מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
בזמנו הלוח האם המומלץ והפופלרי היה ASUS M2NPV-VM . אני פשוט רוצה להרכיב מחשב מבוסס על מעבד AMD ATHLON 64 X2 ורציתי לדעת האם מאז הלוח אם הזה יצאו לוחות אם מובנים טובים יותר עם טווח מחיר זהה?<עד 500 ש"ח פחות או יותר.>
-
- 14 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לשדרג את הלוח שלי מכמה סיבות 1. אני מעוניין לעבור למערך CF בקרוב , נכון לעכשיו יש 4850 בודד 2. אני מחפש לוח עם יכולות OC טובות יותר (למרות שהלוח הזה לא רע בכלל ) הדרישות שלי מהלוח 1. עדיף שהוא יהיה עם DDR2 ( יש לי 4 GB, חבל לי להוציא עוד כסף על DDR3 ) 2. אני חייב 8 חיבורי SATA לפחות (2 ראפטורים, 3 צורבי DVD, ועוד כמה כוננים שמתחלפים מידי פעם ) הלוח הקודם שלי היה מתוצרת DFI מסדרת LP המצויינת, אני פתוח לכל החברות המציעות לוחות לגיימרים, אך עם עדיפות לDFI. תקציב? אני לא מעוניין להתפרע יותר מידי , ואני לא מתכוון להוציא 2K על לוח אז משהו באזור ה900 ש"ח מספיק לי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
תקשיבו אני כבר יום שלם מחפש ללוח אם הזה דרייברים אני חושב שאני משתגע אפילו באתר של epox אין להם http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-9NPAplusULTRA שמעתי בכלל שהם פשטו את הרגל או משהו בקיצור כל מי שיכול לעזור לי אז בבקשה בבקשה! אולי למישהו יש את הלוח אם הזה ויש לו את הדיסק התקנה אז זה יהיה מצויין בקיצור כל עזרה ! תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
2x1024MB של הזיכרון הזה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_platinum בכמה אפשר למכור את הזיכרון הזה אם הוא קצת משומש (כמה חודשים)? והאם יש אנשים שיקנו את זה בכלל?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש יבואן שמייבא באופן סדיר לוחות אם מתוצרת evga?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בקרוב יש לי יום הולדת ואני מתכוון לקנות מעבד חזק מאוד וטוב לoc מארה"ב. הלוח אם של המחשב יהיה DFI Infinity NF4 Ultra או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אל תתקמצנו במחיר תביאו משהו טוב, ואם צריך עוד נתונים על המפרט תגידו ואני אביא.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה בסדר..........תקציב עד 470 ש"ח מקסימום... בדיואל !!!
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לקוראים יש ברשותי מחשב די ישן , אותו רוצה לשדרג ברצוני לרכוש זכרון DDR ישן אך איני יודע מה מהירותו , האם רצוי לרכוש מאותה חברה וכו' .. צירפתי תמונה מקווה שהנתונים מספיקים בכדי להמליץ לי תודה רבה לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם, בטווח 600-800 ש"ח איזה לוח יהיה עדיף(מערכת מבוססת AMD כמובן,SATA2,קירור טוב,מאורר לא מרעיש או משהו,NF4 U). 1. ABIT AN8 Ultra 800 ש"ח. 2. FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS NVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 600 ש"ח. 3. ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 730 ש"ח. מה כדאי לו לקחת?או שאולי יש משהו אחר טוב במחירים ההלו שעונה על הדרישות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר "טכנו" ושם ראיתי באחת החדשות שOCZ מוציאה מוצר מהפכני שיאפשר לזיכרון לקבל הרבה יותר מתח ממה שהלוח נותן בלבד. המוצר הזה ייתן כנראה אפשרות למתחים מעל ל 3V (לא ידוע בדיוק כמה אבל משהו מספק וגבוה מספיק לאוברקלוק טוב) שזה ממש פיתרון מעולה לבעלי לוחות כמו שלי למשל שבהם הלוח נותן רק 2.8V. נשמע מעולה ביותר, יש למה לחכות! (*כל הקרדיט לחברי הטוב אנטולי שמעלה חדשות באתר טכנו).
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון יש את הזיכרון הזה: https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TWIN2X1024-6400C4&cart=11628327742810297〈=heb האם מדובר על 2GB? ויש את הזיכרון הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TWIN2X1024-6400&cart=11628327742810297〈=heb שגם כאן אני לא מבין את הנפח שלו. מה עדיף לדעתכם ושימו לב לתזמונים ביחס למחירים של שניהם. מקווה שתעזרו לי במהרה כי אני דיי ציך את זה עד 11. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
א. AMD אף פעם לא השתמשה בשם "Dual Core" במוצריה. ב. היחוס הוא למעבדי ה"Pentium Dual Core", שהם למעשה Yonah לניידים וConroe לנייחים. בנוגע לתביעה, הם טוענים שטויות, השימוש במותג ה"Dual Core" (גם בשוק הניידים, וגם בנייחים) מוגבל לשנת 2007 בלבד בדגמים: Pentium T2060/T2080/T2130 Pentium E2140/E2160 למי שלא מבין איפה בדיוק הפגיעה, הנה הלוגו: וזה אינו הלוגו למעבדי הPentium D שללא סיבה שפויה מכונים (ע"י הצרכנים בלבד) מעבדי "Pentium Dual Core": רואים "Dual Core"? לא. ג. זה Core Duo (וזה "Duo" משמע "צמד"), לא Core Due.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הלוח לא מזהה את המעבד כמו שצריך יש לי מעבד amd athlon xp 1800 והוא אמור לעבוד על 1533 mhz והלוח מזהה אותו כ 1150mhz כשהוא ב default עובד על 100 mhz. וכשאני מעלה אותו ידנית בביוס ל 133 mhz והוא עובד על 1533 הוא רושם שהמעבד הוא athlon 2200 מישהו נתקל בבעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה ?כי באתר של asus הם רושמים שעידכון ביוס אמור לתקן את הבעיה אבל זה לא עוזר אם למישהו יש רעיון או מכיר את הבעיה אשמח לדעת תודה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
היי חברה. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הלוח אם : Asus - P5N32-SLI SE DELUXE Motherbard Gaming מה מיוחד בו?, האם שווה לקנות אותו או שיש לו תחליף יותר טוב..? איך הוא לOC והאם הגיוני שיש לו אפשרות ל 1066FSB. 10X alot guys
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
בדקתי ברשימת הזכרונות הנתמכים וזכרונות http://www.skypc.co.il/pl_product~996529~15~0.htm Mushkin לא הופיעו ברשימה. 1)זה אמור לעבוד? 2)תהיה אפשרות לOC עם הזכרונות הנ"ל או שאצטרך להוסיף קירור? 3)הלוח הנ"ל מומלץ או שכדאי לקחת את ה 780 ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מהו המעבד התקציבי הזול ביותר ,שאינו מהווה צוואר בקבוק בניצול מלא של x1950pro ? בהנחה שמדובר בכרטיס x1950pro 512mb 1024mb זיכרון ram
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
צריך 1 ג'יגה הכי זול שיש לא בישבילי בישביל דוד תודה מראש לכל העוזרים אלי
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קשה מאוד למצוא את מעבדי שמונת הליבות העדכניים מבית אינטל בחנויות - אבל ביצרנית עשויים להיות כבר עכשיו בשלבי פיתוח לדור חדש וגדול עוד יותר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מותקנים לי במחשב כרגע HyperX Fury DDR4 2400 C15 2x8GB , אלה הנתונים: יש לי כרגע שני סטיקים נוספים חדשים של G.Skill שאלה הנתונים שלהם : האם הוספה של הזכרונות החדשים יגרמו לבעיות בגלל התזמונים הקצת-שונים ? מעבר לקצת בזבוז כח תודה
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שאלום. הרבה זמן לא הייתי פה, לקחתי קצת חופשה מכל העניין הזה של להתעסק בתוך המחשב. בכל מקרה, זה המפרט שלי: P4 1.7GHz 478 Asus P4S-GX-MX SDR/DDR capable 320 MB SDRAM generic Gigabyte Radeon 9000 Pro אני זוכר שבזמנו רציתי להחליף זיכרון, כי הביצועים של המחשב לא היו במיטבם איתו. שאלה ראשונה: איפה אני יכול לבדוק את הביצועים של המחשב עם הזיכרון SDR ולהשוות אותו אל מחשב מקביל עם זיכרון DDR? יש בסיס לטענה שהSDR מאט את המחשב? ה300 שקל של הDDR מצדיקים את קנייתו? שאלה שנייה: אני רוצה לקנות זיכרון DDR. מה הזיכרון הכי זול ששווה לקנות? אני מדבר על יחס עלות/תועלת. אני רוצה לקנות מודולה של 256 בינתיים.... שאלה שלישית: יש לי מה לעשות עם הSDR? אולי טרייד אין בחנות? יש כאלה חנויות שיעשו לי כ…
-
- 10 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יצרנית השבבים הגדולה תלך בדרכה של AMD ותציע מעבדים שולחניים גם ללא יחידות עיבוד גראפי מובנות - אם כי המחיר נותר בגדר תעלומה בשלב זה לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר בגירסאות הקרות של המעבד לכן לא ניראה לי שתיהיה בעית קירור ואפילו עם תיהיה מקסימום אני יקנה קירור טוב. ועוד פעם המעבד מיועד לצורך גיימינג ויהיה נהדר עם יענו אנשים שיש להם תמעבדים האלה. איך המעבדים בשעות עומס רב,מי מבין ה2 יותר אפקטיבי מבחינת עלות תועלת מחיר ?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המחשב שלי בסטוק ללא OC ולא נגעתי בשום מתחים.. פשוט ראיתי כמה אשכולות שאומרים שעדיף לא להגיע ל 1.75 V ואצלי הוא על 1.8. והטמפ כ35 במנוחה ו40 במאמץ.. האם זה בסדר..? תודה! ועוד משו .. איך זה הגיוני שיש לזכרונות שלי (ג'נרי) תזמונים של 2-2-2-5? הזכרון: SDRAM PC3200
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
השאלה כפי שמופיעה בכותרת. מה התוצאה שצריכה לצאת ב- PCMARK05 עם מעבד 3500+ A64? אני קיבלתי ב-PCMARK05 3483 וזה בלי ה OC... כמה בערך אני צריך לקבל עם המעבד והמפרט שלי? האם זה נחשב טוב ? מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם...תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-