עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש דרך לדעת במדיוק את התיזמונים של הכרטיס והדגם במלוא? כמו שהמחשב נותן מידע על כרטיס מסך וכו' בעזרת dxdiag....אז יש אפשרות כזו לזיכרונות? רוצה לדעת עם מה שקנתיי זה מה שקיבלתי תודה רבהה!

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  2. שלום. רציתי לשאול אם יהיה לי DUAL DDR אם אני יקנה עוד זיכרון אחד של ?512MB A-DATA? כי קניתי SLOT אחד ולא יודע המשחקים טוענים דיי הרבה ....המעבד שלי : ?Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם :GIGABYTE ?K8NS (s754) Nforce3 250? רציתי רק לשאול אם אני יוסיף עוד ?512MB A-DATA? ...... אז יהיה לי את ה DUAL DDR וגם את ה 200*2=400MHZ של הזיכרון ?

• 10 תגובות
    • 627 צפיות
  3. טוב אז ככה קניתי לי מעבד amd atalon xp 2800 אבל כאשר המחשב עולה בביוס רשום amd 1.24GHZ האם יכול להיות כזה דבר האם זה רומז לכך שרימו אותי בחברה שקניתי אשמח לקבל מידע ועזרה בהולים כדי שאני ידע אם ללכת לזרוק את המחשב בפנים של המוכר או ללכת אילו בעדינות ולדבר אילו בנועם שיחליף את המחשב מהרררר לפני שהוא יקבל אותו בפנים בכול מצב הוא יקבל מחשב לפנים אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית לפני זה

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by ronen320,

שלום רב לכל באי הפורום יש לי בקשה קטנה ברשותכם ? האם ידוע למשהו מהיכן ניתן להשיג לוח אם כזה >>> אפשרי גם משומש וגם מחברה אחרת אך מאותו דגם ? המספר הסידורי של הנייד -10341-MS דגם-LG NAPA FS-2A3DE לוח אם מסוג SATA DDR2 לפטופ 15.4" LG אודה לכם מאוד על תרומתכם שבת שלום יום טוב

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  5. שלום רב! איזה לוח מומלץ ל INTEL Pentium 4 3 Ghz Socket 775? אני לא רוצה שיהיה כרטיס מסך מובנה. אם זה אפשרי עד 600 שקל. ועוד שאלה: מה ההבדל בין Socket 478 ל 775 ומהמומלץ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by zamir21,

שלום, זה המפרט שלי - PU Type QuadCore Intel Core i5-2320, 3200 MHz (32 x 100) Motherboard Name Intel Woodworth DH61WW System Memory 8170 MB (DDR3-1600 DDR3 SDRAM 3D Accelerator AMD Radeon R9 280X ספק XFX 550w אני רוצה לשדרג את הזיכרון רם שלי ל16 ג'יגה, אני בעיקרון חשבתי על 2 של 8 בגלל שיש לי בלוח אם רק שני ספוטים. אשמח לקבל המלצה על 2 זיכרוני רם של כל אחד 8 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שאלה שניה שליי מתייחסת לעובדה שיש לי מעבד 6300 אינטל האם יש הבדלים בביצועים בין ציפ של via לבין ציפ של אינטל? כלומר האם אני הראה הבדל בביצועים בין הלוח אם שלי הנוכחי אסטרוק לבין הגיגה בייט? אשמח לקבל תשובות האם הוא תומך בncq זה חשוב לי לשעת

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  8. ואיזו גירסא של ויסטה כדאי להתקין בכדי שהוא יריץ בצורה היעילה ביותר תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  9. Started by ronenlevi,

שלום רציתי לדעת איזה מחשב נייד עדיף לקנות של חברת IBM או של HP ואם יש דגם מסויים שכדאי תודה

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  10. Intel Core 2 Duo E7200 הוא Intel Core 2 Quad Q6600 ואני משחק הרבה במשחקים וארבה מוריד דברים

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  11. מה המשקל שלו בערך? והאם יש לו daiagnoctis lab

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  12. שלום רציתי לדעת עם המעבד Intel Core 2 Duo E7200 מהיר

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  13. המחשב שאני (אח ששלי ליתר דיוק) קונה מיועד למוזיקה, יש לו גם כרטיס קול מקצועי. תמליצו לי על לוח אם אמין וחזק בתקציב של עוד 800 שקל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by adamjo,

יש לי בביוס אפשרות בכל האזור של התדירות זכרונות והמעבד משהו בשם c.i.a 2 ואפשרויות של רגיל בינוני מהיר סופר מהיר וכו... מה זה אומר ועל מה זה ישפיע

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by sergey_k,

שלום לי יש את הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ST800-L.htm אני רוצה לקנות זיכרון ב KSP של ADATA 512 הוא 400 MHZ אני יכול לשים אותו בלוח שלי הוא יפעל? זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 245 245 סה"כ 245 זה יפעל בלוח שלי ? נו אולי מישו יודע אני רוצה ליקנות מחר

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by adamjo,

רציתי לדעת האם הלוח מסוג astrock הוא טוב ? לקחתי את הדגם שכולל אי גי פי וגם pci הוא נקרא vista ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, agpx8 לא היתה לי ברירה הייתי חייב לוח זה בשל העבודה שיש לי כרטיס מסך אי גי פי אשמח לקבל קצת חוות דעת אם לוח זה לא טוב אשמח ללכת לכיוון אחר במידה ויש את זה במלאי של קיי אס פי אשמח לדעת אם הלוח הזה תומך בטכנולוגיה של ncq לדיסקים הקשיחים ראוי לציין שהוא סטה 1 תודה רבה אדם

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  17. טוב אז ככה יש לי לוח אם של גיגה 7VA שעובד כרגע פיקס טפו טפו טפו אני רוצה לשדרג את הביוס איך אני עושה כזה דבר מה עלי לעשות?? האם צריך להיזהר ממשהו ואם משהו קורה חס וחליליקה איך אני משחזר את הביוס אשמח לקבל כול עזרה שהיא שלכם הינשוף האפור חיי יותר מ - 9 שנים ברשת

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  18. KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ כפול 2 או PATRIOT GAMING 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9SECTOR5 ? תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. יש לי כרגע זיכרון 512 מגה במחשב, עם שני סטיקים של 256 שעובדים כמובן ב dual channel , השאלה שלי היא כמה מגה עוד אתם ממליצים להרחיב? ואיך הולך עניין ההרחבה? אני יכול לשים רק סטיק אחד של 512 מגה בנוסף או שחובה לשים שני סטיקים של 256 כי המערך עובד בדואל צ'נל? המלצות יתקבלו בברכה... ד"א מדובר על זיכרונות ג'נריים של SpecTek שעובדים במהירות של 400 מגההרץ, תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  20. שלום, אני מתכנן מחשב משהו מבוסס אינטל.. בסביבות ה-7.500 ש"ח, המלצות לגבי לוח ומעבד יעזרו לי מאוד. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות מעבד Intel® Core2 Quad 2.4GHz זיכרונות: 2X1024MB וכו'... אני צריך לוח אם מתאים וממש טוב.. עד 1500 שח בערך... אפשר לקבל איזה דירוג של מהפשוט לטוב ויקר יותר? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  22. שלום. אני צריך שילוש חדש למחשב משרדי (לוח, מעבד, זכרון). הלוח לא צריך לכלול כ. מסך או כ. קול מובנה. תודה מראש! נדב.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kimi,

אני עומד לקנות מחשב רק שאין לי ידע לגבי לוחות אם המעבד הוא E6300, והציעו לי בחנות לוח של ASUS מדגם P5LD2-VMSE באתר של ASUS לא מופיע הדגם הזה במדויק אלא רק עם VM או רק עם SE שאין לי מושג מה זה.. מה דעתכם על הלוח? ואם תוכלו להמליץ על לוחות אחרים טובים יותר בערך באותה סביבת מחיר (אני יכול להוסיף קצת..) המחשב אמור לשמש אותי בעיקר ללימודים ושימושים ביתיים קונבנציונליים (לא למשחקים ולא OC) ועוד משהו קטן, מה עדיף: זכרון 1 של ג'יגה או 2 של 512? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  24. חשבתי להחליף ל AMD 939 (אשמח לקבל המלצות לגבי מעבד בסביבות 1000 ש"ח) ראיתי שבלוחות החדשים זה 4 סלוטים של זיכרון לי יש 3 האם זה יעבוד בדואל עם 3 עקרונית זה לא הגיוני אבל הלוח שיש לי כרגע עובד ככה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.