עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ryan,

שאלה לי אליכם, קניתי מעבד Athlon XP 2000+ . אני עובד עם Windows XP PRO. כאשר אני עושה בדיקה על המערכת, רשום שיש לי Athlon XP 2000+ ומהירות מעבד 1.67 GHz. האם עבדו עלי בעיניים, האם זוהי מהירות המעבד שאמורה להיות ? עוד שאלה קטנה שאולי לא רלוינטית לטופיק, אם כבר אני כותב, אז למה לא. יש לי מחשב פצצה : Geforce 4 4400 Ti, 256 MB DDR, Athlon XP 2000 + , 120GB 7200 RPM HD. מדוע יש לי Chokes במשחק קואנטר סטרייק כאשר יש לי מפרט כזה טוב? Cl_updaterate : 80 Cl_cmdrate : 80 Rate : 25000 אם אחד מהחברה המבינים יוכל לייעץ, אני אודה לו. בתודה מראש, Ryan ( טעות שלי, יש לי DDR ולא Rdram, אין לי מושג למה אמרתי שיש לי Rdram, קבלו את התנצלותי).

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by iveco,

ב GEEKBENCH ה 14900 חזק מ 7700X ב 4 אחוז וב PASSMARK ה 14900 חזק מה 7700X ב 29.55 אחוז איך אפשר לדעת מה האמת ? מה נכון ? כל אתר כותב משהו אחר , ב USERBENCMARK ההבדל הוא בערך 15 אחוז לטובת אינטל .

3. Started by RonTwins,

שלום! ברשותי לוח אם 945P של Abit,אך הופתעתי לגלות שיכולות הOC שלו בביוס בכלל לא קיימות. השאלה היא: האם אני יכול להחליף ללוח אחר שעולה אותו הדבר והלוח שברשותי לא עבר OC בלי הוספת כסף?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מתכנן להתחדש במעבד ולוח, אשמח אם תוכלו לכוון אותי ללוחות עם מוניטין טוב (אני מעדיף ג'יגה או אסוס). אני מיעד אותו ל ( Pentium D 3.0Ghz (930 . אגב, איך ה930 באובר? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by X-Gamer,

??

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  6. לפני מספר חודשים דוווח על ירידת מחירים מבית אינטל שמתוכננת ל22 באפריל: אפשר לראות ירידת מחירים רצינית+ E6400,E6300 מוחלפים ב E6320, E6420 שהם עם 4MB ולא 2MB כמוהם+ מעבדים חדשים לדוגמא E4400 והמחיליפים של הסלורונים הנוכחים. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=735045&starttime=0&endtime=0 האתר HKEPC מדווח שאינטל תציג ירידת מחירים עוד אחת בחציון השני (אחריי יוני) : אפשר לראות ירידת מחירים גדולה, כנראה שתתן מענה הולם לK10 הקרב ובא( רבעון שלישי) אפשר לראות את Q6600 במחיר זול במיוחד 266$ בגלל שQ6400 בוטל . הירידת מחירים כנראה בעקבות דחיית Yorkfield וWolfdale לרבעון הראשון של 2008 אפשר לראות שאינטל לאט לאט עוברת למעבדים עם 1333FSB ואפילו 1600FSB בש…

• 88 תגובות
    • 7.4k צפיות
  7. Started by yoni_r,

אם יש לי לוח שפועל בדיואל צ'אנל זה משנה אם יש 2x512 או 4x256

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  8. Started by fire15,

איזה תזמוני זיכרון הם הכי אגרסיבים?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  9. Started by ilan_fix,

בוקר טוב.... חבר שלי הולך לשדרג את המחשב, וכמובן שהכיוון הכללי הוא ל64 ביט... שמנו עיין על הלוח GIGABYTE GA-K8NF-9 שמבוסס על NFORCE 4, http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm# וכמובן בא עם חריץ PCI EXPRESS במקום חריצי הAGP הישנים.... מסיבות של תקציב במיוחד, חבר שלי לא רוצה בשלב הזה לקנות כרטיס מסך חדש, הוא רוצה להשאר עם הכרטיס הישן שלו (AGP X2). עכשיו השאלה היא, עד כמה יש תאימות אחורה? האם אפשר להפעיל את הכרטיס הישן על הלוח החדש עם איזשהו מתאם? ואם כן, האם מתאם כזה מגיע אם הלוח בדרך כלל? תודה מראש....

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by OuTsIDe,

תקשיבו קניתי CL4 כמו שצויין בכותרת ויש לי גם CL5...השאלה היא האם זה בסדר שהCL4 עובד על 5-5-5-18 ולא על 4-4-4-12 כאילו מה שמדאיג אותי זה ב CLOCK האחרון ה 12 וה18...זה בסדר שזה ככה לא יקרה כלום?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by RayZ,

אני תיפוס שאוהב לשחק משחקים. אני קונה מחשב חדש,אז אמרתי לעצמי - למה שלא אקנה אחד טוב למשחקים? אז החלטתי על מעבד AMD Athlon 64 (ההכי טוב שיש,שמעתי) אפשר לדעת את המחיר שלו? והחלטתי על לוח ABIT עם צ'יפסט של Intel. תנו דגם טוב מתחת ל 1000 ש"ח או בדיוק. תודה

• 67 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. Started by Niv golan,

מעבד 550 mhz פנטיום 3.... המאורר של המעבד לא עובד בצורה אחידה האם זה צריך להיות ככה או שזה בעיה?? אם זאת בעיה מה ניתן לעשות? ???

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  13. שלום. יש לי לוח אם מדגם P8P67-M היום לפתע הוא לא נדלק לי, פשוט עשה ריסטארטים (2 או3) בהדלקה. אחרי הריסטארט האחרון המשיך לעבוד אבל בלי שום תצוגה על המסך. בזמן התקלה דלקה נורת ה DRAM LED על הלוח אם. אחרי שניתקתי את אחד מכרטיסי הזכרון שלי המחשב כן נדלק רגיל בלי שום בעיה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בכרטיס זכרון אבל כחיברתי את הזכרון "הדפוק" והוצאתי את ה"תקין" הבעיה המשיכה. והיה נראה שהלוח פשוט לא מוכן לקבל את שניהם ביחד. בסופו של דבר מה שעשיתי זה לשים את 2 הכרטיסי זכרון על הסלוטים השחורים ולא על הכחולים וזה כן עבד משום מה בצורה הזו. האם זה אומר שיש לי בעיה בכרטיסי זכרון ? האם הבעיה היא בלוח ? אולי בכלל אין בעיה והלוח רוצה שישתמשו בכחולים רק אחרי השימוש בשחורים מסיבה כלשהי…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  14. כותרת

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  15. Started by AlonSe,

תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  16. מידע חדש לגבי המעבדים העתידיים של AMD, בשם \"Zen\", עשוי לחשוף לנו את התשובה של החברה לשוק המעבדים עבור שנת 2016 לכתבה: http://hwzone.co.il/zen-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%96%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-ddr4-%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%98%d7%95%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99%d7%94-%d7%a9/

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Moty_p,

שלום אנשים, יש לי מחשב שאני רוצה להכין לקרוב משפחה ואין לי זכרון בשבילו זה מחשב די ישן שאפשר לעשות ממנו שרת קטן ביתי או מחשב משרדי אבל אין לי זכרון SDRAM בשבילו כי הזכרון שלו נדפק וגם ככה הוא נמוך מאוד 256MB בלבד אני לא מוצא בשום מקום לא איבורי ולא KSP ולא פנדה ולא נעה ולא בשום מקום אחר זכרונות מסוג SDRAM אם יש לכם זכרון מסוג SDRAM או כמה כאלה שהם 256MB + שאתם לא צריכים ושהוא טוב בלי שגיאות אני מוכן לקנות במחיר סביר תצרו איתי קשר בפרטי, תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  18. ברצוני לשדרג את המעבד שלי... השאלה איזה מעבדים תואמים ללוח אם חברת הלוח אם: MSI דגם: MS-7008 תודה לעוזרים ולעונים... המשך יום טוב חברים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by stas12,

אני מתלבט בין שני הלוחות הללו: מה אתם מציעים??? 1. Gigabyte GA-7VAX/1394 VIA KT400 Motherboard (AGPx8, IEEE1394, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) Socket 462 for AMD® Athlon/Duron®, 3 x DIMMs of PC3200/2700/2100 DDR SDRAM up to 3GB, AGPx8, IEEE1394 Firewire, 6 Channel Sound, LAN, ATA 133, USB 2.0 [AMD/DDR] או.... 2. ABIT KD7 VIA KT400 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) מה אתם מעדיפים??? למעבד 1.7 0.13 מיקרון AMD וזיכרון 2700 WINBOND 256MB *** כמו שהבנתי נכון... יש לאביט רק FSB של 266 לעומת גיגהבייט עם 333... האם זה נכון והאם זה משפיע הרבה??? אנא עיזרו לי....

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  20. מעניין אותי אם ניתן כבר להשיג בארץ לוחות כאלו. מישהו שמע, מישהו ראה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Jounce,

שלום, אני מתכנן לקנות בתחילת מרץ מחשב חדש בתקציב של כ- 3,800 ש"ח לטובת עיבוד תמונה והרבה תלת מימד (מידול בעיקר). אני מאוד לחוץ בכסף, ומחפש דרכים לרדת בתקציב אך לא באיכות ובביצועים. מכיון שהשקט קריטי לי (לא יכול להתפשר בכך בכלל), אני מבין שעליי לשריין כ- 700 ש"ח עבור מארז+ספק, וזה דוחק אותי תקציבית מאוד. בהתחלה תכננתי לרכוש מעבד E6750 (מרובע ליבות פשוט יקר לי מדי), אבל לאור הנ"ל אני יותר ויותר שוקל את האופציה ל- E2180 ולעשות OC. השאלה שלי היא האם אכן כדאי לי להשיג את החיסכון בצורה הזאת, האם הביצועים של E2180 ב- OC יתנו לי את אותן תוצאות כמו E6750 ללא OC?? כשעסקינן בתלת מימד. תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by moshe55501,

יש לי לוח אם של גיגהבייט ga-8n-sli ויש עליו כרגע מעבד פנטיום 4 3 גיגההרץ פרסקוט 64 ביט ואני רוצה להחליף למעבד 3.2 גיגהרצץ כפול ליבה עם 4 מגה זיכרון האם הלוח שלי תומך במעבד כזה

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by B.D.B,

[ltr]I had a problem with the Abit AN7 board, it kept giving "CMOS sumcheck error" and reseting the BIOS on cold boots. different BIOS versions didn't help, neither did more voltage or lower FSB freq. well after about 3 months of owning the board I thought up of a possible cause for the problem. it turns out to be the motherboard battery, quite interesting since it's a brand new board. anyway I check the battery using a multi meter and gave less than 0.1v instead of 3v. I haven't had time to see if it fixed the problem (it's my mom's comp), but I'm sure that will be the end of that. I thought I'd let you know, just in case it'll happen to anybody. gotta say it's one of th…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  24. על מנת שאול להתחיל בבניית בלוק הקירור שלי אני צריך תרשים של הסוקט כולל חורי העיגון. צריך את זה כמה שיותר מדוייק. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות. תודה!

• 13 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.