מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
עד לאחרונה הזיכרון הפנימי של המחשב היה היה מורכב משני סטיקים של G.Skill 2GB DDR3 1333 Mhz, סה"כ 4GB. במטרה לשדרג את ביצועי המחשב שלי, קניתי סטיק חדש של G.Skill 4GB DDR3 1333Mhz. מרגע שהתקנתי אותו החלו הבעיות. ברגע שאני מפעיל משהו קצת כבד, עניין של זמן עד שהוא קורס לשולחן העבודה עם הודעת "stopped working". מדובר במשחקים MechWarrior Online, L4D2 ו-PlanetSide 2, שלפני התקנת הסטיק החדש עבדו בסדר. השאלה שלי היא מה יכול להשתבש? זאת לא הפעם הראשונה שאני מתקין סטיק אז אני משער שהבעיה אינה בחיבור הפיזי למחשב, עובדה שהוא מזהה אותו. מהסתכלות בתוך המארז, הסימן היחיד שיכול להעיד על אפשרות לטעות מצידי בהתקנה היא שמתוך 4 הסלוטים, שניים צבועים באפור ושניים בכחול כאשר הסטיקים הישנים ישבו…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, זה הגיוני שיש כאלה הפרשים חדים? (28 לעומת 46° במאמץ בין שתי ליבות) וטמפ' מעטפת של 46°... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, מחר אני מבצע רכישה של מחשב נייד: http://ksp.co.il/?uin=17299 מעוניין להוסיף עוד 4gb ראם על הדרך, איזה דגם כדאי לקנות (מהאתר של ksp)? תודה רבה ערן
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תפסתי מעבד p560 משנת 2003 עם הכיתוב intel confidential. המספר הקטלוגי שלו הוא QQ44ES. מסתבר שמדובר בדוגמית למהנדסים ומפתחים שנשלחת לכל מיני חברות לפני שחרור דור חדש, אך באופן מפתיע נמצא במערכת מחשב ביתית פשוטה למדי. האתר של אינטל מציין שהמעבדים הללו הינם רכוש אינטל... אני מבקש כמה הבהרות: האם הדבר הזה נמכר למערכת מחשב באופן לא חוקי? האם זה נכון שיש לו מכפלה פתוחה והוא בלתי נעול? האם הוא שווה יותר ממעבד רגיל בן דורו, והאם בכלל מותר לי למכור אותו?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מהו לוח אם הכי זול למעבד: SL9QB) Intel Pentium D 945)? http://ark.intel.com/products/27520/Intel-Pentium-D-Processor-945-4M-Cache-3_40-GHz-800-MHz-FSB
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם מעבד e8400 ולוח אם של גיגהבייט (מודל EP35-DS3L) עם מערכת הפעלה של Windows7 ו- 32Bit. הכרטיס קול שעל לוח האם נדפק. התקנתי כרטיס קול ישן שהיה לי (creative ct4810) אבל לא הצלחתי לנטרל את הכרטיס קול שעל לוח האם (נכנסתי ל- Bios ןשם הייתה אפשרות של Azula או משהו דומה שהפכתי ל- DisAble אבל שמערכת ההפעלה עלתה- הוא סימן לי X על הרמקול שבשורת המשימות). מערכת ההפעלה לא זיהתה לי באופן אוטומטי את הכרטיס הקול (אולי כי הוא ישן מדי?). ניסיתי להתקין את הדרייברים באופן ידני או אוטומטי ולא הצלחתי. למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום , אני זקוק נואשות למחשב נייד נורמלי - שעובד קצת יותר מהר משלי . ולא נתקע כמוהו . (כעת אני עובד עם atom ) לפי הצרכים שלי יספיק לי intel i3 או i5 אבל הבנתי שמעבדי amd זולים הרבה יותר. האם יש מישהו מהמומחים כאן שיוכל לכתוב לי איזה מעבד ב AMD שווה ערך ל i3/i5 ? תודה מראש, חיים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג זכרון ל16 GB לנייד מדגם Dell Vostro 3560 איזה זכרונות 8GB 1600MHz DDR3 מתאימים ? ובכלל איך אפשר לוודא שאני רוכש זכרונות של חברה אמינה ומיבואן רישמי ? חוץ מזה שאלה נוספת - האם חייבים לרכוש "זכרונות תואמים" או שכל 2 סטיקים של זיכרון 8 GB יעשו את העבודה ויעניקו לנו 16 GB שלמים של זיכרון לנייד אז יש דבר כזה "זכרונות תואמים" או לא ?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
משהו יודע משהו על המעבד 03064F של אינטל והאם מעבד פגום יכול להרוס משהו במחשב ? תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~AD3U1333W8G9-B~15~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~AD3U1600W8G11-B~15~0.htm או http://ksp.co.il/?uin=17303
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם שבאחת מהיציאות סאונד שלו (הירוקה) נשבר פין של אוזניות, רציתי לדעת האם ישנה דרך לשחרר את הפין שנשבר בחציו מהיציאה? מצורפת תמונה.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה ללוח אם. מעבד i5 760 זיכרון 1600 דואל צאנל pcie x16 pcie x4 למיטב הבנתי יש לוחות אם שחיבור ל-pcie שני משפיע על הביצועים של ה-pcie הראשי. אני מחפש לוח אם שבו לא תהיה השפעה (לא מדובר על כ.מסך שני). לפחות שני חיבורי pci usb 3 sata 3 אני כרגע לא תחת תקציב מסויים (אבל חושב על כיוון ה-500-800 שח). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מה התוכנות הכי טובות ואמינות ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, נשרף\נדפק לי אחד ה-DIMMS של הזכרון, היה לי 4*2GB של CORSAIR VS2GB1333D3 התחלו כל מיני בעיות, צפצופים של ה-BIOS על זכרון, ניסיתי הרבה עד שהבנתי שיש אחד ספציפי שעושה את הבעיה. הוצאתי אותו לכמה שבועות והכל תקין - החזרתי ושוב באלגן. קיצר הלך ): אז עכשיו אני עם 6GB והירידה מורגשת, השאלה שלי עכשיו היא אם לקנות שוב אותו אחד ב-90 שקל או לקנות כבר אחד של 4GB בלא הרבה יותר ואז אגיע ל-10GB. העניין הוא שאז אני פוגע ב-DUAL CHANNEL למיטב ידיעתי וכאן השאלה. מה כדאי לעשות? זה המפרט: [table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET [/td] [/tr] [tr] [td] כונן קשיח [/td] [td…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
תודה רבה למי שיכול לעזור לי אני צריך לדעת בבקשה אם הלוח אם הזה תומך בכרטיסי זיכרון שעובדים על 2400Mhz, באתר הבית של המוצר רשום שהוא עובד על 2400 אבל יש בסוגריים O.C ראשי תיבות של overclocking ליד האפשרות הזו של מהירות הזיכרון.השאלה שלי האם הלוח מתאים לזיכרון כזה או שהוא פשוט יכול לעשות O.C ל1866Mhz ובכך להגיע ל2400Mhz?הנה אתר הבית של המוצר http://www.asus.com/ROG/RAMPAGE_IV_EXTREME/#overview
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם MSI X58 PRO-E. כרגע יש לי 3 סטיקים של 1GB חברת Geil, מהירות 1333Mhz ב Triple Channel. הייתי רוצה לדעת עם אני יכול לשים Dual Channel: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..112..103..786.&list=1&sort=3&glist=1&uin=14024&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 2 סטיקים של 4GB כל אחד, חברה Corsair, מהירות 1600Mhz. האם זה יעבוד לי? ואם כן, עדיף Corsair או Kingston? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול שאלה שבטוח נשאלה כאן (אך לא מצאתי אותה בחיפוש). מה ההבדל בסיומות של דגמי המעבדים השונים של אינטל? U. M, QM וכד'. בעיקרון באתר של אינטל מופיע שלכולם יש את אותו זיכרון cache (למרות שלמעשה מצאתי מחשב עם מעבד 3517U i7 ולו זיכרון מטמון בגודל 4MB. מה ההבדל למעשה בין הסוגים השונים? תודה רבה! עדיאל
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש ספילטר לHEADER של המאוורר מערכת ואני לא מוצא חנויות שמוכרות אותו בארץ יש לכם איזשהו מושג מאיפה להפליץ כזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פשוט יש לי בעייה כבר לא יודע מה לעשות ? יש לי מחשב עם המפרט הבא: מעבד i7 3930k זכרונות:gskill 2400 mhz כרטיס מסך :evga gtx 680 4gb קירור: h100 ספק: thermal take 1275w המחשב עובד נראה הכל תקין אבל אין תמונה במסך רק "no signal" לא יודע מה הבעיה נסיתי לשנות מקום של הכרטיס מסך,להשתמש בכרטיס זכרון אחד גם לא עזר. סמתי לב שלפעמים הספק עובד ו תקין ו לפעמים הנורה הראשונה מהוהות ו זהו לא נדלק,בלוח מופיע לי במסך טמפרטורה שעומד על 65? אני אשמח מאוד לעזרה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
במידה ויש לי כרגע במחשב סטיק אחד של KINGSTON 4GB DDR3, ואני רוצה להרחיב ל-8GB, אני יוכל לקנות עוד סטיק אחד של יצרנית אחרת? זה כן יוכל לפעול, אך האם זה מומלץ ולא יגביל את הביצועים?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי 2 סטיקים של 2GB כל אחד בתצורה של Dual, כאשר אלו הנתונים שלהם: General Module Information Module Number: 1 Module Size: 2048 MBytes Memory Type: DDR2-SDRAM DIMM Type: Regular Unbuffered (UDIMM) Error Check/Correction: None Memory Speed: 400.0 MHz (PC2-6400) Module Manufacturer: GeIL Module Model: CL4-4-4DDR2800 5 Serial Number: 150994944 Manu…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להמיר את המחשב הנייח שלי במחשב נייד. המחשב הנייח שלי חדיש יחסית: Intel G530 (סנדי ברידג') - שבאופן מפתיע עושה עבודה נפלאה. Crucial M4 SSD 8 גיגה זכרון. וזה הכל פחות או יותר. השאלה היא איך משווים בין ביצועים של מחשב נייח למחשב נייח. אני מחפש לפטופ שלא ירד בביצועיו. תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני משדרג כרטיס מסך ל HD6870 במקום ה- 4850 הישן שלי, תוספת 2 סטיקים של samsung 2gb DDR3 1333MHZ ייתנו לי משהו? והאם לדעתכם ירוצו בסדר יחד עם הזכרונות הקיימים שלי? אני יכול לקנות אותם יחסית בזול מאוד. והאם שדרוג מעבד ל-PHENOM II X6 2.7GHZ יוסיף?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חזרתי הרגע מחנות KSP בכפ"ס לאחר שרכשתי זיכרון של KINGSTON 4GB DDR3 1600 MHZ להפתעתי גיליתי בעת חיבור הרכיב למחשב את השם NANYA על הצ'יפים השחורים וגם PC-WIZARD זיהה לי אותו כמוצר של Nanya Technology... התקשרתי למענה הארצי שלהם ושם הרגיע אותי הנציג שזה הכל בסדר ושזה סוג של חברה-בת של קינגסטון... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-