מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו חווה בעיות ניתוק של כונן קשיח חיצוני (במקרה שלי, כונן פנימי מחובר באמצעות DOCK) כאשר הוא עושה שימוש בבקר USB3? כאשר אני מעביר מהמחשב לדיסק הקשיח, ההעתקה נעצרת, והכונן מפסיק להיות מזוהה. אם אני עושה את ההעתקה באמצעות USB2, הכל תקין. ניסיתי להעביר את הDOCK למחשב אחר ולחזור על אותה פעולה. ההעברה הייתה תקינה. במחשב השני, יש אותה מערכת הפעלה, רק שבקר הUSB 3 הוא כרטיס מחברת TRANSCEND (זה שכולל גם SATA3.) והבקר הוא של ETRON. לוח אם: ASUS P8Z68-V מערכת הפעלה: windows 7 x64 ניסיתי לעדכן FIRMWARE ניסיתי לעדכן דרייברים, מה לא ניסיתי. השאלה היא אם יש בעיה גלובלית עם הדרייברים של ASMEDIA, או שהבעיה רק אצלי... (הבנתי מפורומים באינטרנט, שיש עוד כמה שנתקלים עם בעיות של ניתוקים …
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
של קורסאיר בפרט ושל RAM בכלל מישהו יודע על טיב הירידה באחוזים/תאריך?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
nvidia פיתחה גרסה של ה NF4 שעובדת עם לוחות אם של מעבדי פנטיום 4, הלוח כולל גשר צפוני של אינטל וגשר דרומי של NVIDIA שמאפשר SLI, קיר אש וחיבורי SATA2. ובכן, הביצועים של הסלט תורכי הזה של מעבדי מערכת הוא על הפנים בהשוואה ל NF4 המקורי. השיג ציון נמוך יותר ב 4000 נקודות ב 3dMark05. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21732 הערה: לא מפליא, לאינטל אין בקר זכרון מוכלל, לאינטל יש גשר צפוני ודרומי (ב NF4 המקורי יש מעבד מערכת בודד), לאינטל אין הייפר טרנספורט.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה היתרונות ומה החסרונות בבחירה בלוח nForce 7100 לעומת P35 (כפי שמופיע במפרט האלטרנטיבי) כמו כן, האם ניתן לבחור מארז קטן יותר (micro atx), האם כדאי לעשות זאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
http://www.directron.com/ga8i945gzmerh.html הלוח אמנם עובד רק בבאס של 800MHZ ותומך זכרונות 533MHZ בלבד (שגם הם זולים יותר), אבל הוא עולה רק 80$...
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בדקתי את הזכרונות של אח שלי ( הם ב OC ) ונימצאה שגיעה אחת... אבל ראיתי כאן פעם בפורום ששגיאה שהסיומת שלה היא 00 היא לא שגיאה שגורמת ל RESTART... זה נכון ???
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי 1024 MB זיכרון במחשב DDR-1 400 MHZ האם זה יספיק לי לעוד כשנה או יותר :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה את הלוח GIGABYTE GA-M57SLI-S4 (גרסא 2) ומעבד athlon 64 x2 4800+ מגרסא G2. יצא עדכון ביוס ללוח שתומך במעבד הזה, אבל אני לא יודע אם זה מה שמותקן לי כרגע על הלוח. אם אני אחבר את המעבד ללוח שהביוס בו לא מעודכן, ובכל זאת אפעיל את המחשב, הוא יעבוד לפחות עד מצב שאני אוכל לעדכן ביוס? תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
התיישבנו לבחון את ביצועי הליבה הגרפית המובנית של Core i5 12400 הפופולרי בשימוש עם זיכרונות DDR5 לצד זיכרונות DDR4 בשביל לראות היכן קיימים הבדלי הביצועים - ועד כמה הם משמעותייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
- 1 follower
-
-
איפה אפשר למצוא אותם בארץ? בעיקר את ה- EPIA (נשמע קצת מצחיק כשמבטאים)
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
היי ,אני מזמין מחשב חדש ... ואיני מעוניין להוציא עוד כסף על כרטיס מסך ,כי אני כמעט ולא משתמש למשחקים כרגע... השאלה שלי האם הלוח הזה סוחב את ויסטה פרמיום כולל ה AERO בצורה טובה ? עפ"י האתר של גיגהבייט הוא אמור לעשות זאת... השאלה איך זה עובד במציאות ?
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעריכה של תוכנות בעיקר אדובי פוטושופ אילוסטרייטור פרימייר ואינדזיין אני צריך שהוא יוכל להריץ לי אותם ברמה דיי מקצועית עכשיו יש לי לוח אם הרוס (בגלל זה אני מחליף) gigabyte p35s3g מעבד intel e6750 (תקין) ספק כוח - צג אליטה 500w כרטיס מסך - 8500 geforce gt יש מצב שהוא פוגע לי ביכולות העריכה והעיבוד של המחשב? לא עבד לי כל כך טוב ברמות הכבדוד של פוטושופ ופרמייר התייעצתי קצת וחשבתי להחליף כבר את כל המערכת כמעט שזה כולל לוח אם מעבד זכרונות וספק כוח מה שהציעו לי מעבד - i5 3450 לוח אם - p67 ad3b3 זכורונות - 8 gb אתם חושבים שיש לי צורך במפרט הזה או כדאי לי לקחת משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הלוח אם שלי כרגע תומך במעבד E8400 ? מפרט בצד. לוח אם בסביבות 400 שח . העיקר שיהיה טוב לאוברקלוק. זכרונות DDR2 800 שהיו גם טובים לOC. וקירור בסביבות 150 שח. עדיף מהחנות TMS.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה היא כזאת: למישהו קיים מושג כלשהו איך עושים WAKE ON LAN על לוחות של גיגהבייט K8NSC-939 ועל K8NS-939-ULTRA ? הורדתי MAGIC PACKET SENDER UTILITY ואפילו כמה סוגים שונים, ושום דבר לא עובד !!! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הי, אני בונה מחשב על לוח gap35ds4 של גיגהבייט סדרה 2.1 וקניתי זלמן cnps7500 cu-led לקרור המעבד Q6600 ולא נראה שהוא יתאים לפי גודל הקופסה בגלל צלעות הקרור של הלוח. האם אני טועה? ואם לא אז איזה זלמן כן יתאים??? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות מ NEWEGG עד סכום של 80-90$ אני רוצה 2 גיגה ואני לא מתכנן OC. כרגע יש לי 1 גיגה PC-4200 ב DUAL בתיזמונים של 4-4-4-12 השאלה היא האם לקנות זכרונות באותם מהירות או ללכת כבר על 667 ובאיזה תזמונים לקחת. תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, עקב תקלה בלוח האם שלי אני נאלץ לחפש לוח אם חדש... לכן יש לי שתי שאלות: 1) היכן ניתן להשיג בארץ או בחו"ל את לוח האם Asus M3A78-EMH HDMI במחיר שפוי (מתחת ל- 360 ש"ח), מלבד eBay? 2) האם ניתן למצוא עדיין לוחות אם התומכים בכל הפיצ'רים הבאים: * תושבת AM2 של AMD. * 4 סלוטים ל- DDR2. * לפחות 4 חיבורי S-ATA. תודה, תומר
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
הרבה הדלפות ברשת עבור מעבדי דור 8. החדשות הטובות נראה 5GHZ OVERCLOCK על 6 ליבות עם קירור אוור כמו NH-D15... החדשות הרעות נראה שאינטל תעלה את המחיר ב10% לעומת הדור הישן מחיר בארץ הI7 8700K יהיה בין 1750 ש"ח ל2000 ש"ח. הרבה פרטים בתמונות...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסדרה החדשה של לוחות האם של GIGABYTE הלוחות משתמשים בטכנולוגיה ULTRA DURABLE 3 שנועדה לשפר את ביצועי הOC על ידי קירור טוב יותר של הלוח ועוד שיפורים מאוד חיוניים הסבר על הטכנולוגיה באנגלית http://www.gigabyte.com.tw/FileList/WebPage/mb_080924_ud3/data/tech_080924_ud3_ultra-cool.htm הסבר על הטכנולוגיה בעברית (לא הכי ברור אבל מספיק להבין את הדברים החשובים) http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.gigabyte.com.tw%2FFileList%2FWebPage%2Fmb_080924_ud3%2Fdata%2Ftech_080924_ud3_ultra-cool.htm&hl=iw&ie=UTF-8&sl=en&tl=iw קצת תמונות process by intel,E8500 cooled by LN2 and just -50, yup tested fsb no need too cold, i keep this mobo original, …
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לא רק G-Sync ו-Optimus - למפתחת השבבים הירוקה יש עוד כמה פרוייקטים מסקרנים שיוכלו לשדרג את הביצועים המתקבלים מכרטיסי מסך בתצוגת Max-Q לכתבה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103341&search=4000+cl18 הוא זול מאוד יחסית למפרט שלו
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה נותן והאם אפשר השוואה מקבילה עם אינטל
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-