עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by miki891,

לפני כמה ימים כתבתי אותו שאלה בפורום. אני חוזר על זה ומספר לך פרטים מלאים מהם השלבים עשיתי בדיקה למחשב שלי. אני משתמש בחלונות 2000 פרו בעברית + 2 תוכנות משולבות אנטי וירוס+ firewall בחברה פנדה. יש לי מחשב פנטיום 2.6 זיכרון (400) 2X256=512 MB כרטיס מסך AGP G-4 128MB Ti דיסק קשיח 80GB אני מדליק את המחשב שלי, בעליה רואים סמל לוגו : WINDOWS 2000 PRO...... ולמטה יש פס כחול עולה ועולה, ופתאום באמצע רואים ההודעה שגיאת מופיעה לי המסך כחול הוא: *** stop: 0X0000007F (0X00000008, 0X00000000, 0X00000000,0X00000000) UNEXPECTED_KERNER_MODE_TRAP אני נסיתי ליפתור את הבעיה הזאת בעצמי. כמה שלבים לאתר תקלה הם: 1. הוצאתי זיכרון אחד לבדוק אחד מיהם מי לא תקין בזיכרון. וגליתי שניהם תקינים. 2. י…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. האם ידוע לכם על בעיה מסוימת?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  3. שלום לכולם , לאחרונה שידרגתי את הזיכרון במחשב הנייח שלי ASUS P4VP-MX מ-256MB ל-2GB. לאחר בדיקה באינטרנט לגבי כרטיסי זיכרון מתאימים רכשתי דרך ebay את כרטיסי הזיכרון הבאים : DDR400 PC3200 184PIN 400MHz Desktop Memory 1GB+1GB לפי המפרט באתר של ASUS כתוב ש - 2x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB חיברתי את הכרטיסים בצורה תקינה למקום הנכון , כשהדלקתי את המחשב , המערכת זיהתה רק 512MB בכל סלוט (מתוך 1GB) , הציעו בפורומים לנקות את החלק שעליו יושב הזיכרון , ולאפס את ה-bios , ביצעתי את שניהם ועדיין המערכת מזהה באופן חלקי את כרטיסי הזיכרון , יש למישהו רעיון לפתרון?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by nottheguy,

עד כמה שהבנתי הלוח הוא NF7 משודרג. מה שבאמת קורץ לי זה החיבור כניסה של אודיו דיגיטלי ותמיכה מלאה בultra400. בכל מקרה, אני לא מוצא שום בקורות על הלוח. תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  5. Started by Timewalker,

עקב לחצים של אינטל ה RD600 של ATI ייוצר אך ורק על ידי DFI (שלא נכנעו). סביר להניח שנראה את הלוחות האלה בארץ בעוד כחודש וחצי. מעניין מה יהיה המחיר... http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4053

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  6. Started by of1978,

מחפש המלצה ללוח מעבד וזכרונות למטרת תוכנת אוטוקאד-דו מימד( מה חשוב יותר מעבד או כרטיס מסך?) וכמובן גלישה ואופיס... חשוב לי בלוח אם לפחות 3 כניסות usb מאחורה ו 2 מקדימה לפחות usb3 אחד מקדימה ואחד מאחורה hdmi

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  7. שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם למצוא לוח אם וזיכרון שמתאימים למעבד i3 2120 3.3GHZ . הלוח אם רצוי שיהיה של חברת GIGABYTE או ASUS, בעל חיבורים HDMI ורצוי USB 3.0. אני מעדיף לקחת לוח אם של החברות האלה מאשר עם חברות שלא יצא לי להתעסק איתם כמו ASROCK וכו'. בקשר לזיכרון - אני מעונין בזיכרון של 4GB, רצוי גם של חברה מוכרת G.SKILL, KINGSTON, CROSAIR, PATRIOT. תקנו אותי אם אני טועה - עדיף סלוט אחד של 4GB מאשר 2x2GB ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by חננב,

יש לי על המחשב (בן 3, מפרט ממוצע לאותה תקופה) 2 זיכרונות DDR 256 בתדר 400... השאלה היא אם יש סיכוי שאפשר לחבר לו זוג זיכרונות DDRII כלשהוא? או שזה רק למחשבים מודרניים יותר? תודה עריכה: הגעתי למסקנה שלא... אפשר למחוק אם אין לכם אינפורמציה להוסיף.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  9. אהלן אנשים ! חיפשתי בת'רדים הקודמים אבל אין משהו מסודר ושעונה על השאלות שלי: לגבי לוחות האם מסוג ה nforce2 מה היתרונות או החסרונות על פני האחרים ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) או ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) או Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) או MSI K7N2 Delta-L nforce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR 400, AGP8X, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) הבדלי מחירים ביניהם לא משמעותי, אבל רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם לוח כזה או שיודעים פרטים משמעותיים עליהם, לדוגמא, האם ה S-ATA שווה להתעקש עליו או האם כדאי ל…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. על הציספט שלו? (יש לו 945P של אינטל) לעומת נגיד ציפסט של NVIDA4 ... ? בעקרון מיועד למשחקים.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  11. Started by uri101,

להמרת קלטות וידאו אנלוגיות ל cd תקציב 500 ש"ח לוח למעבד amd עם כרטיס מסך מובנה שבעתיד אוכל להוסיף כרטיס מסך 8800gts האם כרטיס asus m2a-vm hdmi יתאים? תודה!

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  12. Started by Radeon38,

לחבר שלי יש כרגע סלרון 1700 לשימושי אינטרנט כמה ישפר אם אני אביא לו פנטיום 4 שווה ערך או סלרון 2.4?? מדובר על תושבת 478 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  13. לפני כשבוע קניתי מחנות כלשהי (לא יגיד איזו, אבל מוכרת) פנטיום 4 2.8E (החנות הפסיקה למכור את הנורט'וודים לצערי), והכל היה טוב ויפה, עד היום כשגיליתי משהו מעצבן. הגוף קירור שקיבלתי הוא הגוף קירור של הנורט'וודים - כולו אלומיניום, צלעות מקבילות ופד טרמי שחור (שהסרתי). ראיתי שהגוף קירור שאמורים לקבל עם הפרסקוטים מורכב מליבת נחושת וצלעות אלומיניום מאונכות לליבת נחושת ופד כסוף. בעקרון המעבד יחסית קר לשאר הפרסקוטים - 45 במנוחה, 58 בעומס, ככה שזה לא ממש מפריע לי כרגע. אבל האם יש משהו שאני יכול לעשות נגד זה כדי לקבל את הגוף המקורי מהחברה? הם טוענים שאי אפשר להחליף וזה מה שהם קיבלו עם המעבד (שזה ככל הנראה שקר). אני לפחות יודע ממי לא לקנות בפעם הבאה...

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by HdInspect,

שלום, אני צריך שתורידו את EVEREST הגסרא החינמית http://www.majorgeeks.com/download4181.html ותגידו לי איזה טמפרטורה יש ב- AUX ...?? בבקשה

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  15. http://www.aliexpress.com/item/Original-Intel-CPU-Intel-Core2-QUAD-Q9300-CPU-2-5GHz-LGA775-6MB-Cache-Quad-CORE-FSB/1194267134.html http://www.aliexpress.com/item/Original-Intel-CPU-Intel-Core2-QUAD-Q8200-CPU-2-33GHz-LGA775-4MB-Cache-Quad-CORE-FSB/1194366478.html 55 דולר לזול. 75 ליקר. לפי האתר הבא זה יתאים לי ללוח: http://www.game-debate.com/motherboard/index.php?mot_id=1359&cpuList=MSI%200A90 השאלה שלי האם אני צריך קירור חדש למעבד או שהקרור שהגיע עם המעבד פנטיום D925 יתאים? האם יש עניין לקנות את היקר יותר אם אני לא גיימר ורק מחפש מחשב שלא נתקע תחת עבודה משרדית מאומצת (הכוללת שיחות וידיאו ושתי מסכים)

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. לקחנו לסקירה מערכת מחשב מתקדמת לגיימינג שלא דומה לאף אחת אחרת - ה-Beast Canyon NUC של אינטל הוא שילוב מעניין של רכיבים מעולם המובייל והמחשבים הנייחיםלכתבה

17. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314636.new#new לוח - GA-P35-DS3L מישהו יודע אם בחיבור שני מאווררי מארז ללוח (FAN1/2) הלוח שולט על המהירות שלהם ? או שזה סתם חיבור מתח. כרגע שמו לי שניים מחוברים ישירות לספק הראשי. במידה והלוח בעל יכולת כזו - כל מאוור יתאים ? או נדרש מאווררים מיוחדים? ןמנסיונכם - האם אכן יש אכן הורדה של מהירות הסיבוב והפחתה בפועל של רמת הרעש, נניח בנצב של שימוש להקרנת סרט - HDTV ?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by shtroodeizerl,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש עם מעבד 7750 ולוח M3A78-EM. מכמה שקראתי נראה לי של G.skill יש יחס עלות תועלת מעולה (הם הכי זולים או כמעט הכי זולים בכל קטגוריה ויש עליהם ביקורות מעולות). העניין הוא שאני רוצה להרכיב צלעות קירור Thermalright HR-01 Plus ולפי מה שראיתי הצלעות של הזכרון יפגעו בצלעות של המעבד (ראיתי את זה עם צלעות אולטרא 120). יש באמת בעיה על הצלעות האלה? הן גבוהות מדי? עדיף לקחת את אלה? : http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL6D-4GBNQ~15~0.htm בהנחה שהמחירים של כל הזכרונות הם כמה שקלים לכאן או לכאן, יש עדיפות בין זכרון 1000 עם תזמון של 5, 800 עם 4 או 1066 עם 6?

19. יש לי כרגע 256 DDR שעובדים בתדר של 266MHz.. מה עדיף להוסיף עוד 256 שיהיה שיעבדו ביחד או לקנות 512 ולהוסיף על ה-256 שנמצא בלוח. מה יתן יותר ביצועים/מהירות? תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by karamba,

שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת זיכרון למחשב האפשרויות: twinmos twister 1gb (מחיר של 1700~ ש"ח לזוג) או את הקיט של g.skill הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14781 (~1500 ש"ח) הזכרונות ישבו על GigaByte ?965P-DS3 s775, DDRII 800, PCI-E?, עם מעבד 6600, והמחשב אינו מיועד לoverclocking. אבקש חוות דעתכם בנושא. תודה, ערן.

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  21. המעבד המהיר ביותר אי-פעם, והמהיר ביותר לגיימינג בשלב זה, יעלה לכם 700 דולר לפני תוספת מסלכתבה

22. Started by ccc,

לאיפוקס: תפעילו את תוכנת ה Magic Bios של הלוח, מצאו הורידו והתקינו את הביוס.. * נוספה מכפלה 9 * AGP SIZE על 128 מגה דיפולט * תיקון באגים של כרטיסמ סך וXP * אצלי: יציבות הרבה יותר טובה באוברקלוק

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by eitanb3,

[צונזר] אין אפשרות לפרסם בפורומים ובישביל זה בדיוק יש את מדור יד שנייה TradeZone. (כן, גם אם אתה מחפש לקנות ולא למכור) ננעל.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by asi123,

הנה הנתונים שEVEREST מצאה בקשר לזיכרון שלי במחשב נישא: [ Memory Controller ] Memory Controller Properties: Error Detection Method None Error Correction None Supported Memory Interleave 1-Way Current Memory Interleave 1-Way Supported Memory Types DIMM, SDRAM Supported Memory Voltages 3.3V Maximum Memory Module Size 256 MB Memory Slots 3 [ Memory Modules / Base Memory ] Memory Module Properties: So…

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  25. Started by emilio,

רציתי לדעת האם כרטיס מסך זה: PCX - Radeon HD2400 PRO HDMI בעלות של בין 400 ל 500. יתמוך בהבחנה גבוה, בצורה חלקה ללא כל התקיעות או שאתם ממליצים לי משהו אחר עם יציאה של HDMI. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.