עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DJO,

שאלתי את השאלה הזאת מזמן, לא קיבלתי תשובה ברורה (הרוב נטו לצד הסלרון 500) אבל מכיון שזה שוב רלוונטי (סבב של מחשבים בבית..) אני שואל שוב. מה עדיף, מעבד P2 350, שאני משתמש בו כרגע (3.5X112) - רץ יציב מאוד על 390, אי אפשר לעשות יותר מזה. יחד עם לוח של אסוס P2B עם הציפסט iBX440. או מעבד סלרון 500 (66*7.5) עם לוח לא ברור, כתוב על החוברת ATX FORM BOARD.. בכל מקרה זו השאלה. אני הייתי דיי בטוח ששלי יותר טוב.. כי נדמה לי שיש לו יותר CACHE ואולי גם טכנולוגיות שאין בסלרון? וחוץ מזה הבאס שלי משמעותית יותר גבוה גם מה שעושה את הזכרונות יותר מהירים.. אבל מכיון שאנשים כאן אמרו ההיפך לפני מספר חודשים ששאלתי אני שואל שוב, תשובה ללא נימוק לא תתקבל ( :-* ). ובבקשה לחסוך תגובות כמו: תחליף מח…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by FriXus,

1.בלוח הזה רשום שיש שני ATA100, וגם: Extra IDE Port by HPT372 with Ultra DMA-133 & IDE RAID x 2 (Up to 4 Devices) מה זה אומר שיש לו גם ATA133? צריך לחבר משהו שיעבוד עם ATA133? 2.זה לוח טוב לאובקלוקינג, נגיד עם אני שם בו P4 2G, ו256 PC2100? אני יכול לשים זיכרון יותר טוב כמו PC3700 או משהו כזה והOC יהיה עדיין טוב? 3.אפשר לשים בכלל זכרונות יותר גדולים מ-2100 כי במפרט שלו רשום: 3x DDR-DIMM Slots for PC2100 ???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

לאחר המכה שחטפתי היום מנייס-1, יש לוחות תומכי PC2700? ז"א, שעובדים ב666MHZ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by FriXus,

האם יש ל- RDRAM חסרונות מול ה DDR ולמה לקנות DDR עם יש זיכרון הרבה יותר מהיר (RDRAM) ?? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Haflo,

איפה מחברים את HD Led בלוחות ASUS?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש, ורציתי שתמליצו לי בקשה על לוח אם, אני לא יעשה אוברקלוק, אולי אני ימהיר קצת דרך הביוס. הלוחות : Soyo P4VDA ( 533mhz) - ata133+sb+lan Asus P4S333M DDR(333mhz,2700)+sb+lan או כל לוח אחר שיש בו כרטיס רשת, הוא טוב, עולה זול, ועדיף תמיכה ל DDR333mhz 2700 בתודה מראש, B@By-KiLLeR נ.ב - מקווה שאני לא נשמע כמו אחד שנותן לכם משימות, אם כן אז תדעו שאני לא מתכוון, אלא אני רק רוצה את עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  7. שלום לכולם: ניסיתי קצת לחפש כי הינחתי שכבר נשאל בעבר אבל לא צלחה ידי במשימה. קניתי מחשב חדש עם מעבד 2.26 - איך ניתן לדעת שלא מדובר ב- 1.7 שרק שינו את הבאס ל- 133 ? על המעבד יושב גוף קירור אורגנלי של אינטל - האם זה מבטיח שלא מדובר בטריק אוברקלוקינג ? כמו-כן אין בכוונתי לנסות לפתוח את גוף הקירור מפחד שאח"כ יתכנו בעיות בנושא האחריות. בהנחה שזאת שאלה נדושה - תודה מראש בכל מקרה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by none,

יש לי כרגע מחשב עם RDRAM 800 אני רוצה לשדרג וחשבתי אולי לקנות P 4 2 GHZ עם הלוח GIGABYTE GA-8IHXP 1066 RDRAM להעלות את הבאס ל133 והרטיו של הזכרונות 3 ככה שלזכרונות לא יהיה O/C כי הם ג'נריק ואני לא רוצה שיפגע, יש לי כמה שאלות: 1. האם הלוח הנ"ל טוב לO/C ? 2. לכמה (הערכה אישית שלכם) אצטרך להעלות את הVOLTAGES ? תודה לכל העונים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. זה מה שיש לי (לוח אם מתוצרת גריבלדי) ועכשיו אני מתחיל קצת להתעניין בחומרה ושמתי לב שאף אחד בחיים לא מדבר על הלוחות אם שלהם רק על של asus , gigabit, msi ועוד כמה - זה אומר שהיא לא מהחברות הטובות (או גרוע מזה) ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by B@By-KiLLeR,

אני רוצה לקנות אותו ורוצה תגובות עליו. בתודה מראש, B@By-KiLLeR

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by Bone-Breaker,

אם למישהו יש מידע עליו או איפה אפשר לראות השוואות או גרפים או כל מיני דברים רק אני רוצה לדעת עליו יותר.. תודה

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by Bone-Breaker,

מה יותר טוב לAMD?

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  13. והצעות לשיפורים...! מפרט המחשב! מסך: IIYAMA 19 PRO 454 NEW MODEL מעבד: Intel P4 2.4Ghz 512k - 533 לוח אם: Asus P4T533-C זכרונות: 2x256mb Kingston PC1066 RDRAM. הארד דיסק: Western Digital 120gb 8mb cache Special Edition כרטיס מסך: ASUS GF 4 V8460. כרטיס קול: LIVE PLATINUM AUDIGY EX. כרטיס Firewire: Adaptec. דיוידי: Aopen 16/48 צורב: Lite-On 40x12x48 כרטיס רשת: 3Com 10/100 מקלדת: Logitech Cordless Freedom רמקולים: Logitech Z540. דיסקטים: Mitsumi 1.44 סורק: . EPSON 1250-PERFECTIO מדפסת: HP 5550. מערכת הפעלה: WinXP Home OEM. מארז Antec Performance PLUS 1080B גוף קירור איכותי למעבד: Thermalright AX478. מאורר לגוף קירור: Thermaltake 80mm Smart Fan. …

• 54 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. אוקי יש לי זיכרון rdram 1) זה משנה אם אני משתמש בזיכרון אחד של חברה מסוימת ואחד של אחד? 2) אני רוצה המלצה לזיכרון של 128 מגה 3)מה זה משנה נגיד זה בה בשני כרטיסים או אחד?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by shpigeli,

אני מעונין לקנות את הלוח אם של asus p4t 533 ראיתי שיש 2 דגמים אחד עם "C"ואחד בלי שמתי לב שזה שבלי יש 256 זיכרון rdram שהוא מגיע איתו רציתי לדעת מה ההבדל בינהם??? אם למישהו יש סיקור עליהם זה יעזור לי ועוד דבר זה מגיע עם כרטיס זיכרון אחד או 2? כי הזיכרונות האלו חייסים לעבוד בזוגות! אז האם מקבלים מין כרטיס דמה כמן שיש לי היום שהמחשב יעבוד? ומה אתם אומרים על הלוח זהז הוא טוב? יש לי הצעה של הלוח עם הזיכרון ב 1900 שקל שווה????

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by none,

בסיסופט סנדרב יש מעבד P 4 A [2SMT] 2 מה ה2SMT מציין?

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  17. אני קונה מחשב חדש : Pentium 4 2.0 A Cursair 256mb DDR 2100 MSI Geforce4 Ti4200 \ Cheintech Geforce4 Ti4200 64mb+tv+dvi ורציתי שתמליצו לי על לוח אם, שלא יהיה יקר מידי, שתהיה בוא תמיכה לזכרונות 2700 אני לא יעשה אוברקלוק, אולי אני ימהיר קצת דרך הביוס. בתודה מראש, B@By-KiLLeR :smoke:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by slider,

מישהו יכול לתת לינק? תודה

• 49 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים, עזרה בבקשה... כרגע יש לי סלרון 566 עם 384 מ"ב זיכרון, לוח אם של VIA MS-6154VA , לוקח לו שעות ארוכות לקודד וידאו... חשבתי לשדרג לסלרון 1.3, יהיה שיפור ניכר? כמה זמן בערך יקח לי להעביר סרט avi לsvcd? (700 מ"ב) אפשרות שניה שאבא שלי אמר שנלך עליה אם זה יתן שיפור גדול יותר הוא מערכת חדשה מבוססת פנטיום 4...שווה להשקיע בזה? הוצאה של 500 ש"ח לעומת כ4000...(לא כולל כרטיס רשת, קול, סידי, הארד דיסק) או שאולי בכלל כדאי לקחת כרטיס לערכית וידאו? (בזה לגמרי אין לי מושג...) אני אשמח להצעות... רוב תודות, חציל

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by Haflo,

שלום לכולם! אני חפש אתרים או מקומות שיתנו לי הסבר על זיכרונות SDRAM DDR RDRAM,מעבדים (Intel and AMD) והתושבות שלהם....מהפנטיום הזכור לטוב ועד היום! יש למישהו קישורים מעניינים? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by spatz,

יש אפשרות להפעיל ולבטל את זה בביוס... מה זה עושה ואיך זה משפיע על המחשב, והאם להפעיל את זה או לבטל את זה... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by andrei,

אם אני רוצה להחליף למחשב שלי את לוח אם ואת המעבד אז איזה מעבד כדי לי לקחת AMD או ש intel איזה מהם הכי מהיר וחזק ואיזה הכי בטוח

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  23. Started by udi,

יש לי שאלה קניתי מחשב לפני כשבעה חודשים עם זכרון של 256 MB אבל אני לא יועד איזה סוג הוא SDRAM או DDR .... פתחתי את המחשב לראות על כרטיס הזכרון אולי רשום לא מצאתי אבל יש לכרטיס הזיכרון חריץ אחד { אם זה עוזר למשהו} האם יש דרך לדעת איזה סוג זכרון זה?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  24. ראיתי פורומים שלמים שמחולקים לצ'יפסטים ->חברות וכו'... וכך ניתן למצוא דעות משתמשים על כל הלוחות כיום. מישהו יכול לתת לי כתובות של אתרים כאלו? תודה!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by Demon,

בויכוח קטן עם חבר עלתה אצלנו הסוגייה הבאה: אילו מן הלוחות הבאים (מבוססי KT333) הוא טוב יותר (מבחינת ביצועים, בעיות ידועות, יחס מחיר/תמורה): ASUS A7V333 או Gigabyte GA-7VRXP. העלו פה את דעתכם/טענותיכם. תודה מראש, וסליחה אם הדיון כבר היה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים