עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by or_si2,

הדגם של הלוח אם: Asus p5vd2-mx הלוח אם תומך בDDR2 עד מהירות 533 אבל קניתי שני סטיקים שהם במהירות 667 איך אני מגדיר שהזיכרון יעבוד על 533? בזמן האחרון שאני נכנס לכל מיני משחקים המחשב נתקע ולא מגיב ופשוט קופא מה שאפשר לעשות זה רק לכבות ולהדליק שוב ולפי מה שהבנתי שהמחשב קופא זה בעיה של המעבד ולא של הזכרון איך אני מסדר את הבעיה הזו? נראלי שהורדה של המהירות ל533 תפתור זאת אבל אני לא יודע איך עושים זאת בדיוק לפי הביוס

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  2. מאוד נפוץ על מארזי HTPC למצוא זוג שורות (או מסכי 7 אינץ בדגמים היקרים) ואף מספר כפתורים להפעלת הכונן האופטי (FF, FR, PLAY' STOP וכו'....) האם בכדי שכל אלו יהיו שמישים יש צורך בתמיכה של לוח האם או שכל החיבורים הם סטנדרטיים ויש צורך בתוכנה בלבד ? דוגמא לתצוגה במארז HTPC בסיסי : http://hi-techreviews.com/reviews_2007/CM_Media280/CM_Media280_Page3.htm תודה גל

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  3. שלום, איפה אפשר למצוא (באתר של DFI) קובץ Info שמפרט את כל העדכונים שיש בביוסים שמוצעים להורדה באתר? ראיתי שמתחת לכל ביוס יש 2-3 שורות אבל לא משהו רציני. תודה.

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  4. יש לי לוח P5GL-MX של אסוס עם 256*2 DDR400 + סטיק של 512. ברצוני להוסיף עוד סטיק של 512 מגה כדי שגם זה יעבוד לי בדואל צ'אנל עם הסטיק שיש לי כרגע. וגם להרחיב את הזיכרון במחשב. באילו שיפורים עיקריים אני ארגיש?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  5. שלום לכולם, אני צריך עזרה במידע על מעבדים של שרתים: 1. מהו המעבד הכי חזק של אינטל היום ועל פי מה בוחרים אותו? (לפי דעתי אני צריך להסתכל בדף מעבדים של השרתים של אינטל ולבחור את החדש ביותר כנראה)... ומה הקריטוריונים לבחירה של המעבד? 2. אני צריך לכתוב השוואה בין מעבדים ביתיים למעבדים של שרתים. תודה רבה על העזרה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  6. Started by keypod,

מה עדיף לביצועים טובים יותר ול-OC? המעבד יהיה SOCKET 939 OCZ PC3200 Platinum Rev. 2 PC3200 DDR 400 CAS 2 או זיכרון בסיסי יותר, כמו A-DATA PC4000 DDR 500 CAS 3?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  7. בסקירה זאת לקחנו לסיבוב התרשמות את אחד מלוחות האם המתקדמים של ערכת השבבים B650E עבור דור המעבדים הטרי של AMDלכתבה

8. Started by hj4ever,

האם ניתן לחבר ללוח אם חדש אשר הכניסות שלו הן SATA וכאלה, צורב DVD ישן יחסית (כניסה... רגילה? כמו של הראד דיסק ישן...) או הארד דיסק בטכנולוגיה IDE? והאם ניתן לחבר לכרטיס מסך עם יציאת DVI מסך מסוג VGA (מתאם או משו)? תודה מראש :0)

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  9. Started by jonsi11,

הלוח לא מזהה את המעבד כמו שצריך יש לי מעבד amd athlon xp 1800 והוא אמור לעבוד על 1533 mhz והלוח מזהה אותו כ 1150mhz כשהוא ב default עובד על 100 mhz. וכשאני מעלה אותו ידנית בביוס ל 133 mhz והוא עובד על 1533 הוא רושם שהמעבד הוא athlon 2200 מישהו נתקל בבעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה ?כי באתר של asus הם רושמים שעידכון ביוס אמור לתקן את הבעיה אבל זה לא עוזר אם למישהו יש רעיון או מכיר את הבעיה אשמח לדעת תודה

