עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by barzanger,

יש לי את הלוח P5Q של אסוס וקניתי זכרונות 800 השאלה שלי אם בעתיד אני יקנה זכרונות יותר מהירים אני יכול לעשות ל800 OC כדי שיעבדו על אותו תדר\רמה?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  2. Started by orlupo,

יש לי שני סטיקים של 256 מגבייט שהם PC3200 עם לוח אם GA-7N400-L. משום מה CPU-Z כותבת לי שהם של סמסונג. מישהו אולי יודע מה הבעיה? בתודה מראש orlupo

3. Started by uguru1969,

היכן ניתן למצוא זכרונותT1 G.SKILL PC4800 FF באזור המרכז ובמחיר סביר , אני לא מצליח לאתר אותם בשום מקום(

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  4. Started by ofer_shm,

איך המפרט הה? הזכרונות האלה טובים? המארז והספק יחזיקו לי את המערכת? אתם ממליצים לשנות משהו? בעקרון אף פעם לא עשיתי OC אבל אולי עכשיו במחשב החדש אני יעשה קצת תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  5. Started by ksn1981,

שני הזכירונות מסדרת OCZ REAPER HPC עם קירור HEATPIPE ובחבילת 2X2GB ! שניהם גם באותו מחיר (כ-600 ש"ח). תקנו אותי אם אני טועה.. 1. שניהם טובים ל- OC בגלל הקירור אך ה- 1066 עדיף יותר בגלל התדר הדיפולטי. 2. ללא OC ה- 1066 טוב בכ- 5% יותר בביצועים אך זה לא מורגש. בנוסף בטווח מחירים הזה יש עדיפות לדגם אחר או לחברה אחרת בכלל ??? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  6. Started by erlich9,

אני מחפש מעבד ולוח אם שיתאימו לעבודה עם המחשב אבל גם במישחקים. יש לי 2 אופציות מה כגאי??? 1.מעבד: p4 3.0 800 2mb 64 לוח אם: asusp5gd2-x ddr2 2. מעבד: k-8 3500+64bit 2000mhz לוח אם: biostar nf4 ultra

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  7. Started by sokran,

איך: לוח אם GIGABYTE GA-EG31MF-S2 http://skypc.co.il/pl_product~39268~10~0.htm מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box http://skypc.co.il/sg_product~IE7200~3~0.htm יש לי כרטיס מסך 9600GT וספק כוח HEC 400W

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  8. אני מתלבט אם לקנות את הלוח אם הזה: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? של ASUS . או את הלוח אם הזה: ?965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? של GIGABYTE. התקציב שלי ללוח אם הוא : 850 שקל . תודה לכול העוזרים!!!!

• 7 תגובות
    • 471 צפיות
  9. כמו בכותרת.... יש איזה תוכנה או משהו?

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  10. Started by MoMo-P,

עם הלוח Asus P5B, זכרונות קיימים G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ אם אני יוסיף G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ זאת אומרת סלוטים מלאים ב-3GB .. האם זה יעבוד עם DC ?! האם השילוב הלא הכי תואם יביא ביצועים טובים או שזה יוריד מאיכותם ?

• 6 תגובות
    • 471 צפיות
  11. Started by koby100,

בשביל זה הקמנו את tradezone, אין קניה ומכירה בפורום (ראה חוקי הפורום).

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  12. |שאלה| המעבדים של CORE 2 ירדו עד ל תחילת 2007?

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  13. Started by ozbar1,

מצאתי את התשובה הזאת בארכיון אבל יש כמה דברים שאני צריך הסבר לאור השאלות שחוזרות בפורום בקשר לשילוב זכרונות: 1.אי אפשר לעבוד עם זכרונות מסוג שונה למשל SDRAM ו DDR או DDR ו DDR2 2.כאשר משלבים זכרונות מאותו סוג עם מהירות שונה כל הזכרונות יעבדו לפי המהירות של הזיכרון האיטי ביותר (נכון גם לגבי תזמונים) 3.מהירות הזיכרון (ללא אוברקלוק) תהיה הנמוכה בין המהירות של הזיכרון והמהירות שבה תומך לוח האם 4. כל מה שנאמר פה, נכון גם לגבי עבודה בדואל צ'אנל יש לי 2 זיכרונות 512 400mhz ddr ואני מעוניין להוסיף עוד 2 מאותו סוג הקטע שיש לי איזשהיא קומבינה על ddr 2 667 mhz במחיר הרבה יותר זול מ ddr 1 400 mhz הבנתי לפי התשובה מהארכיון שאם אני ישלב אותם זה יעבוד על המהירות של הזיכרון הנמוך יותר..…

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  14. Started by manorking,

מה יותר כדאי מעבד AMD או INTEL? ומה ההבדל ביניהם?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  15. Started by jambo7,

שלום יש לי מחשב עם זיכרון 2x256\400 שעובדים בדואל קיבלתי עוד 2 זכרונות של 256 כל אחד שעובדים במהירות נמוכה יותר ז"א 333 ומטה . השאלה האים עדיף להוסיף את הזכרונות או להשאיר את המצב כמו שהוא ד"א האם יש תוכנה שאפשר לדעת באיזה מהירות עובדים הזכרונות שלי ? תודה

