מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח עם משתלם לקנות אותם לעומת זכרונות זולים יותר עם אותו cl זה נועד למערכת מבוססת amd phenom עם לוח מתאים וכ. מסך 8800gt antec 182p psu antec trio 650w
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
לוח AMD 64 BIT עם מקסימום PCI סטנדרט עד 1K שח אם כבר אז אולי מישהו יכול להסביר לי מה זה הסלוטים הקטנים של PCIEX למה זה משמש והאם יש חומרה לכך מדברים על ADDONS אבל מה
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
היי מה המצב ? יש לי שאלה האם הכרטיס זכרון הזה : OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel יתאים ללוח אמ הישן שלי ? :865PE Neo2-FIS2R http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=865PE_Neo2-FIS2R תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול ולפני כמה ימים הוא הפסיק עובד. לפני כמה ימים השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן …
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
לוח אם: P4S533MX של ASUS TEK. מפרט מלא: תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני קונה מחשב של אינטל והציעו לי לוח אם של אינטל מסוגים שונים- tappen ו sorento , איזה לוח יותר טוב, והאם הם מתאימים לאינטל 64 ביט? אולי בכלל שווה לקנות מחשב amd? תודה לעוזרים, אלי
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם לוחות-אם הבאין תומכים SLI [לא כתוב באתר של ASUS ] והלוחות הם: asus p5k-se asus p5k asus p5k-E ואם כן : איזה מהם הייתם ממליצים לי לקנות למפרט הבא, מאיזו חנות ובאיזה מחיר? המפרט: מעבד-intel core 2 duo E6750 כ.מסך-evga geforce 880GT SSC זיכרון-corsair 2GB [1GB*2] 800MHz בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע לוח אם 965P-S3 של GIGABYTE וזוג זכרונות 512MB 800MHZ של PQI. אני מעוניין להוסיף עוד 1GB של זכרון למחשב, השאלה שלי היא אם אני יוסיף שני סטיקים של 512MB 800MHZ גם הם של PQI האם אני יוכל להמשיך לעבוד בDUAL CHANNEL? תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שלום האם חובה לפרמט את המחשב כאשר אני מחליף לוח אם? אני יודע שמומלץ,אבל השאלה היא אם חובה אותה מערכת הפעלה,WIN XP HOME אותו צ'יפסט I865PE תודה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שלום יש לי משחב עם מעבד P4 2.4 Ghz 1MB Cache , זיכרון 512MB DDR 400 ולוח אם ASUS P4P8X המחשב משמש למשחקים כמו BF2, TITAN QUEST (בערך ברמה הזו) ותוכנות כמו פוטושופ וArcGIS. ברצוני להוסיף זיכרון נוסף למחשב, האם עדיף להוסיף 512 לדואל או יותר (לא בדואל) ? ואם בדואל, איך אני יכול לוודא שהזיכרון שאקנה יתאים לקיים במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה 2 הלוחות הבאים: abit nf7 ver2 asus a7n8x-x מי יותר טוב ? האם יש הבדלים רצינים מבחינת איכות ? אני לא יעשה overclocking ומתלבט בין 2 הזכרונות הבאים: samsun 2700 333MHZ 256ddr hynix 2700 333MHZ 256 ddr תודה על כל תגובה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי 1024MB זכרון ואני רוצה להכפיל את מה שיש לי איזה זיכרון כדי לי לקנות את מה שיש לי אני מזדכה עליו יש לי לוח אם asus p4p800 איזה כרטיס אני יכול להרכיב שיהיה לי ניצול של כל MHZ ומה המקסימום של הלוח שלי? אני לא עושה OC אז לא צריך כאלה שטובים לזה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מעבד Q9300 איזה לוח אם הכי טוב עד 750 שקל? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-7DXE ומעבד Duron 871Mhz ניסיתי להחליף אותו למעבד Athlon ולא הצלחתי (המחשב לא נדלק), אין על הלוח מגשרים שאפשר לכווין. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לרכוש כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk [A6600GTb]. הלוח אם שלי P5S800-VM של ASUS. בחוברת הסבר על לוח האם כתוב בצורה מודגשת שמותר להתקין כרטיס AGP שהוא 1.5 V או 0.8 V. ושאסור להתקין בשום פנים ואופן כרטיס מסך שהוא 3.3V. האם הכרטיס מסך שרשמתי לעיל מתאים ללוח האם שלי. חיפשתי במפרט הטכני של החברה ולא היה רשום לגבי ה- V שלו. האם אני יכול להשתמש ללא חשש?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הלוח הנ"ל עם זכרונות של GEIL DDR2 800 MHZ ULTRA 512X2 אשר נקנו לפני שנה, משום מה CPU-Z קובע שהזיכרונות רצים ב 667 MHZ למרות שעל אריזת הזיכרון רשום 800, בכל מקרה אני מעוניין להגדיל את הזיכרון בעוד 2 ג'יגה שיהיה לי סה"כ 3 ג'יגה, רציתי לדעת אילו זכרונות 800 MHZ אני יכול להוסיף עד סכום של 450 שקלים. ראיתי של OCZ ושל CORSAIR האם אין בעיה לשלב אותם ביחד עם GEIL?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אשמח להמלצה של לוח אם P45/P43 שתומך DDR2 800 וגם DDR3 ועם PCI-E V2.0.... המחיר לא יותר מ1000 שקל. הוא מיועד לQ9450. תודה אייל.
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות amd 64 bit ואני צריך לוח אם זול, אני לא מתכנן oc ולא כלום , רק שיהיה ביצועים סבירים
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אהלן כיום יש לי 2 סטיקים ג'נריים של 256MB והגעתי לשלב שאני חייב סוף סוף לשדרג את המחשב. אז לפני שנה קניתי עוד סטיק של 512 מגה שגם הוא היה ג'נרי - השילוב הזה של 3 סטיקים מחברות ג'נריות שונות עשה בעיות למחשב והחזרתי את הסטיק לחנות. הפעם אני מתכוון לקחת את העסק ברצינות ולעבור עם איחור אופנתי לעידן ה-1GB, רק שאני לא יודע מה בדיוק לעשות. לפני האופציות הבאות: 1. לקנות 2 סטיקים של 512 מגה מחברה נורמלית ולזרוק את השתיים הג'נריים לקיבינימאט. זו האופציה המועדפת עלי. 2. לקנות סטיק אחד של ג'יגה ולזרוק את הג'נריים. הסטיק יעלה קצת יותר מ-2*256 אבל יהיו לי יותר אפשרויות שדרוג בעתיד. 3. לקנות סטיק של ג'יגה ולהוסיף אותו ל-2*256 הקיימים, וכך יהיו לי 1.5 ג'יגה (לא נראה לי שאני צריך). אבל נר…
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
תודה רבה נ.ב קיבלתי המלצה על ABIT תגובה גם על זה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום רב אני בשלבי בניה של HTPC ,אני מתעניין בלוח אם של NVI המבוסס על ערכת השבבים 630I אני מודע שמדובר בלוח לשוק הנמוך ,אך יציאת הHDMI קורצת לי(בונה מחשב עד 2000 ש,) אני מעוניין לדעת אך האמינות הכללית של ערכת השבבים הזאת (לוח של חברת גי'גה בייט) כמו כן האם ניתן בעתיד לחבר כרטיס מסך +כרטיס PVR יום טוב
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מאוד נפוץ על מארזי HTPC למצוא זוג שורות (או מסכי 7 אינץ בדגמים היקרים) ואף מספר כפתורים להפעלת הכונן האופטי (FF, FR, PLAY' STOP וכו'....) האם בכדי שכל אלו יהיו שמישים יש צורך בתמיכה של לוח האם או שכל החיבורים הם סטנדרטיים ויש צורך בתוכנה בלבד ? דוגמא לתצוגה במארז HTPC בסיסי : http://hi-techreviews.com/reviews_2007/CM_Media280/CM_Media280_Page3.htm תודה גל
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
המחיר שלהם הוא 690 שח אני מתכנן לקנות שתיים כאלה, המחשב בעיקר למשחקים כבדים וכל שאר הדברים האם זה בזבוז כסף אם אני לא מתכנן אוברקלוק?
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי לוח אם asus 939a8n-e מעבד 3200 אתלון venice core עכשיו הבעיה היה לי גיגיה זכרון של twinmos cl2.5 400 והוספתי עוד גיגה זכרון של OCZ עם אותם נתונים סך הכול 4 סטיקים של 512 =2 גיגה עשיתי עדכון ביוס אבל המחשב עדין מזהה לי רק 1512 זכרון כאשר ב CPUZ מזהה לי 2 גיגה ראו תמונה המערכת הפעלה שלי היא xp לכן לא אמור להיות בעיה עם ה remap אני לא יודע מה לעשות עזרו לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שווה קנייה? יש משהו אחר יותר מומלץ? כי פשוט אני צריך לוח עם הציפסט VIA K8T800 ויחד עם חיבור 1394....
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-