מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לתרום חלקים של מחשב/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות..
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ביממה האחרונה התפרסמה פירצת אבטחה חדשה במעבדי אינטל בשם BranchScope. אין לי לממש חשק לתרגם את עיקרי הדברים אז הנה ללינק שמסביר פחות או יותר במה מדובר http://www.guru3d.com/news-story/intel-processors-vulnerable-to-new-branchscope-attack.html באינטל כבר הודיעו שההתקפה דומה לפרצות הקודמות שהתגלו ושהפאצ'ים הבאים יסתמו גם את הפירצה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ערב טוב חברי הפורום. בהמשך להתפתחויות בנושא הרצת מעבדי Coffe Lake על לוחות Z170/Z270, הערב אני מביא לכם ידיעה על כך שמשתמש בשם Splave באתר HWBOT הצליח להריץ את מעבד הI7 8700K על לוח הZ170 שברשותו באמצעות צריבת ביוס שעבר שינוי על ידו (מישהו אמר LGA 771>LGA 775? )וחיבור 2 פינים על המעבד ביחד (אין צורך לכסות פינים מעבר לכך). התוצאות מוצגות לפניכם: https://community.hwbot.org/topic/175489-asrock-z170-mocf-lives-on-coffee-lake-mods/ יש לציין שמדובר בלוח אסרוק (כאשר ידוע שלוחות אסרוק ידידותיים למודים כאלה) ובעתיד מתכננים להריץ מעבד זה גם על לוחות אחרים (כפי שעשו כבר עם הI3 8100) כשימאס לי מה6700K, בכיף אחליף ל8700K (או אולי ל9700K? מי יודע? …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Core i5-4460 (3.20GHz) or better : minimum resuirements אני עם i5 760 2.8 + GTX1060 זכרון 8G
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם לוח ASUS P8Z68-V, זיכרון 16גיגה, ומעבד i5-2500K. בנוסף יש כ.מסך RADEON HD7850 משופר, מארז מידי Lian-Li וספק כח אמריקאי 750W (אין בעית חיבור ללוחות החדשים) עיקר העבודה היא באוטוקאד ומאיה. בנוסף התחביבים הכבדים, פוטושופ לייטרום ופרימייר. אין כמעט משחקים. פה ושם קודי.. מכיון שעברו כמה שנים טובות מאוד עם הנ"ל, רציתי להשתדרג במעבד, לוח אם, זכרונות ואם צריך עוד .. אין כ"כ מגבלת תקציב אבל בסביר. אשמח להצעותיכם המומחים.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
AMD מבהירה כי המתנה לדגם האולטימטיבי בדור החדש שלה עשויה להיות מיותרת ואף מאכזבת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
- 1 follower
-
-
פרצות אבטחה חדשות התגלו במעבדי אינטל הפעם תחת השם Spectre-NG https://www.heise.de/ct/artikel/Exclusive-Spectre-NG-Multiple-new-Intel-CPU-flaws-revealed-several-serious-4040648.html מדובר ב 8 פרצות אבטחה חדשות ש 4 מהם הוגדרו כקריטיות. הפירצה החמורה והפשוטה ביותר לניצול מאפשרת הרצת קוד ב VM שמשפיע על המחשב המרכזי. כרגע אין פרטים טכנים על כל אחת מהפרצות אבל כבר עכשיו ברור שכל אחת מהם תצטרך טלאי משלה למרות שכלום נובעות מאותו פגם בארכיטקטורה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כל הפרטים הטכניים של ערכות ה-Z390 נחשפו באופן רשמי באתר יצרנית השבבים, שבועיים לפני ההשקה המיועדת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
היכונו לראות מארזים, קירורים וספקי כוח חדשים תחת מותג ה-TUF הפופולרי של מובילת עולם לוחות האם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 2 followers
-
-
