עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן. קניתי את המעבד Intel Core i3 4130 Haswell סוקט 1150. יש לי את כל החלקים חוץ מלוח וזכרון. המארז בגודל מיקרו ATX המחשב לצורכי HTPC. יש כאלה שיגידו שהמעבד הוא overkill, אבל כרגע המעבד כבר נקנה. חשוב לי שיהיה כמובן חיבור HDMI , USB3 וSATA3. חוץ מיזה שלא יהיה כלום. כמה שפחות חיבורי USB ולא צריך DVI או VGA. אשמח ללוח וזכרון או מKSP או מאיבורי. תקציב - 800-850 בשאיפה דרומה. תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by GoldenAxe4000,

שלום רב אשמח לדעת על ביצועי ה 9XX לדוגמא 940 או 960 עם VT (ביצועי VIRTUAL MACHINE בחומרה ) ואיך הוא מקודד וידאו ? וגן עלויות (לעומת ה 820 שרוצה להחליפו) תודה

3. מה זה אומר ? אם לאותו יצרן יש זיכרון עם אותם נתונים בלי האפיון המיוחד הזה מה אמור להיות ההבדל ? לדוגמא : G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL9D-8GBXL Average Rating Intel XMP certified, designed for Intel P67 & Z68

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  4. SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK שעולה בערך 1770 לבין זה Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL5 שעולה 1870 לבין זה G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 שעולה 1550 בערך ומה הכי שווה ביחס עלות והביצועים? תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by ag43,

החלטתי לחבר את הכניסה המובנית של המארז שלי לחיבור USB 3.1 GEN2 בלוח. המתאם הגיע היום. חיברתי וההתקנים לא זוהו. נסייתי לחבר חזרה את המתאם למקומו הישן בלוח (gen1). לא נכנס. ובדקתי וראיתי שאחד הפינים התעקם. השכבתי את המחשב ובזהירות רבה יישרתי אותו. נשארתי איתו ביד. הלך חיבור אחד. לא נורא אמרתי לעצמי, קניתי לוח יקר יש 2 חיבורים קדמיים, נחבר לשני. השני נמצא בזווית קצת קשה, מתחיל להכניס בשיא העדינות, מרגיש התנגדות ומיד מפסיק. התוצאה - 3 פינים עקומים. אפילו לא מנסה ליישר אותם בלי להוציא את הלוח. החלפת מתאם פשוט השאירה אותי בלי USB3 קדמי. למען הסר ספק - הרכבתי מאות מחשבים בחיי, היום אני מתעסק ברכיבים עדינים בהרבה בלי למצמץ. הלוח הוא asus x399-e…

6. עם מישהו יודע כמה הזיכרונות האלה שווים אני ישמח לדעת.. ואני ישמח לדעת עם זה חנות בארץ שמוכרת תזיכרונות האלה?? ???\ תודה

7. Started by X-Gamer,

???

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by lior007,

שלום לכולם, אני צריך מחשב בתקציב של מקס 4000 שקל. שהמחשב יכלול מסך 17 דק,אני צריך תמחשב לאינטרנט וקצת למשחקים-פיפא,לא יותר מזה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  9. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270177901285 מערכת מתוכננת (ל HTPC): CPU E2160 MOBO GB-P35-DS3L VGA - HD 2400/2600/PRO CASE - FOXCONN בסיסי OC קל/סטוק- בשאיפה ל- 3G [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by RazorDevour,

היתרון של הג'יגהבייט הוא בATA 133 ובLAN המובנה. היתרון של האסוס, הוא, שהוא אסוס. ??? איזה עדיף? (אם הבחירה היא הג'יגה, אז כמובן שיבוא גם מקסטור ATA133) :-/ או שמא באמת כדאי כבר ללכת על הדור הבא? (פה זה בטח ברור שזה A7V333 ולא ה GA-7VRXP) תודה מראש על התשובה (מצטער מראש אם כבר חרשו על הנושא).

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. שלום לכל המומחים חברי החליף את המעבד והלוח אם שלו וכן את הכרטיס מסך ונתקל בבעיה טכנית. להלן העובדות: הוחלף: 1-מעבד- Athlon 64 3500+ Socket 939וAMD 2-לוח אם- GAK8NS-ULTRAוGigabyte 3-כרטיס מסך-7100 פשוט. הפריטים הנ"ל הוחלפו לפריטים הבאים: 1-מעבד -Athlon 64 X2 4400+ Socket 939וAMD 2-לוח אם- A8N-SLI PremiumוAsus 3-כרטיס מסך- Inno3D GEFORCE 7100 GS להלן סדר הפעולות בה הורכבו הפריטים שלעיל: 1-המעבד הגיע מורכב על הלוח אם. 2-חברי התקין את הזכרונות שלו<יונדאי DDR 400 2GB ב-4 יחידות של 512MB>כנדרש. 3-חברי התקין את הכרטיס מסך כנדרש. 4-פרט חשוב שחברי ביקש לציין:בלוח אם יש 8 SATA , מהם 4 שחורים ומהם 4 אדומים.חברי חיבר את הכבלי SATA של ההארד דיסק שלו ל-2 השחורים.<חשוב לצי…

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  12. Started by iakovl,

אני מדבר על ה Epox 8RDA ולא הEpox 8RDA+ האם הוא OC טוב? אני יודע שההבדל בינו ל+ הוא הSB שגורם לכך שהוא יהיה בלי NET,SS אבל האם יש עוד הבדלים ומידע שאני צריך לדעת עליו?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  13. Started by a-gold,

מבחינת ביצועים ?

• 12 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by abarbotel,

מה ההבדלים? לפי מה שקראתי שניהם בעלי 4 ליבות ו8 נימים ובשניהם בקר הזיכרון על המעבד עצמו אז במה בתכלס טוב יותר ה7?

15. מה החנות הכי זולה לזכרונות DDR 128 אני רוצה ליקנות לוח חדש אבל יש לי זכרונות של PC-133

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כדי להשלים שילוש חדש, אני זקוק להמלצה לזכרונות, (הזכרונות שיש לי עכשיו, יעברו לחומרה החדשה, ואילו את הזכרון החדש, אני אתקין על המחשב הנוכחי) הלוח שיש לי עכשיו הוא DFI LP X48 UT T2R, והזכרון שיושב עליו הוא OCZ XTC REV2, 4X1GB 800 MHZ אני מעוניין בזכרון חדש, ואני מתלבט בין כמה דגמים 1. 2 קיטים מהדגם הנ"ל, שיוחברו למע' קירור המים העתידית http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=538 או , האופציה השניה היא: 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5‎ משום מה הדגם הנ"ל עולה בKSP חצי מחיר משאר החנויות, האם יש לכך סיבה מיוחדת? כמובן שאשמח לקבל המלצות נוספות, המטרה העיקרית היא OC.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  17. A7V266-E האם זכרונות של DDR333 יכול להתאים ללוח של 266A ???

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by Nirro,

מחפש לקנות. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=812&l4=0&model=2579&modelmenu=1 תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ???????????????????????????????????????????????

• 13 תגובות
    • 640 צפיות
  20. שלום לאחרונה הוספתי זיכרון למחשב ועכשיו בזמן משחק או שימוש בישומים דורשי זיכרון לאחר זמן מה המחשב פשוט מפסיק להגיב ונתקע בשימוש יומיומי כמו אינטרנט, אופיס המחשב עובד בסדר גמור ואין בעיות הזכרונות שהיו לי: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum הזיכרונות שהוספתי: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=260 לוח האם: msi p35 neo בלוח האם תזמון הזיכרון מוגדר על auto מעבד: e6550 המחשב לא נמצאה ב - OC הרצתי בדיקה עם memtest והבדיקה עברה בהצלחה מישהו יודע מה הבעיה? אולי צריך להגדיר את תזמון הזיכרונות באופן ידני (לאיזה ערכים???) עריכה: מערכת ההפעלה win xp home 32bit תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by EpoXi,

שלום, אני מחפש רשימה השוואתית של מעבדי AMD מול INTEL החל מ AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+ אני מתכוון לרשימה של כל מעבד והמקביל לו בחברה השניה כמו שיש עם הכרטיסי מסך בפורום כרטיסי מסך. תודה רבה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by yotam.m,

האם יש מתאם כזה? איפשהו?. לא בפרט בארץ אלא האם קיים דבר כזה בכלל או מבחינה חשמלית\אלקטרונית זה לא אפשרי להרכיב דבר כזה? למי שלא הבין את הכותרת הכוונה היא למתאם מVGA לSVIDEO או RCA,PL איך שלא קוראים לחיבור הזה שמתחבר לטלויזיה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Alex89,

שלום לכם נכבדי, יש לי לוח אם Gigabyte GA-G33M-S2L עם כ.קול פגום. עריכה: לא משנה מה אני מחבר לכ.קול לא יוצא ממנו קול. אני מניח שהוא נידפק. זה התחיל עם בעיות בכניסות/יציאות שמע קידמיות שלא עבדו טוב ואז עבר לבעיות בכ.קול המובנה. האם זאת יכולה להיות בעיה בלוח אם שתתפשט לכולו וכולו ידפק בסופו של דבר? האם שווה להחליף לוח אם בגלל דבר כזה? אם כן, איזה לוח אם יתאים במקומו? מפרט המחשב: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Corsair DHX 2x1GB TwinX DDR II 800MHz CL4 WD 160GB Midi Tower ATX 7001 + PSU 450W צורב DVD במידה ואני יקנה שתי כ.קול אחד שיליף את הפאנל הקידמי (כ.קול USB) ואחד שיחליף את הראשי, האם שניהם יוכלו לעבוד במקביל?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  24. בחרתי לקנות את הכרטיס מסך של MSI דגם GeForce 4 Ti4400 אם אני יקנה גם לןח אם של MSI האם הכרטיס מסך יעבוד בצורה הכי טובה? יש קשר? אם לא ...אז על איזה לוח אם אתם ממליצים עד 900 שח?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by avinatbezeq,

מבקש המלצה ללוח אם ולזכרונות למעבד i5-750. אני מעוניין לשים 16GB על לוח האם. אין OC. מחיר פחות חשוב - הכי חשוב איכות יציבות. המחשב יכיל גם שלשה דיסקים - שניים עליהם מערכת ההפעלה ב-RAID-0, ועוד אחד של טרה או שניים לגיבוי. ייתכן גם שבנוסף יהיה SSD, אבל לא בטוח.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.