עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. זאת פניה למי שמעדכן את מדור מפרטים ולכל מי שיודע גם הלוח שלמעלה נמצא במדור מפרטים תחת קטגוריה קולנוע ביתי השאלה שלי היא האם ללוח הזה יש יציאה לטלוויזיה כי במפרט שהוא נתן אין כרטיס מסך ובדקתי את המידע על הלוח ולא ראיתי שם S VIDEO אז איך בדיוק הוא מתחבר לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. אני מתככוון לקנות מחשב ב זמן הקרוב אבל יש לי קצת בעיה בבחירת לוח אם... מה עדיף? ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? או ?IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E? תודה לעוזירם

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  3. תודה רבה נ.ב קיבלתי המלצה על ABIT תגובה גם על זה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  4. מדוע אין ביקורת על הלוח אם "ASUS P5WDG2 WS PRO' מעניין בדרך כלל עורכים סקרים על כל לוחות האם ודווקא על הלוח אם הזה לא נערך כלום? תודה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  5. איזה לוח אם יותר טוב? IN9 32X-MAX Wi-Fi או ASUS STRIKER EXTREME? למשחקים ול OC

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by ggeell,

שלום לכולם , אני עומד ללמוד מקצועית עריכת סאונד עם CUBASE וקונה מחשב חדש רק לשימוש עם התוכנה (עבדתי עם גירסא ישנה יותר באופן חובבני על פנטיום 4 3 ג'יגה ולוח 478 ישן וזיכרון 1 ג'יגה..ללא בעיות . יש אולי למישהו ניסיון עם מחשב תקציבי והתוכנה הזאת ...סדר גודל של סמפרון 3500 או משהו אחר ..אני חפש מעבד+לוח ב -800 שקל +- תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  7. יש לי מחשב מדגם DELL LATITUDE CPT ישן. אני מחפש להרחיב לו זיכרון - לקנות זיכרון יד שניה. אני לא מצליח למצוא. האם מישהו יכול להגיד איפה אפשר לקנות דברים כאלה ישנים יד שניה. תודה

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  8. שלום לכולם מעוניין לשדרג אחד מהמחשבים,ע"מ לקבל כח עיבוד גדול יותר לעיבוד וידאו בעיקר ועם אפשרות ל OC . בגדול אלה שני המפרטים: 1.AMD +2600 ,לוח אם ABIT NF7 ,זכרון CORSAIR ,שני סטיקים של 512 ,מהירות 400 ,CL2 . 2.P4 2800 HT ,לוח אם ASUS P4P800 DELUXE ,זכרון GEIL ,שני סטיקים של 512 ,מהירות 400 ,CL=2.5 . אני מעוניין להחליף את המעבד ואוליי להגדיל טיפה את הזכרון.השאלה היא על איזו פלטפורמה כדאי לעשות זאת,בהנחה שאני מעוניין לקנות מעבד חדש ולא יד שנייה. פשוט,אלה שמוכרים יד שנייה לא מחוברים למחירי השוק וכנראה מעוניינים לקבל מחיר כמו זה שבו רכשו הם.כך שיוצא שההבדל אינו גדול ולזה מתווסף עניין האחריות שלך תחפש את ההוא מיד שנייה אם יש בעייה. האמת שניסיתי להתאים מעבד מזאפ ל P4 ,אבל יש שם…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  9. קראתי סקירה מחמיאה מאוד וחבר שלי ממליץ לי בחום: http://www.techspot.com/review/38-gigabyte-965p-ds3p-rev2/ דומה כמעט בכל ל-DQ6 חוץ מהקירור - הגיע ל 500 FSB יציב לגמרי עם E6300.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by UNDERDOG,

יש פה קישור לאתר ששם מציגים הרבה לוחות אם ואת היכולות של כל לוח http://www.hardforum.com/showthread.php?t=900405

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by gameplan,

להישאר בסטוק ואולי בעתיד איזה oc קטן לא משהו רציני בכלל איזה לוח יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  12. Started by mokisho,

http://www.vr-zone.com/index.php?i=4508

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  13. http://www.macdailynews.com/index.php/weblog/comments/intel_processor_breakthrough_biggest_chip_advance_in_40_years/ מסכן אורי-בורי, המעסיקה שלו נגררת טכנולוגית.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by din707b,

מישהו נתקל בביקורות על הלוח הזה? איך הוא ביחס ל- P5B זו אותה סידרה או שזה לוח אחר לחלוטין?

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  15. Started by icq27086783,

שלום לכולם ! ברצוני להתריע את הגולשים על יציאת עדכון ביוס חדש ללוח המצוין לעיל . העדכון בגרסתו 1004 יצר המון בעיות לחלק די נכבד מהבעלים של לוח זה ובתוכם אני. לאחר העידכון לחלק מבעלי הלוח נוצרו בעיות יציבות המערכת ולחלק נכבד המחשב הפסיק לעלות עם ההגדרות הביוס הנוכחיות ולכן נאלצו לוותר על ה OC . למרות שעידכון זה מבטיח יציבות יותר טובה מה שקורה בפועל הוא ההפך הגמור. אי לכך ובהתאם לזאת היו נסיונות של גולשים רבים להחזיר את הביוס לגרסתו הקודמת (לפני העדכון) אך הם נתקלו בקשיים שכן התכנות ASUSUPDATE , EZFLASH. AFUDOS לא איפשרו זאת ופלטו הודעה שהביוס שהמשתמש מנסה "לתפור" הוא בגירסא ישנה יותר מהביוס הנכחי. ולא ניתן לבצע את ה DOWNGRADE עכשיו לפתרון !!! החזרה לביוס הקודם תתבצע דר…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. שלום יש לי לוח אם p5b-vm והוא עם כרטיס מסך מובנה.. השאלה שלי היא האם יש לו יציאה לטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by חננב,

יש לי על המחשב (בן 3, מפרט ממוצע לאותה תקופה) 2 זיכרונות DDR 256 בתדר 400... השאלה היא אם יש סיכוי שאפשר לחבר לו זוג זיכרונות DDRII כלשהוא? או שזה רק למחשבים מודרניים יותר? תודה עריכה: הגעתי למסקנה שלא... אפשר למחוק אם אין לכם אינפורמציה להוסיף.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  18. אלו שתומכות בDDR3 ו1333MHZ FSB... מתי הם יוצאות? ויש תחזיות שהם יהיו טובים לOC? בקיצור, שווה לחכות להם?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  19. Started by Keman,

http://www.pcworld.com/article/id,130405/article.html

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  20. Started by *R.S,

*מתי סידרת ה E6X50 יוצאת?? (כמו ה E6850י) *דרך אגב לפי מה שהבנתי cupra כבר השיג אותו... שוב לפני כולם איך הוא באמת עושה את זה?? *איך למשל E6850 יתומחר ב-266$ כשהוא יותר טוב מה 6800 שעולה הרבה יותר ממנו...?? *יצא מרובעי ליזה ל E6X50 י? כמו למשל שיהיה איזה Q6750 י???

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by idan_20,

מה דעתכם על ABIT AB9 PRO?? לפי מה שאני רואה מבחינת ביצועים ואיכות הוא שווה לP5B DELUXE

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  22. http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html לא יודע מה לבחור

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by moris,

היי איזה לוח אם בסביבות ה-300 ש"ח יתאים למעבד: intel celeron 2 ghz/128/488 זה מה שכתוב על המעבד. תודה

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  24. שלום לכולם. אני עובד כרגע על מפרט מחשב עבור מעבד E6600 שקניתי והתחלתי לחקור קצת על זכרונות. אני מחפש לקנות 2GB של זכרון בטווח מחירים של עד 800 ש"ח. עכשיו, במאמר שקראתי כאן: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=3&artpage=1964&articID=472 הבנתי שבcore2 יש בעייה שקשורה לתזמונים כמו שהיה למעבדי AMD בזמנו, ובגלל שהFSB עובד ב1066MHZ אז זכרונות של 553x2 הם אידיאלים עבורו וזכרונות מהירים יותר יכולים אפילו לפגוע בביצועים בגלל שהם לא מסונכרנים. גם מבחני הביצועים מראים נפילה בביצועים ב667MHZ ואפילו ב800MHZ השיפור אינו משמעותי. השאלה הראשונה שלי היא עד כמה זה מדוייק? מבירורים בזאפ ראיתי שמחירי זכרונות במהירות 667MHZ כמעט זהים לזכרונות 553MHZ ולכן רצ…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by marik,

היי חברה יש לי מעבד P4 1.5 סוקט 478 השאלה שלי כך האם אני יכול להתאים לו כל לוח אם סוקט 478 או לא אם כן משהוא יכול להציע לי לוח טוב ולא יקר? תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.