עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חברי פורום יקרים, אני בונה לאח מחשב שישמש בעיקר למשחקים! מנקודת הנחה שיש לנו תקציב ממש מוגבל ולקחתי חלקים לא הכי חזקים (חוץ מכרטיס מסך שלקחתי TI4200) עכשיו החלטתי ללכת על הAMD ATHLON XP1800 (בגלל המחיר שלו..ובגלל שהוא עדיין סוחב את כל המשחקים הקיימים) וזכרונות DDR 266 (הריי עם XP1800 לא אוחל לנצל את ה333 ושיהיה הבדל מורגש ..) אני גם צריך לוח שיהיה בו כריס קול מובנה שזה גם יחסוך לי מקניית כרטיס קול. ראיתי את הלוח של אפוקס: EPOX 8KHAL+ KT 266A שהוא ממש זול ואני חושב שהוא מתאים לי בכל התחומים! חשוב לציין שאנחנו לא מחפשים שום פיצרים בלוח רק שהוא לא יהיה איטי בהרבה משאר הלוחות היקרים.. אחי גם לא מתעניין בכלל בOC . השאלה שלי היא - האם הלוח הנ"ל כולל כרטיס קול O\B ? ומה …

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by itaysk,

יש PIII מעל 800 MHZ שעובד ב BUS של 100MHZ?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by Ibrow-Now,

מתי יצא PCI-X לקהל הרחב?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  4. לפי מה קבעו שהמעבדים האלה זוללים חשמל?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by prince amir,

בקרוב אני רוצה לקנות מעבד חדש ולוח יש לי בראש כמה אופציות אבל אני לא רוצה ללכת מעל. 1.EP-8K5A2+ 2.KT4Ultra (viaKT400)SerATA,raid,AGPx8 3.KX7-333R ,sb ,raid 4.7VAX (KT400)AGPx8 ata133 usb2 sb - האם לקנות עם רייד או לא השאלות העיקרית האם לקנות לוח שיש עליו VIA 400 או 333 אני מעדיף עם כרטיס רשת על הלוח השאלה עם לקנות עם רייד או לא בכל זאת מחפש את הלוח הטוב מבניהם

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  6. Started by R.G,

כמו שהכותרת אומרת.... תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, אחרי שנים של אינטל, שיקולי עלות/תועלת ניצחו ועברתי ל AMD, בין היתר המון תודות לפורום הזה. הבעייה שכמשתמש אינטל אני אהבל מוחלט בנוגע ל- AMD. המערכת הנוכחית שלי היא כזו: AMD XP 2000 Gigabyte GA07VAX 512 MB סמסונג. עכשיו: כשהמחשב עולה הוא כותב: 1250 MHZ. זה מה שאני אמור לראות על AMD XP 2000? חשבתי שהם רצים ב 1667 MHZ. מה אני אמור לעשות אם בכלל? אני לא ממש מתמצא בביוס של מערכות AMD. אני לא בקטע של OC אלא פשוט לקבל את התמורה למה שקניתי.

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by mic,

http://tomshardware.bizrate.com/marketplace/category/cat_front.xpml?cat_id=465&rf=tom001 סתכלו למטה זכרון מס' 4 של KINGSTON. מה אתם אומרים שווה?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by POISEN,

את סוג הלוח האם דגם.. אני יודע רק שיש לי ASUS 133

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  10. Started by Lioriii,

האם כדאי לי לעשות עידכון ל-BIOS לגירסה יותר מתקדמת, אני פשוט לא עשיתי אף פעם ללוח אם הזה יש לכם המצות או שאתם אומרים שאני לוקח סיכון!!!! עזרה בבקשה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. GA-7VRXP או EP-8K5A2 מה שחשוב לי בעיקר זה ששניהם יתמכו במעבדים של AMD עם באס 333 וכל שאר הפיטשרים שיש בשניהם... ודרך אגב לכרטיס קול של אפוקס יש איזה שהם חיבורים דיגיטליים ואם כן איזה?? ??? זה גם חשוב לי

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by haziri,

שלום! לבסוף לאחר התלבטות רבה החלטתי שאני לא צריך רייד בלוח אם ותכננתי לקנות את ה- ga-7vaxp אבל ההבדלים בינו לבין ga-7avax הוא רק הרייד והפייר וייר! ניראה לי אם לא אז תקנו אותי בבקשה!! אז השאלה שלי היא איזה לוח כדי לי לקנות משניהם? או שבכלל לקנות לוח אם של epox או של חברה אחרת! בתודה מראש haziri

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by haziri,

אני קונה מחשב חדש ואני קונה זיכרון 512 ddr אז אני מתלבט על איזו חברה כדי לקנות (קרוס אייר ועוד....) האם אתם ממליצים על Mushkin ?? ואיזה מהירות כדאי לי אני קונה לוח אם שתומך ב- DDR400(PC3200) / DDR333 (PC2700) / DDR266 (PC2100) / DDR200 (PC1600) אז איזה אתם ממליצים עליו לפי ביצועים ומחיר אני חשבתי שכדאי ddr333 אם לא תקנו אותי!!

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  14. זכרונות OEM יכולים לפעול ביחד עם זכרונות אחרים ?והאים יש הבדל גדול בינהם?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by BONO,

ומה ה CPU CLOCK הנורמלי שלו?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  16. Started by Gritzman,

האם כדאי להוסיף 100 ש"ח בשביל DDR 256MB 400mhz במקום DDR 256mb 333mhz?

17. Started by mic,

אז ככה יש לי 256 מגה בייט של זכרון וחשבתי להוסיף עוד 128... השאלה: האם כדאי לי מבחינת מחיר ומבחינת ביצועים ואיזה זכרון אני יצטרך לקנות? האם כל זכרון יתאים למחשב שלי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הצ'יפסט הוא 850E של אינטל. ובבקשה תצרפו קישור!

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  19. Started by Athlon-WINGS,

היום, כשקיבלתי את המעריב לנוער (מגזין), שמו כתבה ב"און ליין" של Intel vs AMD. עכשיו, לא סתם פתחתי ת'רד על זה, אם מישהו קרא, בוודאי שם לב למחסור גדול בפרטים, נטייה לצד של אינטל וכמה שטויות למינהן על AMD. כמו: ביצועים = " המידה והתוצרה של כל מעבד היא אידאלית ה"פנטיום 4" החדיש ביותר מוביל בדרך כלל על ה AthlonXP.". ערוץ קדמי = "למעבד ה AthlonXP יש מהירות ערוץ קדמי של 266MHZ בלבד" - כולנו יודעים שזו שגיאה, ל AthlonXP 2800+ יש באס של 333 מגה הרץ, וזה עדיין לא אומר שאינטל טובים יותר. רשום גם בדף השלישי: "ההשוואה אינה מדוייקת" אחרי שקראתי את הכתבה, זה פשוט העלה לי את הוריד בראש.! פשוט בושה

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. בבקשה תעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש מבוסס על מעבד אינטל(ואינטל בלבד) הכי טוב שאפשר לקנות כיום... מטרת המחשב תהיה למשחקים כבדים בעיקר. אני מחפש הצעה טובה שאני יוכל להמשיך עם הלוח המעבד והזכרונות לזמן ארוך אך גם שאני יוכל לשדרג בשעת הצורך....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by imac,

אנשים שלא מבינים והם רואים שמעבדי AMD זולים חושבים ש-AXP2000 זאת אומרת 2000MHZ, בעצם חשבתם למה הם קוראים למעבדים שלהם AXP2000 וזה לא 2000, תצדיקו אותי פה שאנשים שלא מבינים יבינו לא נכון!

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by simon 23,

אני משדרג את המחשב עוד שבוע . איך החלקים האלו : לוח אם : Gigabyte 8SG667 מעבד : Intel P4 1.8A Ghz זיכרון : 256MB DDR Micron 333Mhz האם זה טוב ? האם זה טוב לאוברקלוקינג ? ומה אפשר לשפר ?

23. סתכלו בתמונה לפני שאתם קוראים את ההודעה תגידו לי שזה לא מה שאני חושב המעבדי 2.4 זה פשוט אוברקלוק טהור של מעבד 1.8A אתם רואים את המכפלה של המעבד הלו היא 18 המתח עומד על 1.75 כמו במעבדי וויליאמט למרות שהוא מבוסס NW כדי לתת יציבות למחשב מה שבעצם קורה פה זה מעבד 1.8A שעבר אובר במפעל כאשר העלו את הבאס ל133 ושמו קירור יותר חזק אני לא מבין מרמים את הקונים או מה?!?! הרי ה2.4 עולה לפחות ב50% יותר מה1.8 זה באמת נכון שאם אני יקח פשוט לוח של 533 ויעשה אובר רק למעבד 1.8 שלי וישים את הקירור שבא עם ה2.4 זה יהיה אותו דבר???

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Monolitus,

שלום לכם, ברצוני לשדרג את המחשב הישן שלנו בבית. שימוש עיקרי : Office +Internet. שימוש משני : מעט משחקים. ברצוני לקבל את דעתכם על הקונפיגורציה הבאה: לוח אם כולל PCChips / ECS based on SiS 740 VGA או Gigabyte VKML Athlon 1600 256M DDR PC2100 מישהו עובד עם הלוחות האילו ? יש למישהו review על הלוחות / chipset (SiS 740 or VIA KM266) איך ביצועי הגרפיקה בהם ? או האם כדאי לשדרג ללוח אם KT333 של ECS + GF2 MX400 ? (עוד 300 ש"ח). המלצות על הקונפיגורציה / חנויות מומלצות יתקבלו בשמחה.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  25. Started by liranman,

אני מחפש זמן די ארוך לוח אם שיתמוך ב - FEATURES הבאים: 1. FSB 533MHz 2. DDR 333 3. AGPX8 4. UDMA 133 5. SERIALATA 6. USB 2.0 7. RAID 0 IR 1 - OPTIONAL הלוח ASUS P4S8X מספק את הסחורה מבחינת FEATURES. האם הוא שווה את המחיר (כ - 880 ש"ח)? האם יש תחליפים ראויים?

• 6 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים