עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המפרט שלי מפורט בצד ואני רוצה להוסיף לו את הזכרון הבא: http://tms.co.il/product/3515 הזיכרון יתאים? יהיו לי 2GB וזה יצור חלק? תודה!

2. Started by Leo101,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי.... כעת יש לי זכרון- 256 mb ddr 400 mhz אני רוצה להוסיף עוד 512 וחשבתי לקנות של סאמסונג.... רציתי לשאול איך הזכרונות שלהם? רציתי גם לשאול אם זה ישפיע שאני אקנה סטיק אחד של 512 או שני סטיקים של 256....(הלוח שלי תומך אמנם dc אבל אם אני אקנה עוד שני סטיקים של 256 יהיה שלושה סטיקים והdc בכל מקרה לא יעבוד)

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  3. Started by DonHuck,

זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 900Mhz CL 5-5-5-15 Special Ops ¤241 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE9002GK[/url למה הגרסאות של ה800mhz עולות יותר? אם הוא לא טוב אנא המליצו לי על אחד אחר!!

4. מבעס חח ראיתי שהם העלו גם את המחירים של הזכרונות.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  5. מישהו הצליח להביא אוברקלוק משמעותי עם שתי זכרונות של 512 מהסוג שהצגתי?

6. Started by 123nadav,

שלום אממ אני הולך לקנות מחשב בזמן הקרוב וקיבלתי הצעה שכוללת לוח אם של asrock מדגם aliveNF 6g ורציתי לשאול אם כדיי לי לקנות אותו?אז אם מישהו מכיר תחברה מבין בלוחות אם ויכול לעזור לי אשמח אם תגיבו

7. חבר שלי קנה מחשב פרסכוט לפניי חודשיים האם החנות יחולה להחליף לו את זה לנורת' ווד בלי שהו ישלם יותר ממאה ש''ח ?

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  8. Started by co-b,

שלום לכולם, אני כבר מספר חודשים מתלבט איזה מחשב לקנות מכיוון שהיום יש תהליך כניסה של המעבד עם הסוקט החדש אשר ישנה את תמונת כל הכרטיסים הנוכחים. למרות שהוא כיום בשוק אני לא יודע עד כמה הוא תפס והאם הוא ישאר בשוק להרבה זמן או שהוא שלב חולף כמו זכרונות ה DDRAM (נדמה לי). האם יש למישהו איזה נקודת ראיה מרחיקת לכת לגבי המצב בשוק או האם פשוט כדאי לחכות ולראות לאן זה יוביל. בקיצור השאלה היא אישה מחשב מומלץ לקנות במצב החדש והאם כדאי לחכות או לא. תודה קובי

9. Started by ski_farm,

מה דעתכם המקצועית על לוח אם ASUS P5E-VM-DO ומה המפרט הטוב ביותר שניתן להתאים ללוח אם זה שיתן גיבוי טוב למשחקים מחיר לא חשוב רק חלקים (אבל להביא במחירים נורמלים) תודה מראש SKI FARM

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  10. Started by ariel7766,

צריך קישור לתוכנת המאמץ s&m בבקשה!

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  11. Started by Croopy,

אממ ככה אני מחפש זיכרון ddr2 667 אז חיפשתי בksp ומצאתי את אלו אשר מתאימים לתקציב ?1GB TwinMOS? ?1GB V-Data? ?1GB Spectek? ?1GB Aeneon? אשמח אם תעזרו לי לבחור ביניהם

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  12. טוב אז ככה. יש לי מחשב פנטיום 4 1.5 Ghz וזיכרון Sdram לוח האם שלי הלך.. אני צריך לרכוש אחד חדש. עכשיו קשה נורא להשיג לוח אם כזה. אשמח אם תתנו לי שמות של חנויות ופרטים עליהם(מומלץ חנויות עם אתרי אינטרנט) כדי שאני יוכל לראות מה יש להם להציע ובאיזה מחיר. חנויות מאזור גוש דן בלבד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  13. Started by eliasfen1,

כאשר המחשב עולה רשום לי שיש באס של 200 המעבד שלי הינו amd p4 bit 939 3000 איך אני יכול לדעת שהמעבד מוגדר נכון בביוס של המחשב ומה זה אומ2 200 באס יש לי לוח של גיגה בייט 939 nf3

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  14. Started by giloman,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87022.0

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  15. Started by PCguy,

-------------------------------------------------------------------------------- אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור כול אלה באותו המחיר וזה המחיר שאני יכול להוציא אני לא גיימר אבל משחק מידי פעם הכרטיסים לבחירה הם: radeon 9600 se radeon 9550 geforce 5700 איזה מיבין השלושה יהיה הטוב ביותר למשחקים?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  16. Started by QQQ,

האם הרכיבים של המחשב צורכים יותר מתח כשהם פועלים "קשה" יותר? לדוגמא כשאני צורב משהו, או כשיש הרבה אפליקציות שפועלות במקביל? או שצריכת הזרם היא סטטית? סליחה אם פתחתי את האשכול במקום הלא המתאים

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  17. בזכרונות 800MHZ, האם תזמון 5-5-5-12 נחשב לסביר / טוב? מה קיים בשוק שטוב ממנו?

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  18. Started by BENNY-L,

ברשותי הלוח הזה P4P800 DELUX והביאו לי עם מארז GIGABYTE GA-8TRS350MT ומעבד 3 גיגה ושלי 2.4 וראיתי שזה אותו סוקט הכרטיס מסך המובנה בגיגהבייט כמה מגה הוא? תודה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  19. אני רוצה לחבר אורגן למחשבב שלי שיתחבר למידי. אני חושב אבל שאין לי שקע במחשב. הכרטיס קול שלי הוא מובנה על הלוח אם (nvidia, אני חשוב, או שאני מתבלבל בשם של רכיב אחר במחשב), איך נראה השקע? אם באמת אין לי שקע, איך אפשר אז לחבר? יש מין מתאם או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  20. שלום חברה, לפני כחצי שנה נשרף לי לוח אם asus p4p800 ומאז קניתי מחשב חדש ולא נגעתי במערכת הזאת. היום אנחנו רוצים לבנות HTPC, האם המערכת הזו תחזיק HTPC פ: Intel P4 NorthWood 3.0Ghz Asrock P4I65G [אני חושב לקנות אותו - כי הוא הלוח היחיד ב S-478 שמצאתי- אם אפשרות ל-OC] Geil cl2.5 400mhz 512MB + Geil cl2.5 400Mhz 256MB PVR-150 MCE Gigabyte Radeon 9700Pro 256MB HDD WD 8MB - 250GB ------------------- עריכה: שכחתי לציין, המחשב ישמש כמקליט סרטים מהממיר, ולצפייה לא ב HD אלה סרטי DVD/Divx רגילים. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  21. Started by saar3,

שלום! יש לי את התוכנה everest ושם כתוב שמהירות הזיכרון שלי היא 400,ומהירות הזיכרון שאני קנתי היא 800. לכן רצתי לדעת אם יש מצב שרק חצי ממהירות הזיכרון מנוצלת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  22. Started by asi123,

הנה הנתונים שEVEREST מצאה בקשר לזיכרון שלי במחשב נישא: [ Memory Controller ] Memory Controller Properties: Error Detection Method None Error Correction None Supported Memory Interleave 1-Way Current Memory Interleave 1-Way Supported Memory Types DIMM, SDRAM Supported Memory Voltages 3.3V Maximum Memory Module Size 256 MB Memory Slots 3 [ Memory Modules / Base Memory ] Memory Module Properties: So…

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  23. Started by liorshash,

איזה לוח אמ תומך המעבד הנ"ל בטווח המחירים של עד 650 - 700 ש"ח? אגב האם הלוח של אינטל - DG965SS תומך במעבד הנ"ל. אשמח לעזרה.. המשך יום מהנה.

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  24. Started by keypod,

מה עדיף לביצועים טובים יותר ול-OC? המעבד יהיה SOCKET 939 OCZ PC3200 Platinum Rev. 2 PC3200 DDR 400 CAS 2 או זיכרון בסיסי יותר, כמו A-DATA PC4000 DDR 500 CAS 3?

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  25. Started by shy,

שלום , מתלבט בין IP35 Pro של abit לבין GIGABYTE GA-P35-DS4 השיקול ללכת על לוח תומך P35 הוא תוספת קטנה יחסית במחיר שפותחת עוד אופציות בעתיד המערכת בכללי לא ל oc ןלא משחקים בעיקר תלת מימד ואפקטים ,אז אם תוכלו לחוות דעתכם תודה

• 3 תגובות
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים