מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום האתר DailyTech פירסם את טבלת המחירים למעבדי סוקט AM2... הטבלה: בעוד שאותם המעבדים לסוקט 939 עולים 2-3$ פחות (!!!). כבר ב 15 למאי יצרני "מחשבים מורכבים" יוכלו לקנות את המעבדים שצויינו לסוקט AM2... ההכרזה הרשמית תהיה ב-6 ליוני כזכור...
-
- 56 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
או שרק דור המעבדים הישן? אני מתכוון למעבדים e6300 , e6400 וכו'... אני מבולבל לגמרי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי , רציתי לשפר את המחשב , אין לי כל כך הרבה כסף לעשות את זה.. משהו כמו 2500 שקל + כמה שאני יקבל על החלקים הישנים. יש לי כרגע : P3 - 1000mhz mother board Gigabyte Via694x gf2 mx 64mb 256mb sdram הכרטיס מסך כבר החלטתי שזה יהיה ה Radeon9500 pro שזה עולה משהו כמו 1200-1300 שקל. עכשיו נשאר לי מעבד זכרונות וכרטיס מסך... בכמה שנשאר. אני לא צריך מעבד מהטובים ביותר , משהו כמו Amd 2000+ בהחלט יספיק. לוח אם אין לי מושג... זכרונות... 256 נראה לי שיספיק גם.. כתבו הצעות.. תכניסו גם את המחירים של החלקים פחות או יותר. ואני לא יודע אם אני צריך מארז חדש.. תודה , ש.
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קודם כל זה לאחי הקטן שכמעט כל משחק אצלו עובד לאט(גנרלס, ועוד) עכשיו יש לו p4 1400mhz 128 RDRAM geforce 2 64mg ולוח אינטל מאוד ישן (עם 2 usb ) הוא מעוניין להחליף רק מעבד ולהוסיף זכרון ולהחליף לוח...(שיהיה מעבד אינטל כמובן) זאו מחכה להצעות ...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על הלוח הזה: Intel Soren 945, L100, DDR2 667 D945GNTL שמתי לב שאתם ממליצים בעקביות על: Gigabyte GA-8I945PG מדוע? יש בעיה כלשהי עם לוחות אם של אינטל? אמנם הוא קצת יותר יקר אבל לא בהרבה. הוא אמור לעבוד אצלי עם: מעבד: Intel 2.66D dual core 533 D805 זכרונות: 2X 512M DDR2 667 תגובות יתקבלו בברכה (למעט בסגנון: "הנה לוח אם טוב: GA-8I945PG קנה אותו")
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore או Core 2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB ?
-
- 13 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הלוח אם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2982&ProductName=GA-MA770-UD3 יתמוך בשש ליבות החדשים של AMD שעומדים לצאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
יצא דרייבר חדש: VIA Hyperion 4in1 v4.46, released 10 March 2003 ורשום להתקין רק אם יש לי את הצ'יפ שלהם אבל אין לי מושג... יש לי לוח אם כמו שאתם יכולים לראות במפרט אך אני לא יודע אם אני זקוק להתקנה הזאת? :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
צריך המלצה על זיכרון שתואם לזיכרון הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3203&Pname=Gskill עכשיו אפשר לקחת רק משני היצרנים האלה, משום שהזכרון הנ"ל חסר להם במלאי: -http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=202&pname=TWINMOS -http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=197&pname=KINGSTON תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
AMD 5200 או C2DE4500 איזה מעבד עדיף בהנחה שלא מתבצע OC , שתיהם פחות או יותר אותו מחיר. המעבד לצורכי HTPC בלבד.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בדחיפות. אני קונה מחשב לקרוב משפחה והוא לחוץ מאוד (אני סוגר לו מפרט הערב או מחר גג). יש לי 3 לוחות אם שאני צריך לבחור אחד מהם ואני לא יודע איזה (אני רוצה אחד מהם כי אלו הלוחות היחידים בחנויות שתומכים בpci-e ). בגלל שהקרוב שלי לא ממש מתעסק במחשבים הוא רוצה שאני אקנה את המחשב רק בחנויות האלו הלוחות: asus A8N-SLI Deluxe מחיר: 1150 gigabyte K8NXP-SLI מחיר: 1240 msi K8N neo4 מחיר: 1030 איזה לוח אם הכי טוב?
