עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by subarel,

מכאן

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  2. מה נחשבת לטמפרטורה נמוכה מהי טמפרטורה נורמלית וכמה זה גבוהה? זה כמו במעבדים?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by tal_p,

יש למישהו מושג אם אפשר לקנות בארץPHENOM II X 3 ?? או אם יש חנות אמינה בחו"ל שאפשר להזמין, ולהחליף במקרה תקלה??

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by moskitos,

למה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שבאו עם הלוח שלי? יש לי אסוס A7N8X דלוקס וכשאני מנסה לפתוח את הדיסק אז הוא אומר משהו שאני צריך להתקין USB 2.0 ואז כשאני מנסה להתקין זה אומר שהשפה של הווינדוס שלי שונה ויוצא החוצה אז אני עושה כפתור ימני ו-UPEN אבל הצלחתי להתקין רק את הדרייבר של NFORCE 2. האם אפשר להוריד את כל השאר(LAN וכו')?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. היי, אני רוצה לעשות OC וקודם כל רציתי לדעת מהי הטמפרטורה היציבה למעבד שיש לי: http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL66R.html המקסימום טמפרטורה ניתן לראות באתר שהוא: 68 מעלות צלזיוס אבל זה בטח לא הטמפרטורה היציבה תודה רבה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by dogday,

איזה צ'יפ כדי לקנות למעבד a64 3000: nforce 3 via sis ו ali עוד לא יצאו.כדי לחכות?? אם אפשר גם את הסוג של הלוח.תודה!!! -----------עריכה----------- תקציב-900 ש"ח

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  7. הוספתי למחשב שלי עוד 1 ג'יגה זיכרון ועכשיו יש לי 3 ג'יגה ראם עם איזה תוכנות או משחקים אפשר לנצל את כל ה3 ג'יגה זיכרון??? :s05: שגעו חופשי

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by Ashand,

שלום יש לי OSX 10.9 DP8 רץ טוב על: לוח אם : ASUS P6T WS PRO Intel X58 Chipset LGA 1366 Model מעבד : Intel Core i7 920 2.66Ghz (4.5Ghz OC) 8MB Cache Tray LGA 1366 זכרונות :OCZ Reaper DDR3 6Gb Triple Kit 1600MHZ CL7 OCZ3RPR1600LV6GK Model OCZ3605K 2 קיטים סך הכל 12 גיגה כרטיס מסך : 8800GT 512MB בקר בתצורת PCI-X : LSI SAS3041X-R SGL - PCI-X, 3Gb/s, SAS, 4-port דיסקים קשיחים : 3X300GB SAS 15K RPM 1X146GB SAS 15K RPM 10K Velocity raptor 150GB 2 SSD 120GB למערכת הפעלה הכרטיס קול אונבורד לא עובד לי ב 10.9 , ב 10.8 עבד אבל זה לא חשוב יש לי כרטיס קול חיצוני FW ... לקראת צאת המק פרו החדש רציתי לשדרג את המחשב שלי למשהו מפלצתי וחשבתי על משהו כמו מעבד: i7-4930K LGA2011 - Six Core -…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  9. הדברים העקריים 6 או 8 ליבות מול 4 4 זכרונות מול 2 SATA אקספרס לא מעניין \ USB לא מעניין שפות עיבוד אותו דבר יש משהו ששכחתי ?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  10. אם נדהמתם מהיעילות הגבוהה שהציגה אפל בדור המעבדים הראשון פרי פיתוחה למחשבים אישיים - כעת מגיע הדור השני שמבטיח עוד מקצה שיפורים דו-ספרתי כמעט בכל המאפייניםלכתבה

11. השבוע בפורום המפתחים של אינטל (IDF) בסן פרנסיסקו, הציגה אינטל שבבים חדשים המבוססים על ארכיטקטורת סקיילייק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%a4%d7%a9%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%9e%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by waizman,

אני מעוניין להחליף למעבד 1700+ (TBred) כי יש לי MSI KT333 Ultra-ARU וכידוע - הוא פותח מכפלה. יש איזו חנות שתסכים להחליף לי את המעבד (אולי בתוספת כסף) ל 1700+ (טרייד אין)? אם לא, במקרה של "שריפת" המעבד ( ;D) אני יוכל לבקש מעבד אחר? שאלה אחרונה, כמה שווה מעבד כזה (יד ראשונה, AGOGA, מכפלה פתוחה)? במקרה שאני מוכר אותו למישהו הכוונה. תודה !

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by Spider - Mike,

כמה לדעתכם שווה לשלם בעבור : ddr 400 256x2 ?

14. Started by bluemail,

מתי תהיה ירידה הבאה של המעבדים???

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by le011,

מה דעתכם על הלוח? למעבד קונרו-והאם יש אופציה טובה יותר במחיר שלו(700 בערך) מעוייד לאוברקלוקיג

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by naory159,

אני מחפש לוח אם - Quad Core, ומעבד שמתאים לאותו לוח אם, עם הרכיבים הבאים שאני עומד לקנות: כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8800GT 1GB PCIe - Asus (שהלוח אם יותאם ל-PCI-Express 16x) וכמובן סוג זיכרון DDR2... תודה!!

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  17. Started by moskitos,

לוח-אסוס A7N8X דלוקס וכשאני מנסה לפתוח את הדיסק הוא אומר משהו שאני צריך להתקין USB 2.0 וכשאני מנסה להתקין זה אומר שהשפה של הווידוס שלי שונה או משהו ויוצא החוצה. אז ניסיתי לפתוח את הדיסק ע"י קליק ימני ואז התקנתי רק את הדרייבר של NFORCE 2 אבל את השאר זה לא מתקין לי. האם אני יכול להוריד את השאר ומה בדיוק כי אני צריך גם את ה-LAN וכו'.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. אסוס נותנת הצגה ויזואלית בתערוכת האלקטרוניקה הגדולה בעולם עם נורות צבעוניות בלוחות האם שלה, וכמה מסכים שולחניים מעניינים השנה בתערוכת CES החליטה ענקית החומרה לעשות מיצג צבעוני במיוחד, בשל טרנד ה-RGB ששוטף את עולם החומרה עם מקלדות ומארזים שנראים כמו מועדוני לילה. בין מוצרי הגיימינג היחודיים שלה, היא הציגה כמה לוחות אם חדשים בעלי נורות צבעוניות הניתנות לשליטה מלאה תוכנתית. Maximus VIII Formula האח הקטן של ספינת הדגל הוצג. ה-Maximus VIII Formula של אסוס מכניס קצת צבע לשוק הגבוה של לוחות האם. מלבד הרכיבים המתקדמים כמו גופי הקירור, מערכות החשמל ויציאות האחסון, נמצא פה גם מערכת נורות LED נחמדה שתתן קצת צבע למחשב בשימוש תוכנה יעודית. B150I Pro Gaming/Wi…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  19. כרגע יש לי חצי ג'יגה במהירות 233 (תופס לי שני סלוטים) עם מעבד P4 2.56 GHZ משפחת נורטבוד. משנת 2001-2002 . הבעיה שלי שהמחשב די נתקע כאשר מגיעה ל PF USAGE 800 MB ומעלה והדבר מאוד מפריע ומעצבן. השאלה אם כדאי להשקיע בזכרון במהירות כמו שלי שכן הוא יקר יחסית, האם זה ישפר משהו ובכמה ? ולא פחות חשוב, האם מישהו ניסה לשים לו זכרונות במהירות גבוהה יותר (שכן הם יותר זולים) והאם הלוח זיהה ? אשמח להצעות ולקישורים לאתרים

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by POPCORN,

יש לי מחשב i3 עם 4 RAM - מסוג ddr3 אני רוצה לשדרג את הזכרון כדי להפעיל VMware וחשבתי לשדרג לכונן ssd בגדול המחשב עכשיו מספק אותי מאוד, הבעיה היחידה שלי היא האפשרות של הפעלת כונות וירטאליות רציתי לדעת מה עדיף, ssd או זכרון נוסף (זה מגיע כבר לחצי מחשב) או שאם אני משדרג ל ssd אוכל להוסיף זכרון וירטואלי גבוה יותר ואז זה ישפיע? השאלה אם זה עוזר במצב של מחשב וירטואלי? ומה לגבי השיטה של להפוך כונן dok לזכרון? השימוש הוא זמני, אני רק צריך להפעיל כמה מכונות כדי לבדוק משהו וללמוד תודה רבה

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by nivster,

כרגע יש לי XP2100 T-Bred, עם סטפינג טוב, אבל הלוח שלי ענתיקה (KT266) והזכרונות גם. קניתי לא מזמן R9600XT, והמערכת הנוכחית שלי לא עומדת בקצב של הכרטיס. השימוש של המחשב הוא בעיקר משחקים ו-OC, שכמובן מוגבל כרגע... : השאלה היא האם יש טעם להחליף מעבד או שההחלפת לוח וזכרונות לבד גם יעשו עבודה מספקת? אם כן, הייתי רוצה המלצה ללוח + זכרונות טובים בסביבות ה-1500 ש"ח (200 ש"ח לכאן או לכאן). אם עדיף להחליף מעבד גם (חשבתי על XP MOBILE), אז התקציב הוא בסביבות 2500 ש"ח, למרות שלדעתי אפשר להשאיר את המעבד הקיים כרגע. תודה!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by AboveBeyond,

שלום , רוצה להחליף את הקירור שיש לי כרגע למעבד המעבד הוא i5 CPU 750 @ 2.67GHz כרגע יש לי את הקירור thermaltake silent 1156 מעוניין בקירור חדש , חשוב שיהיה שקט , אני לא עושה OC , רב העבודה היא עבודה משרדית עמוסה תקציב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים ! ---- לא ראיתי שיש פורום קירור ---- אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by kip,

מתלבט בין אלה GA-M85M-US2H GA-MA78LM-S2 GA-MA78LM-S2H GA-MA78GM-UD2H GA-M78SM-S2H נוטה לכיוון האדום עקב עלות נמוכה יותר. יורכב עם מעבד 245 למערכת אינטרנט ואופיס. ללא OC יש השגות? הבדלים מהותיים? מזמין יום ראשון...

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. הדגם המוביל מסדרת UP4 בדור ה-Tiger Lake של אינטל מתיימר לספק את רוב הביצועים של ה-Core i7-1185G7, במעטפת הספק חסכונית הרבה יותרלכתבה

25. מנכ"לית AMD חושפת שיטת ייצור חדשה להגדלה משמעותית של זיכרון המטמון במעבדיה - ומכריזה כי העתיד ורוד יותר מששיערנולכתבה

דיונים חדשים בפורומים