עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רציתי לדעת עם המעבד Intel Core 2 Duo E7200 מהיר

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  2. המחשב שאני (אח ששלי ליתר דיוק) קונה מיועד למוזיקה, יש לו גם כרטיס קול מקצועי. תמליצו לי על לוח אם אמין וחזק בתקציב של עוד 800 שקל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by adamjo,

יש לי בביוס אפשרות בכל האזור של התדירות זכרונות והמעבד משהו בשם c.i.a 2 ואפשרויות של רגיל בינוני מהיר סופר מהיר וכו... מה זה אומר ועל מה זה ישפיע

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by sergey_k,

שלום לי יש את הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ST800-L.htm אני רוצה לקנות זיכרון ב KSP של ADATA 512 הוא 400 MHZ אני יכול לשים אותו בלוח שלי הוא יפעל? זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 245 245 סה"כ 245 זה יפעל בלוח שלי ? נו אולי מישו יודע אני רוצה ליקנות מחר

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by adamjo,

רציתי לדעת האם הלוח מסוג astrock הוא טוב ? לקחתי את הדגם שכולל אי גי פי וגם pci הוא נקרא vista ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, agpx8 לא היתה לי ברירה הייתי חייב לוח זה בשל העבודה שיש לי כרטיס מסך אי גי פי אשמח לקבל קצת חוות דעת אם לוח זה לא טוב אשמח ללכת לכיוון אחר במידה ויש את זה במלאי של קיי אס פי אשמח לדעת אם הלוח הזה תומך בטכנולוגיה של ncq לדיסקים הקשיחים ראוי לציין שהוא סטה 1 תודה רבה אדם

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  6. טוב אז ככה יש לי לוח אם של גיגה 7VA שעובד כרגע פיקס טפו טפו טפו אני רוצה לשדרג את הביוס איך אני עושה כזה דבר מה עלי לעשות?? האם צריך להיזהר ממשהו ואם משהו קורה חס וחליליקה איך אני משחזר את הביוס אשמח לקבל כול עזרה שהיא שלכם הינשוף האפור חיי יותר מ - 9 שנים ברשת

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  7. KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ כפול 2 או PATRIOT GAMING 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9SECTOR5 ? תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. יש לי כרגע זיכרון 512 מגה במחשב, עם שני סטיקים של 256 שעובדים כמובן ב dual channel , השאלה שלי היא כמה מגה עוד אתם ממליצים להרחיב? ואיך הולך עניין ההרחבה? אני יכול לשים רק סטיק אחד של 512 מגה בנוסף או שחובה לשים שני סטיקים של 256 כי המערך עובד בדואל צ'נל? המלצות יתקבלו בברכה... ד"א מדובר על זיכרונות ג'נריים של SpecTek שעובדים במהירות של 400 מגההרץ, תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  9. שלום, אני מתכנן מחשב משהו מבוסס אינטל.. בסביבות ה-7.500 ש"ח, המלצות לגבי לוח ומעבד יעזרו לי מאוד. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  10. שלום אני רוצה לקנות מעבד Intel® Core2 Quad 2.4GHz זיכרונות: 2X1024MB וכו'... אני צריך לוח אם מתאים וממש טוב.. עד 1500 שח בערך... אפשר לקבל איזה דירוג של מהפשוט לטוב ויקר יותר? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 391 צפיות
  11. שלום. אני צריך שילוש חדש למחשב משרדי (לוח, מעבד, זכרון). הלוח לא צריך לכלול כ. מסך או כ. קול מובנה. תודה מראש! נדב.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kimi,

אני עומד לקנות מחשב רק שאין לי ידע לגבי לוחות אם המעבד הוא E6300, והציעו לי בחנות לוח של ASUS מדגם P5LD2-VMSE באתר של ASUS לא מופיע הדגם הזה במדויק אלא רק עם VM או רק עם SE שאין לי מושג מה זה.. מה דעתכם על הלוח? ואם תוכלו להמליץ על לוחות אחרים טובים יותר בערך באותה סביבת מחיר (אני יכול להוסיף קצת..) המחשב אמור לשמש אותי בעיקר ללימודים ושימושים ביתיים קונבנציונליים (לא למשחקים ולא OC) ועוד משהו קטן, מה עדיף: זכרון 1 של ג'יגה או 2 של 512? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  13. חשבתי להחליף ל AMD 939 (אשמח לקבל המלצות לגבי מעבד בסביבות 1000 ש"ח) ראיתי שבלוחות החדשים זה 4 סלוטים של זיכרון לי יש 3 האם זה יעבוד בדואל עם 3 עקרונית זה לא הגיוני אבל הלוח שיש לי כרגע עובד ככה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  14. יש לי בעיה עם ה WINRAR שמחלצים תקבצים נכון ? סרט של 700 מגה נגיד.... כל פעם זה מחלץ לי תסרט אחרי 2 דקות וחצי וזה אמור לקחת מקסימום דקה .....זה המפרט: Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 120GB 7200/133 (8MB) MAXTOR LG 52 x 32 x 52 (kit) והייתי אצל חבר שלי הוא חילץ אותם קבצים על דקה אפילו פחות ב WINRAR וזה המפרט שלו ( ושלי יותר טוב) intel 2,5 asus p600800 512 a-data 80 GB 7200 ATA-100 (8MB)? WESTERN DIGITAL יכול להיות בגלל החברה של ה HARD DISK ? בגלל ששלו WD ושלי MAXTOR ?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by Skippy,

אני צריך שיהיה לו 2 סלוטים של דידיאר ו2 סלוטים של דידיאר2 שיתמוך בבאס 1066MHZ

• 9 תגובות
    • 568 צפיות
  16. אני מתלבט בין הפנטיום די 3ג'יגה הרץ לבין הקונרו אי6300 הם עולים בערך אותו הדבר... אין לי בעיה לקנות אי אמ די או משהו יותר חזק שנכנס במחיר אני פשוט לא מכיר אותם, אז אם למישהו יש הצעה או רעיון... חוצמזה אני רוצה שהלוח אם יתמוך בדידיאר 1 ו2 שני סלוטים כל אחד שיתמוך ב64 ביט ומינימום של 1066 באס (אני מעדיף מעבד חזק ולוח זול) תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by eZra,

המעבד יהיה AMD athlon 64 3200+ venice לוח אם DFI LP NF4 ULTRA-D חשבתי על הזכרונות הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1492&products_id=8970 המטרה של הזכרונות בעצם לאוברקלוק, תנו את דעתם תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by kimi,

עד עכשיו הייתי בכיוון של ג'יגהבייט 965GM-S2 בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה אבל כנראה שאני יורד מכרטיס מסך מובנה ובנוסף קראתי בפורום שהלוחות של ג'יגהבייט בעיתיים (משהו עם המאוורר..) אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם טוב של חברה/ות אחרת/ות באותה סביבת מחיר אני אשמח תודה! דרך אגב איזה לוח של אסוס בערך באותה רמה של הג'יגהבייט שהזכרתי למעלה?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  19. ברשותי מעבד מדגם אינטל, שרשום עליו כך: Intel Pentium 2.4GHZ/612/533 Sl6h Malay Q334A177 (זה לפחות נראה לי ככה) השאלה שלי, אם אפשר להלביש אותו על כל לוח אם תומך אינטל, ואם לא אז איך אני יודע לאיזה לוחות אם אפשר להתאים את המעבד?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  20. אני רוצה לקנות את הלוח GA-K8N51PVMT-9 של ג'יגהבייט... לפניכם הפרטים שלו מהאתר של היצרן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=motherboard&ProductID=1938&ProductName=GA-K8N51PVMT-9 לתשומת לבכם אני צריך עזרה ויעוץ בנוגע לחיבור Com port connector אשר אתם יכולים להבחין בקיומו בחלק של Internal I/O Connectors מתוך טבלת רכיבי הלוח. לפי מה שרשום שם יש על הלוח יציאה אחת כזאת ורציתי לברר האם זאת באמת יציאה סריאלית כמו של עכברים ישנים אשר יכולה לשמש אותי לחיבור מקלט IR... חבר שלי הפנה אותי לחוברת הדרכה של המוצר ואמר לי שהחיבור הזה הוא החיבור הבא מתוך החוברת: COMA (COMA Connector) רציתי לדעת האם זה באמת אותו החיבור... כי באמת לפי חוברת…

• 12 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by eyaller,

והרצתי CPU Z התוכנה מראה 2 מודולים של זיכרון, Kingston DDR-SDRAM PC3200 - 512 MBytes המוכר בחנות אמר שמדובר בזיכרון במהירות 400 אבל התוכנה מראה: DRAM Frequency 200.7 MHz האם זה בסדר ? ה MB הוא ASUS P5GDC-V תודה

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  22. שלום, לאחר מספר דחיות של קניית מחשב רציתי להתייעץ הבנתי שבסוף אפריל מחירי המעבדים של אינטל אמורים לרדת, באיזה סדר גודל מדובר? אם ה E6300 עולה בסביבות האלף בכמה הוא עשוי לרדת? שאלה שניה בקשר ללוחות אם של ג'יגהבייט- מישהו יודע מה משמעות הסיומות הבאות: GM, p, dsp, s2, s3 תודה!

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  23. אוקיי אז כרגע יש לי משהו ממש עלוב סלרון 666 וזיכרון 396 sdram משהו כזה.. כרטיס מסך בסדר mx 440. אני רוצה בעקרון בתקציב של מקס' 750 שקל לקנות לוח אם ומעבד של amd.. אני לא כל כך מבין במעבדים ובכוח שלהם ועד כמה זה שונה מintel אבל כן הומלץ לי על לוח אם abit nf7 v2.0 ונאמר לי כי הוא זול ומחירו לא עולה על 360,בנוגע למהירות המעבד הייתי מסתפק במעבד בכוח של 1.2 לעבודות ומשחקים קלים וכמובן לעבודה ברשת. שאלה נוספת אשר מטרידה אותי היא לגבי הזיכרון האם הזיכרון הקיים שיש לי 3 סטיקים של sdram יתאימו ללוח אם החדש? אשמח לשמוע הצעות למפרטים שונים,הערות,הארות. תודה לכולכם מראש נ.ב אני יודע שמסגרת התקציב היא מאוד זעומה אבל אני ממש במגבלת ה750 אז בלי הצעות הרפתקניות העוברות את ה800 ש"…

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  24. אז ככה,המליצו לי מפרט טוב אבל אני לא כזה מבין במעבדים יודע שהמומלץ כיום הוא q9300 והחזק אחריו הוא הq9450 אבל המוכר פתאום אמר לי שנכנס עכשיו מעבד חדש e9400 מישהו שמע עליו?? הבנתי שהe אלו גירסאות מוחלשות (כגון "סלרון" של פעם)לא? וזה בכלל 2 ליבות לא 4... ובכלל מהמידע שחישפתי מצאתי שה9400 e הוא מעבד לניידים זה נכון? מה פשר הדבר ,אגב לא יצא לי לשוחח שוב עם המוכר מכיון שאני בבסיס ואין לי את הטלפון שלו...הוא שלח לי את המפרט בפקס. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים