מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
המעבד הזה גרם לי להזיל ריר, כמה שהייתי רוצה לראות את הביצועים שלו עם מערכת ה RDRAM 1066 שלי חבל שהו יעלה משהו כמו 5000 שח ויגיע לארץ כשאינטל יפסיקו לייצר מעבדים, אבל הכל זאת אני מת לשים את היד על המעבד הזה!
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
האם יש בעלי נסיון קרבי עם הלוח הזה שיכולים להמליץ עליו או על ה-MAX2?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אומר הסיומת A או B במעבדי אינטל? והאם יש אתר שמשווה בין מהירויות של כל המעבדים האחרונים ( גם של אינטל וגם של AMD ) לא כולל ה 3G של אינטל? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם 256MB של RDRAM עדיפים על 512MB של DDR ( לעבודה גראפית ועריכת וידיאו ) ואיזה זכרון בכלל מומלץ לעבודה כזו ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האפשרויות שאני יודע עליהם שיש בארץ הם: Abit, Gigabyte, Asus, MSI מי הכי מומלץ מביניהם? עוד קצת פרטים: תקציב - 1000 שח אבל אפשר לחרוג, שיהיה USB2, כרטיס קול, כרטיס רשת. לא צריך רייד וכל השטויות... ושיהיה טוב לאוברקלוקינג. תפרטו בבקשה למה אתם ממליצים דווקא על איזשהו לוח. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
/אין פרסום בפורום/ - עריכה של amiram 1500 שקל יכול להיות שיש בעוד מקומות,אבל לא ראיתי (זוהי סתם ידיעה לאוהדי AMD כמוני)
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו אבל אני עדיין לא יודע של איזה חברה מישהו יכול להמצליץ לי? ואני גם רוצה שהוא יעבוד במהירות DDR 400 אז אני גם צריך זכרונות מסויימים, כי הצי'פסט הזה לא תומך בכל סוגי הזכרון (החברות) של DDR 400 אז אני צריך זכרונות מסויימים ואני רוצה לקנות את הכל מפנדה אז אני צריך זכרון משם מישהו יכול המליץ לי על חברה ועל סוג זכרון של DDR 400 שהלוח אם יתמוך בו? תודה על כל עזרה שתנתן
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן אנשים , חבר שלי מעוניין לקנות מחשב במחיר מינימלי , הוא רוצה סלרון , והוא קיבל הצעה הכוללת לוח אם של חברת מטסוניק עם כרטיסי הרחבה אונבורד... השאלה שלי היא האם הלוחות של MATSONIC מאפשרים אוברקלוקינג? אל תציעו לי לוחות ודברים אחרים , ענו לי על השאלה , אם אתם מכירים את החברה הנ"ל http://www.matsonic.com
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה רבה על העזרה. אז ככה אני צריך לוח אם חדש יש לי מעבד 2.4 עם זיכרון RDRAM שני סטיקים של 128 ואני צריך שיכלול את הדברים הבאים: 533 FSB AGP 8X שיתמוך בזכרון RDRAM שיהיה לו לפחות 2 SLOT ל-RDRAM ושיתמוך ב- PC-800 וב- PC-1066 שיהיה לו USB 2.0 ושיהיה כמה שיותר טוב למשחקים ב- 3D ולא משנה התקציב... לא ממש אכפת לי איזה חברה ועל מה זה יהיה מבוסס.. אבל העיקר שיהיה אמין וטוב! תודה
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הכונה היא לקחת שני סטיקים של 256 מגה של 333MHZ ושיהיה במקום רוחב פס של 2.7GB/S יהיה 5.4GB/S תודה לכל מי שעונה ;D
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום שמי יוני, תושב הרצלייה איש מחשבים במקצועי סטודנט בפתוחה. אומרים שלא ניתן להמציא את הגלגל, אבל לעיתים נדירות מתגלות פריצות דרך אמיתיות. עוד אומרים שהיהודים יודעים לעבוד עם הראש - ובכן, כנראה עשינו זאת שוב חברים במשך השנתיים האחרונות אני עוסק בתכנון מעבד תלת מימדי. לפי דעתי עליתי על משהו עקרוני שאף אחד מבין יצרניות המעבדים עלתה עליו. אפילו בניתי אב טיפוס שימחיש היטב את הרעיון האדיר. השיטה בה המעבד יפעל ידועה לי, וכן ידוע לי גם כיצד יהיה המעבד בנוי מבחינת חומרה אבל.. ישנו את הנושא הטכני בו אינני חזק במיוחד ולצורך כך אני זקוק לסיעור מוחות יחד עם אנשי/נשות חומרה ואלקטרוניקה אופטימיים שיש להם זמן פנוי לצורך שותפות אפשרית בפרויקט שיכול לשנות המון אז מי שרואה עצמו מתאים/…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 2.4B ו512mb 3200 C2 איזה לוח אם יתאים הכי טוב לביצועי אוברקלוקינג וכמו כן יתן לי להשתמש בביצועי הזיכרון בצורה מקסימלית(או גבוהה מאוד ) ללא חובה בOC מטורף אנא ציינו מבחר של סוגים.דגמים מן הטוב ביותר ומטה
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
האם ה אסוס A7VC , תומך גם ב SDRAM אם לא איזה לוחות תומכים התקציב בסביבות ה-500
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון להשתמש בפנטיום 4 2.4B עם לוח אם בצ'יפסט 845PE. הייתי רוצה זיכרון 256 טוב לאוברקלוקינג + ביצועים טובים עד 600+- שח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין שני לוחות מבוססי kt400 ל AMD , שניהם עולים בערך אותו מחיר , אשמח אם מישהו יוכל לעמוד על היתרונות והחסרונות שלהם אחד מול השני , מי בסופו של דבר עדיף. תודה. לוחות : Gigabyte GA-7VAX KT 400 , MSI KT4V KT 400.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
עשיתי עידכון לביוס ומשום מה כל פע שאני מדליק את המחשב הוא נותן לי הודעה שהוא לא מוצא את ה-PRI H.D ואז אני נכנס לביוס ולוחץ על AUTO DETECT ורק אז הוא מאשר לי את זה אבל זה כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מביא לי עצבים!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי???העידכון שעשיתי הוא F11 איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זה ממש דחוף!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח אם AGP8X עבור רדאון 9700PRO מעבד אינטל...רצוי צ'יפסט של SIS ולא VIA תודה!
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ואם כן, בכמה אחוזים... לטעמכם? ושאלת בונוס, האם בהתחשב בתשובות שווה להשקיע עוד כסף כדי לקנות זכרון brandname או שעדיף לחסוך?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי Gigabyte Pentium4 Titan 533 Series GA-8IEX/8IEXP כרטיס הקול ONBOARD שעליו לא עובד טוב עם ה JOYSTICK -GAME PORT ולכן אני צריך להתקין כרטיס קןל חיצוני נוסף, הבעיה היא שבהתחלה זה עובד טוב אבל אחרי זמן קצר מתחילות נפילות והתקעויות מערכת ההפעלה היא XP PRO למעשה הנפילה הראשונה קרתה אחרי שהעלתי את המחשב בפעם הראשונה לאחר שביטלתי את כרטיס הקול ב BIOS אגב לא ביטלתי בשלב הזה את יתר תת הרכיבים שעל כרטיס הקול בשלב הבא נדפק כרטיס המסך והמחשב עלה ב4!!! COLOR פירמטתי והתקנתי את WIN XP מספר פעמים כולל כאשר כרטיס הקול הנוסף כבר בפנים כלום לא עזר זה עבד טוב לזמן קצר ואחר קרס אני יודע שהסידור הזה אפשרי מישהו יכול להסביר לי איפה אני טועה ? תודה אבישי
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לאור מה שאנחנו רואים בחדשות כבר הרבה זמן, תמיד מדווח על זה ש-AMD תמיד צונחת, המניות שלה צונחות, המשתמשים עוברים לאינטל, ועוד ועוד............ בגלל זה אני פוחד לקנות AMD שלא יהיה לי גב עם תיהיה בעייה, מה אתם אומרים? היא תתפרק? או שהיא תחזור ובגדול?
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
בסנדרה רשום לי ב-DIMM 2 sdram single-bank, למרות שיש לי DDR. לעומת זאת, ב-BANK 2 SETTING רשום DDR-SDRAM. למה זה?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-