מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני ממש חדש פה.. לא יודע אם זה קשור לפה,אם לא מצטער מקסימום תעבירו שאלתי,האם אני יכול לקחת שתי מחשבים בנפרד,שתי מארזים יעני והכל,בערך אותה חומרה ולחבר את שתיהם שייחשבו כפול מזאת אומרת ייחשבו כפול? זאת אומרת ,שנאמר יש לי מחשב אחד: פנטיום 4 עם 2800MHTZ,ו200GB כרטיס מסך לא משנה,לוח אם אסוס זיכרון 512 קינג סטון 400 DDR ואחד פנטיום 4 עם 1800 מגה ארצ,ו10GB,ו256MB לא משנה של איזה חברה,SDRAM.. בקיצור,שאלתי האם ניתן והאם בכלל זה קיים לקחת שתי מחשבים בנפרד,להשים אותם אחד ליד השני,אם איזשהי תוכנה או משהו כזה שייפעלו כפול זאת אומרת,אני אקח את המחשב היישן וייחחבר לחזק,ואז החזק שלי יעבוד עוד יותר חזק,ואז יהיה לי פשוט שרת רציני .. יעני זה יעבוד הכל כפול,יהיה כמה זכרונו…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איזה מעבד של אינטל נחשב היום להכי טוב?
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף: GIGABYTE GA-EP35-DS3 או GIGABYTE GA-EP35-DS4 -------------------------------------------------------------------- אם אני קונה מעבד Q6600 הוא יהיה Penryn כמו הQ9X00
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אני מצטער שאני שואל תשאלות הללו אני לא כל כך מטומטם אבל עדיין יש לי חור בהשכלה: כמה שאלות: 1. קראתי את הFAQ ועדיין אני לא מצליח להבין האם AM2 מסוגל לעבוד עם זכרונות 800MHZ או לא? 2. האם באמת מעבד כמו AMD ATHLON 64 AM2 +5200\5400 מנצל את המהירות של הזכרונות כמו 800\667 ומעלה? 3. האם VISTA קולטת 4 ג'יגה או שעדיין אין מצב שמערכת הפעלה ביתית של מיקרוסופט תשתמש ביותר מ2 ג'יגה (לפי מה שאני יודע..) ? וזהו אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות על השאלות האלו במהרה. נ.ב אני חייב להגיד לכם שהפורום הזה אולי בין ה5 פורומים הכי טובים במדינה באמת... רמה גבוהה כל הכבוד המשיכו כך!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אז אני רוצה לדעת איזה מעבד הכי טוב לסורס, תקציב משהו בין 800-900... אני צריך גם לוח אם מתאים, אז כנראה אני אקח את הAsrock ב330 מKSP, בגלל שיש לי כרטיס מסך 6600GT של AGP, ואני לוקח מעבד של AMD אז... זה לא יתאים רק PCI-E או רק AGP . אז בקיצור, אני צריך באנצ'ים של מעבדים לcounterstrike source... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מחשב 2.4 gh עם זיכרון DDR-SDRAM 256 mbyts memory speed: 166.7 Mhz pc 2700 עכשיו ככה אני לא סגור מה יש לי ddr או sdram שתיים : אני רוצה להוסיף זיכרון האם אני יכול להוסיף לעוד סלוט 526 מגה או שעדיף כבר לשים ג'יגה ולזרוק את 256 * שאלה אחרת יש לי שני כוננים (סי די רום) במחשב והארד דיסק אחד! האם אני יכול לשים עוד הראד דיסק? אני בטוח שאפשר כי נשאר רק קבל מתח אחד וקבל מידע אחד , השאלה האם זה אפשרי אודה מאוד לעונים שבוע טוב אנשים!
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
ערב טוב מה ההבדל בין מעבד 64 bit למעבד dual core ? תוכלו להסביר לי קצת על ה dual core מה המהירות שהוא מגיע תמונות שלו והסבר? מזה משנה הסוקט שיושב עליו המעבד? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שהזמנתי את כל הציוד ההיקפי נשאר רק לבחור מעבד, לוח אם וזכרונות - מה חבל שאלו בדיוק שלושת התחומים בהם הידיעה שלי שואפת לאפס :'(. תקציב לשלושת המוצרים: 1800-2200 ש"ח מטרת המחשב: משחקים, משחקים ועוד פעם משחקים (וגם דברים בסייסים כמו פיירפוקס,ת'אנדריברד והרדות באימיול ובעיקר בסבבהDC) רציתי קודם כל לשאול האם קיים הבדל משמעותי בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי והאם איזשהו זיכרון, אם בכלל, יאפשר לי לשחק במשחקים הכבדים כאשר הסבבהDC זוללת המשאבים פועלת ברקע. מאחר ואין לי שמץ של מושג איזה לוחות אם ומעבדים קיימים בשוק ומה ההבדלים ביניהם אוכל רק להגיד כי אני מצפה שהמעבד החדש יתמוך ב-Windows Vista אם כי קשה לי להאמין בשלב זה שאחליף אליו. מבחינת כרטיס מסך אני מתכנן לרכוש לעצ…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד 1GB למחשב שלי ללוח אם MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) שתומך בAGP והוא דיי ישן... איזה זכרונות לקחת? (זה משנה בכלל?)
-
- 1 תגובה
- 403 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לפני כמה ימים ביקרתי בחנות מחשבים במטרה לקנות סט זיכרון פנימי של 4 ג'יגה. כששאל אותי המוכר כמה כבר מותקנים במחשב שלי, השבתי לו ששני ג'יגה. הוא שאל אותי איזו מערכת הפעלה יש לי, ואמרתי לו ש XP רגילה. ואז הוא אמר לי שלא כדאי לי לרכוש את הזיכרון מכיוון שגם ככה חלק זעיר ממנו ינוצל. אפשר הסברים? הוא לא היה חזק בהסברים..
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כרטיס מסך זה: PCX - Radeon HD2400 PRO HDMI בעלות של בין 400 ל 500. יתמוך בהבחנה גבוה, בצורה חלקה ללא כל התקיעות או שאתם ממליצים לי משהו אחר עם יציאה של HDMI. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
או משהו מבחינת הממשק והפלטפורמה וכו' אלא שיש חברות שרק חברות זכרונות ספציפיים מתאימים להן. האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אז ככה, אני מחפש להרכיב לי מחשב לישומי גרפיקה כגון: Photoshop, 3DSTUDIO, AUTOCAD, AUTODESK, וגם תוכנות אדריכלות נוספות. מחיפושי נתקלתי בכמה דברים שהעלו אצלי שאלות חשובות. 1. מה זה סוקט 775 לעומת 478? מה עדיף? 2. מה הרעיון של chipset? ראיתי לוחות עם chipset של 925X ו915P ו915G. מה עדיף? 3. איזה יצרן של לוחות אם טוב יותר? חוץ מהבדלים חיצוניים של חריצי הרחבה וכאלו, לא מצאתי הבדלים שאני יכול לפענח מהם משהו. 4. זכרונות DDR2. האם הם באמת יותר מהירים? אילו יצרנים מומלצים? 5. ראיתי כמה סוגים של מעבדים: 04A, 04B, ועוד. אני מחפש מעבד של 3.0GHZ. מה ההבדלים אם יש? 6. האם ניתן להרכיב כרטיס AGP8 בסלוט של PCIEXPRESS? 7. מה זה RAID ומה השימוש של זה? 8. האם אני חייב למלא…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין לבד. תודה.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום. ברשותי זיכרון מסוג G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL7D-4GBRH. רציתי לדעת איזה עוד זיכרונות יתאימו לי כשדרוג למערכת חוץ מאותו הדגם שכרגע בקושי נמצא בחנויות. התקציב הוא עד 400 ש"ח האם G.SKILL RIPJAWS F3-12800CL9D-8GBRL 8GB 2x4 DDR3 1600 יתאימו לי? ומה ההבדל בין F3-12800CL7D-4GBRH ל F3-12800CL9D-4GBRLתודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני דניאל בן 16 מב"ש ומבין דבר או שנים (בלשון המעטה) במחשבים קניתי לפני שבועיים מחשב חדש לוח אם של אסוס P5VDC-MX עם בערך הכל מובנה עליו מישהו יכול להשיג לי ביקורת על הלוח אם הזה? שיהיה גם באנגלית תודה
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
עם מהירות 333 והיום רכשתי 512MB עם מהירות 400MHZ. הבנתי שברגע שאני מוסיף את ה 400MHZ אז הוא עובד בהתאם למהירות הנמוכה ביותר של הזכרונות, דהיינו 333MHZ. נשאלת השאלה - האם לא כדאי לעבוד רק עם זיכרון 512MB במהירות 400 MHZ מאזר 750 במהירות 333MHZ? אוריאל
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לפני שאתם עונים ישר "כן כדאי תתחדש" רציתי לשאול האם כדאי להשקיע בקונרו כשהמטרה יהא לא משחקים הכי כבדים. האם אני יכול להסתפק במעבד כפול ליבה לא קונרו אבל עם כרטיס מסך 7600GT? כי משחקים כמו פרו אבולושן ופוטבול מנג'ר הם לא משחקים כבדים שדורשים את ההשקעה. ההפרש בין כן קונרו ל-לא קונרו זה 1000 שקל בערך. ולי זה דיי משמעותי. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ConRoeXFire-eSATA2 זה הדגם. והנה פרטים יותר מורחבים: ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? יש לו תמיכה בארבעה סלוטים עד 4G. והוא תומך קונרו לפי הנתונים. עכשיו. יש לי 2 שאלות: 1) מה אתם אומרים על החברה הזו? ASROCK? מי היא? מה היא? האם למישהו יש ניסיון איתה? מישהו שמע עליה משהו? האם יש אחריות בארץ? האם זו חברה מוכרת? כדאי לקנות משהו שלה או לא? האם היא ברמה של נגיד ASUS או משהו בסנגון? בכלל. תפרטו עליה אם אפשר. תודה =] 2) מה אתם אומרים על הלוח הזה? לדעתי הוא דיי טוב אבל בשביל זה אני שואל אותכם. בבקשה תעזרו. מחכה לתשובה זריזה. תודה לכםם!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז, ספק כוח 550W ANTEC ודיסק SSD. מבקש המלצה ללוח אם ומעבד אינטל מתאים. המחשב מיועד לשימוש כללי וגם להפעלת משחקים ברמה סבירה, לא משחקים כבדים מאוד. אין לי הערכת תקציב. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש אתמול (ע"פ מפרט שקיבלתי כאן בפורום). רציתי להתקין מערכת הפעלה ( 64 WIN7) אך אני לא מצליח להגדיר בביוס את הכונן האופטי שיעלה ראשון. מבקש הסבר על סדר הפעולות שצריך לבצע לפי לוח האם שברשותי. לוח אם: גיגהבייט H81 HD3. מעבד: I5 - 4590 כרטיס מסך: GTX 760 תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב שלוח האם לא מתאים ורציתי המלצה ללוח אם המתאים למפרט הבא: מעבד אינטל e6550 c.2.d כרטיס מסך ATI X1650 PRO זכרון 2G. 677 דיסק קשיח 160G (הלוח הנוכחי שלי הוא: גיגהבייט GA-945 GCMX ). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום.. מישהו יודע מתי ירדו המחירים בצורה משמעותית...? הבנתי שעכשיו המחירים אמורים לרדת וגם יצאו מעבדים חדשים
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אוקי אני עומד לקנות מחשב חדש... כרגע במחשב יש לי 256 RAM... המחשב החדש הולך להיות בעיקר למשחקים... כשאני מפעיל את המשחקים אני אוהב להשאיר תוכניות פועלות.. למשל אי סי קיו, מסנגר, מירק, אנטי וירוס, דפדפנים פתוחים ועוד כל מיני... פעם היה ככה והכל היה טוה ויפה... אבל בזמן האחרון זה לא הולך עם כל המשחקים הכבדים... כדי שהמשחק יעבוד חלק בלי קירטועים אני צריך לסגור את כל התוכניות, כולל האקספלורר ולהכנס דרך מנהל המשימות... עכשיו השאלה שלי היא האם 1024 RAM במחשב בחדש יעזור לי ? ואני לא יצטרך לסגור את התוכניות בזמן שמחקים רצים ?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היום הלכתי לקנות מחשב... AMD 2800 עכשיו יש לי 2 אפשרויות ללוחות אם או 8KDA3J S-754 EPOX או Gigabayte d7nfrz הלוח אם ג'יגה ביט הוא עולה 329 ועוד הוא הוסיף לי בקר ב90 שקל.. והאפוקס בסביבות ה600 מה עדיף? המוכר אמר לי שג'גה ביט עדיף כי האפוקס לא תומך, ואין בו N-FORCE 2 אז זה לא טוב.. מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-