מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
תכננתי לקנות לוח חדש למחשב שלי ( PIII 1000 ), ואמרו לי לבדוק לפני שאני קונה אם המעבד שלי הוא סוקט, אני לא כל כך מבין במעבדים, אז מישהו מוכן להסביר לי מה זאת אומרת ? בתודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
תעזרו לי!!! אני רוצה לקנות מחשב חזק חשבתי משו כמו P4 2.4 G אז איזה מתחרה יש לו מAMD ומה ההבדל ומה כדאי יותר?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הביאו לי מארה"ב זיכרון DDR 266MH הזיכרון נקרא OPTIMA MAMORY ןהוא של חברת PNY מישהו מכיר או שמע על החברה הזו האם הזיכרון שווה משהו תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב ורציתי לדעת אם הלוח הזה טוב כללי ולOC והאם הזכרונות Corsair cm512-3200C2 יעבדו אליו טוב אם בכלל
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה SANDRA ויש בה בנצ'מרק שאני לא מבין מה הוא אומר....
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מתכוון לPC (לא MACINTHOS)??? או אולי חברה אחרת נסתה לפתח מעבדים? ???
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה לוח אם יש לי.. איך אני מברר? המחשב הוא משהו כמו לפני שנה...
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קראתי כאן בפורום שעומדים לצאת מעבדים של amd שנקראים ברטון או משהו כזה, מישהו יודע עם הם יהיו יותר טובים מה-athlon xp? ועוד כמה זמן הם יוצאים? ואולי מישהו יודע בערך כמה הם יעלו (בלי להיתעצבן)?.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בביוס החדש (1012) יש תמיכה מובנת בבאס 166 למעבדי ה AMD XP+ . כמו כן שונו המחלקים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנת Sandra מדווחת לי שיש לי זכרון RAM מסוג DDR-SDRAM. מה הכוונה? אמור להיות לי רק DDR. מה ה-SDRAM הזה נדחף?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 512 mb rdram וכשאני מבטל את הזכרון הוירטואלי יש משחק שלא מצליח לעלות לי... למה? 512 לא מספיק????
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 256mb Corsair pc3000 cas=2.0 אני מעוניין כרגע להוסיף עוד שבב 256 אבל העניין ש CORSAIR יותר מדי יקר אם אני יקנה למשל SAMSUNG PC333 או MUSHKIN PC3000 תהיה לי בעיה של תאימות בין השבבים? בזמנו ניתקלתי פעם בבעיה דומה של זיכרונות חברות שונות של SDRAM ו המחשב פשוט עשה RESET ו נתקע מסכים כחולים וכו' עד שהחלפתי לזיכרון מאותה חברה. תראו בפירוט של המחשב מה הלוח אם וכו' . תודה.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
המעבד החדש מבית אינטל (חדש אצלינו, כבר לא בעולם) יעבור מחר השקה רשמית אצל היבואן איסטרוניקס. מחיר משוער 510$ ללא היטסינק ו 530$ עם היטסינק (משום מה אינטל הגדילה את ההיטסינק המקורי שלנם קצת - כנראה פחדו שהמעבד הזה יתחמם). כלומר ביום טוב כולל מע"מ - 3000 שקלים חדשים. אז קפצו לסניף הבנק הקרוב, משכנו את הרכב, הבית והפלייסטישן וצאו לקניות. May The Nforce be with you
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה כולם כלכך מתרגשים ומחכים כלכך ל HAMMER, אז יופי, הוא יהיה יותר מהיר מהאת'לון אבל עד אז אינטל תוציא את ה 3.6Ghz שלה לפחות... ואולי אפילו מעבדים יותר מהירים... ומה חישוב ב 64 ביט יתן לי בתור משתמש ביתי ממוצע שלא מפעיל שרת גדול מהבית שלו? אני יודע מה זה 64 ביט ו 32 ביט וכל השטויות האלה... אז אל תתחילו להסביר לי מה זה... , תנו דוגמאות ואם 64 ביט כלכך חשוב ומהפכני למה היום השוק הפרטי נשלט ע"י מעבדים של 32 ביט, ולא כולם רצים לקנות להם איזו פלטפורמת 64 ביט?
-
- 41 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לפני בערך כשבוע חיברתי ללוח האם שלי מאורר 90מ"מ שקיצר והשבית את כל יציאות החשמל בלוח למאוררים, אפילו של המעבד. בדקתי את הספק והכל בסדר, הלוח גם כן עובד ואני לא מצליח למצוא את הבעיה. אני חושש שאחד הפיוזים המובנים בלוח נשרף. מה דעתכם? המערכת מפורטת במפרט. (אוף, אין לי כח להחליף לוח! :-\)
-
אין לי מושג מה הלוח, אבל בתקופה ההיא זה היה סטנדרטי? ???
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש, ובאתי בניסיון לתקים אותו על לוח האם. הבעיה היא, שבמקום חיבור AGP סטנדרטי, מצאתי רק את המעגלים של החיבור (נקודות מתכת קטנות מסודרות בצורת פינים), אבל החיבור עצמו (הפלסטיק החום עם השקע לכרטיס), לא היה מחובר למעגלים. האם זה בסדר, או שאני צריך לפנות לחנות? יכול להיות שצריך לקנות את זה בנפרד?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! קודם כל שנה טובה ומזל טוב לעצמי (לפני 4 ימים היתה לי בר מיצווה לפי התאריך הלועזי ;D) אז ככה: זכרונות: ראיתי באחת החנויות באינטרנט זכרונות ddr 266 של מושקין ב444 שקל ושל קורסאיר ב500 ש"ח איזה כדאי לקחת (לא שאני קונה...)? מה התוספת של האות H בדגם של קורסאיר שמעלה את המחיר ב129 שקלים? ולמה של קרושל עולים 590 שקל? ועכשיו השאלה הגדולה: pc3200 vs. pc1066 במידה ואני קונה יחידה אחת של rdram? וPC2700 vs. pc800? אפשר להשוות לפי כמה עדיפויות: אוברקלוקינג/לא, משחקים/עבודה ויחידה אחת של rdram/שתיים ומעלה. האם rdram יכול לעבוד עם שלוש יחידות? לוחות אם: האם לוחות אם בבאס של 533 נועדו בשביל rdram pc1066? איזה לוח אם יתאים למשחקים לא הכי כבדים בעולם (gta3, renegate…
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח MSI 6119. על לוח זה יש לי מעבד אינטל 500MHz, וזיכרון 128SDRAM במהירות 100MHz. לאחרונה רציתי לשדרג את כמות הזיכרון במחשב שלי ולהוסיף עוד סטיק של 256 מ"ב, אך נתקלתי בבעיה: איני בטוח אם הלוח שברשותי תומך בזיכרון הנ"ל. הדילמה נובעת מכך שבאתר המוצר נאמר שיש תמיכה ל 384 מ"ב זיכרון, אך בתוכנת SiSoftware Sandra נאמר כי יש תמיכה רק עד ל256 מ"ב. אשמח אם מישהו יוכל לפתור את בעייתי. קישור ללוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=105&MODEL=MS-6119 ההודעה של התוכנה: SiSoftware Sandra Memory Controller Error Detection Method : None Error Correction Capability : None Supported/Current Memory Interleave : 1-way / 1-way Number of…
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.0 גיגה-הרץ, זכרון DDR 256MB, כונן DVD, צורב, והרד-דיסק 40 GB 10000RPM. הבעיה היא, שספק ה300 ואט שלי נשרף, וחשבתי להחליף אותו זמנית בספק שיש לי בבית. הבעיה, היא שהספק מגיע למקסימום 160 ואט. (!) האם כל מערכת המחשב תעבוד תחתיו? מישהו אמר לי שהמעבדים מסדרת פנטיום 4 צורכים 200+ ואט לבד. האם זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשר עושה שימוש בזיכרונות SDRAM, כזכור...
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ושנה טובה צריך עזרה קלה בבחירת לוח לp4 2g עם זכרונות ddr266 .. והלוח שיהיה עם lan onboard קשה ההחלטה בין intel ל asus ואם asus אז איזה asus ? אני מוקצב למחירים של עד 150$ גג לאינטל חשבתי על ה billings2 + snd + lan שאני משיג ב110$ מבחינת הasus יש לי את כל המבחר אצל הספק ... העניין זה המחיר... ראיתי שהוצע פה ברוב ההצעות p4b533-e אבל המחיר הוא פשוט רצח ... 196$ אפשרות שניה שחשבתי היא הasus p4s333 שבא עם snd and with land במחיר של 80$ שזה זול עד כדי חשד מה אתם אומרים? דרך אגב גם msi וgigabyte באים בחשבון תודה מראש P.S המחשב יגיע עם gf2mx למשחקים בסיסיים בלבד .. החשיבות שלי היא מהירות לתוכנות ** עריכה ** בדקתי השוואות ל845 .. ירדתי מהbg2 של intel עכשיו על הקו p4b26…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה היתרונות או החסרונות בצ'יפסטים i845G ו- i845E חוץ מהכרטיס הגרפי שיש ב- i845G ואיזה מהם כדאי לקנות ? בתודה מראש. רוני.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-