בונה נייח חדש. מבקש לקבל פידבק וחוות דעת על הלוח הזה שאני שוקל לקנות. https://www.asus.com/Motherboards/TUF-H370-PRO-GAMING-WI-FI/specifications/ לא לא מתכנן OC , כנראה אל על I7 דור 8. חשוב לי מלבד הביצועים, גם שלא יהיה חם במיוחד כי הולך לבנות מחשב שקט. אחד הדברים שקצת מפריעים לי בו הוא שכרטיס הקול המובנה הוא עם קודק ישן מאלו הקיימים היום בלוחת יקרים יותר. אבדוק גם כיוון של כרטיס נפרד לנושא. דבר נוסף, האם לאור מה שתיארתי שווה לי ללכת על סדרת Z370 . כאמחר לא מתכנן OC השאלה אם יש בהם יתרונות אחרים, כמו פיזור חום טוב יותר וכדו'. הויי פיי המבונה זה דבר נחמד ואולי באמת אעבוד אתו, אבל תמיד אפשר כרטיס נפרד . האם יש יתרון/חיסרון לויי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאד מעניין ופוקח עיניים. אפילו אני הופתעתי:
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הכירו את הנייד הראשון של החברה הסינית שיבוסס על מעבדי ה-Ryzen, בתור תוספת מבורכת להיצע המצומצמת להיצע הקיים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הצ'יפ שאמור לתמוך בכל הפיצ'רים החדשים שהגיעו עם H וB 370 ואמורים לאפשר OC בדומה לצ'יפ Z. למישהו מידע מבוסס?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
היצירה המרשימה של Cooler Master ו-AMD מיועדת להתמודד עם כל מה שיש לדור ה-Threadripper 2000 להציע לכתבה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגמים הקרובים של AMD יהיו מועמדים ראויים לתואר מקסימום ביצועים ביחס למחיר - מעבד ה-Ryzen 3 2300X מככב בהדלפה חדשה וחושף מעט מיכולותיו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
אינטל מדווחת על עוד רבעון כלכלי מוצלח למרות כל האתגרים - ומכריזה על יעד (רחוק יחסית) שאמור להיות הסופי בהחלט לבואם של דגמי הדור הבא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית לוחות האם הגדולה ביותר תספק ערכות תוספי קירור שינסו להתמודד עם הקפיצה למעבדים עם כמות כפולה של ליבות עיבוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
- 1 follower
-
-
היי הבנתי שהולכים לצאת מעבדי אינטל חדשים כמובן גם AMD יתנו בראש מתי לדעתכם יהיה השקה רשמית ומכירה בחניות +-? תודה מראאש לעוזרים. אשמח גם להמלצה ללחות חדשים
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את מה שמתיימר להיות מוצר ה-RGB המתקדם ביותר בעולם הזיכרון הדינאמי - ה-Vengeance Pro של Corsair, בתקן DDR4 כמובן. האם יש הצדקה למחיר? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם? https://www.pcworld.com/article/3305360/components-processors/how-the-32-core-ryzen-threadripper-is-suddenly-a-lot-better-at-gaming.html
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
- 1 follower
-
-
מאמר די מעניין על המצב של מעבדי אינטל מול AMD כיום:
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את הנבחרת: יצרנית החומרה הטאיוואנית מכריזה על לוחות האם החדשים מסדרת Z390 של אינטל אשר נוצרו במטרה להתאים לדרישות התובעניות של משתמשים שאפתנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ערתי עדכון ביוס ללוח אם asus prime b350m-e והוחלף מעבד. מאז, מזוהים 16 גיגה של זיכרון.. אבל רק חצי מהם זמינים לשימוש.. למיטב זכרוני זה לא היה קודם.. מה אפשר לעשות(בדקתי כבר שבboot השימוש במקסימום זיכרון לא מסומן ומוגדר כ-0). תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול.. אחד הסטיקים היה טיפה משוחרר.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני בונה מחשב ורציתי רק לקבל התייעצות לגבי זיכורנות של V-COLOR אם הם אמינים או לקחת אותם בעירבון מוגבל? לדוגמא: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TC48G30S815&cart=15391804911940377698 8GB (1x8GB) DDR4 3000Mhz - CL15 - 1.35V - RETAIL עולים רק 327שקל וכתוב אחריות לכל החיים... משיחה עם פלונטר אומרים שזה זיכרונות טובים יבואן שעובד משנות ה90 עד היום ואין סיבה לחשוש מהם... אשמח למישהו בעל ידע...
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-