מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום, מותקנים לי במחשב כרגע HyperX Fury DDR4 2400 C15 2x8GB , אלה הנתונים: יש לי כרגע שני סטיקים נוספים חדשים של G.Skill שאלה הנתונים שלהם : האם הוספה של הזכרונות החדשים יגרמו לבעיות בגלל התזמונים הקצת-שונים ? מעבר לקצת בזבוז כח תודה
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שאלום. הרבה זמן לא הייתי פה, לקחתי קצת חופשה מכל העניין הזה של להתעסק בתוך המחשב. בכל מקרה, זה המפרט שלי: P4 1.7GHz 478 Asus P4S-GX-MX SDR/DDR capable 320 MB SDRAM generic Gigabyte Radeon 9000 Pro אני זוכר שבזמנו רציתי להחליף זיכרון, כי הביצועים של המחשב לא היו במיטבם איתו. שאלה ראשונה: איפה אני יכול לבדוק את הביצועים של המחשב עם הזיכרון SDR ולהשוות אותו אל מחשב מקביל עם זיכרון DDR? יש בסיס לטענה שהSDR מאט את המחשב? ה300 שקל של הDDR מצדיקים את קנייתו? שאלה שנייה: אני רוצה לקנות זיכרון DDR. מה הזיכרון הכי זול ששווה לקנות? אני מדבר על יחס עלות/תועלת. אני רוצה לקנות מודולה של 256 בינתיים.... שאלה שלישית: יש לי מה לעשות עם הSDR? אולי טרייד אין בחנות? יש כאלה חנויות שיעשו לי כ…
-
- 10 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יצרנית השבבים הגדולה תלך בדרכה של AMD ותציע מעבדים שולחניים גם ללא יחידות עיבוד גראפי מובנות - אם כי המחיר נותר בגדר תעלומה בשלב זה לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
מדובר בגירסאות הקרות של המעבד לכן לא ניראה לי שתיהיה בעית קירור ואפילו עם תיהיה מקסימום אני יקנה קירור טוב. ועוד פעם המעבד מיועד לצורך גיימינג ויהיה נהדר עם יענו אנשים שיש להם תמעבדים האלה. איך המעבדים בשעות עומס רב,מי מבין ה2 יותר אפקטיבי מבחינת עלות תועלת מחיר ?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המחשב שלי בסטוק ללא OC ולא נגעתי בשום מתחים.. פשוט ראיתי כמה אשכולות שאומרים שעדיף לא להגיע ל 1.75 V ואצלי הוא על 1.8. והטמפ כ35 במנוחה ו40 במאמץ.. האם זה בסדר..? תודה! ועוד משו .. איך זה הגיוני שיש לזכרונות שלי (ג'נרי) תזמונים של 2-2-2-5? הזכרון: SDRAM PC3200
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
השאלה כפי שמופיעה בכותרת. מה התוצאה שצריכה לצאת ב- PCMARK05 עם מעבד 3500+ A64? אני קיבלתי ב-PCMARK05 3483 וזה בלי ה OC... כמה בערך אני צריך לקבל עם המעבד והמפרט שלי? האם זה נחשב טוב ? מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם...תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! במחשב שברשותי יש זכרון של 256MB אבל כאשר אני נכנס לתוך הנתוני מערכת או.... לתוכנת אוורסט רשום לי שיש לי רק 191MB מישהו יכול להסביר לי למה ???? תודה...
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב שלי ואני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל. המחשב הולך להיות לשימוש כללי (אינטרנט, אופיס, הורדות וכדומה) וצפייה בסרטי HD לאחת מהלוחות הנ"ל אני הולך לחבר מעבד i5 2500k ורציתי לדעת מה עדיף. אני קונה מפנדה וההפרש מחירים ביניהם הוא קטן (35 ש"ח יותר לGB). תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי 2X512 "533 עם אני יוסיף עוד 2X512 אבל עם 667 Mhz זה יהיה בסדר? ואיזה מן מהירות תיהיה לזכרונות?
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני מנסה לחפש לוח אם שיתאים ל- I5 אבל כל מה שיש בKSP עולה הכי זול 700 ש"ח, האם יש לוח אם שפספסתי או שעדיין לו יצאו לוחות אם זולים יותר ל- I5? ואם כן מתי אמורים לצאת הלוחות אם הזולים יותר שמתאימים ל- I5?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, אז מסתבר שטעיתי ובמחשב החדש שקניתי לקחתי זיכרון שלא נתמך ע"י הלוח אם. המהירות שהצלחתי לגרום לזיכרון החדש לרוץ היא 3133 Mhz, ניסיתי הרבה אפשרויות עם Enable A-XMP וגם Memory Try It! במתחים שונים, כל אופציה גבוהה מ-3133 גורמת למחשב לא לעלות ומחייבת איפוס של ה-CMOS. בזבזתי כבר הרבה זמן על הטעות שלי את הלקח נראה לי שלמדתי אבל אני תוהה מה לעשות הלאה, עד כמה שיפור של מהירות הזיכרון שווה את ההשקעה של הזמן והכסף (כי במקום שקניתי לא מוכנים להחליף... לגיטימי אבל כן הייתי מצפה ממקום מקצועי להתקשר ללקוח שהזמין מחשב שלם ולהודיע לו שהזיכרון שהוא בחר לא נתמך על ידי הלוח אם). האם יש סיכוי שמתישהו בעדכון BIOS הזיכרון הזה כן ייתמך? האם שווה לספו…
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מעוניין לקנות זיכרון של 1 GB לצורך משחקים יש לי עכשיו DDR 256x2 400Mhz אני רוצה לדעת כמה זה עולה ? והאם הלוח תומך DDR2 ? כי ב-EVEREST הוא אומר לי שהוא תומך DDR 2 533Mhz
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
1. ראיתי את המאוור הבא TMG A2 CPU Heatpipe Cooler For AMD AM2/K8 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4039 האם זה מאוור טוב ל AMD 4200+? האם אתם יכולים להמליץ על משהו אחר אולי גם יותר זול בין 100-150 ש"ח. 2.רציתי לדעת האם המעבד הנ"ל (4200+) הרבה יותר מהיר אם אני משווה אותו לפנטיום 4 2.8 ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם (512MB (2x256 333Mhz 2700 ובנוסף אני רוצה להרכיב עוד 2 זכרונות של 256 אבל הם לא זהים והרצים שונים(Hz), אחד 133 ושני 266 השאלה שלי אם זה אפשרי או שזה עלול לגרום לתקלות במחשב?? בגלל שהם לא אותם כרטיסים (חברות) ולא אותם הרצים
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום חברה, כתבתי לא מזמן על אפשרות של נפילה במהירות של הזכרון, אם יש 4 סטיקים. אני חפשתי את הנושא ולא מצאתי, ולכן אני פותח אחד חדש. ובכן, קבלתי את הזכרונות החדשים. היו לי 2 סטיקים של 512 וקניתי עוד 2 של 512. כל ה-4 הם אותו דגם, אותה חברה. ממש אותו הדבר. בנושא הקודם הייתה אפשרות שהלוח אם אכן ישמור על 400MHZ מהירות, אבל לאחר ששמתי את ה-2 סטיקים הנוספים, זה ירד ל-158MHZ זאת אומרת, 316MHZ. יש לי כרגע 2 ג'יגה על 316MHZ ו-CL2.5, האם זה בסדר? לא אמורה להיות בעיה? קצת פרטים טכניים- AMD 4200+ X2 Toledo GigaByte GA-K8A Pro-SLI SuperTalent 512X4 400MHZ DDR Dual Channel תודה רבה, חיים.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
^^^ כותרת. ומה יותר טוב בביצועים (משחקים,הרצת תוכנות...)? בתודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 935 צפיות
-
-
CPU: i7-920 @3.32GHz MB: GA-EX58-UD3R PSU: Thermaltake Toughpower Qfan 750W RAM: 2 X 2GB OCZ Gold 10666 1333MHz 9-9-9@1.65v GPU: HD 6870 (מתכנן לקנות GTX 770, אשמח להמלצות למרות שנראה שאין יותר מדי אופציות בטווח מחירים הזה) אני מתכוון לעשות שדרוג קטן למחשב ביחד עם כרטיס מסך ואולי SSD (שגם עליו אשמח להמלצות בהתחשב בעובדה שהלוח הוא רק SATA2). כחלק המשדרוג חשבתי להגדיל את כמות הזכרון במחשב. מכיוון ש-8-12GB ידרוש ממני להוציא את הזכרון שכבר יש לי, ומכיוון שהתועלת של 8-12GB לעומת 6GB לפי מיטב הבנתי היא מינימאלית לגמרי (וגם 4GB בתכל'ס מספיק, אבל לפי מה שהצלחתי להבין בינתיים יכול להיות ששדרוג ל-6GB יהיה שווה את התוספת של 100-150 ש"ח). מכיוון שזכרונות כמו שלי אין להשיג, מה גם שהם …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב............ga-7vrxp או ga-7zxr או ga-8irx???????
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפנטיום 3 שלי יום אחד פתאום הוא הפסיק לעבוד, שאני פותח את המחשב המסך נדלק ותוך 2 שניות הוא נכבה, בחנות ניסו ספק וכרטיס מסך וזכרונות אחרים ועדיין הייתה אותה בעייה אמרו לי שזה הלוח קניתי לוח וזה עדיין לא עובד מה לעשות?? דרך אגב קניתי לוח יד שנייה מאיזה מישהו והוא הביא לי לוח עם 2 סלוטים ומין יציאה של מקלדת ישנה כזאת הלוח הוא של סלוט 1, לא ראיתי שם יציאות USB או כמו של העכברים הנורמלים האם הוא עבד עלי? (הלוח עובד במהירות 100 מגה הרץ והוא של PC PARTNER עם צ'יפ של VIA)
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
המפרט הוא Q6600 סטיפינג GO sunbeam tuniq tower asus p5k-e/wifi ap על מה תמליצו באזור ה400 ש"ח איך אלו ב435 ש"ח? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
למיטב הבנתי זיכרון DDR מגיע עם 184Pins והמהירות המינמלית של זיכרון כזה הוא 266Mhz, זה נכון או שאני טועה? יש לי לוח Gigabyte GA-7VTXH+ ובלוח יש 3 תושבות של DDR, עכשיו היה לי בעיה עם מודול זיכרון דפוק של Crucial 256MB DDR PC2100, והביאו לי עכשיו מודול זיכרון 184Pins שיש עליו מדבקה "256MB PC133", הביוס בלוח מראה שהזיכרון עובד על מהירות 133, כאילו שזה SDRAM PC133, יכול להיות כזה מצב??????
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 דגמים: Gigabyte GA-Z87-HD3 Gigabyte GA-Z87-D3HP האם הדגם השני שווה את התוספת ?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קיץ שמח לכולם... :asthanos: שאלה בקשר לתוכנות כגון CPUIdle ודומיה: בכל פעם שאני משתמש בהן הטמ' אמנם צונחת פלאים, אבל יש רעש סטטי מהרמקולים כשאני מנסה להשמיע משהו והפרעות כבדות בקליטת שידורי טלויזיה עם ה FlyVideo.... זה נורמלי? [המפרט של המחשב בצד ] אגב, מכיוון שה-XP מצוי במצב "קיפאון" של 40 מעלות [כן כן משתמשי פנטיום יקרים, 40 זה קרח באתלון.......] והטמ קופצת ב10 עד 20 מעלות כשעובדים עם המחשב, אין סכנה שהתנודות האלו יזיקו למעבד? אגב 2... אני מתלבט בקנייה בין Mini Copper Orb ל Volcano 6 cu, אם יש לכם המלצות, גם לHSFים אחרים באותו טווח מחיר, אני אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-