עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איזה מעבד כדי

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by NTT,

שלום, הלכתי לשתי חנויות לקבל הצעת מחיר על המחשב(פנדה ואייבורי), ושתיהן הזהירו אותי על לוחות אם של Gigabyte וRAM של 2x2GB 800MHz CL4. יש דברים במה שהם אומרים?זה מאוד מפחיד אותי..... כי בינתיים הלוחות של ג'יגהבייט נותנים דיי הרבה יחסית לאסוס,וזולים בכמה מאות שקלים אז אני מאוד מתלהב מהלוחות שלהם.....

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by David Ell,

שלום לכולם, יש לי I5 2320 ואני רוצה לקנות GTX 760 או 770 (תלוי ירידת מחירים אם ישתלם 770). כדאי לי לקנות מעבד אחר או להישאר עם זה? אם מעבד אחר אז גג 1,000 שקל ויש לי לוח אם P67X UD3 B3.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by Nachum987,

שלום, אני מעוניין לקנות זיכרון RAM ל-NAS שלי; Qnap TS-251D. ראיתי את הערכות הבאות אך איני בטוח מה טוב יותר. הדגמים הינם: CT2K4G4SFS824A, CT2K4G4SFS6266, CT2K4G4SFS8266. אשמח לשמוע המלצות על ערכות מומלצות אחרות אם ישנן.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. התכנתי את הדרייבר מאתר AMD והפעלתי בביוס את cool & quiet ווואלה - המעבד שלי יותר קריר (בערך 5 מעלות) ויותר שקט (פחות 700RPM). השאלה שלי היא האם אתם משתמשים בפיצ'ר הזה? האם זה באמת כמעט לא פוגע בביצועים? מה לגבי OC - האם כדאי גם אז להשתמש בזה? תודה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  6. Started by hm123,

שלום לכולם רכשתי בחו"ל לום אם של אסוס[מקסימוס פורמולה] מעבד q9300 ושני כרטיסי מסך hd3870x2 אני מעוניין איזה זיכרונות המומלצים ביותר. איזה ספק כוח אני צריך אני מעוניין שהכל יהיה במארז שוכב [אם זה יכנס] האם מומלץ לשים קירור מים? יש בעיה של מקום בתוך המארז הוא קטן המארז שאני מתענין בו הוא של זלמן אם מסך נגיעה [אני רוצה את המחשב גם למשחקים וגם בתור hptc ] תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  7. Started by RusTy,

אני מתכוון לקנות מעבד אי אמ די 2500 בקרוב , אמרו לבדוק סטפינג משהו כזה מה זה ?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by FlashBang,

הבעיה הזאת היא מוזרה,מאוד מוזרה. כשהתקנתי heat sink חדש (freezer 4 ),הוצאתי את כרטיס המסך שלי ואת הזכרונות. כשהכנסתי בחזרה את הזכרונות (הזכרונות הם זבל גנרי של nanya xtron),בשהפעלתי את המחשב,היה ציפצוף ארוך שאמר שאין זיכרון מותקן,בשלמעשה היו מותקנים שני זכרונות שונים (מקודם הכל פעל,ללפני שהוצאתי אותם בפעם הראשונה).אז החלפתי בין הזכרונות,והמחשב עלה.אבל בBIOS,זה איתר רק 224 RAM אז בדקתי ב EVEREST,שם הוא מאתר רק 223 RAM :kopfpatsch: הוא כותב לי ש ב DIMM 1 יש לי KINGMAX מותקן (למרות שעל הזכרונות רשום xtron.. ) ושב DIAMM 2 יש לי NANYA. אבל מקודם זה פעל אז מישהו יכול לעזור לי לגרום לשתי הזכרונות לפעול ? עריכה :נתתי לו כמה מכות ועכשיו זה פועל....

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. בחרתי במעבד וויניס 3200 939 AMD עם לוח DFI NF4 SLI INFINITY עכשיו אני מחפש זכרונות 2*512 בסביביות 1000 שקל שיעבדו ב dual ויתאימו לאוברקלוק עם תזמונים טובים ( tccd או bh5 לא מבין בזה הרבה ) ddr 400 או או יותר אם צריך.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. אני תקוע עם הבעייה הזו כבר זמן רב. בשלב מסויים לאחר שהתקנתי את המחשב החדש, גיליתי שהשעון מפגר בצורה נוראה. (אני לא מדבר על ה BIOS והבטריה, אצלי המחשב דלוק רצוף, ועדכון השעון מתבצע כידוע על ידי פסיקות השעון). לאחר ששרפתי הרבה מאוד שעות, והתקנתי שתי דיסקים נוספים עם מערכות נקיות של XP SP3 וכן WIN 7 נקיים. גיליתי את הדברים האלו: אם התוכנית EsyTune של הלוח(תוכנה שמראה פרמטרים על המעבד והלוח, ומאפשרת OC), פועלת, וגם המדיה פלייר (דווקא של מיקרוסופט) מנגן אפילו MP3, השעון מתחיל לפגר בקצב מטורף של 3 שניות לדקה! המצב לא השתנה אם ניתקתי את המחשב מהרשת או לא, וכן ניסיתי לשחק עם הזכרונות, והחלפתי ספק כח. מצאתי מצבים נוספים בו השעון מפגר. וזה באמצעות הרצת טסטים של סיס סנדרה בנצ'מרק. ה…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by reyrey_200,

איך הדגם הזה: Aeneon XTUNE 2GB (2x1GB) DDR2 800MHz PC2-6400 CL5 ??

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  12. Started by Longstrom,

שלום לכולם, יש לי זכרון של סמסונג 512mb (מפרט מלא בסוף), ונשארו לי עוד שני סלוטים של זיכרון פנויים. מכיוון שהגיע פסח, ויש קצת כסף, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב, ולהעלות אותו ל 1GB. אני די חדש בנושא האוברקלוקינג, ועדיין מתלמד, אבל מכיוון שאני מתחיל להכנס לזה, אני מחפש משהו שיתאים. ועכשיו לשאלות - האם תהיה לי בעיית תאימות אם הזכרון/נות שאני אוסיף יהיו יותר מהירים מהקיים (2700), האם הזכרון הקיים שלי ישמש "צוואר בקבוק" למערכת כולה כך שהשינוי לא יהיה משמעותי, ושאלה אחרונה - האם כדאי לי לקנות סטיק אחד או שניים של 256 ולחבר אותם ב dual-channel, כשהשלישי על רגיל (או שזה מבטל את הדואל צ'נל?) כמו כן, אם מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים שיתאימו למערכת באזור ה 500-600 ש"ח…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  13. אני בונה מחשב ורציתי רק לקבל התייעצות לגבי זיכורנות של V-COLOR אם הם אמינים או לקחת אותם בעירבון מוגבל? לדוגמא: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TC48G30S815&cart=15391804911940377698 8GB (1x8GB) DDR4 3000Mhz - CL15 - 1.35V - RETAIL עולים רק 327שקל וכתוב אחריות לכל החיים... משיחה עם פלונטר אומרים שזה זיכרונות טובים יבואן שעובד משנות ה90 עד היום ואין סיבה לחשוש מהם... אשמח למישהו בעל ידע...

14. צהריים טובים,יש ברשותי כרגע 512 RAM PC2100 SDRAM ,אני מעוניין להוסיף את הזיכרון הבא: 512 RAM DDR 400 MHZ לוח האם שלי: Field Value Motherboard Chipset nVIDIA nForce4, AMD Hammer האם הם יתאימו ולוח האם יקלוט את הזכרונות?שמעתי שהם עושים בעיות ולא תומכים אחד בשני..תודה!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by MiniMizer,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by none,

בסיסופט סנדרב יש מעבד P 4 A [2SMT] 2 מה ה2SMT מציין?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by omricho,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I915P Duo רציתי לדעת עם הוא תומך בזיכרון DDR2 או sdram תודה מראש :kopfpatsch: :s05:

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  18. תהליך ייצור חדיש, קישוריות מודרנית, 16 ליבות עיבוד פיזיות עדכניות וכמות כפולה של זכרון מטמון מהיר הם המרכיבים שיבטיחו כי דור ה-Raphael של AMD יהיה להיט?לכתבה

19. ישבנו לאחד על אחד עם מנהל פיתוח מעבדי אינטל בישראל, איציק סילייס לכתבה ראיון זה הינו ראשון מתוך סדרה ראיונות עם המוחות שמאחורי פיתוח מעבדי אינטל בישראל

20. Started by etz,

לא מזמן המחשב של אחותי התקלקל, יש איזה בעיה חשמלית בלוח שלו. בינתיים הבאתי לה לוח אחר ושמתי את הלוח שלה בצד ודי התעלמתי ממנו. לפני כמה ימים נזכרתי בו והחלטתי שהגיע הזמן למצוא לה לוח חדש... המעבד הוא את'לון והייתי בטוח שהוא יושב בסוקט 754 הישן כי זה מחשב בין שנתיים בערך, אבל כשפירקתי היום את גוף הקירור אני רואה שכתוב על הסוקט mPGA563 ומייד ניגשתי לאינטרנט לברר מה זה לעזאזל ואני רואה שזה סוקט לאת'לונים של ניידים, חיפשתי לוח שולחני שתומך בסוקט הזה אבל לא מצאתי כלום בחנויות בארץ שאני מכיר, ולא רק - גם בחיפוש כללי באינטרנט הלוח היחיד שהצלחתי להבין עליו שהוא למחשב שולחני ותומך בסוקט הזה זה בדיוק הלוח שיש לי. מישהו מכיר לוח עם הסוקט הזה שאפשר לקנות איפשהו? לא אכפת לי שיהיה גרוע …

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  21. ערכתי את ההודעה. יש בסוף שאלה חדשה :-) בעקבות התקלה שתוארה פה (זה מעט ארוך, אז בקצרה, המחשב הפסיק לעבוד. פשוט לא נדלק. שום תגובה שהיא. לאחר החלפת ספק, המשיך לא לעבוד. לפתע היום התחיל לעבוד עם הספק החדש וגם עם הספק הקודם!, לכן חשבתי שהלוח אם אולי מעט מעורער ואולי זה יקרה שוב), אני מחפש לוח אם מתאים למחשב שלי. הוא עוד עובד אחלה וחבל להחליף את כל המחשב כרגע, אז מנסה להמשיך קצת עם הקיים. הלוח שלי הוא GIGABYTE 965p-DS3 REV 3.3 אני צריך לוח שתומך DDR2 ובעל שני חריצי זכרון לפחות, כי יש לי שניים של 1 גיגה, האחד. כמו כן הוא צריך להיות מתאים לשקע 775 של אינטל. המעבד שלי הוא intel core duo 2 e6600. אני גם זקוק לחריץ pci-E x 16 לכרטיס המסך ועוד חריץ של pci-E x 1 בשביל כרטיס firewire …

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  22. בשקט ובצניעות, צ\'יפזילה משיקה דור חדש של מעבדי אטום שולחניים, Braswell, שינסה למצוא לעצמו זכות קיום לצד דגמי ה-Core M המתקדמים יותר שמתאפיינים במעטפת תרמית דומה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-core-m-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-airmont-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%99%d7%99/

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by tonifine2,

1. מה ההבדל בין לוח 38X ל- 48X ?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  24. Started by waizman,

רציתי לדעת מה אומרים האותיות בדגמים השונים של קורסייר ואיזה מהם הוא הכי טוב לאוברקלוק. תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  25. השחקנית הטאיוואנית מחזקת את ההיצע שלה בקטגוריה הניידת הצומחת עם מתחרה משמעותי ל-Razer Blade זו משימה כמעט בלתי אפשרית למצוא את מחשבי הניידים של Gigabyte בשוק הישראלי, למרות הפופולריות הבלתי מבוטלת שלה בתחומי החומרה האחרים שבהם נוכחותה וותיקה יותר – ונייד ה-Aero 14 החדש שאותו היא הציגה לאחרונה נותן לנו סיבה נוספת וטובה מאוד לקוות שהמצב הזה ישתנה בהקדם. הדגם החדש של היצרנית מציע מסך IPS בגודל 14 אינץ' וברזולוציה סבירה של 2,560×1,440 פיקסלים, שבבים H מרובעי ליבות מדור ה-Skylake, כרטיס גראפי מדגם GeFroce GTX 965M או מדגם GeForce GTX 970M, זכרון DDR4 בנפח של עד 32GB ושני חיבורי M.2 עבור מגוון מערכי אחסון זריזים – כל אלו בתוספת סוללה נדיבה בהחלט של 94 וואט-שעה, שאמורה…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.