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז ככה מכיוון שחשבתי על כ.מסך חדש, אני צריך לוח אם חדש כדי שהוא יתמוך ב PCI-E כששלי תומך ב AGP. אז אחרי חיפוש עמוק ועצבני(לא משנה) בזאפ מצאתי לוחות זולים אך כולם AGP ואני גם לא מבין מזה צ'יפסט וכל השטויות הללו. בקיצור אני הורדתי(באופן חוקי,TRIAL) את התוכנה EVEREST Ultimate Edition וזה מה שקיבלתי אז אם אתם יכולים לתת לי לוח אם עד 600 ש"ח במחיר הזה עבור הרכיבים האלו: לוח אם: P4C800 DELUX רוצה להחליף מעבד:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) זיכרון: 2 סטיקים של 512 MB. מהירות של שניהם 200 מגההרץ כל אחד. סוג: DDR צ'יפסט: Intel Canterwood i875p תומך במהירות FSB: 800 266 333 ביוס: AMI השם שלו. זה הכל בערך. עכשיו יש לי שאלה: אם אני קונה לוח אם חדש, הצ'יפסט חשוב? ז"א אם יש לי א…
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://www.maxitmag.com/loose-wires/articles/intel-users-less-intelligent-than-amd.html "The survey concluded that AMD users tended to be more 'computer smart' and 'enthusiast' orientated having researched the market before purchasing their computer. Most people recognise the Intel brand and tend to purchase bog standard off the shelf computers knowing little about the details of the hardware. People who buy AMD are more creative and willing to adopt new technology more easily. "
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, איך אני יכול לזהות את סוג הסוקט של המעבד ע"פ המידע הבא, והאם במקרה של שריפת הלוח אם, יש להשיג כזה לוח מבלי להחליף רכיבים אחרים? כמו כן איך אני יכול לדעת מהו סוג החיבור של כרטיס מסך מסוג Voodoo 3 3000? מידע מתוך EVEREST Home Edition על המעבד: ____________________________ CPU Properties: CPU Type Intel Pentium III, 450 MHz (4.5 x 100) CPU Alias Katmai, A80525 CPU Stepping kC0 Instruction Set x86, MMX, SSE Original Clock 450 MHz L1 Code Cache 16 KB L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 512 KB (Built-In, Half-Speed) CPU Physical Info: Package Type 242 Contact SEC Cartridge Package Size 12.82 cm x 6.28 cm x 1.64 cm Transistors 9.5 …
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אנשים, קיבלתי אתמול מחשב חדש שהזמנתי. התקנתי everest ultimate v5.50 והסתכלתי על הטמפרטורות. הטמפ' של המעבד נראית גבוהה בצורה חריגה אך הטמפ' של הליבות נראית נורמלית. המארז הוא אנטק 300 עם קירור הסטוק שלו על LOW... המעבד הוא AMD phenom2 955... הקירור למעבד הוא Evercool Buffalo. מה לעזאזל? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ובמיוחד למנהלי הפורומים. אני מאוד נהנה מהפעילות הענפה והתשובות המקצועיות של החברים והמנהלים בפורום זה ואחרים. כל הכבוד! ועכשיו לשאלתי: לוח האם שלי התקלקל. בהזדמנות זו אני מעוניין לשדרג את ה CPU לפנטיום D805 וכן את לוח האם. אבל הזיכרונות שלי הם מסוג DDR ולא DDR2. אני מעוניין בהמלצה על לוח אם התומך ב DRR ובפנטיום 805D. שימוש המחשב הוא בעיקר להרצת אפליקציות מתמטיות כמו MATLAB ותוכנות חישוביות אחרות של אלמנטים סופיים. אשמח לקבל המלצות על לוח שניתן לבצע עליו OC. תמיכה ב - AGP או כרטיס מסך מובנה יתקבלו בברכה אך זה לא קריטי. מצאתי לוח עם רכיבים של VIA אך יש לי חששות מרכיבים אלו. מניסיון הרכיבים 865PE מוצלחים ובעלי יכולת OC. תודה מראש, משה שפירו
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כרגע יש לי AMD 3200 שהוא בסדר אבל בקושי מריץ סרטי HD 1080P ומשחקים כבדים. איזה המלצה יש כרגע למעבד כפול ליבה,חייב להיות תושבת 939 בתקציב של עד 500 ש"ח ועוד שאלה,האם אני אצטרך להתקין ווינדוס מחדש או שאין קשר??
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הגירסה של הלוח הזאת תומכת ב קונרו REV 304 מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו בארץ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם AMD athlon 64 כל כך גרוע בעריכת וידיאו? האם גם בפוטושופ הוא גרוע?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחשב חדש במפרט הבא Inter e7400 זכרון 2 GB radeon HD4670 מע' הפעלה XP המחשב למטרות סרטים אינטנרט וממש מעט משחקים, האם הלוח יתאים עבורי? האם הוא אופציה מומלצת? האם הכ.קול שקיים עליו מספק? תדוה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3200 בתושבת 754 ובשביל מעבד כזה יש לוחות רק אם AGP האם יהיה לוח לתושבת הזו עם PCI-E?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, מה בעצם הם תפקידי המעבד? תוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה הזאתי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-