מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
טוב, קצר וקולע. חבר שלי קונה מחשב חדש, השימוש העיקרי הוא פוטוקאד והוא אמר לי שזאת תוכנה כבדה (אף פעם לא התעסקתי איתה). חשבתי על סמפרון 2800 754 האם זה יספיק?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע אם הנושא מתאים לכאן,אבל אני התחלתי בחצי שנה האחרונה להוציא הרבה כסף על המחשב,עכשיו יש לי את המפרט בחתימה. אממ אולי אני מוסיף עוד A-DATA 512 שיהיה 1024 ושיגיע ה 6600GT בחזרה ( שנשרף ) אין לי כרגע כסף ומכיוון שעשיתי שטות וקניתי ספק כוח ג'נרי 400W ב185 שקל יכלתי לקנות ספק לא ג'נרי בסכום הזה - עכשיו אני לא יודע מה יקרה עם ה 6600GT והספק כוח הזה ועם הזכרון שאני יוסיף - הוא יעמוד בזה?אני יודע שזאת שאלה ממש קשה אני רק צריך קצת מידע,אז ככה אני מתכנן להשאיר את הלוח אם שיש לי כרגע ואת המעבד לעוד חצי שנה שאני יחסוך כסף,האם המערכת תעמוד עוד חצי שנה?והכרטיס מסך שאני לא יסתבך בגללו שוב.הלוח אם שלי תומך רק עד x4 אבל הכ"מ כתוב שהוא גם יכול לתמוך עד x8, יש לי לוח אם ממש ח…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה רגילה רק לזיכרונות והתוצאה היא 5397 זה טוב ואיך יתכן לחבר שלי יש זיכרונות יותר טובים והוא מקבל פחות?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
האם זה תדר חלש ובגלל זה מערכת ההפעלה שלי עולה תוך 6 קווים? האם אני ישים זיכרון 512 בתדר של 333 Mhz ויהיה לי שינוי בביצועים? תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי למעבד שבחתימה - הקודם היה פנטיום 3 1.0 גיגה, אני מרגיש קפיצה בביצועים, אך אני מתעסק יותר בקידודים - כיווץ MPEG 2 לDVD וכו' לעומת המעבד הקודם ישנה קפיצה בביצועים אך גם אם אני משווה את הביצועים שלו לפנטיום 4 2.4B עם באס 533 וזיכרון DDR הביצועים פחות או יותר משתווים (השוואה ע"פ השוואת המעבדים הבדולה באתר של תום) ואפילו יתרון קל ל AMD אז האם יתכן שבקידוד - עקב אכילס של ה AMD הוא משתווה בביצועים למעבד של אינטל שדירוגו דומה פחות או יותר או שלא להסתמך על ההשוואה ההיא יותר מידי?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
החלתטי שאין טעם לשלם 300 שקל יותר בשביל VENICE 3200 ושעם ה- VENICE 3000 אפשר להסתדר...האם אני טועה?! בנוסף ראיתי כתבות עליו שאפשר להעלות את התדר שלו עד 2700 בלי שינוי מתח ועם קירור סטוק ואני רוצה לדעת האם זה באמת אפשרי ומשהו הצליח לעשות את זה והאם אני צריך לוח אם ממש טוב לזה כמו ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D או שאפשר להסתפק ב- MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 שעולה 250 שקל פחות....
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-אני יודע שנפתח דיון עליו אבל לא מצאתי אותו - התקנתי את הדריבר על לוח MSI NEO 4-F . התקנה נקייה והראה שיפור בבנצ'מארק של סנדרה של 200 MB/S ממליץ על הדריבר החדש
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חיפשתי באתרים שונים וגם באתר הבית של Chaintech ולא מצאתי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות מערכת HTPC שתהיה כמה שיותר קטנה בתקציב כמה שיותר זול (עם גמישות כמובן). המעבד כנראה יהיה סמפרון, אז ככה: 1) אני צריך לוח טוב עם עדיפות לכרטיס קול מובנה "כמה שיותר טוב" ושתהיה לו יציאה דיגיטלית (אופטית או קואקסלית). מבחינת ביצועים אני רגיל ל NFORCE2 ומרוצה מהציפסט , האלטרנטיבה שאני רואה בשוק היא KM400A של VIA , אני לא בטוח לגבי עד כמה הביצועים שלה פחותים - אשמח לתשובה. במחירים נורמלים מצאתי רק את הEPOX 8RGM3I+ שמבוסס על ה NF2 , אבל אין לו יציאה דיגיטלית וכנראה גם אין אפשרות להעלות מתח ואין הרבה משחקים עם הבאס, זה ביררתי לגבי הגירסה בלי ה+ , אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מידע לגבי הגירסה עם ה+. אני מאמין שהסמפרון בקלות ישב על באס 400 במהירות 1800 בלי …
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
איך הזיכרון הזה? הוא מספיק טוב? http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=83433-3 זה עכשיו BACKORDERED, השאלה אם שווה לקנות אותו, קראתי בפורום overclockers.com והם עשו בדיקות להרבה סטיקים של 2GB והחליטו שזה הכי שווה את הכסף, השאלה מה אתם הישראלים חושבים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אני בונה מחשב HTPC לצפיה בלבד (ללא הקלטה) איזה מעבד עדיף Celeron 2.0GHZ או Sempron 2400plus האם שני המעבדים יחזיקו מעמד עם קירור פאסיבי ? איזה מהיר יותר ? איזה מתחמם יותר ? מה זה אומר שהמעבד TRAY ? תודה לכולם ! שחר.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פעמיים אבל פרסמתי בפורום מפרטים ולא קיבלתי תשובה לכן אני מנסה בפורום הזה המעבד יהיה וויניס 3000 939 AMD 1 קשה לי להחליט בין לוח אם DFI NF4 SLI INFINITY ללוח אם של msi MSI K8N SLI Platinum nForce4 מה ההבדלים בינהם פרט למחיר. ה - MSI עולה יותר האם הוא שווה את זה ? 2 ניסיתי ללמוד את נושא הזכרונות ולא הצלחתי אני מחפש זכרונות 2*512 בסביביות 1000 שקל שיתאימו לאובר קלוק עתידי עם תזמונים טובים ( tccd או bh5 לא מבין בזה הרבה ) ddr 400 או או יותר אם צריך. ושיעבדו ב dual
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מנסה להתאים לוח אם ל- Athlon XP +1700 מה שהיה לי זה ECS K755A http://www.ecsusa.com/products/socketA.html ולכן אני מבין שאני צריך SiS735 SocketA אבל אני לא יודע איזה עוד דגמים מתאימים... באתר של AMD צריך לבחור ב- model6 ל- model8 ואני לא יודע איזה יש לי: http://www2.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/1,,30_182_869_4348%5e7923,00.html?1091063312 חוצ'מזה יש המון מודלים של לוחות אם שכנראה מתאימים ולא מופיעים באתר של AMD כך שאני לא יודע מה לעשות לדוגמא ב- KSP מוכרים: Abit NF7-SL Abit NF7-S2 Abit KV7-KT600 ASUS A7N8X-X ASUS A7V400-MX ASUS A7N8X-E Deluxe (שקצת יקר...) האם יכול להיות שמישהו מהדגמים האלה מתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
* מאפשר פעולה עם 4 זיכרונות DS DDR400 ללא הורדת התדר ל-DDR333. * ניתן לעבוד עם זיכרונות במהירות גבוהה מ-DDR400 ללא OC למעבד. * הערה : מצויין בכתבה שכבר בסטפינג D שהוא Winchester, ניתן להפעיל 4 מודולי זיכרון DS ב-DDR400 אבל ב-2T Command rate timing. זאת להבדיל ממה שצויין כאן בפורום לא פעם. אם למישהו יש מידע מבוסס אחר בנושא - הוא מוזמן לחלוק. הכתבה : AMD Athlon 64 Processors on E3 Core: Memory Controller Peculiarities in Detail מקור : X-Bit Labs
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
תגידו, יש ביקורות\השוואות על הזיכרונות החדשים של Geil (שעובדים עם CL של 1.5)? וגם ראיתי שיש 2 גרסאות כמעט זהות, אחד מבוסס על BH ואחד על TCCD, ידוע איזה יותר טוב? http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=68 http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=69 לא שאני מתכנן לקנות, לא רוצה אפילו לדעת מה המחיר, סתם מעניין עריכה - אני עכשיו רואה שבעמוד של הTCCD יש לינקים לשתי ביקורות, אחת מהם בtoms hardware, נלך לבדוק... בכל מקרה מישהו יודע משהו על הBH?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בחרתי במעבד וויניס 3200 939 AMD עם לוח DFI NF4 SLI INFINITY עכשיו אני מחפש זכרונות 2*512 בסביביות 1000 שקל שיעבדו ב dual ויתאימו לאוברקלוק עם תזמונים טובים ( tccd או bh5 לא מבין בזה הרבה ) ddr 400 או או יותר אם צריך.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
צריך זיכרון עד 1100 שקל, למחשב משחקים . לא צריך זיכרון טוב לאוברקלוק.. כי אני לא מתכנן אוברקלוק , תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני רואה השוואת מולטיסטינג ומשחקים ואני רואה שפנטיום 4 פרסוקט 3.2 (32 ביט) קרוב מאוד ל כפול ליבה של אטלון 3800 למה זה ככה?הם משתמשים בווינדוס 32 ?ואם הם ישתמשו ב64 יהיה הבדל גדול?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בקיצר הבקשה בכותרת,המלצה ללוח Nf4 עד ל-700 שקל!!עם חריגה עד ל-40-50 שקל לא למטרות אובר קלוק אבל שיביא ניצול מקסימלי של שאר רכיבי המערכת.ושיאפר אובר קלוק בעתיד... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום חברה. בשעה טובה קניתי מחשב. מפרטו: AMD 3000+venice 939 mb ga-k8nsc 939 ram: ADATA DDR400 256 X2 ATI RADON 9200 MAXTOR 7200RPM 60GB משום מה שאני שם את שני הסטיקים של הזכרון כמו שכתוב במדריך של הלוח אם "בכדי לקבל דואל ממורי יש לשים את הזכרון בשני החריצים הצמודים DDR1 ו-DDR2 או DDR3 ו-DDR4 שהזוגות הם באותו צבע" כשאני עושה זאת ואני מפעיל את המחשב אני מקבל צפצופים שאומרים שמשהו בזכרון לא בסדר. נסיתי את כל שילובים בחריצים של הזכרון ולא עזר. הדבר היחיד שעוזר זה שאני שם זכרון אחד בלבד. כמו כן ניסיתי לעדכן ביוס מהאתר דבר שגרם כמעט נזק טוטלי כי עדכנתי לביוס F4 האחרון והמחשב התחיל להשתגע. פעם עולה פעם לא עולה, לפעמים אני מצליח ליכנס לביוס ולפעמים הביוס ביקש סיסמה בכניסה על אף ש…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי אני ממש לא סגור על מפרט.... אמורים בערך להיות החלקים הבאים amd 3700sd\3800x2 dfu nf4 ultra-d g.skill lc 550mhz 512*2 (תמליצו לי על דגמים של שתי ג'יגה) leadtek 7800gt עכשיו הבנתי שה3800X2 לא כל כך טוב בoc אז אם אני קונה אותו אני לא רואה שום טעם לקנות את הg.skill ולכן אני צריך המלצה לזיכרונות 2גי'גה במחיר של עד 1600 שקל (עדיף ורצוי פחות...) אבל עם תזמונים נמוכים... ואם ממש יהיה מורגש ההבדל בין 3700SD ל3800X2 משום שאם אני קונה את ה3700 אז הוא יעבור oc... אז בעצם מה עדיף???? 3800x2+2giga 3700sd+1giga+OC או כל משהו אחר שלדעתכם יהיה יותר טוב.... תודה מראש install
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול בו, אבל הוא נראה לי הכי מתאים כי השאלה שלי קשורה למעבד: לאחרונה אני חושד שהמעבד שלי לא פועל טוב(יש לי דרופים איומים במשחקים- ואני לא חושב שזה הכרטיס הגרפי כי ב-3DMARK אני מקבל 5863-תוצאה טובה), ורציתי לשאול אם בשביל המערכת שלי (חתימה) התוצאה 4095 היא טובה. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי, ובמגה בנצ'מארק של המעבדים של TOMS HARDWARE, יש רק תוצאות של PCMARK04 (לי יש 05). אני אשמח לקבל לינק לאתר שיש בו בנצ'מארק של המעבד שלי (באתר הרשמי אפשר להשוות רק תוצאות של 3DMARK). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2688 לקוח מפה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88489
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
האם קימת בעיה בלוחות החדשים מבוססי AMD בכרטיס הרשת כפי שהיה בלוחות הישנים יותר כך שהיה צורך להתקין כרטיס רשת ניפרד מדובר על אוברקלוק קטן ולא מוגזם
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2734
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-