עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן. השימוש היחיד שלי במחשב הוא גלישה עם לעיתים 50 טאבים פתוחים, נניח תוך כדי ניגון מוסיקה. ידוע לי שאני צריך SSD ו 8GB RAM לפחות, לגבי המעבד אני לא סגור. השאלה היא האם i3 מודרני (haswell) יספיק לי ע״מ להריץ הכל בצורה מושלמת בלי שום תקיעות, או שמא אצטרך להשקיע מעט יותר ב i5. נוציא את התקציב מהמשוואה, חשוב לי שיעבוד חלק לחלוטין. עוד לא סגור אם אקנה לפטופ או אשדרג את הדסקטופ שיושב בצד כבר שנה וחצי, אבל זה לא נראה לי רלוונטי מדי. תודה.

2. Started by avidan,

שלום אני צריך עזרה עם שני לוחות אם. זה אחד http://ksp.co.il/?uin=19318 זה שני http://www.tms.co.il/product/12809 שניהם עולים סכומים יחסית זהים ונותנים כמעט תמורה זהה.לגיגבייט יש קצת יותר דברים כמו פיוז חשמלי על כל כניסת USB אבל הבניה האלקטרונית של ה MSI ניראית מאד מאסיבית. חשוב לציין שנדרש PCIe X8 בשני החריצי הרחבה. באתר של גיגבייט גם צויין ששימוש בחריצי הרחבה X16 מנטרל את ה X1.מה שניראה לי חיסרון דיי גדול. 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) * The PCIEX4 slot shares bandwidth with all PCI Express x1 slots. All PCI Express x1 slots will become unavailable when a PCIe x4 expansion card is installed. * When installing a x8 or above card in the PCIEX4 s…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by amit.w1986,

אהלן, יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור scythe mugen 3 . הטמפ' ב idle נמצאת בין 29-34, 35 מעלות. מה שמוזר הוא שתמיד core אחד נמצא מעל 40 מעלות וזה קופץ כל כמה שניות מ core to core. אני לא נמצא ב OC. צריך לציין שזו תופעה וחדשה ועד לפניי כמה שבועות כל ה cores היו כביכול בטמפ' דומות והיו עולים ויורדים בצורה זהה יחסית. האם זה תקין ? תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב נייד של dell מדגם l501x, המחשב הגיע עם 4GB ראם ועם סלוט אחד פנוי. קניתי זיכרון kingston 4Gb value ram 1333mhz, אבל ברגע שאני מחבר את הכרטיס, המחשב לא מצליח לעלות. מבדיקה הבנתי שהמחשב אמור לתמוך בזיכרון של עד 8GB. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת? יכול להיות שהמחשב לא תומך בזיכרון הזה? אשמח לעזרה,

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  5. אני מתעניין בשידרוג המחשב שברשותי יש לי לוח אם ASUS M2N-E עם מעבד +athlon x2 3800 ו 8ג'יגה ram לצרכי גלישה באינטרנט ואופיס וכן תכנות (מעוניין להריץ מכונות וירטואליות של sharepoint) אני מתעניין בשידרוג המעבד ל AMD Phenom x4 945 3.0GHz אך אינני מצליח להשיג, מישהו יודע היכן אפשר להשיג זאת? כמו כן אופציה אחרת יש לי מעבד intel core quad q8200 שהיה לי במחשב של acer aspier x1700 שהלך לו הלוח ועל כן חשבתי על לוח עבורו אבל שתומך ב ddr3 ב 16 ג'יגה או יותר אם יש לכם המלצות על לוח כזה אשמח לקבל. כמו כן אם יש לי דיסק קשיח sata 3 האם שווה להשקיע בבקר חיצוני כלומר בכרטיס הרחבה בכדי שהדיסק יעבוד במלוא המהירות? תודה מראש לכל העונים והעוזרים וכן אני מודע לכך שהמעבדים שציינתי הינם ישנים.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by zivgev,

אהלן, מה הטמפ' הרצויה למעבד כזה? ובנוסף, האם לאחר OC אם המעבד מגיע ל80 מעלות (במצב עומס) זה תקין? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by yagelk,

אהלן ברשותי שני זיכרונות כל אחד 4 gb. אני רוצה להוסיף עוד 8 gb למחשב. האם להוסיף סטיק אחד של 8 או עדיף שניים של 4? כמובן שהם יהיו אותה חברה ואותו הדגם. השאלה אם שניים 4 או אחד 8? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by regev123,

שלום. אני מעוניין להחליף זכרון וכרטיס מסך למחשב שלי כי הוא מתקשה לאחרונה עם המשחקים החדשים שיוצאים. אני צריך המלצות לגבי איזה זכרון לקנות כי אני מתבלבל כבר מכל השמות השונים שתוקעים לכל זכרון. לפי הבנתי הלוח אם שלי תומך עד 1333mhz תקנו אותי אם אני טועה. אם על הדרך תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך בנוסף אני אודה לכם מאוד (עד 2000 ש"ח לשני החלקים בייחד) מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Ga…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by arieltan,

ברשותי HTPC מבוסס AMD X4 640 GM880-USB3 BOARD וסטיק אחד של 8GB המושאל ממחשב העריכה שלי. המחשב משמש למשחקים בסלון ושימושים כלליים. אני רוצה להתקין זיכרונות 2X4GB. לפי אתר היצרן סוג הזיכרונות המומלץ הוא מסוג: http://ksp.co.il/?uin=15283 בעלות 525 שח רציתי לדעת מה ההבדלים בין הזיכרון הנ"ל לזכרונות הבאים: http://ksp.co.il/?uin=13485 בעלות 425 שח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10402 בעלות 460 שח אציין שהשיקול הכספי לא משמעותי. מה שחשוב לי הוא אמינות מהירות/ביצועים לשימוש עתידי במערכות בעתיד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  10. היי חברה אני רוצה להתקין ווינדוס על המחשב וזאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד העברתי את הווינדוס ל USB..מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר אותו למחשב? לאן אני אמור להכנס בביוס בשביל לכוון אותו שיקרא מה USB? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by oren417,

שלום יש לי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לקנות gtx 1080 ti האם המעבד יגביל פה?. אני משחק ב1440 144hz ו 4k.

12. שלום לכולם. אני בונה מחשב שאני רוצה לתרום שמבוסס על לוח אם בתושבת 1156 שקיבלתי. אשמח לקבל מעבד בתושבת הזו למי שיש מיותר ולא מעוניין בו. הודעות בפרטי בבקשה. תודה רבה לכולם.

13. סטיב עושה כהרגלו עבודה מצוינת, בשני חלקים: חלק ראשון חלק שני

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. האם המכשיר הראשון של אינטל בעידן ה-Kaby Lake-G יהיה מחשב NUC תחת שם הקוד Hades Canyon? לכתבה

15. הכירו את דגמי ה-Celeron וה-Pentium המוזלים שימתינו לכם במחשבים ניידים ונייחים בקרוב מאוד לכתבה

16. סיור בדוכן רחב הידיים של יצרנית השבבים בתערוכת CES 2018 ממחיש את שינוי הכיוון הגדול שהיא עוברת בשנים אלו לכתבה

17. החברה הטאיוואנית היא הראשונה לספק לנו טעימה מהפלטפורמה עבור מעבדי ה-Ryzen 2000 העתידיים - עם לוח אם שכולל את ערכת השבבים X470 לכתבה

18. היצרנית ממקאו ממשיכה להגדיר מחדש את מה שאפשרי בעולם המחשבים הממוזערים עם דגמי Pico מעודכנים לכתבה

19. Started by Gico,

האם אפשר לקבל המלצת מעבד לשרת Plex, בדגש על Transcoding? תודה. כלל האצבע אומר שנדרשים 2,000 יחידות Passmark לכל Client של 1080p שמשתמש ב-Transcoding.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  20. ה- underdog בדואופול של עולם יצור חומרת מעבדים, הלו היא AMD, סוגרת את הדווחים לשנת הכספים 2017 עם פרסום תוצאות רבעון רביעי לשנה זו. את המצגת המקוצרת לתקשורת ניתן למצוא פה ומומלץ למתעניינים לעבור עליה היא מתומצתת יעיל וקצר: http://ir.amd.com/static-files/a5cfa453-1fdf-4ed0-8b3b-86ce86a90ecd עיקרי התוצאות: מכירות החברה ב- 2017 גדלו ב- 25% לעומת השנה הקודמת 2016 (עליה מ 4.25 ל- 5.3 מיליארד דולר) הרווח התפעולי עלה מ- 23% בשנת 2016 ל- 34% בשנת 2017 ההפסד בשנת 2016 (בגודל 497 מיליון דולרים) הפך ב- 2017 לרווח בגודל 43 מיליון דולרים (החברה עברה מהפסד כאוב לרווח מזערי) השפור בבצוע העסקי מבוסס בעיקר על השקת מעבדי החברה מב…

21. מספר הופעות פומביות קטנות חדשות מאירות מעט אור אודות משפחות ה-Cannon Lake וה-Ice Lake של יצרנית השבבים, אך עדיין לא ברור כמה זמן יעבור עד שנראה אותם במחשבים שלנו לכתבה

22. אחד מספקי החומרה המוכרים באירופה (גרמניה ליתר דיוק) הידוע בשמו Mindfactory מתעד את סטטיסטיקת המכירות שלו ומשתף את קהל הגולשים בממצאים. מטה נראה תמונת מצב עדכנית מיום 7.2.2018 המספרת את כל הספור בגזרת המעבדים: ניתן לראות איך טרום השקת ryzen של AMD ,המשווק המדובר כלל אינו מוכר מעבדי AMD, וברגע ש- ryzen נכנס לתמונה במרץ 2017 נתח השוק של AMD בגזרת המעבדים הולך וצובר תאוצה, עד כדי לקיחת הובלה בחודש אוגוסט 2017. הדבר הזה הוא כלל לא צחוק ואין ספק שאינטל חשה אותו היטב מהשטח, לא בכדי אצה רצה וזירזה את השקת דור 8 של מעבדיה, במטרה להשיב אש ולהחזיר את הנתח שוק שאבד לה בחזרה. בכל אופן המצב המשיך לצבור תאוצה עד שיאו בחודש נוב…

23. המחירים די דומים חברים, מה עדיף לי לבחור לעריכת וידאו בפרימייר? Intel Core i5 8600K או intel core i7 8700.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לידיעתכם https://www.gadgety.co.il/198607/amd-ryzen-7-2700x-leak/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הדור החדש של נייד ה-Titan האימתני הופיע במספר חנויות מקוונות כשהוא מצוייד בשבב Coffee Lake מעידן חדש שטרם נחשף באופן ממשי לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.