עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by baruch28,

איך הלוח הזה? ומה זה HDMI ?

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  2. שלום לכולם, להלן המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q9450 Box GIGABYTE GA-EX48-DQ6 rev 1.1 Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 DHX ‏SEAGATE 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ Sapphire RADEON HD 4870 512MB PCIe ASUS DRW-2014L1T X20 DVD LG GSA-H42N DVDRW COOLER MASTER 690 COOLER MASTER 620w Real Power Modular PSU Cooler Master Hyper TX2 Samsung 22" 2253BW 2ms LCD Logitech G5 Laser Mouse New Design מה שקורה בפועל זה שאני עובד על ויסטה, ואם אני לא נוגע 10 דקות במחשב, המסך נכבה והמחשב מתחיל להרעיש, אם אני מזיז את העכבר הוא לא מגיב יותר ורק כיבוי והדלקה עוזר. למישהו יש רעיון ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. מדובר על מחשב למשחקים סטייל COD4.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  4. אם כן אשמח לשמוע אם עבד/עובד טוב, שוקל להתקין

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  5. זה המחשב שלי כיום, משמש בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט, לפעמים לצפייה ועריכה של קטעי ווידאו קצרים לצורך הוראה - עם ווינדוס XP: Main Board Model ASUS P4S533MX Processor: Intel Celeron 2000 Mhz Graphics Description SiS 651 Memory Installed 1024 MBs Memory Configuration 1024;DIMM DRAM Synchronous דיסק קשיח 160 ג'יגה. לא הייתי חושב על החלפה אבל הווידאו מגיב לאט ולפעמים חלק מהמסך מכוסה קווים - אני מניח שזה בגלל כרטיס המסך המיושן. האם אני צודק? מכיוון שאם בכלל אמצא כרטיס מסך סביר ללוח אם הזה, הוא יהיה יקר - האם שווה להחליף כבר ללוח אם (עם כרטיס מסך מובנה) ומעבד ליבה כפולה? לפי ההמלצות באתר, אני יכול לעשות את זה בפחות מאלף שקל.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  6. אני עובד עם מערכת הפעלה ויסטה עם 2 גיגה זיכרון והמעבד הוא E-450 /2.20 אבל ברוב הזמן הוא ה:CPU עובד ב 100% כאשר ברקע עובד האימיול ונניח אינטרנט האם זה בסדר תודה מראש יעקב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  7. לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. היי! דבר ראשון תודה שנכנסתם! ברצוני לעדכן את הביוס אך יש לי כה בעיות בזיהוי הלוח אם. קראתי את המדריך שלכם, בדקתי את לוח האם ורשום לי שהיצרנית היא ABIT ולוח האם הוא NF7 הNF7 נמצא באתר הייצרנית ואיתו עוד כמה וכמה גרסאות. הבעיה מתחילה מכמה תוכנות של זיהוי, למשל באוורסט הגרסאה היא: Abit NF7(-S) v2.0 הגרסא הזאתי גם כמו הגרסא שרשומה על לוח האם נמצאת באתר הייצרנית (ABIT). בעוד תוכנה של בדיקת מידע על המחשב (התוכנה בשם: SYSTEM INFO). שמה בכלל רשום את הגרסאות האלו: Model NF7-S/NF7-M/NF7 (nVidia-nForce2) כאיל ויש כמה סוגים.. פה יש את NF7 שמופיעה על לוח האם, יש את NF7-M , ואת NF7-S שמופיעה באוורסט אבל רק ששמה זה גרסאה 2.0. כמו שאתם רואים יש כמה וכמה סוגים ... מה עושים? איך מוודאים את…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by דיוגנס,

יש לי לוח מבית גיגבייט (ga-k8n51pvm9) , ויש לו בעיות בתמיכה בכרטיסי מסך. הורדתי את הביוס שאמור לתקן את הבעיות, אבל אין לי מושג איך להתקין אותו. שאני נכנס אליו דרך הווינדוס...זה מראה לי מעיין תוכנה עם הרבה אפשרויות.... יש לי אפשרות load של הביוס החדש...ואפשרות save, אבל אני צריך להכניס את המיקום של הקבצים, ואין לי שמץ של מושג במה לבחור. תודה לעוזרים. עדכון: השתמשתי בתוכנה של גיגבייט לעידכון הביוס, ולמרות זאת עדיין כתוב שהביוס מ 06 ( למרות שהתקנתי ביוס חדש מ09) השם של הביוס התעדכן, התאריך לא- והכרטיס מסך שלי לא פועל! שאני שם את הכרטיס pci-e, המחשב עולה, אבל יש מסך שחור. אובד עצות. ?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  10. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה קיבלתי כאן מפרטים (ותודה), אבל משום מה אף אחד לא שם את ה CPU של AMD במערכת. האם הם באמת כ"כ פחות טובים ממקביליהם באינטל ? ומה עם הפרשי המחיר ? תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. שימושים:הפעלת תוכנה בודדת העוסקת בחישובים למיניהם העובדת ברצף לא מיועד לריבוי משימות,לא מתוכנן oc,לא למשחקים ההתלבטות בין e8500,q9450 מה עדיף בהתחשב בשימושים ובהתחשב שמהירות העיבוד היא הנקודה הקריטית ביותר האם כדאי גם לחשוב על לוח+זכרונות ddr3?השיפור משמעותי? האם במקרה זה 9450 עדיף או דווקא 8500 עם מהירות שעון גבוהה יותר? על הדרך,חשבתי גם על דיסק רפטור להגברת המהירות(לא לאכסון המידע) אבקש את חוות דעתכם

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  12. Started by reyrey_200,

איך הדגם הזה: Aeneon XTUNE 2GB (2x1GB) DDR2 800MHz PC2-6400 CL5 ??

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  13. אני משדרג את המחשב ואני מחפש זכרונות המתאימים לזכרונות ה G.SKILL שבמפרט שלי. מצאתי כמה אפשרויות: OCZ DDR2 2048MB 800Mhz CL 4-4-4-15 reaper ,פלטיניום או Nvidia Crucial Ballistix DDR2 2048MB 800MHZ CL4 לא מצאתי יותר מדי אפשרויות...

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  14. שלום, אני חייב את העזרה שלכם בבחירת חברה של זיכרונות mushkin ddr2 4096mb (2048mbx2) 800mhz cl-5 או g.skill ddr2 4096mb (2048mbx2) 800mhz cl-5

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  15. בס"ד שלום האם יש הבדל בין להוסיף עוד 2 ג'יגה לצורך העניין בשתי כרטיסים נפרדים לעומת 2GB על כרטיס אחד יש ל - Kingston זיכרון Ram שמגיע 2GB על כרטיס אחד, ואז היתרון הוא שניתן בסלוט אחד לשים 2GB RAM וכך להרחיב ליותר זכרון השאלה היא אם זה לא בעל ביצועים פחותים לעומת שני כרטיסים של 1GB כל אחד תודה רבה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  16. http://forum.lowyat.net/topic/698180/+0#entry17408738 האנגלית פה ממש פשוטה, והכל נוח ונעים לקריאה. אני ממליץ בחום. די מסכם את מה שנאמר פה בשבועות וחודשים אחרונים. בסופו של דבר, פרט להיתרונות ביישומים מאוד מסויימים כמו נניח עריכת וידיאו וכו', אין שום היתרון במעבדים מרובעי ליבות, ולעיתים אף יש בכך רק חסרונות (יותר חום, שימוש בחשמל וכו') ממליץ לקרוא, יש פה גם את המעבדים הכי אחרונים בטבלאות.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by WiSe-Man,

מחיריהם של שבעה מעבדים, מדגמי Core2 Duo ו-Xeon, הוזלו בשיעורים של 11% עד 31% http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3094067,00.html http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9110403&intsrc=hm_list

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  18. Started by MS-25,

אנא עיזרו לי חברים

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  19. Started by Radeon38,

לחבר שלי יש כרגע סלרון 1700 לשימושי אינטרנט כמה ישפר אם אני אביא לו פנטיום 4 שווה ערך או סלרון 2.4?? מדובר על תושבת 478 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  20. אני מעוניין לשדרג את הלוח שלי מכמה סיבות 1. אני מעוניין לעבור למערך CF בקרוב , נכון לעכשיו יש 4850 בודד 2. אני מחפש לוח עם יכולות OC טובות יותר (למרות שהלוח הזה לא רע בכלל ) הדרישות שלי מהלוח 1. עדיף שהוא יהיה עם DDR2 ( יש לי 4 GB, חבל לי להוציא עוד כסף על DDR3 ) 2. אני חייב 8 חיבורי SATA לפחות (2 ראפטורים, 3 צורבי DVD, ועוד כמה כוננים שמתחלפים מידי פעם ) הלוח הקודם שלי היה מתוצרת DFI מסדרת LP המצויינת, אני פתוח לכל החברות המציעות לוחות לגיימרים, אך עם עדיפות לDFI. תקציב? אני לא מעוניין להתפרע יותר מידי , ואני לא מתכוון להוציא 2K על לוח אז משהו באזור ה900 ש"ח מספיק לי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות משחב ב 12000 ש"ח ונתנו לי פה מלא פרטים מעולים ותודה על זה ואבל השאלה שלי היא האם כדאי לחכות עוד כמה חודשים ליציאה של המעבדים החדשים של אינטל ולירידת המחירים (כפי שכתוב בכתבה שבאתר)כי כל המעבדים הנזכרים עתידים לתמוך בערכת השבבים החדשה של אינטל, ה-X58, ובתושבת החדשה, ה-LGA1366 אז כדאי לקנות עכשיו או בעוד כמה חודשים?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. הוספתי למחשב שלי עוד 1 ג'יגה זיכרון ועכשיו יש לי 3 ג'יגה ראם עם איזה תוכנות או משחקים אפשר לנצל את כל ה3 ג'יגה זיכרון??? :s05: שגעו חופשי

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  23. תקשיבו אני כבר יום שלם מחפש ללוח אם הזה דרייברים אני חושב שאני משתגע אפילו באתר של epox אין להם http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-9NPAplusULTRA שמעתי בכלל שהם פשטו את הרגל או משהו בקיצור כל מי שיכול לעזור לי אז בבקשה בבקשה! אולי למישהו יש את הלוח אם הזה ויש לו את הדיסק התקנה אז זה יהיה מצויין בקיצור כל עזרה ! תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by סאונד בראש,

מי היבואן ? יש בארץ ? מחיר ? מישהו יודע ?

25. אם אני יגידר שליבה אחת של המעבד תמיד תעבוד על כל התהליכים הרגילים שרצים ברקע באופן קבוע (כל התהליכים של ה-Windows, AV וכאלה). והליבה השנייה תעבוד רק עם מה שקורה על המסך (דפדפנים, משחקים, תוכנות וכל אלה). זה יהיה יעיל ? כי זה לא נשמע לי כ"כ יעיל, אבל סתם התענינתי |: ואני מודע לאפשרות ה"Affifinty" שקיים ב-Task Manager ב-Windows אבל היא לא מספקת יש תוכנה חיצונית כלשהי שתעשה את זה?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.