עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by y_i_c,

לדן מרחסין אם אינני טועה החוק מדבר על כל 18 חודש מספר הטרנזיסטורים במעבד אמורים להכפיל את עצמם. דעתי בנושא היא שבמקרה גורדון מור העלה השערה שבמקרה הוא צדק כמעט לחלוטין. וסתם עושים מזה עניין. עידו

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. שלום אנשים . מחפש לוח אם טוב לאוברקלוק מהאתר NEWEGG . רצוי שיהיה בו RAID . בנתיים בחרתי ב DFI LP 790FX -M2RS . אשמח לשמוע המלצות נוספות . תודה .

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by vich,

מה אתם אומרים על הלוח ABIT Fatal1ty AN8 ?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by BeBest,

שלום, יש לי 4 סטיקים של זכרונות DDR2 במתחים שונים: 2x1.8-1.9v 2x2.1-2.2v מה הסיכון שבחיבור כל ה-4 ללוח אם? האם יכול לשרוף את הסטיקים / סלוטים? האם כדאי לשנות את המתח ידנית ל"ממוצע" ביניהם (2.0v)? תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  6. אורח Rnon
    Started by אורח Rnon,

חשבתי לרכוש את המפרט הזה. אשמח לשמוע אם למישהו יש השגות לפני שאני רוכש במידה ומשהו נראה לא מתאים, לא הגיוני או כל סיבה אחרת. לוחות אם - Intel LGA1151 PRIME-H270M-PLUS - ASUS - 1151 - H270 - mATX... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 492/482 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FBK2-32-PC - HyperX - 32GB (2x16GB) 2400MHz DDR4 - With new PC Only - CL15 DIMM HyperX FURY Black Series - HX424C15FBK2/32... בקניית מחשב חדש בלבד - אחריות לכל החיים כמות: - 1 - 1054/1033 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SATA ST2000DM006 - Seagate - 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - BarraCuda... שנתיים אחריות לפי תקנון יצרן כמות: - 1 - 328/321 ₪ דיסקים…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  7. שלום יש לי לוח אם שתומך עד 333Ghz אני אוכל להשתמש במעבד או בזכרונות הרצים על 800Ghz

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by mron,

שלום לכל המומחים האם ניתן להגדיר פקודה במחשב שתכבה את המאווררים (אלו שמבוקרי סל"ד כמובן) כאשר מעבירים את המערכת למצב standby ? אני לא נוהג לכבות את המחשב אלא להעביר אותו ל standby כשהוא לא בשימוש והמאווררים סתם מרעישים ומכניסים אבק ללא צורך... פרטי המערכת: OS: windows XP לוח: intel p4 D845EBG2 מאוורר מעבד מקורי של אינטל- סל"ד מבוקר טמפרטורה מאוורר אחורי עם בקרת סל"ד ידנית (הסל"ד מופיע בתוכנת Intel Active Moitor) מאוורר ספק לא מבוקר. תודה מראש- רן

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  9. Started by nimrodim,

איזה לוח של ASUS 865 הכי טוב ל OC? איזה דגם? איזה REVISION? איזה בעיות מיוחדות יש בלוח המומלץ?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  10. Started by ilia990,

צריל לוח socket a (462) למעבד amd athlon

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by spider272,

איך השילוש הזה? [TABLE] [TR] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1103 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם: [/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte Z68X-UD3H-B3 כמות: 1 מחיר: ₪611 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון: [/TD] [TD=width: 80%]Crucial 8GB DDR3 1600Mhz כמות: 1 מחיר: ₪307 [/TD] [/TR] [/TABLE]

12. שלום לכולם, במסגרת שדרוג מתוכנן, מבקש המלצה ללוח אם (תושבת 1150) המאפשר OC למעבד i7 4770k מסגרת תקציב כ 850 שח אודה מאוד לעזרה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by Omri4u,

איזה לוח מבוסס הציפסט 645dx הוא הכי טוב כיום? ואיזה לוח מבוסס על הציספט i845g הוא הכי טוב כיום? אם אפשר גם השוואה בין הלוח הכי טוב שמבוסס על ה645dx לבין הלוח הכי טוב שמבוסס על ה i845g תודה רבה זה דחוף מאוד קונים לי מחשב בעוד כמה ימים תודהז

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by winer100,

למה לא הייתה שם אותו בU1 ? בגלל הגודל של המארז? אם זה בגלל הגודל אז אפשר לאחסן את השרת בארון מאורר (ארונות בדרך כלל באים עם מאוררים שונים) ושלא נדבר על החווה שהיא בכלל מקוררת. ותקח בחשבון שכמה שהמארז יותר גדול ככה אתה משלם יותר כסף על האיחסון שלו בחווה. u1 (גודל של מגש פיצה) עולה גרושים בחודש בגלל הגודל שלו. לפי דעתי זה יתרון

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  15. כפי שהבטיחה בעבר שתשיק מערכת Quad X 2 (כלומר 8 ליבות )

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. חנות מחשבים קנדית העלתה לאוויר עמודים עבור ארבעת מעבדי הדור החדש של AMD שצפויים לנו בגל ההשקה הראשון - ומעניקה לנו הערכה סבירה להתייקרות המתוכננת לכתבה

17. Started by kdani,

משהו יכול להסביר את המשמעות של השקף הראשון בביקורת הזאת ? רוחב פס הזכרון של IVY עם ערכת Z77 הוא חצי מ-Sandy עם X79 http://www.hardwareheaven.com/reviews/1482/pg6/intel-core-i7-3770k-ivy-bridge-processor-launch-review-platformmotherboard-benchmarks.html מה זה אומר על ביצועים ? (בשאר הביקורת אין כמעט שום הבדל בביצועים בין המעבד הישן לחדש)

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. http://www.guru3d.com/news.html#5245

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. לאינטרנט, סרטים ואופיס. חייב שיהיו מובנים גם TVOUT (ואין לי פלאזמה או LCD אלא TV רגילה ופשוטה) ולכן הDVI לא מספיק; לפחות 5.1 יציאות שמע (ולא 3 רגילות שהיציאה של הרמקולים "יודעת" לחלק את זה!) חייב שיהיה מקום להכניס 6 כבלים לפחות; לא צריך OC; שיהיה מסוגל לשאת זיכרון עד 1066 (אלא אם זה בעיה, ואז זה זניח יחסית). מעבד חזק אבל לא למות. גג 450 ש"ח. ושכל החלקים כולל זיכרון 1G לא יעברו את ה-900 ש"ח. אנא, עשו טובה, אחים יקרים- חייב תשובה עוד הלילה-בוקר כי רוצה אותו לסופ"ש. אה, ואני באיזור ת"א, אז המלצות על חנויות בהתאם, בבקשה. ים תודות!!!

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  20. דיווחים מדברים על השקת מעבד Xeon מבית אינטל בתדר פעולה של 5.1 ג'יגה-הרץ במהלך השנה. האם מחסום התדרים יישבר סוף סוף? דיווחים מהאתר הסיני MyDrivers מדברים על השקת מעבד Xeon מרובע ליבות בעל תדר פעולה של 5.1 ג'יגה-הרץ מאוחר יותר השנה ודגם זה יתבסס על מעבדי ה-Broadwell-EP, על פי הדיווח. עוד על פי הדיווח, המעבד יגיע עם זיכרון מטמון של כ-6MB. הסברה ההגיונית ביותר כרגע היא שמעבד זה יהיה חלק ממשפחת מעבדי Xeon E5-26xx v4, אם כי לא ברור לפי שעה אם זה יושק מההתחלה יחד עם שאר המעבדים שבמשפחה או מאוחר יותר באותה השנה. שוב, ישנה אף סבירות שמעבד זה לא ישתייך למשפחת E5-26xx דווקא. 5.1 ג'יגה-הרץ, היתכן? מהפן האישי, קשה לנו שלא להאמין לדיווחים. ניכר בשנים הא…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  21. שלום ראיתי במפרטים של לוחות אם שרשום חיבור אינפרא איך מפעילים אותו מה אפשר לחבר ונניח שיש לי נייד שתומך בחיבור אינפרא לאיפה לכוון אותו ?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  22. אז אני מניח שחלק מכם יודעים שאני בקרוב ( עוד חודש שאבא יהיה בחול בNewEgg ) מקבל תמחשב החדש,הזכרונות והמעבד יקנו בחול ואומנם הלוח יקנה בKSP מכיוון שאמרו לי שיש עליו מכס גבוה וקל לתפוס אותו עדיין לא ביררתי רצינית תנושא ככה שאם מישהו פה פעם הביא לוח אני אשמח לדעת אם תפסו אותו .. אז בקשר ללוח אני מתלבט אנלא עושה OC .. המפרט אמור ליהיות כך - A64 3000+ Abit KV8-Max3 Mushkin 512 3200 R9600XT - מה לעשות את הכרטיס הנוכחי כבר רכשתי לא מזמן .. והוא לא יקנה בכלל פשוט רציתי לציין אותו . הזיכרונות זה הפשוטים של מושקין הם זולים והם די טובים עד כמה שאני מבין אז בקשר ללוח אם לא יהיה מכס אז מה כדאי לקנות בטווח המחירים של האביט למרות שאני מאמין שהוא די טוב . וגם בארץ אני עדיין …

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by shar00750,

נפל בחלקי לוח של אסוס P8P67LE (במחיר של 90 דולר כולל משלוח) האם זהו לוח טוב לאוברקלוק ? לא מצאתי עליו מספיק נתונים לאוברקלוק , אשמח לדעת שלא קניתי לחינם. זה הקישור ללוח. http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67_LE/#specifications

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  24. ידוע לי שרכיטקטורת הקונרו פותחה בארץ (או שאני טועה?). במידה וזה נכון, זה יפה מאוד. אפשר לומר שזה מה שעזר לאינטל להתאושש? ל-AMD יש איזה תשובה למעבדי ה-core2due? מה עוד פותח, מפותח או יפותח בעתיד בישראל?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  25. Started by mrraz,

מישהו מכיר לוח אם Albatron PX845PE Pro II האם יש כבר נסיון איתו ?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.