עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טכנאי אחד הציעה לי את ההצעה הבאה Gigabyte 8i915 Duo 630 ש"ח מעבד P-4 3.0 775 1200 ש"ח האם מה שהוא הציע לי שווה? וגם המחיר? אם לא תוכלו לכתוב לי מה שווה ומה המחיר של מה שהצעתם לי בתודה, טל.

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  2. Started by PCguy,

כבר למעלה מחודש אני בודק לגבי מפרט למחשב כוווווולם המליצו AMD64 אבל אני לא גיימר--אני כן משחק פה ושם אבל לא קבוע ולא במישחקים מפותחים בעיקר פיפ"א ולכן השאלה היא: האם יהיה הבדל משמעותי בין AMD64 לבין INTEL 775? כמובן שפרט ללוח כל השאר תואם את שני המערכות

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  3. Started by jack77,

מה ההבדלים בין Gigabyte-P31-DS3L ל Gigabyte-P35-DS3L וגם מה יהיה ההבדל בביצועים בין 2 ג'יגה זיכרון של Transcend לבין GSkill?

4. כאשר אני מבצע ומחזיר עסקה לאחור ב-SQL Server 2005, אני נתקל בבעיה. אני עובד על יישום (ב-C#.NET 3.5) שמאחסן נתונים בשבע טבלאות נפרדות במסד נתונים; טבלה אחת מקושרת לאחרת באמצעות אילוץ זר. כאשר נתונים מוזנים לטבלה אחת, המזהה הייחודי שלו (מזהה מפתח ראשי) משמש כאילוץ זר בטבלה אחרת. הכנסתי את הנתונים באמצעות חיבור SQL מ-C#. הנתונים מוכנסים ברצף אחד אחרי השני מהאפליקציה, אבל לא הצלחתי לבצע הוספות באמצעות פרוצדורה בודדת, אז לא יכולתי להשתמש במושג ה-commit וה-rollback כאן על ידי scaler (מכיוון שיש נהלים שונים ונתונים מוכנסים לתוך אחד אחרי השני מהאפליקציה, תוך חיבור בכל פעם להכנסה). האם ניתן להשתמש בשיטות ה-commit וה-rollback במצב זה?

5. Started by daniel_99,

יש לי לוח אם KV8PRO של abit עם 2 סלוטים לזיכרון. כרגע מותקן עליו צ'יפ אחד של זיכרון 512mb מדגם adata ddr500mhz . אני רוצה להרחיב ל-1GB ואין את הזיכרון שלי בשום מקום ואיפה שיש אם יש - זה יקר מדי. האם אני יכול לשים צ'יפ זיכרון מסוג ddr400mhz של 512mb? איזה סוג מתאים לזיכרון הקיים והאם יכול להיות שתהיה בעייה?

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  6. איזה מעבד יותר טוב E6750 או של AMD 6400X2 יש הבדל של 100 שקל וגם השני בא בלי קירור בכל מקרה איזה מהם?

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  7. Started by Bose,

מישהו יכול להסביר לי מה זה הC של הזיכרון? מה הכי טוב 2, 2.5 או 3. מישהו יכול להסביר לי מהם תזמונים טובים ולמה. תודה לעוזרים BOSE.

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  8. Started by orses,

epox-8hda5j s754 sata gbl אז ככה יש לי כמה שאלות : 1)כמה דיסקים קשיחים אני יכול לחבר לו? 2)כמה יצאות usb יש לו? בקיצור אם מישהו יכול להסביר לי מה יש בו בשפה שאני יבין ובכלל אם אתה ממליצים על כרטיס אחר באותו הסכום תודה רבה

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  9. האם אני יוכל להגיע בעזרת זכרונות אלו ומעבד Q6600 ל3.0? תודה למגיבים[br]פורסם בתאריך: 22.07.2007 בשעה 14:58:03 ???[br]פורסם בתאריך: 22.07.2007 בשעה 15:43:48?

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  10. Started by matsmets,

תודה

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  11. איך מעלים מתח <? תחת איזה כותרת? אני מוצא איך להעלות מתח רק לזכרונות.. אני רוצה לשבור את ה37 בpi אבל שיהיה יציב תודה אם אפשר תמונות אם לא אז רק כותרות אבל שיהיה במדויק מאיפה שהמסך ההתחלתי תנקס [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  12. Started by nivbrn,

שלום, ברשותי מחשב P4 עם 512MB זכרון ב2 סטיקים של 333MHZ ddr. לאחרונה השגתי עוד 512MB של זכרון ב2 סטיקים של 266MHZ ddr. ואני רוצה לחבר את כולם, כדי שיהיה של 1GB במחשב. כל זוג בDual Channel. השאלה שלי היא: האם אפשר לחבר את כל 4 הסטיקים (יש לי לוח אם שיש לו 4 חיבורים, 2 זוגות של Dual Channel)? והאם מומלץ לעשות את זה, או שזה ישפיע רבות על מהירות המחשב? תודה מראש על העזרה, ניב

13. Started by johny,

ראיתי שאינטל הוציאה צ'יפסט וסוקט חדשים. איפה אני יכול לקרוא וללמוד על הנושא הזה? מה ההבדלים בין הסוקט הישן לחדש? מה נותן DDR2? וכו' תודה.

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  14. Started by lmlm,

להזכירכם אתמול הוודקרסט יצא, והוא מעבד לשרתים שאמור לתת מענה לאופרטונים ביקורות: http://www.tomshardware.com/2006/06/26/xeon_woodcrest_preys_on_opteron/ תביאו עוד ביקורות אם אתם מוצאים- לא סקירות (preview)

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  15. Started by the_big,

הגעתי להחלטה כמעט סופית ההתלבטות שלי בנוגע ללוחות אם היא בין ?P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2? לבין ?8N-SLI s775, DDR2, SATA2, 2xPCI-E? ההבדל בינהם במחיר הוא 70 ש"ח (בKSP) לטובת האסוס. מה אתם ממליצים להוסיף 70 ש"ח ולקחת מותג או שזה מיותר :bash:

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  16. האם זה נכון שעדיף מעבד 2 ליבות 8400 במקום 4 ליבות 9600? ההפרש במחיר גדול מאד האם משמעותי זכרון במהירות 1066 לעומת 800? שוב ההפרש במחיר גדול

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  17. Started by neta16,

היי, יש לי שאלה (מן הסתם), בדקתי דרך המחשב כמה זיכרון (RAM) יש לי והיה כתוב 1014, ולפי מה שידוע לי זה צריך להיות בכלל 1024, אז איך זה הגיוני? ??? הינה ההוכחה: http://www.2send.us/uploads/85d5830e45.jpg (תסתפקו בקישור... ) אני אשמח אם מישהו יענה לי, תודה

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  18. שלום לכולם! אשמח לקבל הצעות מחיר, למי שמוכר, במהירות האפשרית.. יש בידי מעבד מתאים, כך שמחפש רק את הלוח הנ"ל. בתודה, ניר.

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  19. ברשותי לוח אם מסוג אסוס p8p800 דלוקס, מעבד 2.8 ג'יגה של אינטל, שני סטיקים של גייל pc3200 400 מגה-הרץ 256 מגה בייט. כיצד אני מגדיר את ה-CPU EXTERNAL FREQUENCY CPU RATIO DRAM REQYUENCY ו/או כל דבר אחר הנחוץ להגדיר תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  20. Started by kimi,

שלום, יש לי 2G זכרון של G.SKILL בתדר 800MHZ אבל כשאני בודק ב CPU-Z זה מראה לי שהתדר הוא 408MHZ מישהו יודע מדוע ה CPU-Z מראה לי 408MHZ ? מה צריך לעשות כדי שזה יהיה 800MHZ ? תודה

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  21. Started by Moo,

קיבלתי היום מחשב : AMD XP 2200 לוח GA-7VT880-L [url=]http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-7VT880-L.htm זיכרון 256X2 קינגסטון PC3200 הפעלתי את התוכנה CPU - Z ורשום בזיכרונות Frequency : 200MHz זה בסדר? צירפתי תמונה... תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  22. Started by solo53,

לוח AMD 64 BIT עם מקסימום PCI סטנדרט עד 1K שח אם כבר אז אולי מישהו יכול להסביר לי מה זה הסלוטים הקטנים של PCIEX למה זה משמש והאם יש חומרה לכך מדברים על ADDONS אבל מה

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  23. Started by piki,

הלן חברה : ) אני צריך ליקנות לוח מעבד וזיכרונות המטרה העיקרית של המחשב היא אולפנית לעבודה עם מוסיקה קיו באס ונואנדו למי שמכיר..... אני מתכנן לעשות oc בפעם הראשונה לא לא לימצוץ ממנו את כול מה שאפשר שיהיה יציב בסבבה (אין לי ניסיון בזה אז אני קצת חושש) אני חשבתי על : asus comando intel q6600 DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400 800Mhz CL5 2x1Gb DUAL PACK (אפשר 1066 ??) זה יוצא בערך התקציב שהוא +-3500 שח מה אתם אומרים ? או שאולי כדי לעבור לציפסט 680i כי אני יוכל לעשות oc יותר חזק ?? חשוב לי להגיד שאני לא משחק בכלל אז אני לא ידע אם אני צריך sli ו-crossfire אבל אולי-תגידו אתם : )?? אני יכול להשקיע נגיד 4000 שח למעבר (עוד 500שח) אם זה שווה את זה בקיצור מה הכי כדאי בסכום כ…

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  24. Started by baraksaar,

האם מומלץ לעשות load defualt setup בביוס???

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  25. אני לא מבין בזה כל כך...יש לי 2 זכרונות (256*2) ddr333 בלוח אם ורציתי לדעת אם אני יוסיף ddr400 או משהו אחר זה יתאים לי ללוח אם או לא? (אין לי שמץ בדברים האלה..) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 443 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.