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  16. שלום. בדקתי לאחרונה את מחירי הזכרונות וראיתי שהם לא גבוהים במיוחד. המפרט שלי כיום: conroe 6300, gigabyte 965 ds3, x1900gt, 250gb, enermax liberty, וזכרון: Gskill 800 CL5 2X512 (הירוק). שאלותי: האם כדאי לקנות עוד 2 ציפים 512 800mhz cl5 במחיר 275 ש"ח, או לעלות ל 300 ש"ח ולקנות אותו הדבר רק 4cl? האם בכלל אפשר לערבב 2 ציפים 5cl 2 עם ציפים 4cl? (אני מתכנן לעשות OC). האם כדאי לקנות חברה אחרת או להשאר עם GSKILL וכך לעשות סט אחיד של ציפים? בנוסף, (והכי חשוב) האם בכלל כדאי לשדרג ל 2 גיגה או שהביצועים כיום לא יושפעו בניוחד (אני משחק לעיתים במשחקים כבדים תלת מימדיים), והאם זהו הזמן הנכון לעשות כן. תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  17. בעיה מוזרה ביתר !!!! גם בדרייברים הכי חדשים וגם בקודמים ניסיתי הבעיה היא כזו ! בתוכנות דיבורים (ונטרילו , סקייפ , מסנג'ר , וכו) אנשים שומעים מה שקורה אצלי במחשב ואת עצמם מדברים ! כאילו אני עם רמקולים בכלל ולא אוזניות ! בנוסף לזה הםגם שומעים את מה שהולך לי במחשב !!! אני מנגן שיר למשל הצד השני שומע ! (תזכורת : אני עם אוזניות בכלל!!!) מי שמכיר את ה לייב יודע שיש אפשרות של "WHAT U HEAR" שאם מסמנים את זה אתה בעצם משדר לשני מה שאתה שומע זאת בעצם הבעיה אצלי !!! כאילו יש לי "WHAT U HEAR" בילד אין בכרטיס קול ! עברתי על כל האפשרויות בהגדרות וחיפושים באינטרנט וכלום ! לא יודע איך לפתור את זה ! זה מטריף פשוט הבעיה הזו ! אני אשמח לעזרה המהרה תודה

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  18. Started by ilaysk,

יש במחשב 4 סלוטים כולם תפוסים 512X4 הזכרונות הם KINGSTON DDRII 533 הם עובדים בדואל צאנל בסלוטים 1 ו3 יש דגם אחד ובשניים הנוספים משהו קצת שונה (עדיין קינגסטון הדגם קצת שונה) כמה זה מזיק? זה הורס את הדואל צנל? ב CPU-Z כתוב שהפריקונסי הוא 266 וזה מוזר (מצד שני הCPU-Z גם חושב שהזכרונות הם של סמסונג) אך אני יודע עם אני בT1 או בT3?(ואך משנים את זה?) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  19. שחכתי תשם של התוכנה לקירור הצ'יפסט של ה NFORCE 2, מישהו מוכן לתת לי לינק? והדרייבר החדש הזה לסאונדסטורם? באתר של נוידיה זה 4.57, זה זה?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  20. אני מחפש לוח אם כמה שיותר קטן שיש בו כמה שיותר דברים כרטיס קול שזה הסטנדרט כרטיס מסך GE-FORCE4 נגיד אבל אני צריך יציאה לTV שיהיה תואם למעבדי AMD אטלון XP תודה מראש

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  21. Started by satlan1,

בקשר לזכרונות..אז לקחתי 1024 של TWINMOSS והציעו לי להחליף בתוספת 30 שקל לOCZ. שווה לשנות את ההזמנה ? איזה חברה יותר איכותית? ושאלה שנייה, לקחתי מארז+ ספק 300W והבנתי זה לא משהו..יש לי בבית אל פסק PRPC650 שאף פעם לא השתמשתי בו. זה "יפצה" על הספק שבה עם המארז? או שזה לא קשור תודה!

• 8 תגובות
    • 471 צפיות
  22. Started by idan_20,

מה דעתכם על ABIT AB9 PRO?? לפי מה שאני רואה מבחינת ביצועים ואיכות הוא שווה לP5B DELUXE

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  23. Started by esharone,

שלום לכולם יש לי שאלה: אם יש לי עכשיו 2gb ואני רוצה להוסיף עוד 2 זה משנה אם מותקנים אצלי 4 מקלות זיכרון? חוץ מהקטע שזה תופס לי עוד 2 חריצים יש הבדל בביצועים בגלל שזה מחולק ל 4 כרטיסים ולא 2?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  24. אני מחפש לוח אם שתומך במעבד intel core 2 duo 6300 אך שיש לו כרטיס מסך onboard ויציאת tv-out לא הצלחתי למצוא ממש חשוב לי יציאת ה tv-out והכרטיס מסך אונבורד זה יחסוך לי הרבה כסף מקניית כרטיס מסך נפרד. אני צריך את יציאת tv out יותר מהכרטיס מסך כלומר אני משתמש במחשב לעבודות משרדיות ולא למשחקים והיציאה tv-out היא לצורך צפיה בסרטים מהמחשב לטלויזיה. אנא עזרו לי לפתור את הבעיה תודה.

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  25. Started by zglazer,

-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי מחשב P3 עם מערכת הפעלה WIN ME ש"תוקעת את המחשב",וכן SDRAM 133 )128MB)לא מזהה את היצרן. חשבתי על השדרוג הכי מינימלי אנא עזרו לי עם ההתלבטויות. 1-מערכת הפעלה (המחשב נועד למשחקים ו לשאר היישומים האחרים) האם ? WIN XP PRO (אמרו לי שהיא תוקעת את המחשב די הרבה ולא יציבה) או WIN 2000 שטוענים כי היא יותר יציבה בהרבה אך תומכת פחות במשחקים. על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? 2-הוספת זיכרון חשבתי על הוספת סלוט נוסף של 256MB כלומר ביחד יהיה 384MB אמרו לי שאני חייב להוסיף את אותו יצרן של זיכרון שנמצא כבר במחשב בגלל תאימות ,וכן שאם אני רוצה סלוט של 256 הוא חייב להיות דבל צי'פ האם זה נככון? ו…

• 1 תגובה
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים