עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Loki,

יש לי כרגע את הGigabyte GA-7VA, וקיבלתי את הASUS A7V8X-X. אני צריך לבחור באחד מהם וממש אין לי מושג איזה מהם עדיף... למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  2. שלום שימושים : 1. כרטיס מסך 1 חיצוני חזק 5870HD 1.1 כלומר אני סוגר את הכרטיס מסך של הלוח בלוח GA-890GPA-UD3H 2. אין לי עוד כרטיסים להתקין ולא צריך 3או 6 כרטיסי PCI-E 3. מבצע אובר קלוק למעבד 6 ליבות AMD האם הלוח GA-890GPA-UD3H יחזיק מעמד באובר קלוקינג ??? 4. מתקין קולר Thermalright ULTRA 120 האם לוח GA-890GPA-UD3H ניתן להתקין עליו קולר כי יש לו חלקים גבוהים ??? 5. שימוש משחקים השאלה בהיתחשב בשימושים שלי בלבד מה ההבדל בין הלוחות ??? לגבי ??? האם ללוח GA-890FXA-UD7 יש יתרון טכני ??? כלשהו על הלוח GA-890GPA-UD3H הרי זה לא יתכן שלוח שעולה פי 2 אין לו עוד יתרונות טכניים חוץ מ- 6 PCI-E אני חייב לציין שלוח שעולה חצי מחיר מכיל אותם יתרונות כמו לוח שעולה פי 2 ועוד נותן לי כר…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by dorratz,

שלום לכולם יש לי שאלה עקרונית - האם ניתן להחליף את המעבד במחשב נייד למעבד חזק יותר? נגיד אם יש לי CELERON M 1.3 אפשר לשדרג ל-CELERON M 1.4 פשוט על ידי החלפת המעבד? או שחייבים לקנות מחשב נייד חדש לחלוטין?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by Timewalker,

אני מתלבט אילו זכרונות לקנות עבור ה E6600 שאני מתכוון לקנות עוד מעט. קניית הזכרונות תתבצע ב newegg (המחירים שם הם 50% ממה שיש בארץ!!!). התקציב הוא עד 2000 ש"ח (למרות שאני לא משוכנע שאני צריך זכרונות כאלה יקרים). אני מתכוון לחכות ללוח עם RD600 -> מניח שהוא יתמוך ב 1066. מתוכנן OC בינוני. שווה ללכת על PC2 8000 או להשאר במסגרת PC2 6400? כמה ישפיעו התזמונים? אשמח לשמוע המלצות.

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by RusTy,

הוא עובד על מהירות 1100 איך זה הגיוני ..? קניתי אותו מ PCH

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  6. איך אני יודע איזה לוח אם כלשהוא מתאים למעבד מסויים?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. אז ככה יש לי זכרונות: CORSAIR TWIN2X1024-6400C4 DDR2 1GB (512MBX2) 800MHZ CL4 אני רוצה להוסיף שני ג'יגה נוספים של הזכרונות האלה: G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 רציתי לדעת אם תיהיה בניהם תאימות מלאה וניצול מירבי? :s05: אם לא אנא תמליצו על זכרונות אחרים בתדר של 800 מגה הרץ עם CL4 קיט של שתי ג'יגה ובטווח של עד 600 שקל לכל היותר ושיהיו תואמים.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  8. לאחרונה גיליתי שאת לוח האם שלי מזמן הפסיקו ליצר. החלטתי לשדרג לגמרי את המחשב לחליף מעבד ולוח אם. כרגע נדבר רק על המעבד ועל לוח האם: לוח האם הנוכחי שלי משתמש בזכרון מסוג RDRAM . האם ישנם לוחות כל שהם התומכים בזכרון מסוג זה עדין או שעלי להחליף גם את הזיכרונות? והאם זכרון RD יש לו גם 184 פינים כמו ל DDR?והאם זה משנה בכלל או שזה לא משנה כלום? rhin0

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. Started by Elite_Sniper,

יש לי 2 סטיקים של גיגה כל אחד אבל המחשב מראה שהמהירות שלהם היא רק 533, בחנות שקניתי אמרו לי שצריך לשנות משהו בהגדרות בשביל שזה יהיה 667 אבל אין להם מושג והאיש שכביכול יודע את זה לא נמצא שם אף פעם. למישהו פה יש מושג? אם זה משנה אז הלוח אם הוא MSI 945P ..

10. לפני שבועיים בערך קראתי בכמה מקומות בפורם הזה שצפויה ירידת מחירים והתפתחות של שוק הלוחות שתואמים את הקונרו. האם יש לצפות לירידת מחירים, או ליציאת לוחות טובים וזולים (לא לOC) בקרוב? ובהקשר זה, האם אפשר לצפות לירידת מחירים כזו או אחרת של מעבדי הקונרו בעתיד הקרוב (נאמר בתוך שבוע שבועיים)?

11. DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard איפה רשום איזה יציאות ?

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by SpidiMan,

אילו לוחות אם בעלי ביצועים טובים שיכולים להחזיק להרבה זמן יש היום לקונרו ? בעקרון אני מחפש לוח אם טוב (זול ויקר) לקונרו שיחזיק להרבה זמן שמציג ביצועים טובים-מעולים ויש לו ביקורות טובות תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by m1234,

שלום אני על סף קניית מחשב חדש ואני רוצה לשאול מספר דברים: שמעתי שבקרוב מאוד יוצאים מעבדי ה- 45NM של אינטל, האם הם באמת משפרים את הביצועים ושווה לי לחכות כמה חודשים בגללם? - וכמה בערך הם אמורים לעלות כשהם ייצאו? והדבר השני הוא ה- DDR3. אני רוצה לקנות מחשב שייחזיק מעמד בצורה טובה משהו כמו 3 שנים, אבל כמובן אני לא יכול להתעלם מזה שיצאו זכרונות DDR3. השאלה שלי היא, האם כדאי לי לקנות לוח אם שתומך ב- DDR3 ולשדרג בשלב מאוחר יותר, או לחכות כמה זמן עד שהמחירי ה-DDR3 יירדו כדי שאוכל לקנות אותם. בכל אופן, אם אני לא אקנה DDR3 התכנון שלי הוא לקנות DDR2 1066 Mhz, האם ה-DDR3 הוא כ"כ מהיר וחזק יותר מה-DDR2 1066? אני מבקש את חוות דעתכם

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  14. תקשיבו חבר'ה . אני מתכנן לעשות OC משמעותי . ואני זקוק ללוח אם שיחזיק לי תOC על גבוהה מאוד . אני מעוניין לעשות OC ל Q9550 ולהגיע איתו ל4.00GHZ + - . הצעות ? תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by bezadon,

שלום לכולם. אני צריך לוח אם למעבד ?Core2 Duo E6300 : זה מה שאני צריך בלוח האם: SATA2, FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). בתחילה חשבתי לקנות את ה GA-965P-DS4 של ג'גה בייט. דף המוצר אצל ג'גה בייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 אך אמרו לי שאם אני לא מתכוון לעשות OC או להשתמש בשני כרטיסי מסך יחד, לא שווה לקנות את הלוח אם הזה ואפשר לחסוך 500 ש"ח ולקנות אחר. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  16. Started by taotao,

קראתי את המאמר הזה : http://www.xbitlabs.com/articles/chipsets/display/p4-fastest_4.html תקראו טוב מה שרשום לגבי הלוח של אסוס שהוא יכול לריץ זכרונות DDR533 משהו עם התדר של המעבד זה אומר שאני יכול להשם זכרונות של 533 בלוח הזה למרות שהוא תומך ככה רשום בחוברת עד DDR400 או שיש צורך לשנות משהו במעבד או משהו בכללי? ולמה בדף אחרה במבחנים הDDR533 קיבלו פחות מהDDR400?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  17. שלום כולם, ביום ראשון אני מתחיל לעבוד בתור סוכן מכירות בחנות מחשבים, עכשיו עברה איזה שנה וחצי מאז שההיתי מעודכן מה הולך... בזמנו אני זוכר שהיה את ה קונרו ואת am2 של amd. רציתי לדעת פחות או יותר איזה מעבדים ממולצים יש היום, מי המוביל העיקרי, איזה ציפסטים הולכים היום ואיזה זכרונות אני מבין שddr2 667 כבר לא באופנה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב, ברצוני לרכוש לוח אם asrock extreame 3 יש לו שני סלוטים של PCIE. (סלוטים של X8) בנוסף היות והמחשב הזה ישמש אותי גם באוניברסיטה וככל הנראה בלימודי הנדסה כלשהם ייתכן ואצטרך GPU יעודי (סגנון הQUARDO אם FIRE PRO). יחד עםזאת עיקר המחשב למשחקים כרגע. השאלה האם ניתן להשתמש כל פעם בכרטיס אחר (בהתאם לצורך) כאשר קיימת ברירה תוכנתית. תודה רבה, DXM

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by Lanzar,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש שכולל לוח ג'יגה בייט דגם: 7NNXP ומעבד AMD 2800+ וגוף קירור של AERO COOL מסדרת DEEP IMPACT ןהייתה לי בעיית חום רצינית ביותר בסביבות ה 90 95 מעלות!!! והמחשב היה נתקע לעיתים קרובות... ואתמול החלפתי את הלוח לחדש והבעיה הסתדרה והטמפרטורה לא עברה את ה 50 מעלות... ואז בדקתי וראיתי באתר של ג'יגה בייט שיש עדכון לביוס של הלוח ואחרי העדכון הטמפרטורה מראה לי פתאום בסביבות ה 65 מעלות. מה יכולה להיות הסיבה מתי הלוח הראה את הטמפרטורה הנכונה עכשיו או לפני העדכון והאם הטמפרטורה הזאת סבירה ?? נ.ב עשיתי OC למעבד ובמקום +2800 הוא עובד עכשיו על +3200.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. קודם כל, אני צריך מעבד לויסטה (שיעבוד חלק) - נכון לעכשיו יש לי את המפרט השני בחתימה עם מעבד PD 915 2.8GHZ@3.5GHZ אבל זה נראה כאיו הויסטה כבדה מדי בשבילו.... אז דרוש מעבד שיוכל להריץ את הויסטה שלי בעיות, מן הסתם אחד שטוב בOC. אני משחק גם משחקים כבדים מדי פעם כמו GRAW, R6:VEGAS, Test Drive Unlimited ועוד..... אז חשוב שיהיה מסוגל להסיץ אותם על הגדרות גבוהות. ככל הנראה יהיה את הכרטיס מסך X1950XT דבר שני, אני צריך לוח אם שהוא: א. מיועד לOC- לא יודע איזה מעבד אתם תתינו לי אבל הוא יעבוד OC של כ700GHZ עם זיכרונות 667MHZ. ב. 4 חריצי DDR2 - בשביל 4GB לויסטה (אני עובד גם עם תוכנות עריכה כבדות) אממ, זה נראה לי.... יש הצעות? חשבתי על IB9 ועל איזה E2160 , מה אומרים ?

• 11 תגובות
    • 705 צפיות
  21. יש לי לוח אם ABIT AA8 (dual channel( 4 SOCKETS של זכרונות פנימיים. 3 מהם תפוסים: 256MB DDR2 533 SPECTEK*3 אני רוצה להוסיף עוד 1 GB של Kingston. הדבר עלול ליצור בעיות? http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Memory&model_id=375821 קישור: יש לי ספק ג'נרי 520w תודה לעוזר\ים.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  22. מעוניין בלוח אם ASUS M2N-E ULTRA 570 מעבד 4200 M2 DUAL CORE זכרון PQI CL4 DDRII 800MHZ האם הרכיבים מתאימים אחד לשני? יעבדו טוב ויאפשרו OC בעתיד?

• 12 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by qpalzm,

אני צריך המלצות לג'יגה זכרון TCCD, שני סטיקים, לא צמאי מתח, שעושים 2-2-2-5 על 400 לפחות. אם אפשר, נא לחלק את ההמלצה לזכרונות הטובים ביותר בכל קטגוריית מחיר. תודה.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by see4,

אני הולך לקנות לוח של X48 , ממש מתלבט בין שני אלה שניהם באותו רף מחיר , DFI עולה 940 ~ בפנדה ו Gigabyte עולה 1070 ב KSP , על ה DFI אומרים שטוב מאד אבל יש את הקטע שיש לו רק 4 PWM ואני חושש שזה יכול לפגוע ביציבות עם מעבדי QUADE על ה DS4 לא מצאתי הרבה מידע , מה שכן בהשוואת מפרטים מצאתי של DS4 יש כרטיס קול יותר טוב ו Quad-Triple Phase Power שאני לא יודע מה זה בהשוואה ל DFI אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאד נ.ב : בחרתי ב X48 כי אני הולך על CF בעצם אני כבר עם שני 2900PRO(מחליף את ה DFI 975X שיש לי) , וכמובן OC

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ciauai,

לוח אם עד 800 שקל הציעו לי שתיים GIGABYTE ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE ?945GM-S2 s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, המעבד כמובן סדרת CORE 2 עכשיו מה עדיף? והאם יש הבדלים ? ואם שווה לקחת אותם או שיש משהו יותר טוב בסכום כזה? החנות ממנה אני קונה www.ksp.co.il

• 5 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.