחנות אחרת, זה מאוד יעזור. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  18. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34781 קצת הסברים על תהליך הבישול של פרוסות הסיליקון של AMD

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. המחשב ייועד לגיימינג קל עד בינוני כי הבן שלי בדיוק בשלב המעבר ממשחקי ריימן למשחקי GTA/DOOM וכדומה... מעבד - האם הפרש הביצועים בין i5 7500 ל i5 7600 שווה את ההפרש במחיר של 133 ש"ח? האם הAlpine 11 Pro מספיק למשימה? זכרונות - Hyper-X או Kingston? שניהם במהירות 2133 סטיק בודד של 16GB DDR4. לגבי המהירות, הייתה שמועה ש2400 לא מוצלחים באותה מידה כמו ה2133, האם זה נכון או שלרכוש 2400? המבנה של הHyper-X יותר "קרבי"(צלעות קירור), משמעותי? ההפרש במחיר 33 ש"ח. לוח - GA-H270-HD3 או GA-Z270P-D3 ? אם אני לא טועה בZ270P יש תמיכה לזכרונות מהירים יותר(לשדרוג עתידי...?) ותמיכה בUSB 3.1, שניהם באותו המחיר 491 ש"ח. תודה לעוזרים

20. לכל בעלי הלוחות הבאים...תהנו! ASUS P5WDG2 WS Professional Intel 975X/ICH7R BIOS 0307 and later P5W64 WS Professional Intel 975X/ICH7R BIOS 0116 and later P5W DH Deluxe Intel 975X/ICH7R BIOS 1403 and later P5B Deluxe/WiFi-AP Intel P965/ICH8R BIOS 0709 and later P5B Deluxe Intel P965/ICH8R BIOS 0709 and later P5B Intel P965/ICH8 BIOS to be released P5B-E Intel P965/ICH8R BIOS to be released P5B-E Plus (No US Model) Intel P965/ICH8R BIOS 0108 and later P5B-V Intel G965/ICH8 BIOS 0403 and later MSI 975X Platinum V.2 MS-7246 BIOS V7.2 or later P965 Platinum MS-7238 BIOS V`1.1 or later P5N Diamond MS-7320 NO BIOS Update Needed P5N Platinum MS-7350 NO BIOS Update Nee…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אם כן אשמח לשמוע אם עבד/עובד טוב, שוקל להתקין

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, יש לי לוח EP43-DS3L וכאשר המחשב כבוי הלוח ממשיך להזין מתח ל PS2 ו USB העכבר ממשיך לדלוק ואם הדיסק הנייד מחובר לUSB גם הנורה שלו דולקת... השאלה.... האפ אפשר לכבות את זה איכשהו? זה מפריע לי בלילה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  23. כותרת, חשבתי על גיגה בייט EP45-DS3R. או על ASUS P5Q או גרסאת ה - PRO? מה אומרים? שימושים בעיקר לעבודה של חישוב מתמטי, VMWARE ואולי טיפה OC. יבגני

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  24. יש לי לוח פיצוץ p5ld2 לצערי הרב גרסה 1. השקעתי הרבה כסף בכרטיס טלויזיה,כרטיס מסך זיכרון אדיר,הארד דיסק כמעט חצי טרה (2x250). אני מאוד מרוצה הכל רץ פיקס, הבעיה שצריבות ו קידודי סרטים הולכים יחסית לאט.(שוב רק יחסית) לפי רוב המבחנים אין כ"כ הבדל בין פנטיום 4 גרסה ....6 ופנטים d. הקפיצה הגדולה היא ה core 2. אז מה אתם אומרים? לחכות קצת ולהחליףלוח ומעבד? או לשדרג למעבד פנטיום d? ואז להתקע עם לוח ומעבד מדור הביניים? תודה רביב

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by man-of-God,

שלום זה זמן רב שאני חושב כי יש לי בעיה חומרתית במחשב חדש יחסית (כמה חודשים) להלן הנושא הראשון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483171.msg4135614#msg4135614 היום נתקלתי בפוסט פה בפורום על memtest86 הרצתי אותה ולאחר כ 30 שניות היא נתקע / סיימה את הבדיקה ( פעמים ברציפות עם אותה התצוגה) להלן התמונה : אשמח אם מישה יכול להסביר לי על התמונה (דעתי היא שיש בעיה - השאלה אם אני צודק) לינק לתמונה (בפורום היא יוצאת גדולה מידי) http://img51.imageshack.us/img51/4080/img2567ml.jpg תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.