מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד של amd (ראה מפרט) יש לי את המעבד ביד עכשיו וכתוב עליו הרבה דברים ...באיזה שורה כתוב הסטיפינג?? השלב הבא אחרי שאני אדע מה הסטיפינג שלי אתם תגידו לי עם הוא טוב לאובר קלוק בתודה שגיא
-
- 11 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
היי קונה מחשב חדש ומתלבט אם לקנות כבר QUAD ב500 ש"ח יותר (שאין לי כל כך) או שלשנתיים הקרובות אני אוכל להסתדר עם Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T או אפילו Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T (ההבדל שווה את הכסף? יש הבדל בכלל עם OC בין שניהם?) ברור לי שQUAD עדיף אבל התקציב קצת לחוץ ואני לא רוצה להוריד משו אחר במפרט ולפי מה שהבנתי גם ככה זה QUAD הראשון ובשנה הקרובה יהיו שינויים ושיפורים גדולים בטכנולוגיה. אז מה שאני שואל הוא אם עדיף להשקיע כבר בQUAD ב1500 שינוצל רק בהמשך או מספיק לי DUO +OC (יש המלצה?) לשנתיים שלוש הקרובות למשחקים בינוני והורדות... לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ …
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מחפשים עוצמה מירבית בתצורה הזעירה ביותר שמציעה אינטל? המכשיר הזה עשוי להיות התגשמות החלום עבורכם לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך תמליצו לי בבקשה על לוח עם שתומך בחיבור PCIX ויש לו חיבור דואלי לזיכרון וכרטיס סאונד אונ בורד לא משו יקר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם זה נכון שכדי לקבוע את כמות הזיכרון הווירטואלי שבמחשב צריך להכפיל ב שתיים וחצי את כמות הזיכרון הפיזי ??? ואם כן למה אי אפשר להכפיל ביותר ??? תודה...
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו סטיק זיכרון של 1 ג'יגה (ddr1 ) כדי לשדרג את המחשב ויש זיכרונות שיש להם high Density ויש כאלה עם low density איך אני יודע עם ה-high density יתאים לי במחשב ? ומה ההבדל ביניהם ? יש לי לוח אם של msi שנקרא: MSI PM8M2-V והמודל : MS-7071 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המחשב שלי היום והייתי רוצה לשאול משהו במעבד שקיבלתי שמתי לב מתוך החלון של המארז שהמעבד בא עם מאוורר של טרלמטק גדול השאלה שלי היא יש הבדל גדול בין המאוורר הזה לבין המאוורר המקורי של AMD כי אני מפחד שסידרו אותי .... (אני ביקשתי שיביאו לי מאוורר מקורי ).. ??? והאם הטמפרטורות גבוהות מידי במצב מנוחה לחלקים של המחשב שמראה האוורסט ??
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אהלן. קניתי את המעבד Intel Core i3 4130 Haswell סוקט 1150. יש לי את כל החלקים חוץ מלוח וזכרון. המארז בגודל מיקרו ATX המחשב לצורכי HTPC. יש כאלה שיגידו שהמעבד הוא overkill, אבל כרגע המעבד כבר נקנה. חשוב לי שיהיה כמובן חיבור HDMI , USB3 וSATA3. חוץ מיזה שלא יהיה כלום. כמה שפחות חיבורי USB ולא צריך DVI או VGA. אשמח ללוח וזכרון או מKSP או מאיבורי. תקציב - 800-850 בשאיפה דרומה. תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לדעת על ביצועי ה 9XX לדוגמא 940 או 960 עם VT (ביצועי VIRTUAL MACHINE בחומרה ) ואיך הוא מקודד וידאו ? וגן עלויות (לעומת ה 820 שרוצה להחליפו) תודה
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מה זה אומר ? אם לאותו יצרן יש זיכרון עם אותם נתונים בלי האפיון המיוחד הזה מה אמור להיות ההבדל ? לדוגמא : G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL9D-8GBXL Average Rating Intel XMP certified, designed for Intel P67 & Z68
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK שעולה בערך 1770 לבין זה Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL5 שעולה 1870 לבין זה G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 שעולה 1550 בערך ומה הכי שווה ביחס עלות והביצועים? תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
החלטתי לחבר את הכניסה המובנית של המארז שלי לחיבור USB 3.1 GEN2 בלוח. המתאם הגיע היום. חיברתי וההתקנים לא זוהו. נסייתי לחבר חזרה את המתאם למקומו הישן בלוח (gen1). לא נכנס. ובדקתי וראיתי שאחד הפינים התעקם. השכבתי את המחשב ובזהירות רבה יישרתי אותו. נשארתי איתו ביד. הלך חיבור אחד. לא נורא אמרתי לעצמי, קניתי לוח יקר יש 2 חיבורים קדמיים, נחבר לשני. השני נמצא בזווית קצת קשה, מתחיל להכניס בשיא העדינות, מרגיש התנגדות ומיד מפסיק. התוצאה - 3 פינים עקומים. אפילו לא מנסה ליישר אותם בלי להוציא את הלוח. החלפת מתאם פשוט השאירה אותי בלי USB3 קדמי. למען הסר ספק - הרכבתי מאות מחשבים בחיי, היום אני מתעסק ברכיבים עדינים בהרבה בלי למצמץ. הלוח הוא asus x399-e…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
עם מישהו יודע כמה הזיכרונות האלה שווים אני ישמח לדעת.. ואני ישמח לדעת עם זה חנות בארץ שמוכרת תזיכרונות האלה?? ???\ תודה
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב בתקציב של מקס 4000 שקל. שהמחשב יכלול מסך 17 דק,אני צריך תמחשב לאינטרנט וקצת למשחקים-פיפא,לא יותר מזה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270177901285 מערכת מתוכננת (ל HTPC): CPU E2160 MOBO GB-P35-DS3L VGA - HD 2400/2600/PRO CASE - FOXCONN בסיסי OC קל/סטוק- בשאיפה ל- 3G [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היתרון של הג'יגהבייט הוא בATA 133 ובLAN המובנה. היתרון של האסוס, הוא, שהוא אסוס. ??? איזה עדיף? (אם הבחירה היא הג'יגה, אז כמובן שיבוא גם מקסטור ATA133) :-/ או שמא באמת כדאי כבר ללכת על הדור הבא? (פה זה בטח ברור שזה A7V333 ולא ה GA-7VRXP) תודה מראש על התשובה (מצטער מראש אם כבר חרשו על הנושא).
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים חברי החליף את המעבד והלוח אם שלו וכן את הכרטיס מסך ונתקל בבעיה טכנית. להלן העובדות: הוחלף: 1-מעבד- Athlon 64 3500+ Socket 939וAMD 2-לוח אם- GAK8NS-ULTRAוGigabyte 3-כרטיס מסך-7100 פשוט. הפריטים הנ"ל הוחלפו לפריטים הבאים: 1-מעבד -Athlon 64 X2 4400+ Socket 939וAMD 2-לוח אם- A8N-SLI PremiumוAsus 3-כרטיס מסך- Inno3D GEFORCE 7100 GS להלן סדר הפעולות בה הורכבו הפריטים שלעיל: 1-המעבד הגיע מורכב על הלוח אם. 2-חברי התקין את הזכרונות שלו<יונדאי DDR 400 2GB ב-4 יחידות של 512MB>כנדרש. 3-חברי התקין את הכרטיס מסך כנדרש. 4-פרט חשוב שחברי ביקש לציין:בלוח אם יש 8 SATA , מהם 4 שחורים ומהם 4 אדומים.חברי חיבר את הכבלי SATA של ההארד דיסק שלו ל-2 השחורים.<חשוב לצי…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני מדבר על ה Epox 8RDA ולא הEpox 8RDA+ האם הוא OC טוב? אני יודע שההבדל בינו ל+ הוא הSB שגורם לכך שהוא יהיה בלי NET,SS אבל האם יש עוד הבדלים ומידע שאני צריך לדעת עליו?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
מה ההבדלים? לפי מה שקראתי שניהם בעלי 4 ליבות ו8 נימים ובשניהם בקר הזיכרון על המעבד עצמו אז במה בתכלס טוב יותר ה7?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
מה החנות הכי זולה לזכרונות DDR 128 אני רוצה ליקנות לוח חדש אבל יש לי זכרונות של PC-133
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כדי להשלים שילוש חדש, אני זקוק להמלצה לזכרונות, (הזכרונות שיש לי עכשיו, יעברו לחומרה החדשה, ואילו את הזכרון החדש, אני אתקין על המחשב הנוכחי) הלוח שיש לי עכשיו הוא DFI LP X48 UT T2R, והזכרון שיושב עליו הוא OCZ XTC REV2, 4X1GB 800 MHZ אני מעוניין בזכרון חדש, ואני מתלבט בין כמה דגמים 1. 2 קיטים מהדגם הנ"ל, שיוחברו למע' קירור המים העתידית http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=538 או , האופציה השניה היא: 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 משום מה הדגם הנ"ל עולה בKSP חצי מחיר משאר החנויות, האם יש לכך סיבה מיוחדת? כמובן שאשמח לקבל המלצות נוספות, המטרה העיקרית היא OC.
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
A7V266-E האם זכרונות של DDR333 יכול להתאים ללוח של 266A ???
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-