מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
על הקופסא רשום SLACR שזה GO הנתונים של אוורסט מראים שזה B3 מעבד Q6600 איך ניתן לודא בנוסף לאוורסק מה הפרטים של המעבד.
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מישהו נתקל בביקורות על הלוח הזה? איך הוא ביחס ל- P5B זו אותה סידרה או שזה לוח אחר לחלוטין?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתאים ל מעבד הזה האם יש אותם עדיין במכירה או שחייבים לחפש יד שניה וכזה??? ומהו המחיר שלהם +/-
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם =) אני צריך המלצה ללוח אם טוב למערכת Athalon 3200+ 512 Cache 2.2GHz כרגע אני חושב על : EPoX "EP-8KDA3+" nForce3 250Gb Chipset Motherboard for AMD Socket 754 CPU -RETAIL תגידו לי אם הלוח אם הזה טוב.. ומה ההבדל בינו לבין EPoX "EP-8KDA3J" nForce3או שאין הבדל? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב E6750 או של AMD 6400X2 יש הבדל של 100 שקל וגם השני בא בלי קירור בכל מקרה איזה מהם?
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
צריך זכרונות זכרונות עד 1.8K DDR2 בשביל הקונרו החדש
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
epox-8hda5j s754 sata gbl אז ככה יש לי כמה שאלות : 1)כמה דיסקים קשיחים אני יכול לחבר לו? 2)כמה יצאות usb יש לו? בקיצור אם מישהו יכול להסביר לי מה יש בו בשפה שאני יבין ובכלל אם אתה ממליצים על כרטיס אחר באותו הסכום תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הארכיטקטורה ההיברידית של יצרנית השבבים הצליחה להוכיח את עצמה גם בנייחים - אך נראה כי תוכל להציע שידרוגים גדולים עוד יותר כשתגיע גם למחשבים הניידיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש לוח אם אם כרטיס מסך O.B (הכי מתקדם שיש כולל DVI)(למשחקים קלים בינונים GTA 4/5 , UT2003 וכ"ו) עדיף עם השבבים הכי חדשים שיצאו אם יצאה אחת לפחות IDE (לצורב ודיסק קשיח ישן שיש לי) אם יציאות SATA כמה שיותר עם יציאות USB כמה שיותר וכול מה שיש בלוח מתקדם מקסימום לוח / מינימום מחיר תודה
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
=> רציתי לדעת אם זה אפשרי שבערוץ אחד יהיו לי 2 כרטיסי זכרון בתזמון CL3 ובערוץ השני 2 בתזמון CL2.5 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
יש דרך לדעת אם רכיב מסויים ,כרטיס מסך למשל עבר אוברקלוק?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום, במעבד Q6600 לפי המידע באינטרנט צריכת הספק שלו היא 105W, האם באופן קבוע הוא צורך 105W או שלפי עומס העבודה שלו צריכת ההספק משתנה? וה105 הוא מקסימלי בעצם ? יש גם גרף(אתר של אינטל) ככל שהטמפרטורה יותר גבוהה גם כם ההספק יותר גבוה(מקסימום עד 105W)... זה קשור ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
זה הגשר הדרומי לא ? ואם יש הבדל רציני בינהם [:
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן 3 שנים עם כרטיס זיכרון אחד 512 מ"ב DDR 400. מותקנות אצלי מס' תוכנות של עריכת סאונד שממש כבדות על המחשב, הכל תקוע כזה בקושי זז. האם זה יהיה נכון להוסיף עוד כרטיס 512 מ"ב לשיפור הביצועים או עדיף יהיה להחליף בכלל את הכרטיס ל- 1GB? מה יהיה ההבדל בין 2 האפשרויות? עוד פרטים על המחשב (אני מעתיק מהקבלה של הקניה, אני לא מבין בזה כמעט כלום): מעבד Celeron 2.7Ghz 533FSB 256K BOX לוח אם ABIT IS7-V2 כונן קשיח 80GB 7200rpm SATA כרטיס מסך אני מניח לא רלוונטי... אני מודע לכך שהמחשב "חלש" באופן כללי בגלל המעבד ולוח האם, אבל כרגע אין לי אפשרות לשדרג.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
משום מה נדפקה לי המקלדת והמחשב לא עלה.. כשהחלפתי אותה זה הסתדר אבל פתאום ראיתי שהמעבד ירד ל1800MHZ איך אני מחזיר אותו ל 2400MHZ?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מספר שאלות לי אליכם: 1. האם אני צריך לחשוב על ההתאמה בין מפרט החומרה שקיים לי במחשב ישן (לא כ"כ ישן.. בזמן מעבד P4 2.8GHZ) ואם כן , אילו פרטים אני צריך לבדוק? אני צריך לבדוק אם לוח האם יכול לתמוך במעבד מסויים? 2. האם המעבד הבא Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX מומלץ מבחינתכם ונראה לכם שהוא יעבוד באופן תקין עם חלקים שהם לא הכי חדישים בשוק?אבל שוב , לא ענתיקות, חלקים מלפני שנה-שנתיים. 3. האם זה אפשרי לקנות מעבד ולתת למעבדת מחשבים מסויימת להרכיב פשוט את המעבד למחשב והאם זה מבחינתכם מומלץ, ולאיזו חנות בדיוק כדאי לגשת בכדי לעשות זאת. כי הבנתי שצריך לשים איזושהי משחת contact בכדי לא לשרוף את המעבד וזה משהו שאני ממש לא מעוניין לעשות לבד תודה!
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
רוצה בבקשה ממכם חוות דעת על הלוח אם הזה.. איך הלוח הזה יחזיק ב-Overclocking, עם מעבד E6550? הנה הלינק ללוח עצמו באתר היצרנית: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2598&ProductName=GA-P35C-S3 תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות זיכרונות חדשים למחשב שלי ואני רוצה לדעת כמה דברים לגביהם... 1. אני רוצה שבבקשה תסבירו לי מה זה אומר התיזמונים בזיכרון ? 2. אני רוצה גם לדעת מה זה אומר הCL5 או CL4 בזיכרון ? 3. האם אסור לחבר זיכרונות מחברות שונות ? 4. האם יש הבדל אמיתי בין 667 Mhz לבין 800 Mhz זה באמת ישפר את המחשב שלי אם אני יקנה של 800 Mhz מקום של 667 Mhz ?? 5. האם זה יותר טוב אם יש סטיק אחד של זיכרון של 2048 MB ? או שזה לא משנה אם יש אחד של 2048 MB או שתיים של 1024 MB ?? 6. האם הזיכרון הזה הוא נראה לכם טוב לפי התשובות הקודמות שלכם - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=423589 ואם אני קונה את זה אני רוצה לקנות את זה כפול 2 כדי שיהיה לי שתי מגה של זיכרון... והאם עדיף לי לקנות א…
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
השוואה בין מעבדים שלום אני מעוניין לרגוש את אחד המעבדים האלה עבור קולנוע ביתי מעבד AMD Athlon 4000+ 2100MHz 2x512KB 65W Intel DUAL CORE E2140 1.6GHZ 1MB 800MHZ BOX הסרטים יהיו באיכות צפייה גבוהה 720P ו 1080P והכרטיס מסך יהיה ONBOARD סביר להניח ששני לוחות האם יהיו של GIGABYTE איזה מבין שני המעבדים האלה יותר חזק ? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שלפני כמה חודשים מישהו כבר פתח דיון בשאלה האם הזכרונות של החברה הזאת שווים משהו. בזמנו אף אחד לא הכיר, אולי עכשיו מישהו כבר התנסה, או שמע על מישהו שקנה? זה מאוד יעזור לי, בחנות שבה אני רוצה להרכיב את המחשב אין דגמים מקבילים של חברות מוכרות... תודה!
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי התחיל להיות איטי ואני רוצה להחליף בו את הזיכרון,הבעיה שאני לא בטוח עם יש לי DDR או DDR2 ואני גם לא יודע מה מומלץ לקנות ומה יתאים לי ללוח אם. פתחתי את המחשב וראיתי שיש לי שם שתי זיכרונות של kingston 256,וזה הופיע עליהם: KVR400X64C3A/256 איזה סוג כרטיס אני צריך לקנות מה כדי 1GBX2 או 2GB?? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Dell Latitude c840 שצריך תוספת זכרון דחוף (כרגע יש לו 256MB מקורי) 1. איזה זכרונות מומלצים להכניס לו ? 2. של איזה חברות? 3. זה משנה אם אני משתמש בסלוט "החיצוני" (זה שבתחתית המחשב) כדי להכניס את הזכרון או בסלוט הפנימי תודה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
הלן חברה : ) אני צריך ליקנות לוח מעבד וזיכרונות המטרה העיקרית של המחשב היא אולפנית לעבודה עם מוסיקה קיו באס ונואנדו למי שמכיר..... אני מתכנן לעשות oc בפעם הראשונה לא לא לימצוץ ממנו את כול מה שאפשר שיהיה יציב בסבבה (אין לי ניסיון בזה אז אני קצת חושש) אני חשבתי על : asus comando intel q6600 DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400 800Mhz CL5 2x1Gb DUAL PACK (אפשר 1066 ??) זה יוצא בערך התקציב שהוא +-3500 שח מה אתם אומרים ? או שאולי כדי לעבור לציפסט 680i כי אני יוכל לעשות oc יותר חזק ?? חשוב לי להגיד שאני לא משחק בכלל אז אני לא ידע אם אני צריך sli ו-crossfire אבל אולי-תגידו אתם : )?? אני יכול להשקיע נגיד 4000 שח למעבר (עוד 500שח) אם זה שווה את זה בקיצור מה הכי כדאי בסכום כ…
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
לשימושים מגוונים. יש לי g.skill 2x1024 800 mhz cl 4 וכ. מסך 9600gso אבל הזכרונות שוכבים כרגע בארון כי הם לא מתאימים ללוח אם. תודה
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-