מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
לא קבלתי חוברת על הלוח של המחשב שלי משהוא יכול לעזור? יש לי לוח של אינטל Intel gribaldi 845g
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום רב, בלוח אם שלי (ABIT NF7) עבדתי עד היום עם 2 ספקים ישנים משורשרים שאין להם את החיבור המיוחד שיש לי על הלוח, לפני מספר ימים קניתי ספק חדש ואני רואה שיש לו חיבור שמתאים לחיבור המוזר הזה שעל הלוח (מוקף בעיגול צהוב בתמונה), הסכלתי בחוברת ורשום שם שזה 12V משהו, אין לי מושג מה זה ואשמח לדעת אם לחבר או לא לחבר לשם את החיבור, זה במקום החיבור הגדול שמתחת ?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
1. האם לוחות אלה הם לאינטל וגם AMD? 2.מתי הם ישחררו? 3. הם תומכים בCORE 2 DUO (קונרו) ו AM2? 4. האם הם היו לוחות טובים ל OC? תודה
-
- 9 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P3-600 עם 192 מגה זכרון,כרטיס geforce ישן עם wireless usb(שעובד על תקןB במהירות 11מגה) המשמש להרצת divx וmp3 המחשב מחובר לטלויזיה בלבד. הסרטים נמצאים במחשב אחר שממופא ככונן במחשב זה. הבעיה שלפעמים בזמן צפייה סרט נתקע לשנייה-שתיים ואז ממשיך כרגיל. רציתי לדעת מהו המחשב המינמלי שאני יכול לשדרג כדי שהסרטים ירוצו חלק? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם Athlon 64 X2 3800 וזה כבר לא מספיק לי. עם אוברקלוק הצלחתי לתת לו עוד 400 מה"צ (היה 2000 במקור, רץ על בערך 2400 עכשיו). אני לא רוצה לשדרג את כל המחשב (כי זה אומר לוח, כרטיס מסך גם כי יש לי AGP וכו'), אלא רק את המעבד. הבעיה שלמצוא מעבדים של סוקט 939 זה קרוב לבלתי אפשרי. ניסיתי בלוחות יד שנייה ואין. אני מחפש משהו בכיוון של המעבדים המהירים יותר (אני זוכר שהיה אחד של 2400 מה"צ), אולי אפילו Athlon FX-60. השאלה איפה מוצאים כזה? ועד כמה באמת יהיה אפשר לעשות אוברקלוק למעבדים האלה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את המעבד הישן שלי E6400 שכרגע באובר 8*425 למעבד E5200 בתקווה להקפיץ אותו ל 4000.... שווה את זה??המעבד ממשש זול והמכפלה יפה מאוד לעומת הישן שלי... מה אתם חושבים? או שאולי להוסיף ל E7400 אם כבר? רוב השימושים שלי במחשב זה גיימינג רציני...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח האם שלי DP55WB התקלקל בשנית. פעם שנייה שמתקלקלים הספק+לוח האם במקביל. נקנו בSKYPC. פעם ראשונה התקלקלו לפני שהחנות נסגרה והוחלפו צי'ק-צ'אק במסגרת האחריות. עכשיו סקייפיסי התאחדו עם זד מחשבים. דיברתי עם שירות הלקוחות של זד, מסרו לי שהם נותנים אחריות ללקוחות סקייפיסי, אבל את הלוחות של אינטל הם שולחים לאינטל בהולנד ועד שהלוחות חוזרים לוקח לפחות חודש וחצי. נראה לכם תקין? אשמח לעצות כי לחכות חודש וחצי זה לא נקרא אחריות זה לומר ללקוח - לך תקנה חדש. אני חייב את המחשב ללימודי תעודת MCITP ולהרצת מכונות וירטואליות, אני לא יכול לחכות חודש וחצי. כמו כן אם למישהו יש קומבינות עם אינטל או חנות שיכולה לעזור לקצר את הזמן (גם בהחלפה ללוח אחר) אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, איזה מבין הלוחות הנ"ל עדיפים?, הDFI LanParty LT X48-T2R או הGigabyte GA-X48-DQ6 Intel® X48? או שבכלל עדיף ה ASUS Maximus Formula Intel X38? הסיבה שאני שואל מכיוון שבמקור הוזמן הלוח של ASUS אך הוא אזל במלאי, יש אפשרות לחכות זמן בלתי מוגבל, או לקחת אחת מהחלופות של GIGABYTק או DFI. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש למישהו איזושהי הצעה כמה שיותר זולה (אבל לא משהו זבל) ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
אני מחפש לוח למטרות אוברקלוקינג למעבד AMD שיחליף את הלוח אם הספציפי שלי שהוא על הפנים (מיפרט בחתימה). חשוב לי רק שיהיה טוב למטרות אוברקלוקינג סביר לא משו מקצועני אבל במידה וארצה לעשות אוברקלוק שהוא יתן לי תוצאות סבירות ולא כמו עכשיו שהלוח שלי לא מחזיק אוברקלוק פשוט אפילו ושיהיה בו 4 חריצי זכרון. ועוד שאלה איך ASUS M3A78-EMH HDMI ב-OC?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום אז יש לי מחשב נייד מסוג HP Compaq nc2400 עם 1GB RAM עכשיו יש אתרים שרושמים שהאפשרויות הרחבה הם 512 עד 1GB ויש שרושמים 1GB עד 2GB, הזכרונות עובדים על 533 -איזה אפשרות הרחבה היא הנכונה ? -איזה זיכרון מומלץ לקנות ? -האם קיימת חשיבות שהסטיקים יהיו של אותה החברה ?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות: 1. יש לי דילמה איזה לוח כדאי לי לקחת : או Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 או Gigabyte GA-H87-D3H S1150 אני אישית לא רואה ביניהם ממש הבדל(מלבד בסוג סדרה) , אם מישהו מבחין בהבדל אשמח לשמוע בנוסף ראיתי גם את הלוח Gigabyte GA-H97-Gaming 3 S1150 שיקר יותר ב200 ש"ח משני הלוחות החדשים- למה? במה הוא יותר טוב?, מותאם יותר למשחקים? 2. האם כדאי לקחת את המעבד Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150 על פני המעבד Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 ? יש הפרש של 200 ש"ח עבור הבדל לא גדול במהירות המעבד תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נשרף לי המעבד במחשב הישן והוא עוד באחריות אבל כבר הפסיקו להביא 478 אז אני מקבל זיכוי מהספק וחשבתי אולי כדאי להביא בכסף של הזיכוי מעבד של AMD ולקנות איזה לוח חמוד.. עכשיו לבעיות.. התקציב הוא לא בשמיים ואני צריך לוח שתומך בDDR בAGP ובSATA (לא 2) למעבד אני מקבל ככל הנראה זיכוי של כ400 שקל וללוח אם יש לי בערך 500 שקל. אם אתם צריכים עוד פרטים דברו.. תודה מראש, עידן.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ברשותי סטיק של זיכרון sdram 1gb במהירות 133Mhz ורציתי לדעת כמה שווה ה"דינוזאור" הזה כיום, ועד כדי כמה היו נדירים סטיקים בנפחים כאלו בזמנו של הsdram. בנוסף העלתי תמונה של הסטיק אולי זה יעזור לקבוע את ערכו: http://www.siz.co.il/my.php?i=wm1zyqndq5q4.jpg תודה לכל מי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי SDRAM ואמרו לי שזה לא ממש ישפר לי את הביצועים כרגע יש לי רק 128.
