מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני מתחבט קשות בבואי להרכיב מחשב לצורכי משרד בעיקר (אופיס אינטרנט מוסיקה ואולי קצת סרטים וכו..) בשאלה הקיומית על מה לבסס את המפרט למחשב חדש מבין 2 האפשרויות שבכותרת ??? אני מתעתד להרכיב מערכת בסדר גודל של 2500 +- ללא ציוד הקפי שאלה נוספת : oc יכול לתרום במשהו לשיפור משמעותי במסגרת השימושים שהגדרתי ? כי אם כן אני אשקול בחיוב מפרט שכזה. מודה לכם על נדיבותכם הרבה במתן הארות והערות שיקלו עלי לקבל החלטה מושכלת מיקי
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם? איזה עדיף לOC? והאם משתלם ההפרש הכספי בינהם? אני רוצה לבנות מערבת אם הE6600 או ה-E6400 תודה!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום למבינים אני מחפש את הלוח הזה ASUS Rampage Extreme x48 היש מושג למישהו איפה ניתן לרכוש אותו בארץ וכמובן אמינותתתתתתתתת של המוכר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלם לכל חברי הפורום, אני נמצא בתהליך של רכישת מעבד,לוח וזיכרון חדש. וכאן אני צריך את עזרתכם בנושא. אני בתחום מספיק זמן אבל עדין אשמח לשמוע עוד דעות לפני ביצוע הרכישה * המחשב הולך להיות בשימוש למשחקים,עבודות גרפיקה וסרטים BLU RAY היום יש לי ספק כח 700W של חברת cooler master pro וכרטיס מסך Ati 6970. ** חשוב כמובן שהלוך יהיה כמה שיותר עמיד להרצת מעבד לביצועי OC אני הולך לרכוש מעבד אבל עוד לא החלטתי איזה גוף קירור לרכוש איתו. כך שגם כאן אשמח ליעוץ. 2600K עכשיו הדילמה שלי היא איזה לוח אם לרכוש. שמתי עין על 2 לוחות אם בתקציב שהגדרתי. 1. asrock fatal1ty p67 professional 2. asrock z68 extreme3 gen3 קראתי הרבה על שנהם ועדין לא החלטתי איזה לוח אם נותן לי את התמורה הטובה …
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אשמח לקבל תשובה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איך מעלים מתח <? תחת איזה כותרת? אני מוצא איך להעלות מתח רק לזכרונות.. אני רוצה לשבור את ה37 בpi אבל שיהיה יציב תודה אם אפשר תמונות אם לא אז רק כותרות אבל שיהיה במדויק מאיפה שהמסך ההתחלתי תנקס [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
ערב טוב, חבר שלי קנה זכרון של חצי גיגה של סאמסונג, על הצ'יפים היה כתוב TCC3, איך הצ'יפים האלה בOC? איך הם בהשוואה לTCCC? תודה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בזכרונות DDR2 מבחינת עלות מול תועלת, מה עדיף ? 800MHZ או 1066MHZ ?? זאת מאחר ושמתי לב שההפרש ביניהם במחיר יחסית גדול, שהאם משתלם בכלל לקנות 1066MHZ ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
2 שאלות 1. מה עושים הMHZ בזכרונות? 2. מה עושים התזמונים בזכרונות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מפת דרכים מעודכנת של אינטל נחשפת ומראה חלונות זמנים מדוייקים יותר למשפחות המעבדים הבאות שלה, Kaby Lake ו-Cannonlake מידע מודלף חדש, שנראה אותנטי לחלוטין מציג את מפת הדרכים המעודכנת של חברת אינטל בכל הנוגע למעבדים הבאים שלה למחשב האישי. המידע לא מפתיע במיוחד, אלא בעיקר מאשר את מה שכבר ידענו, ונותן לנו טווח תאריכים מעט יותר מדוייק. שיטת ה-Tick Tock של אינטל בהחלט נעצרת גם הפעם, עושה רושם – כאשר תהליך ייצור של 10 ננו-מטר יראה אך ורק לקראת סוף שנת 2017, ומשם סביר להניח שייעצר אף יותר בשל אתגר המזעור ההולך ומתעצם של חברת אינטל, מה שמאשר את המידע הקודם הנוגע למעבדים הבאים של אינטל ולשיטת הטיק-טוק. אם כן, המעבדים הבאים מבית אינטל הידועים בשם Kaby Lake ומשמשים כרענ…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
CHIPSET 750 ASUS P5ND . EVGA nForce 750i SLI FTW איזה מהלוחות יותר יציב יותר חזק לOC גם ? ללא קשר למחיר וגם זה יעוזר מאוד אם תגידו לי איזה מהם 750 CHIPSET הוא הלוח ההכי טוב זה למערך מאוד כבד וחזק
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
האם הvcore מושפע מטמפרטורת המעבד? כלומר נניח מעבד i5-6600k רץ על 4.6MHz בVcore של 1.290 וב1.285 נניח הוא כבר לא יציב. האם ככל שהטמפרטורה תרד כך הvcore יוכל לרדת גם כן? ( כמובן עד גבול מסויים)
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, המחשב של ממש נתקע ומתאמץ בגלישה באינטרנט. בעיקר כאשר כמה וכמה טאבים פתוחים. המחשב עבר התקנה מחדש לפני חודשיים עקב הסיבה שהתאמץ יתר על המידה. כמובן שניקיתי הכל. זה ידוע שהאינטרנט כיום זללן משאבים רציני. בכל אופן - החלטתי להגדיל להם את הזיכרון. לוח האם תומך עד 16gb... לא יודע אם להחליף ל-16 או "להסתפק" ב-8. מה שמבלבל אותי זה עניין ה-pc3-10xxx יש מספר צירופי ספרות-אותיות כאלו. בכל אופן, תוכלו בבקשה להגיד לי איזה זיכרונות צריך? מעבד i3 זה לוח האם: לינק ישיר למפרט - https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H55M-UD2H-rev-10#sp פרטי הזיכרון הקיים בתמונה המצורפת. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע עם kingston 4GB Cl 800Mhz בלי צלעות קירור הזכרונות דפוקים לי תoc עכשיו אני רוצה להביא משהו חזק יותר חשבתי על זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1258
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3368 הוא עולה 796 ויש לו כמעט את כל הפונקציות של ה680.
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
קודם כל אם אני יעדכן לביוס הכי חדש .. אז זה יתמוך לי ב c2d? ודבר שני אין לי עליו פלופי .. והתוכנה QFLASH או QBIOS מש וכזה ... אז מאפשרת רק דרך floppy הורדתי את הגרסא החדשה F4 ... אז אם אפשר בדרך אחרת ? אני זוכר הייתה לי תוכנה שמכינה לי דיסק שאני יכול עלשות מימנו בוט ואז אני יסתדר .. אז מה השם שלה ? אני לא זוכר .. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי יש הבדל גדול (מבחינת הביצועים ) בין "GIGABYTE MA69VM-S2 " ל - "ASUS M2N-MXSE "???
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני קונה את הבנדל הזה : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2840&catcode=222 ואני רוצה לדעת איך הזיכרונות שלו תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם p5b-vm והוא עם כרטיס מסך מובנה.. השאלה שלי היא האם יש לו יציאה לטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי לוח אם BLUE MOUANTAIN של אינטל לפי מה שהבנתי יש לו כמה אפשרויות שאין בלוחות אם אחרות ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות איתם. מישה ומכיר את הלוח???
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני קונה עוד כמה ימים 3570k, אני קונה קירור noctua nh-d14, וגם לוח אם P8Z77-V PRO. האם זהו שילוב איכותי אם אני רוצה להגיע לאוברקלוק גבוה עם המעבד? ללוח אם יש 12 פאזות למעבד וגופי קירור סבירים על מייצבי המתח. כל חוות דעת תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לוח VIA KM400 עם הכרטיס מסך המובנה של VIA. הוא עולה רק 400 ש"ח והוא MINI ATX. נניח שאני צריך אותו למערכת שהיא לעבודה משרדית מינימלית (אימייל וCDים עם תמונות), יחובר אליו הLCD 15" של LG. לקנות?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
לא מצאתי בגוגל משהו שיענה לי על זה.. תודה עריכה.. מבחינת אוברקלוקינג כמובן!