עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. AMD העניקה דגמי Ryzen ניידים משופרים עבור המחשבים הניידים של השותפה החדשה שלה - אך לא בטוח שהם יעמדו בקצב של מעבדי ה-Ice Lake המקבילים מבית אינטל לכתבה

2. Started by מגדל,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון 4GB ל-PSP.... יש המלצות משהו....? יש הבדל בין SanDisk Memory Stick Pro DUO 4G ו- MemoryStick Pro Duo 4GB X60וSanDiskו ?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. שלום לכולם,צהריים טובים. אני מחפש כבר זמן מה בEBAY זכרונות של GSKILL 2 GB CL4 הדגם של HK 800MHZ ואני לא מוצא יחסית בזול.. הבנתי שהמחיר כולל משלוח ארצה הוא נע בין 650-750ש"ח אם אפשרי לקבל לינק לאתר דומה לאיביי אמין שמוכר את הזכרונות שם או לחלופין גם דגם אחר של הזכרון או של חברה אחרת יתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  4. Started by nimrod5,

שלום, אני קונה מחשב ואני רוצה מעבד I7 יש מלא סוגים ואני לא יודע איזה לבחור התקציב למעבד עד 1700 ש"ח (רק המעבד) ופחות אני צריך את המעבד למשחקים כבדים כמו call of duty battlefiled כל המשחקים הכבדים שיש פוטושופ , תוכנות בכללי ושהמחשב ירוץ מהר בלוח אם אני צריך כרטיס רשת תקן N , כרטיס קול, וכמה שיותר יציאות USB3 תקציב אלף ומשהו אבל לא אלפיים וכמובן תואם למעבד. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש לגמרי אחרי שלא שדרגתי את שלי משנת 2002, בערך. המפרט שהרכבתי לעצמי מצורף למטה, והדילמה היחידה שנשארה לי היא לגבי המעבד. אני מתקשה לבחור בין AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX (שעולה כ-780 שקל), לבין AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX (שאמור להיות מהיר ממנו אבל יקר ב-140 שקלים). אני גם עדיין מתלבט האם לא כדאי לי בכלל לקחת 750 Core i5 של אינטל ולספוג את העלות הנוספת של לוח אם יקר יותר. המחשב ישמש בין השאר לצפייה בסרטי HD וגם להרצת תוכנות חישוביות "כבדות" יחסית כמו P-Spice או מאטלב, לצרכי לימודים. הייעוד העיקרי של המחשב יהיה משחקים, וספציפית : Starcraft II, Dragon Age ו- Diablo III (בעתיד). שני ד…

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by TermiNal,

יש הבדלים בין 8RDA+ לבין 8RDA3+ אם כן מהם? ביצועים? יכולות OC? פיצ'רים? ציינו אותם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  7. שלום לכולם. הזמנתי שלשום מחשב חדש מאוד חזק (core i7 3770 gtx 680 וכו') עכשיו הזמנתי אותו עם לוח אם msi B75MA-P45, ולאחרונה הבנתי משהו. הזמנתי כונן SSD של אינטל (520) וכונן HDD רגיל של 2 טרה. עכשיו שניהם תומכים חיבורי SATA 3 וראיתי באתר של MSI שללוח אם יש רק יציאה אחת. השאלה שלי היא האם זה אפשרי לחבר בטור את 2 הכוננים לאותו חיבור SATA 3? אם זה בלתי אפשרי, בבקשה תמליצו לי איזה לוח אם הכי טוב לקנות למחשב כזה, כי אני צריך להתקשר לאייבורי ולשנות את פרטי ההזמנה לפני שהם ירכיבו את המחשב. תודה מראש למי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  8. לידיעתכם https://www.gadgety.co.il/198607/amd-ryzen-7-2700x-leak/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by israelnba,

עד לפני כמה זמן היה לי במחשב 256MB DDR200 ולפני כמה זמן הוצאתי אותו ושמתי במקומו 512MB DDR266 כי זה פשוט הספיק לי וההעדפתי שיהיה לי פחות עם מהירות יותר גבוהה כי גם ככה אני לא צריך יותר זכרון כרגע התחלתי לעבוד עם הVISTA HOME PREMIUM כאשר הממשק AERO פועל וכמות הזכרון שבשימוש נעה בין 66 ל- 75 בממוצע וכעת אני שוקל אולי אני אוסיף את הזכרון הקודם שלי (בהנחה ששניהם יצליחו לרוץ ביחד... כי לא תמיד זה מצליח) אז בקיצור האם כדאי לי להוסיף את ה256 במהירות נמוכה יותר וזה יגרום למהירות נמוכה יותר של הזכרון על מנת שיהיה לי יותר נפח של זכרון??

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  10. Started by dodihob,

שלום, מחר אני מבצע רכישה של מחשב נייד: http://ksp.co.il/?uin=17299 מעוניין להוסיף עוד 4gb ראם על הדרך, איזה דגם כדאי לקנות (מהאתר של ksp)? תודה רבה ערן

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by Ramsses_II,

אני כבר כמה זמן קורא ומתעניין, לקראת רכישה עתידית של מחשב. בזמן האחרון הייתי נעול על CF של 4870x2 (כמובן שלא עכשיו, אלא בעוד שנה וחצי ככה), אבל השבוע ירדתי מזה, גם בגלל שאני אצטרך לקנות עכשיו סתם ספק מפלצתי, וגם כי אני מאמין שיהיה יותר משתלם לשדרג כרטיס מסך עוד שנתיים. אז עכשיו אני יורד מהלוח החמדמד X48-DS4 ורוצה לעבור ללוח אחר. אבל זה לא בא לי בקלות... מה אני מחפש בלוח אם כן? אני לא מאמין שאני צריך שני PCI-E כי אני לא הולך לעשות קרוספייר ב-X8 (במקרה הטוב), ולקנות לוח עם שני סלוטים במהירות מלאה זה סתם יקר (אבל אם בא לוח כזה במחיר סבבה לא אכפת לי). אני גם צריך לוח שייתמוך טבעית ב-DDR2 1066MHz. מעבד Q9550. רוצה Firewire. לא מתכנן OC. ראיתי את ה-P5Q של Asus שנראה ט…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  12. היי הבנתי שהולכים לצאת מעבדי אינטל חדשים כמובן גם AMD יתנו בראש מתי לדעתכם יהיה השקה רשמית ומכירה בחניות +-? תודה מראאש לעוזרים. אשמח גם להמלצה ללחות חדשים

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, היכן אני יכול למצוא את הדרייברים העדכניים ביותר ללוח DFI INFINITY NF ULTRAII-M2 (nForce4 Ultra) - ATX ? ניסית באתר של NVIDIA, אך לא היה לי מושג באיזה לבחור. אודה לעזרתכם...

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  14. היי, אני מרכיב מפרט לעמדת עריכה מקצועית: Avid Media Composer, 3D Max, Lightwave וכו' האם לוח-אם מדגם: GA-EX58A-UD7 יתמוך כראוי בזיכרון של Corsair קיט של 12GB? זה הדגם: HX3X12G1600C9 ישנה עדיפות ל - Kingstone X6 4GB DDR3 1333 ? = סה"כ 24GB באתר של Corsair ישנה התייחסות ללוחות הבאים בלבד: GA-EX58-Extreme ו - GA-EX58A-UD5. וכנ"ל גם באתר של קינגסטון. מדוע אין התייחסות לתאימות עם הלוח GA-EX58A-UD7??? האם מערכת ההפעלה תזהה כמות זו של זיכרון? הסיבה לכמות זו של זיכרון זה מחשב שיעבוד באופן מסיבי לרינדורים 24/7. תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15. חברת הענק מצליחה להתעלות בגדול מעל לכל ציפיות הביצועים המוקדמות ומוכיחה כי שבב ה-M1 המקורי היה רק חימום קל לפני הדבר האמיתילכתבה

16. אני רוצה המלצה ללוח אם וזכרונות למעבהד אינטל1.8 המחשב הוא בעיקר ללימודים אבל גם למשחקים הסכום הוא 4000 שקל וגם למסך 17

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by Refaelo,

שלום לכולם יש לי לוח asus a8n-slii deluxe והתקנתי היום windows 64 אבל אני לא מצליח להתקין את ה-game port שבא על הלוח מישהו התקל כבר בבעיה הזאת . תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? באיזור חדרה והסביבה Intel Ivy Bridge Core i3 3225 Socket 1155 3MB 3.3Ghz with 4000HD Graphics Gigabyte GA-B75M-D3H Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED או: מעבד AMD A6-3500 Box ASRock A75 Pro4-M A75 Chipset Socket FM1 Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. שלום לכולם, להלן המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q9450 Box GIGABYTE GA-EX48-DQ6 rev 1.1 Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 DHX ‏SEAGATE 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ Sapphire RADEON HD 4870 512MB PCIe ASUS DRW-2014L1T X20 DVD LG GSA-H42N DVDRW COOLER MASTER 690 COOLER MASTER 620w Real Power Modular PSU Cooler Master Hyper TX2 Samsung 22" 2253BW 2ms LCD Logitech G5 Laser Mouse New Design מה שקורה בפועל זה שאני עובד על ויסטה, ואם אני לא נוגע 10 דקות במחשב, המסך נכבה והמחשב מתחיל להרעיש, אם אני מזיז את העכבר הוא לא מגיב יותר ורק כיבוי והדלקה עוזר. למישהו יש רעיון ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by Lion,

אם אפשר בעברית אם אין בעברית אז באנגלית תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by King Kong,

יש לי עד שבועיים להחזיר את האתלון 3500 ולקחת במקומו 805 [: לא יודע אם כדאי אני אישית לא משחק משחקים [:

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. http://www.theinquirer.net/?article=19400 WHILE ABIT'S K8T890 board is almost ready, we have learned that it might take two more weeks until they ship to reviewers and a little bit later to customers. לפי מה שהם אומרים עוד כ חודש כנראה איזור סוף החודש הלוחות יתחילו להימכר... Retail Nforce 4 Ultra boards should show up at the same time and we expect to see some ATI RS480 motherboards - this will be a hard competition. כנל בקשר ל לוחות ה nforce 4 ו הלוחות מבית ATI rs480 שאומרים כולם לצאת כמעט באותו הזמן... זאת אומרת תחרות כבדה... היתרון לצרכנים מחירים אטרקטייבים ובמחר גדול חיסרון מבחר גדול (שהוא גם ביתרונות ) וקשה יהיה לדעת מה הכי טוב עד שלא יגיעו ביקורות שיעשו השו…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by jean-paul,

שלום, יש ברשותי לוח אם של gigabyte ep43-ds3l ומותקנים עליו 2 סטיקים של g-skill pc2-6400 (CL4)2 גיגה כל אחד. אני מעונין להוסיף זיכרון של KVR800D2N6/2G של קינגסטון שהם cl6 האם זה כדאי?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  24. שלום לכולם. אני עובד כרגע על מפרט מחשב עבור מעבד E6600 שקניתי והתחלתי לחקור קצת על זכרונות. אני מחפש לקנות 2GB של זכרון בטווח מחירים של עד 800 ש"ח. עכשיו, במאמר שקראתי כאן: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=3&artpage=1964&articID=472 הבנתי שבcore2 יש בעייה שקשורה לתזמונים כמו שהיה למעבדי AMD בזמנו, ובגלל שהFSB עובד ב1066MHZ אז זכרונות של 553x2 הם אידיאלים עבורו וזכרונות מהירים יותר יכולים אפילו לפגוע בביצועים בגלל שהם לא מסונכרנים. גם מבחני הביצועים מראים נפילה בביצועים ב667MHZ ואפילו ב800MHZ השיפור אינו משמעותי. השאלה הראשונה שלי היא עד כמה זה מדוייק? מבירורים בזאפ ראיתי שמחירי זכרונות במהירות 667MHZ כמעט זהים לזכרונות 553MHZ ולכן רצ…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by kovar,

שלום אני מבקש עזרה בחיפוש לוח אם שיתאים למערכת שאני בונה ויענה על הצרכים שלי ובכל זאת שיהיה זול ככל האפשר. המערכת היא כזאת: מעבד I5 3550 זיכרון 1600 4 סלוטים כרטיס מסך GTX670 חוץ מזה חשוב לי שהלוח יתמוך ב USB3 לגבי OC אני לא מתכוון לעשות בכלל! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.