מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
אם אני קונה עכשיו 2 כרטיסים של 512 כל אחד עוד X זמן אני יכול להוסיף עוד 2 כרטיסי זכרון בנפח של 1 ג'יגה כל אחד?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התלבטתי בין 2 הלוחות הנ"ל. צריך את המלצתכם. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום.. מישהו יודע מתי ירדו המחירים בצורה משמעותית...? הבנתי שעכשיו המחירים אמורים לרדת וגם יצאו מעבדים חדשים
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום! לכל אלו שכמוני רכשו VISA התקינו ונתקלו בבעיות ושגיאות של זכרון ותקיעות ובקיצור אי אפשר לעבוד! עדכנתי ביוס של הלוח אם ל09XX והכל סודר כמו קסם!!! אבל פתעום היה לי מסך כחול של DUMP אז בטלתי בביוס את הפונקציה "MEMORY SLI" שזה גורם למסכים כחולים להרבה אנשים...וזהו הכל פיקס!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני עם gforce 4 mx עם AGPX2 ויש לי בביוס אפשרות לשים על AGP x4 וכשה אני שם על AGP X4 המחשב עולה ושום משחק לא מגיב מה לעשות????
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מדובר ב AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 BOX 2/ A-DATA 512 MB DDR 3200 MEMORY GIGAYBYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 SOCKET 939 RADEON HD 3600 THERMALTAKE TT420APD 2-FAN APFC POWER SUPPLY אני רוצה לשפר את הזכרון אם אני יוסיף 2 גיגה של חברה אחרת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=176 בנוסף ל 2 סטיקים 512 mb כל אחד שיש לי עכשיו האם זה אפשרי? חוץ מזה אני זוכר שקראתי בזמנו ש amd לא עובד טוב עם 4 סטיקים של זכרון. האם זה כדאי כי אני מעדיף לחכות עוד שנה לקניית מחשב חדש תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
Thermalright XP-90 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Thermaltake TT420APD 2-fan Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse LG 17 FLATRON F700B RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM Thermaltake Smart Case Fan II 92mm A2028 G.Skill 512MB (2x256MB) PC4400 DDR550 LC 2.5-4-4-8 DualChannel EditionSapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D LG 52X32X52 OEM הxp90 מתאים לlan party ? תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה יותר חשוב ? באס או מהירות ? נניח 2.4 גיגה הרץ 800 באס או 2.6 גיגה הרץ 533 באס ? ואילו זכרונות לקנות למעבד 2.4 800 גם חברה וגם מהירות והשאלה הנצחית איזה לוח אם לקנות ? אין הגבלה של כסף אבל אין סיבה להשיקע בלוח להמהרה כי אני לא מתכוון לעשות. אין סיבה להשקיעי בפיצרים של צגי טמפרטורה וכבלים עגולים וכל מיני לוקסוסים יש סיבה להשקיע באמינות ביציבות בלוח ללא תקלות כי הוא גם לא בשבילי ויש סיבה להשקיעי בלוח שלא יצטרך שדרוג בקרוב וגם כשנצטרך שהלוח לא יהווה מכשול ז"א להוסיף זכרון דיסקים קשיחים מעבד מהיר יותר וכו'. השימוש במחשב יהיה משחקים קצת הרבה אינטרנט מוזיקה לימודים
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן חברים אני בונה מפרט מחשב (עד 5000 שח) שמיועד לאנימציה (פלאש בעיקר) ועריכת וידאו. המערכת תהיה מבוססת על מעבד i7 3770 וכרטיס מסך (אני מתבט בין הgtx560 לgtx560 ti) אבקש המלצה ללוח אם אמין ומהיר עם מספיק יציאות usb כולל usb3 לפחות 2 יציאות קדמיות.. במה בכלל אני צריך להתחשב כשאני בוחר לוח אם? מה דעתכם על הלוח אם הזה - Intel BLKDH77EB Eb Lake (נמצא במפרט בסיסי שהוצע לי). מה לגבי סוג זכרונות מומלץ? ככל הנראה אקח 2 סטיקים של 4 ג'יגה..יש המלצות לסוג/חברה מסוימת? תודה חברים!
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/review/269 אז מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ברצוני לקנות לוח אם מחו"ל אשר יתמוך בINTEL ובLUCID אם הכי הרבה באנדל ופיצ'רים
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היכן ניתן למצוא SPECS של לוח האם המדובר? רוצה לדעת אם הוא תומך בINTEL TURBO BOOST תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב? Gigabyte EP35-DS4 או Asus P5KC??
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
באתר של RSM מופיע מק"ט ADATAD34G13AK , אבל משום מה באתר של החברה - http://oc.adata.com.tw/product-series.asp?sid=03# לא מופיע המקט הזה , כמו כן כל הזכרונות DDR3 שמופיעים שם הם במתח או 1.55-1.75 או 1.65-1.85 ואין לי מושג אם זה מספיק טוב..
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני לא נגד אינטל פשוט לא נראה לי שאחד המעבדים יאתאים לתקציב. אבל אם כן בבקשה ! יהיו לי בסוף החודש כ2200 שקל ואני בונה מע' קירור מים אז הייתי רוצה לקחת שילוש שיחזיק OC דיי רציני. חשבתי ללכת על ה 2500+ Mobile, אבל ראיתי גם את ה 2600+ Mobile, מה ההבדל ? מה יותר שווה ? אני צריך גם המלצה ללוח טוב שיספק מתחים טובים, וזכרונות (כאן זאת החולשה עם התקציב הזה, אבל כבר נראה..) תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן בעל לוח אם של ABIT לדעתי, והוא משמיע רעש ללא הפסקה.. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה... דאבל פוסט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=312406.msg2723410#msg2723410 ננעל
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היום השקת מעבדי Ryzen 9000 לתושבת AM5 מתרחשת, לפחות לצמד המעבדים הראשונים, ה-Ryzen 7 9700X וה-Ryzen 5 9600X. לקחנו את האח הגדול מבניהם בעל 8 ליבות עיבוד וארכיטקטורת Zen 5 החדשה לבדיקת ביצועים בציפיה גבוהה והופתענו מהתוצאותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 282 צפיות
- 1 follower
-
-
אנשים מישהו עידכן ביוס ללוח הנ"ל?? אם כן אז אתם יכולים להגיד לי מה השינויים בביוס החדש?? חוץ מזה לחבר שלי יש את הדגם החדש של EPOX וכשהמחשב שלו עולה אז יש לו תמונה של EPOX בהתחלה.. האם אפשר לעשות כזה דבר גם בדגם שלי?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=269 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=501 איזה זכרונות יותר עדיפים מבחינת ביצועים ומבחינת OC ? (אל תתיחסו למחיר)
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות PC3200 בשתי סטיקים של 256 כל אחד. חשוב לי שיעבדו ב CAS LATENCY 2 ויתנו לי לעבור את באס ה200.. האם יש המלצות (המחיר - שלא יעבור את ה 550 ש"ח לסטיק) חשבתי על WINBOND אבל בגלל שלא ראיתי עליהם שום ביקורת וגם חיפוש בגוגל לא עזר אני מפחד לקחת אותם קורסאיר עולים כל סטיק כזה איזה 700 שקל, לא? עריכה: איך PC3200 של CORSAIR אבל לא סדרת ה LL הם כדאיים ל OC? כי הם נכנסים לי בתקציב
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
צריך מדריך מפורט איך עושים את הסמרט רספונט צעד אחרי צעד , קניתי SSD במיוחד בשביל זה והסתבכתי עם ה Intel RAPID STORAGE ואני חייב עזרה דחוף .... פליז תעזרו לי שמישהו יכתוב בצורה מפורשת
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מהי הטמפרטורה תקינה בשביל המעבד ומה הגבול העליון שהוא לא אמור לעבוד בו כבר? שאלה שניה אני רוצה לקנות זיכרון ללוח אם ישן. האם כל מה שאני צריך לדאוג הוא שהזכרון הרצוי יעבוד במתחים שהלוח אם שלי יתמוך בהם? או שיש עוד משהו בשביל התאימות שאני צריך לשים לב אליו(חוץ מאיזה סוג DDR וכו )? תודה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום רב אני בשלבי בניה של HTPC ,אני מתעניין בלוח אם של NVI המבוסס על ערכת השבבים 630I אני מודע שמדובר בלוח לשוק הנמוך ,אך יציאת הHDMI קורצת לי(בונה מחשב עד 2000 ש,) אני מעוניין לדעת אך האמינות הכללית של ערכת השבבים הזאת (לוח של חברת גי'גה בייט) כמו כן האם ניתן בעתיד לחבר כרטיס מסך +כרטיס PVR יום טוב
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
מעבדי איימדי פועלים בתדר נמוך יותר ומגיעים לרמת ביצועים זהה לאינטל בגלל שהם מסיימים את הפעולות המלאות (עיבוד המידע) בפחות מחזורים מאשר באינטל אז לפי זה אני מבין שהמעבדים של איימדי עושים מספר פעולות במחזור אז כמה פעולות אינטל עושה וכמה פעולות איימדי עושה? תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
למי שזוכר ומי שלא, יש לי בעיה שאחד הסלוטים בלוח "לא עובד". הזכרון לא מזוהה במערכת (רשום שיש 2GB, אפילו לא כתוב שיש 3GB ו1GB לא ניתן לשימוש..). בBIOS הוא גם לפעמים זוהה ולפעמים לא (ממה שבדקתי פעם, עכשיו עדיין לא בדקתי.). מה שמוזר לי זה שCPU-Z מזהה שיש לי 2 כרטיסים, מזהה את שניהם, ומעבר לכך, אפילו מזהה את הפרטים (חברה, נפח, סיריאל, דגם וכו') של שניהם (בעוד אחד מהם בכלל לא עובד לי..). מה הקטע פה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-