עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by HardWarePassion,

אני מעוניין לקנות מעבד לעבודה במשרד וגם קצת משחקים (ושלא יהיה עגלה) הסתכלתי באתר של GYRO וראיתי שם מעבד דורון 1800 - 45 $ דולר. ב GYRO אמרו לי שמהירות השעון שלו זה 1.8 הבאס 266 והזכרון מטמון 256KB אבל באתר פה ( HWZONE ) רשום שה L2 של הדורון זה 64KB !!!! יכול להיות שזה נמוך יותר מסלרון ? והשאלה הכי חשובה 45$ לדורון ב SOCKET A זה לא גניבה לאור היום ? במיוחד שבקרוב המעבדים בעלי התושבת הנ"ל יעלמו מן העולם. ושוב יכול להיות שיש טעות פה באתר ? כי רשום שה L2 של הדורון היא 64KB !!!! מה לפנטיום 3 שלי יש 256 ולסלרון הכי מסריח יש 128KB !!!! HELP SOS

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. הלוח אם שלי לא מאפשר OC וגם יש לי בעיה עם כרטיס הקול המובנהת ז לכן החלטתי לקנות לוח אם חדש. איזה לוח אם שטוב ל-OC אתם ממליצים במחיר של 800-900 ש"ח (PCI-E DDR2)??

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by Iron~Chef,

האים יש מהחברות המובילות לוח שהוא גם nv4 וגם סוקט 939 וגם השאירו לו את ה agp8?

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  4. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1060&Itemid=1

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by chenrp,

שלום, אני דיי מרוצה מהמחשב שלי כרגע. יש לי E6600, 2GB RAM 666MHZ וכרטיס מסך 7600GS. מה לדעתכם יהיה הכי שדרוג למחשב מבחינת תפקוד יומיומי של גלישה ברשת, ומשחק סביר פעם בשבוע.... להוסיף עוד זיכרון, או להחליף כרטיס מסך...? תודה לממליצים. עדכון: במידה ואני משדרג כרטיס מסך ל 7750, האם יהיה שיפור כלשהו בשדרוג הרכיבים האחרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  6. שלום, האם לוחות אם של אסוס מגיעים ארוזים הרמטית, כלומר, האם אריזת הקרטון מכילה מדבקת פתיחה חד פעמית ? האם השקית בה שוכן לוח האם סגורה הרמטית לפתיחה חד פעמית ?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  7. יש ריח של שרוף מהלוח אם של המחשב, צילמתי את האזור שממנו מגיע הריח יש שם 2 כבאלים נפוחים ולידם יש חלק שהקפתי אותו בעיגול, מה החלק הזה, יכול להיות שהוא נהרס או שאני רק אחליף כבלים ולא יהיה את הריח הזה? על הכאבל רשום 6.3V 1000UF מה זה הUF?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by blabla2002,

הגיע לארץ לוח אם הראשון של sli לאינטל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3253

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  9. Started by Loki,

יש לי כרגע את הGigabyte GA-7VA, וקיבלתי את הASUS A7V8X-X. אני צריך לבחור באחד מהם וממש אין לי מושג איזה מהם עדיף... למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  10. שלום שימושים : 1. כרטיס מסך 1 חיצוני חזק 5870HD 1.1 כלומר אני סוגר את הכרטיס מסך של הלוח בלוח GA-890GPA-UD3H 2. אין לי עוד כרטיסים להתקין ולא צריך 3או 6 כרטיסי PCI-E 3. מבצע אובר קלוק למעבד 6 ליבות AMD האם הלוח GA-890GPA-UD3H יחזיק מעמד באובר קלוקינג ??? 4. מתקין קולר Thermalright ULTRA 120 האם לוח GA-890GPA-UD3H ניתן להתקין עליו קולר כי יש לו חלקים גבוהים ??? 5. שימוש משחקים השאלה בהיתחשב בשימושים שלי בלבד מה ההבדל בין הלוחות ??? לגבי ??? האם ללוח GA-890FXA-UD7 יש יתרון טכני ??? כלשהו על הלוח GA-890GPA-UD3H הרי זה לא יתכן שלוח שעולה פי 2 אין לו עוד יתרונות טכניים חוץ מ- 6 PCI-E אני חייב לציין שלוח שעולה חצי מחיר מכיל אותם יתרונות כמו לוח שעולה פי 2 ועוד נותן לי כר…

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by dorratz,

שלום לכולם יש לי שאלה עקרונית - האם ניתן להחליף את המעבד במחשב נייד למעבד חזק יותר? נגיד אם יש לי CELERON M 1.3 אפשר לשדרג ל-CELERON M 1.4 פשוט על ידי החלפת המעבד? או שחייבים לקנות מחשב נייד חדש לחלוטין?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by Timewalker,

אני מתלבט אילו זכרונות לקנות עבור ה E6600 שאני מתכוון לקנות עוד מעט. קניית הזכרונות תתבצע ב newegg (המחירים שם הם 50% ממה שיש בארץ!!!). התקציב הוא עד 2000 ש"ח (למרות שאני לא משוכנע שאני צריך זכרונות כאלה יקרים). אני מתכוון לחכות ללוח עם RD600 -> מניח שהוא יתמוך ב 1066. מתוכנן OC בינוני. שווה ללכת על PC2 8000 או להשאר במסגרת PC2 6400? כמה ישפיעו התזמונים? אשמח לשמוע המלצות.

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by RusTy,

הוא עובד על מהירות 1100 איך זה הגיוני ..? קניתי אותו מ PCH

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  14. איך אני יודע איזה לוח אם כלשהוא מתאים למעבד מסויים?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. אז ככה יש לי זכרונות: CORSAIR TWIN2X1024-6400C4 DDR2 1GB (512MBX2) 800MHZ CL4 אני רוצה להוסיף שני ג'יגה נוספים של הזכרונות האלה: G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 רציתי לדעת אם תיהיה בניהם תאימות מלאה וניצול מירבי? :s05: אם לא אנא תמליצו על זכרונות אחרים בתדר של 800 מגה הרץ עם CL4 קיט של שתי ג'יגה ובטווח של עד 600 שקל לכל היותר ושיהיו תואמים.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  16. לאחרונה גיליתי שאת לוח האם שלי מזמן הפסיקו ליצר. החלטתי לשדרג לגמרי את המחשב לחליף מעבד ולוח אם. כרגע נדבר רק על המעבד ועל לוח האם: לוח האם הנוכחי שלי משתמש בזכרון מסוג RDRAM . האם ישנם לוחות כל שהם התומכים בזכרון מסוג זה עדין או שעלי להחליף גם את הזיכרונות? והאם זכרון RD יש לו גם 184 פינים כמו ל DDR?והאם זה משנה בכלל או שזה לא משנה כלום? rhin0

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  17. Started by Elite_Sniper,

יש לי 2 סטיקים של גיגה כל אחד אבל המחשב מראה שהמהירות שלהם היא רק 533, בחנות שקניתי אמרו לי שצריך לשנות משהו בהגדרות בשביל שזה יהיה 667 אבל אין להם מושג והאיש שכביכול יודע את זה לא נמצא שם אף פעם. למישהו פה יש מושג? אם זה משנה אז הלוח אם הוא MSI 945P ..

18. לפני שבועיים בערך קראתי בכמה מקומות בפורם הזה שצפויה ירידת מחירים והתפתחות של שוק הלוחות שתואמים את הקונרו. האם יש לצפות לירידת מחירים, או ליציאת לוחות טובים וזולים (לא לOC) בקרוב? ובהקשר זה, האם אפשר לצפות לירידת מחירים כזו או אחרת של מעבדי הקונרו בעתיד הקרוב (נאמר בתוך שבוע שבועיים)?

19. DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard איפה רשום איזה יציאות ?

• 13 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by SpidiMan,

אילו לוחות אם בעלי ביצועים טובים שיכולים להחזיק להרבה זמן יש היום לקונרו ? בעקרון אני מחפש לוח אם טוב (זול ויקר) לקונרו שיחזיק להרבה זמן שמציג ביצועים טובים-מעולים ויש לו ביקורות טובות תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by m1234,

שלום אני על סף קניית מחשב חדש ואני רוצה לשאול מספר דברים: שמעתי שבקרוב מאוד יוצאים מעבדי ה- 45NM של אינטל, האם הם באמת משפרים את הביצועים ושווה לי לחכות כמה חודשים בגללם? - וכמה בערך הם אמורים לעלות כשהם ייצאו? והדבר השני הוא ה- DDR3. אני רוצה לקנות מחשב שייחזיק מעמד בצורה טובה משהו כמו 3 שנים, אבל כמובן אני לא יכול להתעלם מזה שיצאו זכרונות DDR3. השאלה שלי היא, האם כדאי לי לקנות לוח אם שתומך ב- DDR3 ולשדרג בשלב מאוחר יותר, או לחכות כמה זמן עד שהמחירי ה-DDR3 יירדו כדי שאוכל לקנות אותם. בכל אופן, אם אני לא אקנה DDR3 התכנון שלי הוא לקנות DDR2 1066 Mhz, האם ה-DDR3 הוא כ"כ מהיר וחזק יותר מה-DDR2 1066? אני מבקש את חוות דעתכם

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  22. תקשיבו חבר'ה . אני מתכנן לעשות OC משמעותי . ואני זקוק ללוח אם שיחזיק לי תOC על גבוהה מאוד . אני מעוניין לעשות OC ל Q9550 ולהגיע איתו ל4.00GHZ + - . הצעות ? תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by bezadon,

שלום לכולם. אני צריך לוח אם למעבד ?Core2 Duo E6300 : זה מה שאני צריך בלוח האם: SATA2, FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). בתחילה חשבתי לקנות את ה GA-965P-DS4 של ג'גה בייט. דף המוצר אצל ג'גה בייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 אך אמרו לי שאם אני לא מתכוון לעשות OC או להשתמש בשני כרטיסי מסך יחד, לא שווה לקנות את הלוח אם הזה ואפשר לחסוך 500 ש"ח ולקנות אחר. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  24. Started by taotao,

קראתי את המאמר הזה : http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/p4-fastest_4.html תקראו טוב מה שרשום לגבי הלוח של אסוס שהוא יכול לריץ זכרונות DDR533 משהו עם התדר של המעבד זה אומר שאני יכול להשם זכרונות של 533 בלוח הזה למרות שהוא תומך ככה רשום בחוברת עד DDR400 או שיש צורך לשנות משהו במעבד או משהו בכללי? ולמה בדף אחרה במבחנים הDDR533 קיבלו פחות מהDDR400?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  25. שלום כולם, ביום ראשון אני מתחיל לעבוד בתור סוכן מכירות בחנות מחשבים, עכשיו עברה איזה שנה וחצי מאז שההיתי מעודכן מה הולך... בזמנו אני זוכר שהיה את ה קונרו ואת am2 של amd. רציתי לדעת פחות או יותר איזה מעבדים ממולצים יש היום, מי המוביל העיקרי, איזה ציפסטים הולכים היום ואיזה זכרונות אני מבין שddr2 667 כבר לא באופנה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.