עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tomer_et,

מה ההבדל בין AMD ATHLON MP ל - AMD ATHLON XP ועל מי מהם הייתם ממליצים

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by D.J.C,

ה-cd והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי ב- dvice manager מופיע עליהם סימן קריאה מישהו יכול לעזור לע? נ.ב יש לי xp לאחרונה מחקתי את nero והתקנתי את easy cd creator

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by captaincaveman,

למישהו יש מושג איך נקראים ה-STEPPINGS המוצלחים יותר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לחבר מחשב עם לוח אם של אסוס Cusle 2 c יש אפשרות לשים בו יותר מ512 זיכרון ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by skyhawlk,

אהלן, יש ברשותי מחשב P4 1.4Ghz בן כמעט שנה. יש לו לוח אם "גאריבלדי" של Intel שעושה רק צרות (לא מסתדר עם כרטיס המסך, בקר USBמתנתק ועוד ועוד...) וכנראה שהגיע הזמן להחליף אותו בלוח אם "פנתר" שישרת אותי לפחות שלוש שנים . איזה לוח אם הייתם ממליצים לי? התקציב שלי הוא 120 דולרים ירקרקים.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by MDK,

האם מספיק 256 ראם כדי שXP יעבוד חלק עם Athlon xp 1800 ? ? ? ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by icy,

לאחי הקטן יש מערכת מבוססת PII 350 עם 256MB זכרון ו- geforce2 MX אשר שרתה אותו נאמנה. היות ואני אח נחמד והכל הייתי רוצה לצ'פר אותו עם מערכת מבוססת AMD שתשמש בעיקר למשחקים. התקציב, בגלל המיתון הנוכחי, עומד על 3000 ש"ח. במינימום זה אמור לכסות לוח+מעבד+זכרון ודיסק קשיח חדשים. לא רוצה להחליף כרגע את כרטיס המסך. אם אפשר גם הייתי רוצה להשאיר את המארז הנוכחי מטעמי חוסר תקציב בלבד. לאחר שבוע של בדיקות והשוואות שמתי עין על המוצרים הבאים: 673 שח - AMD ATHLON XP 1800 + FAN 752 שח - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 123 שח - Tsunami 350 Watt לגבי לוח אם אני עדיין מתלבט בין 701 שח - Epox 8K3A+ KT333 644 שח - Gigabyte GA-7VRXP 701 שח - Msi KT3 Ultra-ARU הסה"כ עומד בנת…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by captaincaveman,

לא חדש אלא יד שניה

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by noam,

יש לי מחשב קצת ישן (Pentium III 450) שהתקנתי עליו XP והוא לא זז, אז החלטתי להוסיף זיכרון (היה לי רק 64MB). הטכנאי שניסה להתקין את הזכרונות אומר שהוא לא הצליח להוסיף 2 כרטיבי זיכרון של 128MB במקום הכרטיס שהיה, כי המחשב אומנם מזהה אותם, אבל ה Windows לא עולה. בנתיים הוא החזיר את הכרטיס הישן והוסיף לי עוד 2 כרטיסים של 64, והמחשב עובד די טוב. מישהו יודע איך מבטלים את הבעיה ב- XP, כדי שאפשר יהי להתקין 2 כרטיסים של 128? ואם זה לא בעיה ב-Windows, איך בכל זאת אפשר לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אין לי מושג מה זה ציפסט של סיס ! במה ה- 645 תומך ? PC3000 ? האם זה טוב. ראיתי באנדל ממש זול עם צי'פסט סיס ? האם ביצועי המחשב ירדו עם צי'פסט סיס? מה זה בכלל??? אנא עזרו לי ורשמו כל מה שאתם יכולים על זה ... (כמובן שמדובר על אינטל ולא AMD\) תודה!

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  11. Started by lipa,

יש לי לוח אם CUV4X-E של אסוס אם ערכת שבבים של VIA אם P-3 733MH מידי פעם VIA מוציאה עידכון לדריבר 4-IN-1 האם כל הגירסאות החדשות מתאימות לי? ואם כדאי להתקין אותם?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  12. Started by פבפ,

על איזה לוח הייתם ממליצים ל AMD 1.9 אני מתלבט בין אסוס לג'יגבייט על מה אתם ממליצים?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by tomer_et,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם. אני רוצה לשדרג את לוח האם הזכרונות והמעבד. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח פלוס מינוס ואני לא כל כך מבין בתחום. על איזו חומרה הייתם ממליצים לי כדי שלא בעוד חצי שנה המחשב שלי יהיה ענתיקה. רב השימוש שלי במחשב הוא מולטימדיה והמרות של סרטים (דבר שהיום לוקח לי שעות עם P4 450). חוץ מזה מה הדיוט כמוני צריך לדעת כדי שבחנות לא יעבדו עלי - על מה להתעקש ועם מה אפשר להתפשר. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by mikey,

האם הלוח הזה הוא לוח טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by itaysk,

על מה זה משפיע? האם ההבדל בין 256 ל 512 מורגש?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by none,

הזכרונות PC3200 של OCZ איך הם? הם יותר טובים מRDRAM 800 ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by none,

מישהו יודע עד כמה אפשר להעלות את הוולטז' בCORE בלוח הזה? כי ב8ihxp אני יודע שאפשר רק +0.100 מישהו אולי יודע בקשר ללוח הזה, אני רוצה לקנות אותו ואני מחכה לתשובה, תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מחפש חלקים מרמה גבוה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. האם אני ירגיש הבדל אם אני יעבוד עם Kingstone Rdram 256Mb PC800Mhz או Kingstone 256MB DDR333 שהם בערך אותו מחיר! מה כדאי לקחת? והאם אם אני יעבוד עם - KINGSTON 256MB PC1066 ECC RDRAM אני ירגיש הבדל בין ה DDR שציינתי מקודם? כל השאלות בהתאם ל מעבד פנטיום 4 2.0G ! תודה מראש.........אני סתם שואל לידע כללי !

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  20. Started by XPhish,

אני רוצה לקנות עוד 2 סלוטים של RDRAM ואני לא ממש מבין בחברות של זיכרונות וכאלה. אני רוצה לקנות או 2 של 64 מגה או 2 של 128 מגה, 800mhz ראיתי 2 הצעות תגידו לי אם הם טובות: Kingstone Rdram Ecc 128Mb 800Mhz - 376 nis ו SAMSUNG RDRAM 128MB-800MHZ - 331nis האם זה מחיר טוב ואיזה חברה עדיפה, אם יש לכם עוד הצעות או הערות תגיבו תודה 8)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by DJ Avishay,

יש לי מחשב עם מעבד אינטל פנטיום 4 1700 socket 423 256mb sdram לוח אם של אינטל 845 אני רוצא לשדרג את הזכרון ולכן אני צריך להחליף גם את הלוח אם.שמעתי שהכי כדי זה rdram אבל זה יקר, ויש כאלה שאמרו שיש ddram ששווים לביצועים של rdram והם עולים פחות כסף. עכשיו אני רוצה לדעת איזה זיכרון הכי שווה לי להחליף ואיזה לוח אם לקנות איתו? ואם מישהו יוכל שיוסיף גם את המחירים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Shreky,

הבורד של ג'יגה בייט, 8IGXP, מבוסס על ערכת צ'יפסט של Intel 845G. לפי האתר של אינטל: http://www.intel.com/design/chipsets/845g/index.htm?iid=ipp_dlc_chip+feature_845g& הצ'יפסט הנ"ל לא תומך בזכרון DDR 333. גם לפי האתר הרישמי של Giga Byte: http://www.giga-byte.com/products/8igx.htm הבורד לא תומך בזכרונות מעבר ל- DDR 266. איך בהשוואה באתר של טום: http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q3/020722/index.html הריצו על הבורד הזה, ובורדים אחרים שמבוססים על אותה ערכת צ'יפסט, זיכרונות DDR 333? הם השתמשו באוברקלוק קטן? או שהבורד באמת תומך בזכרון DDR 333 והאתרים האחרים טועים? (?!)

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by COLIO,

האם לוח האם asus a7v-e תומך בזכרונות DDR?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by itaysk,

על מה זה משפיע? האם ההבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  25. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

לאחרונה אני נתקל בהרבה זלזול ופקפוק מצד כמה אנשים (בורים!) באמינותה של AMD ובטענות וסטיגמות כמו: "המעבד נשרף מהר..." "אין אחריות על המעבד..." "צריך להוציא הרבה כסף על קירור..." "אינטל יותר טובים בביצועים..." וכ'ו... אנשים אלה מעלים את חמתי לכן אני פונה אליכם בעזרה - אני מעוניין בחומר הסברתי אשר יטהר את שמה של AMD (מצגות, סרטים, כתבות...) ויסביר לאנשים אחת ולתמיד שהם טועים לגביה... בתודה מראש, RnGKay

• 46 תגובות
    • 5.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים