מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
יש לי תוכנה שאני כותב לה כמה מעלות מקסימום וכמה מעלות מינימום כשהמעבד יגיע, היא תפסיק את המחשב, יש לי AMD ATHLON XP 1800+, כמה מעלות מקסימום אתם מציעים שאני יגדיר לו וכמה מינימום (למרות שהוא לא יגיע למינימום). חשבתי על 65 מקסימום ו5 מינימום. זה טוב או לא????? ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם עדיין צריך, במקרה של RDRAM, שני צ'יפים של הזיכרון?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה: מה ההבדל בין ערכת השבבים KT266 לKT333 חוץ מאשר שה266 תומך בזכרון 266MHZ וה333 תומך בזכרון 333MHZ (<-אני לא טועה בקשר לזה נכון? :-\) off-topic: למה הלוח Gigabye GA-7ZXR VIA KT133M AMD שמבוסס על KT133 כל כך יקר?? לעומת הלוחות האחרים של גיגהבייט?? off-topic2: האם הלוח GA-7vrxp תמיד עושה בעיות עם gf4 ti ומה הסיבה ואיך אפשר לפתור אותם? ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ונתנו לי כמה הצעות לגבי לוח אם ! הם אמרו שהלוח אם של -Assus הכי טוב מה הייתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה נכון שערכת הפנטיום 4 כוללת 128 מגה-בייטים של זיכרון PC800 RDRAM ?? מי שלא בטוח או לא יודע שלא יענה!! תודה מראש!
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין זיכרון פנימי 1066 RDRAM? והאם הוא יתאים ללוח 850i ? רגיל שיש בו עכשיו זיכרון PC 800? והאם ניתן לערבב בין הזיכרונות? למשל בסלוט אחד יהיה 256 PC 800 ובשני יהיה 128 PC 1066? נ.ב -אם כתבתי את הדיון במקום הלא נכון אז תעבירו אותו כי אני לא יודע איפה פורום זיכרונות...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איזה פנטיום 3 היייתם אומרים משתווה בביצועים לדיורון 1200? (אולי מישהו גם ראה אתר עם בנצ'מרקים דיורון נגד פנטיום 3?)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בנתיים ראיתי אותו רק ב KSP הוא קצת פחות מהמחיר שהם גובים על XP 1800 קצת יותר מה XP 1700 אבל מי שקונה את המחשב שלו לאובר-קלוקינג יעדיף את ה 1.6GHz NW ממה שאני ראיתי המעבד הזה יכול להגיע לקצבים של 2.5GHz ומעלה... אני לא חושב שאפילו צריך קירור כ"כ חזק בשביל זה ה NW במהיריות של 2.2GHz הוא מעבד קריר למדי... כמובן שגם את ה XP1700 אפשר להמהיר אבל אני לא חושב שהוא יגיע לביצועים של 2.5GHz NW . התלבטות מתחילה להעשות קשה... עריכה: ההודעה המקורית נכתבה על ידי לפני חמישה חודשים ושלושה ימים כשמעבד ה NorthWood במהירויות של 1.6 ו 1.8 התחיל להגיע לארץ ואני חזיתי (ועוד כמוני אני בטוח) שהוא יהיה הפנטיום 4 שיחזיר בעזרת יכולות ה OverClocking שלו את אינטל על מפת המחיר/ביצועים בקה…
-
- 79 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
מה ההבדלים בביצועים וב-OC בין שתי ה חברות בלוחות אם בגרסה ה KT333 +ga-7vrxp / epox 8k3a היתרון בGIGABYTE זה ה USB2 ו ה DOUBLE BIOS השאלה היא מה היתרון מבחינת ביצועים וOC
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז כהה... ה MSI יגיע רק סוף השבוע.. אני לא יודע מה לגבי האפוקס.. השאאלה היא.. : האם להחליף לוח לאפוקס? מה ההבדלים?.... כל מה שאני יודע על ההבדלים זה שלאפוקס יש סלוט PCI שישי ולMSI יש תמיכה ב USB2 הבחנתם בעוד משהו? ומה ההבדל בזיכון של קורסייר בין ב CXM ל XMS??
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי GA-7VTX-H+ של ג'יגה בייט בכל מקרה שאני משחק במשחקים, לאחר כמה זמן המשחק פשוט נתקע התקנתי את ה volcano 7+ וזה עדין לא עזר אז אולי זה לא בגלל חום וגם שאני מכבה את המחשב ואני לוחץ על נאמלוק במקלדת המחשב קם לתחייה שזה הדבר הכי מוזר שנתקלתי בו עד היום... אולי גם עוד כפתורים מדליקים את המחשב אבל לא בדקתי בכל מקרה, לוח אם דפוק?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מעבד לפי דעתכם יותר טוב למשחקים,תלת-מימד וגראפיקה?,AMD או PENTIUM4
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מספר שאלות בנושא הצ'יפסט הנ"ל: האם לוחות אם מבוססים צ'יפ זה יגיעו בחודש הבא לחנויות בארץ? האם הוא מריץ מעבד 1.8A\2.0A עם DDR 333? ועם DDR 400? האם התמיכה בזיכרון DDR400 רשמית? (אפשריות ראטיו) ראיתי שתי ביקורות ברשת: OCWorkBench ו-TOM's Hardware ושניהם שיבחו אותו אך ישנם הבדלים ביניהם: אצל OCWB הם לא הצליחו להריץ DDR 400 cas 2.5 עם מעבד p4 2.4 533 בגלל הביוס או משהו כזה ואילו טום הריץ אך ורק עם DDR 400 ומעבד p4 2.53 וראו שזה עובר את כולם חוץ מ-rdram 1066!!! מאוד מוזר שאתר אחד לא הצליח להריץ יציב ASYNC DDR 400 ואילו השני לא נתקל בבעיות כלשהן. שאלה נוספת: למה כולם מתייחסים לצ'יפים של SIS כ-VALUE ולא כביצועיסטים כמו 845G ו-845E למשל ? ? ? הרי הם באותה רמה וג…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לוח של ג'יגהבייט GA-7VRXP וRaedon9700 החדש. זה השידרוג שאני מתכנן...(אין בעיה כספית) אני גם רוצה לעשות את זה מתוך תקלות שצצו לי בלוח שלי Elite K7S5A...ובכרטיס מסך שלי GeForce4 Mx440. השילוב לשידרוג שווה ?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שהוא כמובן : 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרון תמיד אני עושה בלאגן ולא מתאים אותם הלכה, אני רוצה לבנות מערכת מבוססת מעבד AMD ATHLON XP 1800. כמה זכרון,איזה סוג ואיזה לוח אם הם המומלצים למערכת מבוססת המעד הנ"ל ? תודה !!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,ומתלבט אם לקנות מסימפלטק מחשב עם- לוח-GA-VRXP +זיכרון TRENSCEND256 2700 והכל יעלה עם המחשב 3802 עם משלוח! או לקחת מפנדה לוח-MSI KT333 ultra ARU + CORSAIR256RAM 3000 ויעלה 3892 ואני צריך גם משלוח +35 וגם לקחת כרטיס רשת שיעלה 50 שקל נוספים! אז מה עדיף לי???ו
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה ללוח אם טוב שהולך עם פנטיום 4 (אל תמליצו על AMD אני לא שם ) אבקש שם + דגם . תודה אייל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק הוא 300W והוא נשרף לי (מסיבה לא ידועה) עכשיו יש לי את אותו הספק... הספק יחזיק מעמד עם כל אלה (לא ישרף, או יקרוס) 4 מאווררים של 80 מ"מ 5000RPM כל אחד 2 מאווררים של 60 מ"מ הראשון 6200RPM והשני 5800RPM צורב 40/12/24 CD-ROM 56X דיסק קשיח של MAXTOR ATA133 7200RPM אני יודע שכל הרכיבים אללו צורכים אנרגיה מהספק אך אני לא יודע כמה... ואם כל הרכיבים האלו צורכים יותר ממה שהספק מספק הוא יכול להישרף או לקרוס ? עוד פעם יש לציין הספק הוא 300W
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין ATA 66 וATA 100? איך בדיוק מרגישים את ההבדל.. ההארד דיסק מגיב יותר לאט?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מחפש לוח אם שיתאם לסלרון 1100 שלו. הוא לא עושה אובר קלוק מצאתי בksp לוח של ABIT VH6T האם הוא טוב בתודה מראש יאיר
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הטמפ' הנורמלית למעבד XP 1800 בלי מאוררים מיוחדים וכו' רק עם מה שמגיע עם המעבד?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך יודעים עם המעבד נשרף ? הדלקתי את המחשב עם ה Athlon MP 1.0Ghz אחרי ששמתי אותו על הלוח, עם AS3 ומאוורר ל AMD. הוא עבד יופי כמה דקות, שיניתי דברים בביוס ועשיתי ריסטרט כמה פעמים. אחר כך הוא הפסיק להידלק, או ליתר דיוק, הלוח נדלק, המאורר מסתובב, אך המשחק לא נדלק, ניסיתי מעבד אחר וזה עובד בסדר, זאת אומרת הבעיה במעבד, אבל הוא לא נראה שרוף, הוא למעשה נראה תקין לחלוטין. אין אפילו ריח מוזר באויר.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפורום שלום ??? יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 2 מעבד סלרון 333 זכרון 256 לוח אם ASUS . אני מעוניין לעדכן ה הביוס כך שיעבוד יותר טוב. אשמח למי שיש רצון וגם סבלנות להנחות אותי ע"י STEP BY STEP למי יש הרצון תודה מראש בברכה ר
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-