-
- 12 תגובות
- 823 צפיות
-
-
זה איזה חברת יצור זיכרונות מוזרה שסקיי-פיסי מוכרים...מה אתם אומרים עליהם?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות צורב DVD ולחברו ללוח האם הנ"ל באופן עצמאי. קישור לנתוני הלוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=183&l4=0&model=494&modelmenu=2 כרגע מחוברים ללוח החלקים הבאים: כונן CD רגיל WD 80GB (חיבור SATA) כונן 1.44 השאלה היא - האם אני יכול לקנות צורב עם חיבור SATA, בהתחשב בעובדה שאני מתכנן בעתיד לקנות HD נוסף (גם כן עם חיבור SATA), או שהלוח לא מאפשר זאת בשל מגבלת חיבורי SATA?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי היום , 2 גיגה מסוג , OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel עכשיו כרגע יש לי 2 סטיקים של pqi t כמו שרשום בצד ו2 סטיקים של הOCZ. עכשיו כאשר אני מרכיב 4 סטיקים של זיכרון המחשב מצפצף ולא עולה. כאשר אני מרכיב 2 סטיקים של הocz + סטיק בודד של הpqi המחשב עולה בלי בעיה אבל אני מפסיד סטיק של 512. מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
..שנקנו ב-eBay. [קיט של ג'יגה (2x512MB) מסוג DDR PC3200, דגם F1-3200DSU2-1GBFX ; CL2 2-2-5] אחרי קניית HD חדש בניסיון להתקין מערכת הפעלה ללא הצלחה ולאחר מספר בדיקות בנוסף ל +memtest הבעיה נמצא בשני זכרונות הקיט. - איך אני בדיוק ממש את האחריות עבורם? לשלוח לחברה בחו"ל? ליבואן? - האם זה נכון שהמושג "אחריות לכל החיים" היא למעשה אחריות למוצר כל עוד הוא בייצור, מכיוון שסביר מאד להניח שדגם זה כבר לא בייצור... תודה, ריפר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למפרט חדש שאני מרכיב.. התקציב הוא בסביבות ה500 שקל, יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף 4גיגה במהירות 800 או 2גיגה במהירות 1066, בהנחה שאני לא יבצע OC עתידי בכלל. המחיר כמעט אותו מחיר. מעבד מבוסס Q9300. תודה.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב חדש עם לוח של gigabyte שתומך ב dual ddr יש לי שתי זכרונות של 256mb כל אחד (512 ביחד) כשאני מפעיל את המחשב לאחר שהוא סופר את הזיכרון הוא כותב: memory rans at single chanel השאלה שלי היא למה זה לא עובד ב dual chanel והאם אפשר לעשות משהו כדי שזה יעבוד ככה
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח אם P5LD2 של אסוס והבנתי שהוא יכול לתמוך בקונרו אם הוא עם REV 2.01G אבל איך אני יכול לדעת כאשר אני קונה אותו??? האם רשום משהו על האריזה??
-
- 8 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני חדש עכשיו, אני מעוניין שתמליצו לי, איזה לוח אם מהבאים מומלץ יותר: תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי לאח שלי יש מחשב ממש ישן (10 שנים בערך), שלא עובד. אני רציתי לתקן לו אותו, והוצאתי את כל החלקים החוצה מהמארז וחיברתי מבחוץ (לאימון ). עכשיו, חיברתי הכל חוץ מהכפתור הדלקה, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע לאיזה חור לחבר אותו הלוח: http://www.ixbt.com/mainboard/msi/msi-p4n-diamond-nforce4ie/board.jpg אני יודע שזה אמור להיות בחלק הימני התחתון של התמונה, אבל אני לא יודע לאיזה שני פינים הוא מתחבר (כנ"ל גם לגבי הנורה והכפתור ריסט. תודה לעוזרים נ.ב- אני מתחיל, אז האם יש משהו ששכחתי לחבר כדי שלפחות המאווררים ירוצו? חיברתי ספק כוח אל- לוח אם בשני החיבורים, מאווררים, וחיברתי כרטיס מסך ללוח אם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-