עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yaron266,

יש לוח אם מסוג‏AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E‎ ורציתי לדעת האם קיים לי שם את החיבור הנ"ל ובנוסף רציתי לדעת מה המהירות של העברת הנתונים של חיבור זה מידע על הלוח אם שלי ניתן לימצוא כאן: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  2. Started by ReSt,

שלום, יש לי כמה שאלות אליכם - מזה טרנזיסטור במעבד ? כמה טרנזיסטורים יש בI7 ,כמה ב8086 וכמה ביניהם ? ואני צריך שתפרשו לי כמה קיצורים - SSIC,MSIC,LSIC,VLSIC. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. יש את הפנטיום PD 930 3GHZ 2X2MB ויש את הקונרו E6300 1.86GHZ 2X1MB מה בדיוק עושה את הקונרו ליותר טוב מה930 המטמון שלו יותר קטן ומהירות המעבד יותר קטנה. אז מה בדיוק עושה אותו יותר טוב ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by itaysk,

היי, מעוניין לבנות HTPC כשהפרמטרים החשובים הם צריכת חשמל וקרירות. מצאתי השוואה מעניינת שמראה ש המעבד של אינטל צורך פחות מAMD, זאת לעומת העובדה ששל אינטל מוצהר כ 73W ושל AMD על 65W. http://www.anandtech.com/show/2972/the-rest-of-clarkdale-intel-s-pentium-g6950-core-i5-650-660-670-reviewed/8 יש המלצות? תודה, איתי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Meturlal,

קניתי מחשב לא מזמן וביקשתי שישימו לי זכרונות של Infineon (שני זכרונות ב-Dual Channel). אתמול הרצתי את Sandra וקיבלתי את המידע הבא על הזכרונות: Memory Module 1 : Xerox 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC3200U-344-650 (CL3 up to 200MHz) (CL2.5 up to 167MHz) Memory Module 3 : Xerox 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC3200U-344-650 (CL3 up to 200MHz) (CL2.5 up to 167MHz) גם AIDA32 ו-CPU-Z מחזירים מידע דומה. האם הזכרונות שלי הם של Infineon או של Xerox? האם Xerox בכלל מייצרת זכרונות? בתודה מראש! הערה: על הזכרונות יש גוף קירור של Thermaltake (הוא בא עם הזכרונות, אני לא ביקשתי אותו) שמסתיר את שבבי הזיכרון (ולא ניתן לראות מה כתוב עליהם).

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by liordavid,

שלום לכולם, אני מחפש לוחות אם התומכים ב USB 3.1 GEN 2 ? תקציב מינימלי - האם קיים לוח כזה זול , םחות מ500 שקל ? * הסתכלתי על ASUS MAXIMUS VIII ולא רשום באתר האם תומך בGEN2... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by idanmal,

אני רוצה להוסיף עוד זכרון ,רציתי את עזרתכם מה כדאי מאיפה ומה המחיר. ועוד משהו האם כדאי להוסיף 2 ג'יגה או שבמסתכם אם יהיה לי 3 ג'יגה זכרון זה לא יהיה אפקטיבי. פרטי הזכרון שלי רשומים בחתימה שלי למטה.

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by kalda01,

אני מעוניין להרכיב מחשב לשימושים ביתיים ולא למשחקים. מעבד בסדר גודל של ה5200 ואפשר גם AMD לוח מאיכות טובה עם גרפיקה וסאונד מובנים. בעיקרון התקציב עד 1000 למעבד+לוח

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. שלום לכם DDR3 כבר נמצא במקומותינו בארץ הקודש ומחירו אלוהים ישמור 3000 שקל לקיט של 2G שמעתם נכון 3000 שקל GSKILL DDR3 PC10600 2GB 1GB x 2 מי קונה ראשון ??? למי יש כסף? ???

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by ndori,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה עדיף לי לקחת: מעבד: 2.6Ghz pentium 4 prossecor with HT technology and 800Mhz FSB (northwood) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 400Mhz או: מעבד: 3.06Ghz pentium 4 prossecor with 512 cache (northwood צודק התבלבלתי) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 333Mhz כמובן שהלוח אם של הראשון הוא חדיש יותר.... אם לא הבנתם אז המעבד של הראשון הוא מהסוג החדש יותר ולכן גם תומך בזיכרון מהיר יותר אבל לשני מהירות המעבד גבוהה יותר שניהם עולים לי בערך אותו הדבר אז מה עדיף? בנוסף רציתי לדעת בקשר לכוננים קשיחים....אני יכול לקחת כונן קשיח 120 גיגה עם 8 מגה בית בפר אבל יש שני סוגים אחד IDE והשני serial ATA ואני לא יודע מה ההבדל ....הם עולים אותו הדב…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני שוקל לקנות ג'יגה אחד בארץ, שיהיה לי לבינתיים, וג'יגה אחד בחו"ל, כי זכרונות עולים הרבה יותר זול שם. האם תיהיה לי בעיה אם שני הכרטיסים יהיו של חברות שונות עם תזמונים שונים (התזמונים לא כל כך שונים: 5-5-5-12 \ 5-5-5-10)?

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  12. יש לי QX9770 ויש הבדל טמפ בין זוג ליבות לזוג השני. במנוחה ההבדל הוא של 2-3 מעלות אך במאמץ כמו פריים 95 יש הבדל של עד 8 מעלות. הקירור הוא BIG TYPHONE לפי דעתי הוא מותקן טוב. האם זה הגיוני?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by lazy-bones,

הורדתי האתר הזה (וגם מהאתר של אינטל) את התוכנה החדשה זאת שמראה את הטמפרטורות ומהירות של המאווררים ועוד כל מיני אינפורמציה היה רשום שהתוכנה מתאימה לדגם הזה D865PERL כשניסיתי להתקין את התוכנה היה רשום לי שאפשר להתקין את התוכנה רק עם לוחות שתומכים בIDCC (INTEL DESKTOP CONTROL CENTER) מה זה יכול להיות?!?!?! הוא באמת לא תומך?? אולי זה הביוס או משהו כזה, דריברים אולי?!?! תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  14. Started by mistaarvim,

אני לפני קניה של המעבד הנל, ואני מעוניין לדעת איזה סטפינג הכי כדאי, ואם יש משהו ששווה להתעקש עליו

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  15. יש לי שאלה יש לי לוח אם p4p800 e deluxe ורציתי לדעת כמה אר דיסקים ניתן לחבר בחיבור SATA

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  16. היי, שאלה בכותרת, האם הלוח הזה טוב באמת לאוברקלוק? ויש פה מישהו שהגיע איתו לביצועים גבוהים? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, אני יודע שבדרך כלל לא יודעים את הדברים האלו אבל לאחרונה שמעתי שמישהוא מדבר על זה. פרט לזה, אני קונה מחשב חדש בקרוב, חשבתי על הכפול ליבה של אמד 4200 X2, אבל למען האמת, 3800 שקל למעבד זה קצת יקר, אז אם יש בקרוב ירידת מחירים אני אשמח לשמוע ולחכות - אם לא - אני אצתרך לקנות ב3800. (הקטע פשוט שגם ככה אני קונה חלקים טיפה יקרים אז יחד זה יוצא יותר מידי למחשב....) תודה רבה!!!.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by ido2309,

שלום, אני מחפש לוח עבור q6600, עם תמיכה של עד 16 ג׳יגה ddr3. מצאתי משהו במציאון של ksp, אבל הוא מגיע עם חודש אחריות ואני מחפש משהו קצת יותר רציני. רעיונות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  19. שלום, אני צריך המלצה ללוח אם טוב במחיר בין 650 ל 700 ש"ח שאר פרטי המערכת הם: מעבד אינטל E6700 2.66 GHZ 2 GB זכרון של KINGSTON כרטיס מסך GIGABYTE 8800 GTS עם 320 MB זכרון הרד דיסק Samsung 320 gb kj + WD 160 GB שני צורבי DVD של LITE ON ו - NEC הלוח אם שחשבתי לקנות הוא של Gigabyte GA 965G-DS3 REV 3.3 מה דעתכם? והאם יש לוחות יותר טובים בתווך מחירים שרשמתי תודה רבה

• 5 תגובות
    • 499 צפיות
  20. שמעתי על זה מכמה אנשים כבר ידוע לכם משהו על זה? מה שיכול לגרום להמון מסכים כחולים

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by tick tak,

שלום היום הלכתי ליקנות כמה חלקים למחשב אחד החלקים הוא זיכרון ddr 400 רציתי ליקנות 2 ג'יגה אבל אמרו לי שזה יקר ולא כדאי והציעו לי ליקנות 1 ג'יגה ןלהוסיף אותו ל- 256X2 שיש לי ,ויש לי לוח תומך dual ddr -gigabyte ga k8nf 9 וממה שאני ידעתי לפני זה לא חשבתי שזה לא אפשרי חשבתי שב-dual ddr צריך אותו נפח השאלה שלי היא האם אפשר לעבוד עם נפחים שונים על הלוח שלי? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  22. היי איזה צירוף זיכרונות עדיף לי עבור מישחקים? או שאני יכול לחבר אותם ולקבל 6 גיגה זיכרון בDUAL

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. המעבדים הם AMD 3700+ San Diego ו- Intel Pentium M Dothan 750 חשבתי יותר על לקחת את הדותן בגלל שאני עושה OC אבל חשוב לי גם ביצועים במשחקים ואני לא יודע מה ההבדל ביניהם... רציתי לדעת מה אתם אומרים אהמ...אם תציעו לי מעבד כלשהו אשמח לדעת גם איזה לוח תציעו לי איתו מתאם לדותן זה לא ביג דיל אגב... לא מצאתי שום אינפורמציה בין שניהם בשום אתר...

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by Dr. Hardware,

אבל של 100 באס !? תודה

• 4 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.