עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by doronpascal,

שלום למקצוענים, אבקש את עזרתכם בהגעה למיטוב זיכרונות. רכשתי 2 יחידות שעובדים בדואל מסוג: OCZ DDR2 2GB GOLD 800mhz CL-5-5-5-12. אני מעלה 2 צילומי מסך מתוכנת CPU-Z עם הנתונים. אמח אם מישהו מוכשר יוכל לנתח את הנתונים ויגיד לי אם זה אמור להיות ככה, ובמידה ולא מה עלי לעשות בשביל להגיע למצב האופטימלי. אוסיף כי מדובר במעבד Q6600 אשר יושבים על לוח Gigabyte GAP35CDS3R v2.0 - ביוס מעודכן F9. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  2. Started by OuTsIDe,

זה משהו חדש האים הוא טוב וביכלל האים שווה לקחת אותו?

3. Started by dorish,

Newegg.com - OCZ Reaper HPC 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 2000 (PC3 16000) Desktop Memory - Desktop Memory קניתי עכשיו I920 ולוחGIGABYTE GA-EX58-EXTREME LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard - Retail אם יש לכם המלצה לזכרונות אחרים אני ישמח.... תודה. לא מתוכנן OC

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  4. Started by yoahe,

כשרשום לדגם מעבד BOX או TRAY מה זה אומר? והאם יש תוכנות שפעלות רק באינטל או לחהיפך רק ב AMD?

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  5. האם ניתן לממהר איתו ? תודה

6. Started by אבישי מזרב,

שלום חבר'ה, רציתי לשאול אם זה אפשרי להתקין זיכרון ddr2 667 בלוח שתומך עד 400, מבלי לפגום בזכרון או בלוח?

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  7. Started by MENASHEHE,

שלום לכולם זאת פעם ראשונה שלי פה בפורום אז אם עשיתי טעות או משהו כזה אני מתנצל מראש.... יש לוח את הלוח אם הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G&s=478 ושמתי עליו שתי זיכרונות DDR400 והוא מזהה לי אותם כ- Singel Channel ולא כ -Dual Channel אם מישהו יודע למה אשמח לתשובות גם הגדרתי בביוס את המהירות של הזיכרונות שלי ל DDR400 ושני הזיכרונות זהים במהירות אבל לא מאותו יצרן

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  8. כל מיני אוברקלוקינג והשוואות עם לוחות אחרים... חוץ מזה http://www.bit-tech.net/review/362/ את זה כבר ראיתי טוב תודה למי שעוזר...

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  9. אני לא יודע אם כל זיכרון מתאים לכל מחשב, אך אני צריך זיכרון שיתאים למחשב הבא (של חבר) : Intel Pentium III 450 MHZ Bus Speed : 100 MHZ לוח אם - בדקתי בCPUZ ומשום מה לא היה דגם ולא כלום זה רק מה שהיה כתוב : Chipset : SiS ID5600 South Bridge : SiS ID8 זיכרון - כנ"ל לוח אם היה כתוב רק את הגודל (ללא סוג RDRAM או כד'..) : 64MB החבר מעונין להוסיך עוד 256 MB , שיהיה DDR בבקשה . תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  10. שלום שוב בפרט הסופי שלי יש את הלוח הבא GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 בחנות הציעו לי את MSI עם עם 24 BIT של כרטיס הקול אגב שני הלוחות בציפסט של 965 יש ארבע שאלות: 1) כולנו יודעים את איכות גיגהבייט לעומת MSI למרות שיש לי לוח של MSI ואני מרוצה ממנו 2) ללוח של גיגהבייט יש 16 BIT בכרטיס הקול ו-MSI יש 24 BIT האם יש הבדל מבחינת הסאונד במשחקים MP3 סרטים וכו 3) האם משחקים היום או בעתיד יתמכו ב-24 BIT וכיום הם רק תומכים ב-16 4) האם שווה להחליף את גיגהבייט ל-MSI רק בגלל כרטיס הקול שלו

• 4 תגובות
    • 436 צפיות
  11. Started by malkind86,

אני מחפש לוח אם שיתאים ל מעבד הזה האם יש אותם עדיין במכירה או שחייבים לחפש יד שניה וכזה??? ומהו המחיר שלהם +/-

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  12. Started by abcdjkh,

שלום רב! מה ההבדל בין שלושת הלוחות הבאים, ומה הכי ממולץ לOC ומולטי טסקינג. GIGABYTE GA-965P-S3 GIGABYTE GA-965P-DS3 ASUS P5B תודה

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  13. Started by RazorJunior,

אז ככה: 1. יש כמה גרסאות של הלוח שמסתובבות בשוק? משהו שצריך להיזהר ממנו? מפה הזמנתי: http://gamapc.co.il/product_info.php?products_id=196&osCsid=272fbce25cd2ad651cd0109170f88b96 נראה לכם בסדר? 2. עם כמה זמ אחריות מגיע הלוח? ואיפה ניתן לממש את האחריות במקרה שיש בעיות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  14. Started by hm123,

שלום לכולם רכשתי בחו"ל לום אם של אסוס[מקסימוס פורמולה] מעבד q9300 ושני כרטיסי מסך hd3870x2 אני מעוניין איזה זיכרונות המומלצים ביותר. איזה ספק כוח אני צריך אני מעוניין שהכל יהיה במארז שוכב [אם זה יכנס] האם מומלץ לשים קירור מים? יש בעיה של מקום בתוך המארז הוא קטן המארז שאני מתענין בו הוא של זלמן אם מסך נגיעה [אני רוצה את המחשב גם למשחקים וגם בתור hptc ] תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  15. Started by alfus73,

שלום. אני עומד לרכוש כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk [A6600GTb]. הלוח אם שלי P5S800-VM של ASUS. בחוברת הסבר על לוח האם כתוב בצורה מודגשת שמותר להתקין כרטיס AGP שהוא 1.5 V או 0.8 V. ושאסור להתקין בשום פנים ואופן כרטיס מסך שהוא 3.3V. האם הכרטיס מסך שרשמתי לעיל מתאים ללוח האם שלי. חיפשתי במפרט הטכני של החברה ולא היה רשום לגבי ה- V שלו. האם אני יכול להשתמש ללא חשש?

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  16. Started by redead,

המחשב שלי כרגע הוא AMD 3200 עם ג'יגה של זיכרון במהירות 400 ב2 סטיקים של 512 בעיקרון לא הייתי חושב אף פעם לשדרג את המחשב הזה אלא פשוט להמתין איזה שנה ולקנות חדש אבל קרה ואני צריך בשביל ויסטה עוד 1 ג'יגה של זיכרון השאלה שלי אם אני צריך להתחשב במשהו כדי שהכול יעבוד בדואל? ומישהו יכול להמליץ לי על משהו באמת זול לקנות כי חבל לי להשקיע כסף ואולי אפילו יד שניה יבוא בחשבון..

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  17. Started by Maor Shahar,

אני הולך לקנות את הE6300 ונתקלתי בכמה סוגים..(אריזות...) רציתי לדעת מה ההבדל בניהם.. (אם בכלל יש): אז מה יותר טוב? ומה כוללת כל אריזה.. Intel Conroe Core 2 Due E6300 BOX או :s05: Intel Conroe Core 2 Due E6300 Trail או :s05: Intel Conroe Core 2 Due E6300 וקראתי שמישהו כתב פה שיש גם גרסה שנקראת White BOX.. שכנראה מגיעה גם עם קירור למעבד.. תודה

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  18. שווה קנייה? יש משהו אחר יותר מומלץ? כי פשוט אני צריך לוח עם הציפסט VIA K8T800 ויחד עם חיבור 1394....

• 4 תגובות
    • 436 צפיות
  19. Started by liran12345,

Amd Athlon 64 4000 BOX AM2 בבקשה אני צריך לוח טוב וזול מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  20. Started by crow,

אז המקרה שלי הוא כזה במחשב שלי יש שני זיכרונות של 256 שעובדים dual כמובן עכשיו השאלה שלי היא כזו במידה ואני רווצה להוסיף עוד זיכרון אז מה אני צריך להוסיף עוד שני סטיקים של 256 או 512 אחד והאם יש הבדל בין ארבע של 256 לבין שניים של 512

• 4 תגובות
    • 436 צפיות
  21. אם נדהמתם מהיעילות הגבוהה שהציגה אפל בדור המעבדים הראשון פרי פיתוחה למחשבים אישיים - כעת מגיע הדור השני שמבטיח עוד מקצה שיפורים דו-ספרתי כמעט בכל המאפייניםלכתבה

22. Started by adidas76,

הי אני מעוניינת לקנות מחשב לצורכי עיבוד תמונה, עבודה עם פוטושופ וכמה תוכנות פתוחות בו זמנית, וקבצי RAW מאד כבדים מה ההבדל בין סוגי הזיכרונות (ram)ומה נכון לצרכים שלי? כל ה- DDR למיניהם... תודה

23. Started by hj4ever,

האם ניתן לחבר ללוח אם חדש אשר הכניסות שלו הן SATA וכאלה, צורב DVD ישן יחסית (כניסה... רגילה? כמו של הראד דיסק ישן...) או הארד דיסק בטכנולוגיה IDE? והאם ניתן לחבר לכרטיס מסך עם יציאת DVI מסך מסוג VGA (מתאם או משו)? תודה מראש :0)

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  24. Started by samsam,

האם המעבד דותן של אינטל צריך גוף קירור עליו? אם כן אילו חברות יש להם?

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  25. למרות כל הרעש שמסביב למעבדי ה-64 ביט, בכרטיסי מסך הבאס של הזכרונות מגיע ל-256 ביט, וקונסולות הדור הנוכחי הן 128 ביט. מהו הקשר בין הביט בשלושת הדברים האלו ומה הוא מסמל בכל אחד מהם?

• 0 תגובות
    • 435 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.