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  10. Started by bv500,

אני בונה מחשב חדש לחברים שלי. המעבד הולך להיות כנראה E21x0 והזיכרון OCZ 1GB CL4 667Mhz הלוח הנ"ל מתאים מאוד למפרט ולתקציב, רק רציתי לדעת אם מישהו יודע איך הוא ב-OC - לכמה באס הוא מגיע? אני יודע שה-945 לא ממש אוברלוקרים מטורפים, אבל אני מתכוון ל-OC בקטנה אני מקווה שמה שיגביל אותי זה הזכרונות בבאס 333... אבל בטח כבר לפני הלוח יגביל אותי אודה לתשובתכם המהירה

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  11. Started by Tash1978,

שלום לחברי הפורום אני עובד כרגע עם מחשב עם הנמפרט הנ"ל: מעבד : E2180 INTEL לוח אם : asus p5q se זיכרון : DDR 2 4 GB OCZ כרטיס מסך Nvidia 9600GT דיסק :WD 500 GB 7200 גוף קירור של זלמן על המעבד. החלטתי שהגיעה העת לשדרג את המעבד למשהו קצת יותר מתקדם שייתן לי להפעיל Virtual XP על Windows 7 ובכלל קצת לשדרג. בקיצור - איזה מעבד אתם ממליצים בטווח של 500 ש"ח ? שיכיל אפשרות להפעיל את ה XP . תודה יפתח

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  12. Started by udi,

שלום אני בונה לי מחשב משרדי \ לסטודנט המטרה העיקרית שלו היא אינטנט ועבודות OFFICE לא יותר אבל עדיין אני רוצה מהירות ומחשב איכותי אני רוצה זכרון של 512 אני כל הזמן עובד עם קינגסטון דבר ראשון מה דעתכם על החברה ועל הזכרונות שלה של 512 MB עם CL 2.5 סטוק אחד והאם כדי לקנות זכרונות של חברה אחרת כמו למשל GILL , A- DATA ... אם אותה קריטריונים העלות עצמה של הזכרונות הנ"ל היא 400-450 ש"ח מה היא המלצתכם

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  13. השאלה שלי אם ניתן לקנות שני זכרונות של 667 512X2 DDR II ועוד שני זכרונות של DDR II 800 של 512 מגה הלוח אם תומך בDDR2 800 אז אפשר או לא?

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  14. Started by idanohh,

הכותרת שואלת הכל ...

15. שלום לכולם יש לי לוח של Gigabyte P35-DS3L REV2.0 ואני רואה פה הרבה שרושמים שיש להם ביוס גרסא F6 או F7 וכו' רציתי לדעת מה זה אומר בדיוק ואיך אני יכול לדעת מה יש לי??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  16. היי, אני מחפש שילוש לאוברקלוק קליל.. שימושי המחשב הם שימושים רגילים בעיקר, כמעט ובלי משחקים. חשבתי על השילוש הבא עם רצון להכליל לוח שיאפשר שדרוג עתידי: Intel E4500 - בערך 600 ש"ח GA-P35C-DS3R - גם בערך 600 ש"ח http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2749&ProductName=GA-P35C-DS3R PQI DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 - מנועה 435 ש"ח בחרתי בלוח הזה בגלל האופציה ל DDR3, השאלה היא איך הוא באוברקלוק.. אם הוא לא טוב, יש לוחות אחרים עם תמיכה ב DDR3 שטובים באוברקלוק?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  17. Started by okpimp,

שלום, יש לי לח אם מדגם AsrockXfire וכתוב במפרט שלו: 1 x HDMI_SPDIF header ביצאיות. השאלה שלי היא איך אני מחבר את ההתקנים האלה.. כי אין יציאה אליהם בלוח, אז איזה כרטיס או תוספות צריך כדי להשתמש בהם? תודה

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  18. Started by shaulco,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואינני יודע איזה מעבד עדיף. האם Intel Core Duo processor T2300 או Intel® Pentium® Centrino SONOMA 750 1.86 GHz ?

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  19. Started by piki,

הלן חברה : ) אני צריך ליקנות לוח מעבד וזיכרונות המטרה העיקרית של המחשב היא אולפנית לעבודה עם מוסיקה קיו באס ונואנדו למי שמכיר..... אני מתכנן לעשות oc בפעם הראשונה לא לא לימצוץ ממנו את כול מה שאפשר שיהיה יציב בסבבה (אין לי ניסיון בזה אז אני קצת חושש) אני חשבתי על : asus comando intel q6600 DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400 800Mhz CL5 2x1Gb DUAL PACK (אפשר 1066 ??) זה יוצא בערך התקציב שהוא +-3500 שח מה אתם אומרים ? או שאולי כדי לעבור לציפסט 680i כי אני יוכל לעשות oc יותר חזק ?? חשוב לי להגיד שאני לא משחק בכלל אז אני לא ידע אם אני צריך sli ו-crossfire אבל אולי-תגידו אתם : )?? אני יכול להשקיע נגיד 4000 שח למעבר (עוד 500שח) אם זה שווה את זה בקיצור מה הכי כדאי בסכום כ…

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  20. Started by assaf990,

הלוח שלי ואם כן - איזה דרייברים עלי להוריד ואיך אני בודק האם אכן זה USB 2?

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  21. Started by manz11,

האם כל מעבדי פנטיום D הם 64 bit ? תודה.!

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  22. Started by ofir38,

כרגע יש לי זוג סטיקים של patriot ואני מעוניין לרכוש עוד זוג של סטיקים למחשב של חברת supertalent עכשיו השאלה שלי האם זה לא פוגע באמינות וביצועי הזכרונות שהם מחברה שונה? ד''א יש לי כרגע זוג של 512 עם מהירות 667 CL5 ואני רוצה לקנות אותו דבר רק של supertalent תודה לעוזרים ,אופיר.

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  23. למי שיש שיגיב פה . תודה ! אני צריך לשאול אותכם שאלה על המעבד הזה

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  24. היי לכולם אני דיי חדש קטן והאמת לא נעים לי כל כך ישר לשאול שאלות ולצפות לתשובות שלי שיצא לי להשתתף אבל נתקעתי בבעייה היום במקרה והחלטתי לשאול שאלה המצב הוא כזה המחשב שלי הוא מחשב עבודה באולפן הקלטות. הצרכים של הביצועים הם גבוהים מאוד ועל כן המחשב במצב של Raid 0 שני הרד דיסקים של 120 ג'יגה בייט מחוברים להרד דיסק לוגי אחד של כ230 ג'יגה. ספק כח של 400 וואט. לוח אם של אינטל black canyon עם צ'יפסט 925X ומעבד 3.2 ג'יגה הרץ. ג'יגה אחד של זיכרון מחברת spectek משהו כזה. יש על המחשב כרטיס מסך של ATI מחובר בPCI Express X16 וכרטיס קול של E-mu דגם 1820M צורב דיוידי של נק וסידי רגיל אני רוצה לעשות כמה דברים להחליף מארז לשקט יותר. כנראה לאנטק סונטה אלא אם יש הצעות אחרות. אני צריך מאוור…

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  25. Started by creative,

אני יודע שלפרסקוט יש בעיות חימום קשות אבל רציתי לדעת מה יותר חזק ולמה? (לא מה יותר משתלם!!!) AMD 64 3200 או פרסקוט עם קירור מאסיבי ושקט 3.2 GHZ

דיונים חדשים בפורומים