מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברצוני לרכוש לוח אם asrock extreame 3 יש לו שני סלוטים של PCIE. (סלוטים של X8) בנוסף היות והמחשב הזה ישמש אותי גם באוניברסיטה וככל הנראה בלימודי הנדסה כלשהם ייתכן ואצטרך GPU יעודי (סגנון הQUARDO אם FIRE PRO). יחד עםזאת עיקר המחשב למשחקים כרגע. השאלה האם ניתן להשתמש כל פעם בכרטיס אחר (בהתאם לצורך) כאשר קיימת ברירה תוכנתית. תודה רבה, DXM
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, ברשותי זיכרונות מסוג G.skill F3-1600CL9 6GBRHD 6GB אני רוצה לשדרג ל 12GB לפחות. הבנתי שהלוח מפונק בכל הנושא של הזיכרונות וכל מה שחיפשתי ברשימה של Rampage III Extreme Memory QVL לא ניתן להשיג. האם יש לכם המלצות לזיכרונות מתאימים? גם אם זה אומר לקנות סט זיכרונות חדש.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ואני רוצה לשדרג אותו ולהחליף זיכרון. הלוח אם שיש במחשב: Intel Desktop Board D101GGC לינק כרגע יש 512MB זיכרון ואני רוצה לשים 2GB זיכרון. הלוח אם ישן אז לא מצאתי כל כך חנויות שמוכרות זכרונות מתאימים. מצאתי זכרון אחד ב-KSP: לינק. רשום שם שהמתח הנדרש הוא 2.6V ובאתר של הלוח רשום שאפשר רק 2.5V (לינק). ההבדל הזה יכול לעשות בעיות? מצאתי זכרון נוסף ב-TMS: לינק (אותו זיכרון, אבל יותר זול באתר אחר: לינק). הזיכרון באתר של היצרן: לינק. נראה שהזיכרון הזה מתאים, אבל הוא יקר יותר. הזיכרון הזה בסדר? יש אולי משהו יותר זול? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום חברים אני כיום מריץ משחקים ובמהלך המשחק מתוך ה4GB זיכרון שיש לי אני רואה שהמחשב לא מנצל את הכל. יש לי מערכת 64BIT השאלה הנשאלת האם שידרוג זיכרון מאסיבי של 8X2 שישמש אותי בעתיד לוירטואליזציה יכול גם לתת את הBOOST הנדרש גם בגיימינג. שאר המפרט intel i7 860 radeon hd 5850 תודה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש שתי אפשרויות , אני יודע שההבדל כמעט לא קיים אך עדיין : http://ksp.co.il/?uin=11723 או http://ksp.co.il/?uin=15070
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חושד בזיכרון RAM שלי לאחר שהיו לי 2GB שכבר פגומים.כעת אני חושג בעוד זוג של 2GB. הזכרון הוא G SKILL PI EDITION 1066MHZ החשש שלי נובע מאיטיות גדולה מאוד במחשב ולכן בדקתי בתוכנה CPU-Z ואני רואה שם שרשום שהרוחב פס הוא 400MHZ. למטה אני רואה בטבלת התזמונים TIMINGS TABLE גם כן תדרים נמוכים http://www.fastup.co.il/v.php?file=82236997.png אז השאלה שלי,האם המהירות של ה-RAM שלי נדפקה,והאם עצם העובדה שזה מחובר בסלוט 2 ולא ב-1 (כאשר 1 ריק) משפיעה עליו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, לוח האם ב-HTPC שלי הלך לעולמו. נשארתי עם מעבד +AMD Athlon 5200 (תושבת +AM2) וזכרון DDR2 (הכל נרכש לפני 4 שנים). יש עוד לוחות שמתאימים למעבד הזה? חיפשתי וכל הלוחות שראיתי הם עם תושבת AM3 או FM1 או FM2. האם לא תהיה ברירה ואיאלץ לקנות סט לוח+מעבד+זכרון חדש, או שיש תקווה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי שרשור בנושא הזה בפורום אחסון אבל לא קיבלתי תשובה , אולי כאן מצבי ישתפר. אני לפני רכישה של כונן SSD ולכן אני לוודא שאני יכול להפעיל בביוס שלי ahci/raid. לוח האם הוא msi g31m2 v1.0 ואני לא מוצא בביוס שלו את האפשרות להפעיל את הahci. האם התכונה הזו היא תכונה של לוח האם או שהיא ניתנת להוספה באמצעות דרייבר ? בכל אופן אני לא מצאתי מידע מועיל בנושא בגוגל אז אשמח לעזרה כאן. תודה מראש ויום טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש שילוש לגיימינג+OC,ככה שאני זקוק המלצה למעבד+לוח+זכרונות+קירור עד 2000 ש"ח,2200 גג. מעדיף לקנות מIQPC.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי המעבדים האלו, המחשב מיועד בעיקר ל maya + vray השאלה אם ה 3930 ירנדר משמעותית יותר מהר מ- 3770, ההבדל במחיר גם הוא משמעותי.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש (לגיימינג כבד, תקציב של בסביבות 8000 שקל), יש לי כבר מעבד (intel core i5 2550k), כרטיס מסך (nvidia geforce gtx680) ומארז (nzxt phantom). אני בעיקר מתלבט עכשיו לגבי לוח אם וזיכרון, למרות שאשמח לעזרה גם עם כל השאר. חשבתי על לוח האם Gigabyte GA-Z77X-D3H וארצה לשמוע את דעתכם עליו, ואם יש לכם אפשרויות אחרות לשמוע אותן, ולגבי זיכרון אני יודע שאני רוצה מעל טרה בייט, אבל אין לי שום אופציה. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות שילוש חדש למחשב .. על המעבד כבר החלטתי I3 3220 זכרונות 1600 corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue ואני מתלבט על הלוח עצמו : Asus P8H77-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77 או Asus P8Z77-V LX2 LGA1155 ההבדלים המשמעותיים שאני הבנתי הם בעצם שהשני הוא Z77 כמובן שאני לא מבין גדול ויכול להיות שיש עוד משהו חוץ מזה ואני לא יודע אז השאלה היא האם שווה לי להשקיע עוד 90 שקל בשביל הZ77 ?? או שלא? ד"א ראיתי בהרבה נושאים שאנשים פתחו שהם הודיעו על OC אז במידה וזה קשור אני לא מתכנן OC בנוסף אני רוצה דווקא ASUS ובגודל של ATX רגיל במידה ומישהו תהה למה זה דווקא הדגמים הללו ... תודה רבה לעוזרים :-) אהה... ולגבי העובדה שעוד חצי שנה תצא תושבת חדשה זה : לא אכפת לי כי…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום קניתי את הלוח הבא: Gigabyte GA-B75M-D3H הלוח שייך ל"סדרה העסקית", האם יש איזה פיצ'ר/ים מעניינים ששווים בדיקה? לדוגמא, האם הלוח מאפשר להתחבר אל המחשב מרחוק, גםן בשלב ה-BIOS? זה דבר שתמיד רציתי לעשות, ותוכנות שרצות על Windows (כגון TeamViewer, VNC, ודומות) לא יכולות לעשות, כי הן יכולותלתת גישה רק למה שקורה בתוך Windows, והחל מהרגע שהן עלו רק. אם יש דברים מעניינים אודה לכם אם תכתבו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי האם אתם ממליצים על כרטיס זיכרון למחשב מסוג- G.SKILL אני מתלבת בין 2*8Gb של החברה הנ"ל לבין כרטיס של Corsair אשמח לקבל המלצות המלצות ? (לוח אם תומך עד 4 כרטיסים של 8G ).
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי מישהו אולי יודע מתי (תאריך משוער) ASUS מוציאה לוח אם חדש שמקביל לדגם ה- לוח אם Asus P8Z77-V DELUXE , Intel Z77 מתי ? אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי ואני מעוניין להחליף את הלוח מעבד וזיכרון אם צריך השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים ואולי קצת streaming התקציב הוא עד 2500 אפשר לחרוג קצת אם ההבדל משמעותי יהיה נחמד אם השלשה תהיה טובה לOC כרגע יש לי : amd phenomII 945 a-data 2gb x2 ddr2 (רוצה להחליף או להרחיב ל 8gb ) Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 hd7870 SAMSUNG HD642JJ ss 550w
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לפי המידע שאספתי על המעבד הזה (בעזרתו של חבר גוגל כמובן..) - זה יכול להיות מעבד גיימינג מעולה במחיר משתלם במיוחד. לפי מה שרשום ההבדל העיקרי בינו לבין ה 3470 זה העדר (או ביטולה ליתר דיוק) של הליבה הגרפית המובנית (שלפי מספר מקורות נעשית לאחר שהתגלה בה פגם כלשהו ביצור) . ובהתאם גם ה TDP ירד מ 77 ל 69W . יש אותו כרגע במבצעים בארה"ב באזור ה 160$ למשל כאן : http://www.amazon.com/gp/product/B0093H8NBY/ref=s9_hps_ft_g147_ir015?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1NTDZ03HQ94MQBP66KEX&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1428380342&pf_rd_i=1000846381 מישהו ראה אותו בחנויות בארץ ? למה לא מביאים אותו ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשים את המעבד הנ"ל על הלוח הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4338 כמו שאתם יכולים לראות ללוח יש כניסה לחיבור 4pin ב- ATX 12V (למעבד) לעומת חיבור של 8pin שמצוי ברוב הלוחות החדשים. רציתי לשאול האם ייתכן מצב שהמעבד יעבוד פחות טוב או לא יגיע לביצועים מקסימאלים בגלל החיבור הזה (לעומת ה-8) ובהנחה שאני לא מתכוון לעשות Overclock?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ממה שאני הבנתי ווינדוס שבע תומך עד 16 גיגה של זכרון .. אם ככה למה יש לוחות אם שיכולים להכיל עד 32 גיגה?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
שלום חברי הפורום, יש לי דילמה לא קטנה בעניין של זכרונות. המחשב משמש לעריכת וידאו+מידול 3D התוכנות מסוגלות לנצל את כל הזכרון RAM האפשרי... אני מעוניין להתקין 24 גי'גה על המערכת הבאה: לוח אם : GA-X58A UDR3 מעבד: i7 950 סוקט 1366 WIN7 UL 64Bit 6 חריצי זיכרון יש תמיכה ב-XMP זכרונות 1600. להלן הבעיה: לא מוצא קיט של 24 ג'יגה טריפל צ'אנל [6 סטיקים] גם עניין של תאימות, הזכרונות החדשים בשוק הם 1.5V אשמח לעצתכם או הפנייתכם למקום שכן מוכר קיט כזה או איזו קומבינציה מתאימה ברמה הטכנית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
סביר להניח שאני כבר כנראה לא כל כך מכיר כאן אף אחד אך עדיין.... בשלושה חודשים האחרונים אספתי כאן מספר לא קטן של חלקים לבניית תחנת עבודה של שני מעבדים לצרכי עבודה לצערי אני נתקלי בקושי שאני חייב עזרה חיצונית על מנת לפתור כי עזלו האמצעים וגם הכוח כבר מדובר מחשב מבוסס על שני מעבדים מסוקט 2011 מסוג E5 2650 ES לוח אם מסוג asus z9pe-d8 ועוד רבים טובים הרכיבים פשוט זה עיקר הבעיה בעקרון אני נתקלתי בשגיאה שהופיע על חיישן הלוח ותהייתי מה זה אומר בדיקתי בספר שגיאות וההפניה היתה שהלוח לא מסיים לטעון תמעבד דיברתי אם ASUS בחול שלחתי להם את הלוח אם קוד השגיאה חיכיתי שבועיים בסבלנות הם תיקנו אותו לדעתם והרכבתי וזה שוב חוזר על עצמו ועכשיו נשאלת השאלה איפה הבעיה?? בלוח??? או במעבדים??? …
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן. לפני יותר מחצי שנה עשיתי OC למחשב שלי כאשר השתמשתי ב- Offset voltage והמתח היה משתנה בהתאם למהירות המעבד. היום שמתי לב שהמהירות לא משתנה וגם המתח לא למרות שאין שום process שרץ ברקע. המפרט: Ivy bridge 3770K Asus P8Z77-V-Deluxe המהרה ל- 4.5GHZ offset = +0.020v המתח אמור להשתנות מ- 0.92 עד 1.224 וולט במאמץ. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להבין מה קורה פה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-