עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש עדכון ביוס ללוח ישן ואני לא מוצא... הדגם של הלוח הוא : ms6119 ver1.1 bx2 אני צריך את העדכון ממש דחוף אז תודה מראש לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by Snake_Eater,

עד לאחרונה הזיכרון הפנימי של המחשב היה היה מורכב משני סטיקים של G.Skill 2GB DDR3 1333 Mhz, סה"כ 4GB. במטרה לשדרג את ביצועי המחשב שלי, קניתי סטיק חדש של G.Skill 4GB DDR3 1333Mhz. מרגע שהתקנתי אותו החלו הבעיות. ברגע שאני מפעיל משהו קצת כבד, עניין של זמן עד שהוא קורס לשולחן העבודה עם הודעת "stopped working". מדובר במשחקים MechWarrior Online, L4D2 ו-PlanetSide 2, שלפני התקנת הסטיק החדש עבדו בסדר. השאלה שלי היא מה יכול להשתבש? זאת לא הפעם הראשונה שאני מתקין סטיק אז אני משער שהבעיה אינה בחיבור הפיזי למחשב, עובדה שהוא מזהה אותו. מהסתכלות בתוך המארז, הסימן היחיד שיכול להעיד על אפשרות לטעות מצידי בהתקנה היא שמתוך 4 הסלוטים, שניים צבועים באפור ושניים בכחול כאשר הסטיקים הישנים ישבו…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by israelnba,

המעבדים האלה פחות או יותר באותו מחיר ואפשר אפילו 4000x2 וזה גם פחות או יותר אותו מחיר.... השאלה שלי היא מה הבדל הביצועים ביניהם, שאלתי כבר בפורום הזה ולא קיבלתי תשובה

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  4. ZOTAC GeForce GTX 1060 AMP Edition, ZT-P10600B-10M, 6GB GDDR5 Super Compact Dual-Fan IceStorm Cooling FREEZE Fan Stop Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Desktop Memory Kit - White Intel BX80677I57600K 7th Gen Core Desktop Processors הייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח שיאפשר לי להוציא את המירב מהחומרה הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג אבל גם לוירטואליזיציה (VMware עם ubuntu, לא משהו גס מדיי) ואני אשמח לשמור על האופציה של אוברקלוקינג בינוני פתוחה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Inzagi,

האם קיים לוח אם של אינטל, שישמש בעיקר למשחקים, ויתאים למערכת הבאה? Q9300 RADEON HD 4870 2GB DDRII 800 320GB WD X20 DVD-RW SONATA III אין צורך באוברקלוק או CF.

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by Jook,

ראיתי את הזכרון הזה בפנדה ונראה לי לא הגיוני , כבר בכמה שבועות האחרונים קראתי כי הזכרונות עם שבבי ה-BH5 כבר לא מיוצרים. פתאום אני רואה אותם הפנדה והתקשרתי אליהם והם אמרו לי שהוא לא נמצא בחנות אבל כל מה שנמצא באתר אפשר להזמין והוא יגיע לחנות עד 14 יום מיום ההזמנה. בנוסף , האם מישהו יודע אם מה שיש בפנדה אלו זכרונות עם BH5 ? תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מעבד לוח אם וזכרונות בתקציב של 2000+- ושיהיה 2GB זכרון מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

ASUS A7N8X DELUXE REV2.1 והמחיר הוא 350-400ש"ח שווה?? ???

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by kobi_af,

יש לי שתי זכרונות(256*2) אחד סמסונג השני non name :-\ אלו התמזונים של הסמוסנג Field Value @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) אלו של הגנרי כנראה Field Value @ 200 MHz 3.0-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS) לא הבנתי למה התזמון ה1 (3)הוא תמיד יותר נמוך מהאחרון כאילו על פי מה מודדים תתזמונים ומה זה אורמ לגבי המספר האחרון הראשון והאמצעים ?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  10. שעות לפני מסיבת העיתונאים הרשמית של החברה בתערוכת Computex 2017 - שקופיות מודלפות מצביעות על כך שהיא מתכננת לנקוט בצעדים קיצוניים בשביל לשמור לעצמה את ההובלה הטכנולוגית לכתבה

11. אני אולי אקנה לוח אם NF7 או גרסת ה-SL אני אחליט מחר אבח בדקתי מחיר של לוח האם NF7(לא גרסת ה-SL) וראיתי שהמחיר 380 ש"ח!!!!!!וזה כולל מע"מ, מהחנות KSP. אז רציתי לדעת אם התבלבלתי בגיקסה או משהו כזה. בדף הזה מופיע לוח האם הזה, תחת הכותת לוחות אם לעבדי AMD: http://www.ksp.co.il/hmain.php תגידו לי בבקשה אם הגרסה הזאת היא הגרסה הנכונה של לוח אם NF7 ולא גרסה נחותה או משהו כזה.

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש ל מישהו ביקורות אל הלוח שלי לא על 8RDA3+ רק אל 8RDA3I !!

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  13. Started by alexbmw,

האם יש למעבדי ה xeon מיכפלה פתוחה ? ואיזה מעבד יותר טוב Xeon X3220 או ה q6600 ?

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by Sharon Kats,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד בבלאק פרידי רק שאני לא כזה מבין את השינוים העיקרים בין המעבדים שציינתי בכותרת סיומת HQ היא ספציפיצת לגיימינג או שמעבד כזה גם בנוי למי שלא מתעסק בגיימינג

15. Started by overload,

כדאי לי לקנות A-DATA DDR 500 ב800 שקל או לחסוך ולקנות GEIL DDR 400 2.5-3-3-6 ב720 שקל אני לא הולך לעשות OC, אז האם יהיה הבדל גדול בביצועים? או שהDDR 500 הזה לא יתן לי כלום? ואיזה מהירויות יש לA-DATA הזה? ד"א המעבד הוא P4 שתומך ב100HZ (לפחות כך הבנתי) לזכרונות.

• 12 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by kobibo,

socket 939 עד 700 ש"ח . אולי O.C קל ?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by sby333,

האם הזיכרון הזה : SAMSUNG 1GB PC2700 333MHZ 184 DDR http://cgi.ebay.com.au:80/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330258395640 יתאים ללוח אם הזה: P4S533-MX http://www.superwarehouse.com/ASUS_P4S533-MX_microATX_Pentium_4_Motherboard/P4S533-MX/pf/239915 ???

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by lmlm,

האתר HKEPC מדווח שאינטל רוצה להלחם חזק על השוק הנמוך כנגד AMD, ומחליטה לשחרר קונרו "אמיתי" עם 2MB קאש בפברואר 2007 "מה שהולך להשתנות זה שה-6300/6400 יקבלו ליבה חדשה, כזו עם 2MB במקור, במקום 4MB כשחצי מזה מבוטל, שזה המצב כיום. מעבדים עם 2MB במקור יסומנו ע"י סטפינג L2 במקום B2 הקיים היום. אותו שינוי יחול גם על מעבדי המרום המקבילים. וכמובן שזה יקטין את העלות של ה-6300/6400, מה שיאפשר לאינטל להוריד מחירים." תודה לMcFly על ההסבר קונרו 4MB צד שמאלי,קונרו 2MB צד ימיני. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=686996&starttime=0&endtime=0

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by not_connected,

האם בזמן חיבור המעבד לפני הדלקה ראשונית בכלל (בזמן הרכבת המחשב) יש להשתמש במשחה תרמית ולמרוח על המעבד ורק אז לחבר את המאוורר? יש חלופות ביתיות למשחה? ???

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  20. הרבה זמן לא הייתי מעודכן במה קורה עם מעבדי AMD ורציתי לשאול כמה שאלות 1. סוקט AM2+ ו סוקט AM3 מה ההבדל והאם מעבד AM2+ יעבוד על AM3 ולהפך ? 2. אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך בפתיחת ליבות ל550BE עדיפות ללוח GB 3. בקר הזיכרון במעבדי AMD משולב, ולפי מה שהבנתי מעבדי פנום 2 מכילים בקר גם לDDR2 וגם ל3 וסוג הזיכרון תלוי בלוח , האם זה נכון ? 4. יש phenon II x2 550 שהוא לא BE או שכולם BE ? 5. מה בערך אחוזי הפתיחה של ה550 ? האם יש מקרים שהליבות הכבויות היו תקולות ? תודה

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

אמרו לי שעדיף לי לשנות את התזמונים מ 2.5-3-3-7 ל 2.5-3-3-11 בAMD השאלה אם יהיה בכלל הבדלים, ואם כן איך אני בודק את זה? הורדתי memtest אבל לא ממש הבנתי איך משתמשים בו, תוכנת דוס? יש אופציה אמינה אחרת?

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  22. P 4 2.8 C 512 K 800MHZ תחשבו איזה לוח אם אתם חושבים שהכי מתאים למעבד הזה..משהו יותר ממינימלי

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  23. אני יוצר בקיובייס ברמה גבוהה כבר שנים, לאחרונה התחלתי פרוייקט שהיה גדול מכל דבר שיצרתי עד עכשיו. כמות הערוצים הרבה, הכלים והתהליכים שעבדו בו זמנית גרמו למחשב שלי לא לעמוד בעומס. <מפרט בצד> לעוד מידע, הנה אשכול שפתחתי בפורום בחו"ל: קליק זכרונות כבר בחרתי, כל מה שנותר זה מעבד. התקציב הוא כאמור 800 שקל, עם חריגה עד גג 1000-1100, וזה גם רק בתנאי שההבדל במחירים, ישתלם בצורה קיצונית. לדוגמא אם ב 1000 אוכל לקנות דגם שחזק בהרבה מדגם אחר ב 800. שימו לב שהוא לא מיועד למשחקים / עריכת וידאו / פוטושופ וכו'. יכול להיות שאותו מעבד מותאם לכל אלה, אך מה שאני מחפש הוא לעבודה עם סאונד, מידי וכל מה שמסביב. תודה

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by 114508534,

אהלן ובוקר טוב האם כדאי לי לעדכן את הגירסא של הBIOS שלי , אילו סיכונים יש בעידכון BIOS וכמה זה באמת קשה . אני עומד לפני פרמוט וגם הוספתי רכיבים חדשים למערכת שלי ועל הדרך כבר חשבתי לעדכן את הגירסא של הBIOS הלוח שלי נקנה בשנת 2008 וראיתי שקיים עדכון לשנת 2009 באתר של ג'יגה בייט . בכל אופן תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Legendary_Undertaker,

שלום אני רוצה לשאול לגבי הפונקצייה ADVANCED CLOCK CLABIRATION בלוח GIGABYTE GA-MA790X-UD3P. יש אופציה בביוס שניתן לשנות תחת הACC כל מיני אחוזים שנעים מטווח של מינוס 12% ועד +12, מה זה אומר מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.