מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
איפה זה רשום? או שצריך תוכנה שבודקת את זה?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
איך יודעים עם המעבד נשרף ? הדלקתי את המחשב עם ה Athlon MP 1.0Ghz אחרי ששמתי אותו על הלוח, עם AS3 ומאוורר ל AMD. הוא עבד יופי כמה דקות, שיניתי דברים בביוס ועשיתי ריסטרט כמה פעמים. אחר כך הוא הפסיק להידלק, או ליתר דיוק, הלוח נדלק, המאורר מסתובב, אך המשחק לא נדלק, ניסיתי מעבד אחר וזה עובד בסדר, זאת אומרת הבעיה במעבד, אבל הוא לא נראה שרוף, הוא למעשה נראה תקין לחלוטין. אין אפילו ריח מוזר באויר.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקי אז כבר הבנתי מה זה בעזרתכם אבל השאלה שלי היא כזאותי: מה זה אומר הדבר הזה: Most scientific questions require 64-bit precision real numbers (a.k.a. 'double' precision, giving 15-16 significant digits of precision). Unfortunately, the popular SIMD sets (Altivec, SSE, 3DNow!) only support 32-bit real numbers (a.k.a. single precision, giving 7-8 significant digits of precision). Fortunately, the recently released SSE2 supports double precision SIMD (albeit, only two double-precision numbers at a time, instead of four single-precision numbers). קראתי אותו איזה שלוש פעמים אני חושב שהבנתי אז ניסיתי לבדוק בעזרת המחשבון של חלונות אם אני מחלק את 100/33=33.33333333333333333333 …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחשב חדש ורציתי עזרה ממכם בשר למה יותר חזק ,אני מתלבט בין אלה : 1)AMD ATHLON XP 1900 + מארז 300 וואט + G-FORCE 4 TI 4200 או 2)AMD ATHLON XP 2000 + מארז תותח 400 וואט,chientec + G-FORCE 4 MX 440-128DDR או 3)AMD ATHLON XP 2100 + מארז רגיל + G-FORCE 4 MX440 -128 DDR איזה זיווג הכי מתאים??
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם זאת הכוונה למאווררים אבל אני מתכוון ל- FANS
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי באתר שלה החברה ותכוב שזה תומך ב2100 אב ללא כתוב אם ב2700 הדגם הוא shuttle AK31 VIA KT266A DDR Motherboard האם הוא תומך בPC2700?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מה עדיף עם מעבד AMD ו-SDRAM? ECS k7s5a +שנה אחריות או Gigabyte GA-7ZXE + שלוש שנות אחריות המחיר בדיוק אותו דבר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
shuttle AK31 VIA KT266A DDR Motherboard הוא טוב???
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-vrx VIA KT333 Motherboard(AC 97 sound,ATA133)U כי אמרו לי שהמודל הזה עושה בעיות עם הגיפורס 4 -GIGABYTE GA-7VRXP ???????
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדלים?? וקזיון מול P4 זה אותו הדבר??
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הטמפ' הנורמלית למעבד XP 1800 בלי מאוררים מיוחדים וכו' רק עם מה שמגיע עם המעבד?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאלה. קניתי מארה"ב מעבד AMD ATHLON XP 1800+ עם מאוורר והיטסינק של COOLER MASTER. החדר שלי לא ממש קריר, כי המזגן הוא בקומה הראשונה ואני גר בשניה, אצלי הטמפרטורה עכשיו ביולי היא בערך 30 מעלות בחדר, עם אוורור כמה מעלות פחות. אני מפחד שהמעבד ישרף לי, אז אני רוצה לדעת נתונים על הטמפרוטרה, אני יודע שיש חיישן בלוח האם כי הוא חדש של סולטק, עכשיו השאלה - איך אני יודע?! יש תוכנה??? BIOS??? רק אל תגידו לי שאני צריך לקנות HARDCANO... תודה מראש AMIGOS.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ספק מאושר INTEL יפעל טוב על AMD ? זוכרים את הנושא "מה נשרף" לא נשרף כלום חוץ מהספק (איזה מזל) אקסלנט טיפלה בבעיה הם באו ולקחו את המחשב ויום לאחר מכן הודיעה לי שהבעיה טופלה אני שאלתי מה הייתה הבעיה והם אמרו לי בספק אז אני אמרתי להם (מתוך סקרנות) על ידי מי מאושר הספק והם אמרו לי INTEL PENTIUM 4 אני אמרתי להם שיש לי AMD ולא INTEL והם אמרו לי שזה לא חשוב ! ספק זה רק חשמל... אני שואל אותכם שאם ספק מאושר INTEL יפעל טוב על AMD ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אני עומד לשדרג את המשחב שלי והחלטתי לקנות : 1) ATHLON XP-1800 266 MHZ 2) GA07VTXE (AMD) DDR+AUDIO 3)256 DDR 4)RADEON 7500 64MB+TV DUAL המחיר הסופי יוצא לי 1900 שח (התקציב שלי הוא לא יותר מ2000 שח ) רציתי לדעת האם המחשב הוא טוב או שכדאי לשנות משהו ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוח שלי מגיע לטמפרטורות הבאות: 36-43 למארז, ו43-52 למעבד. המאוורר מסתובב במהירות של 4100 RPM בערך. רציתי לדעת איך מתפקדים שלכם, ואם אני נמצא בתחום הנורמלי. (בגלל בעיות יציבות שחוויתי) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
The whole idea behind SIMD execution is that if you're performing one operation on multiple types of data, why not perform that one operation on all the data simultaneously instead of waiting for the operation to be completed on one set of data before repeating the process. Therefore we get the basic definition of SIMD, or Single Instruction Multiple Data לא הבנתי בגרוש מה זה אומר מישהו מוכן להסביר לי זה מאוד חשוב תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נקודה למחשב , אתם קונים AMD כי הוא זול יותר , אבל בעצם ל AMD דרוש קירור שהוא יקר (דיי יקר) לדוגמא AX7 - 270nis אז למה לא להוסיף את ה 270 שקל האלה ולקחת INTEL שפשוט לא מתחמם! :-) האם אני צודק!? תחשבו על זה
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מעבד P3 במהירות 1.4Ghz , קיים מעבד P3 במהירות שכזו? ובאיזו ליתוגרפיה הוא מיוצר?
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אינטל הציגה לפני שבועיים את היורש של הפנטיום 4 שיקרא פרסקוט הוא מיוצר ב-0.09 מיקרון ויכלול את הטכנולוגיות הבאות: Hyper-Threading technology Micro-architectural enhancements Additional L2 cache 800MHz FSB (200MHz Quad-Pumped) 90nm manufacturing process Close to 100,000,000 transistors לינק לכתבה המלאה http://www.anandtech.com/news/shownews.html?i=15766&t=an
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מחפש מישהו שיודע איפה היכן למצוא לוח אם ABIT ואיזה סוג של מעבד + זיכרון לקחת עם הלוח הנ"ל. אם מישהו יכול להמליץ לי ולרשום לי איפה אפשר לקנות זה יהיה אחלה, אם תוכלו לכתוב לי גם לפרט פרט איזה סוג עדיף לקחת. (מחיר, סוג, חברה, ואיפה) ( לוח אם, זיכרון , מעבד). יהיה מעולה מאוד המחיר שאני מחפש בין 1000 ל- 2500. בתודה רבה זאביק :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחרתי לקנות את הכרטיס מסך של MSI דגם GeForce 4 Ti4400 אם אני יקנה גם לןח אם של MSI האם הכרטיס מסך יעבוד בצורה הכי טובה? יש קשר? אם לא ...אז על איזה לוח אם אתם ממליצים עד 900 שח?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא השיחה התחממות אצל המעבדים: שמעתי שהמעבדים של AMD מתחממים מהר האם זה נכון, עדיף לקנות את הוולקני 7 איך שקוראים לזה ,וגם להוסיף מאווררים נוספים במארז, אני לא יודע מה כדי לעשות, מה אתם מציעים לעשות? ,מה אתם הייתם עושים? ,להחליף מארז.???? להוסיף מאוורים נוספים????. כיום הלוחות של AMD והמעבדים זולים בהרבה מאינטל והם מגיעים לביצועים בדיוק כמו אינטל השאלה הגדולה מה כדי? אז הינה עובדה לכולם: יש לי מחשב P2 לוח אם של ASUS ומעבד של P2, מצטער אני פשוט לא טוב בסוגים של מחשב, אבל בקיצור מה שאני רוצה להגיד שמעבדים של אינטל אחרי כמה שנים לא הרבה... המאוור של המעבד משמיע רעש היום ונורא אני סובל כל יום אם זה אפילו עכשיו, והמעבד פשוט מתחמם יותר מידי אבל למי איכפת לאינטל יש אחריות לכל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיברתי היום עם איזה מתכנת (כנראה בעל "קשרים"), הוא אמר לי שיש איזה מעגל במעבדים של אינטל, שהפונקציה שלהם היא להוריד את המהירות של המעבד בטמפ' גבוהות, ולכן, הם לא מתחממים... נראה לי הדבר תמוהה, לכן אני שואל אתכם בתקווה למידע..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה חסמתם את האשכול שפתחתי? אתם חושבים שאני מנסהל נצל את זה שאני חדש כדי לרשום הרבה שאלות? בכלל לא נכון! פשוט אינ וקנה מחשב חדש ואני חייב להתייעץ בכם כי שמעתי שיש פה הרבה אנשים שמבינים טוב מאוד בחומרה! אז בבקשה ממכם תענו... אני לא מבין למה אתם מקבלים אותי ככה בכעס? :-X :-[ :-\ :'(
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-