מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה אני רואה יותר את סוג הזיכרון RDRAM ורציתי לדעת אם זהו הסוג הבא של הזכרונות כלומר יותר מהיר מה- DDR ? בלי קשר . . . מישהו יודע מתי בערך ירד המחיר ל 512MB ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ההגדרת ביוס של הלוח בLOAD OPTIMIZED DEFAULTS מורידה את הביצועים של המחשב. בדוק ב 3DMARK !! את מה אתם ממליצים לשנות לפי נסיונכם? יש לי גירסה F11
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה תגיד על השילוב הזה? got better? (סליחה אם זה נשמע מעליב - אבל אני באמת רוצה לדעת)
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי בחנות מסוימת שמרכיבה בשבילך עכשיו בעיקרון הם אומרים שיש עם זה בעיות יש חוסר התאמה שאתם יודעים עליו עם החלקים האלה? או שהקירור הזה צריך להיות בסדר עם הלוח אם והמעבד הנ"ל?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב לשדרג מחשב P2 350 עם 384 MB זיכרון PC100 ,כ.מסך ASUS V7100-LP-18010, לוח אם של SHUTTLE(דגם לא זוכר), CD של ASUS*52 ,צורב YAMAHA 2100es SCSI,שני כוננים קשיחים האחד של IBM 22GB והשני של MAXTOR 20GB ,מארז חדש המותאם לP4 ועוד כל מיני חלקים. המחשב הינו בן 4 שנים שבמהלכם הוחלפו כ.מסך ,מארז והוסף זכרון. המחשב פועל תקין וזריז אך מספר משחקים לא רצים(MAFIA,WARCRAFT3 וכו').המחשב שייך לגיסי הבן 15. החלקים שצריך להחליף - לוח אם , מעבד , זיכרון וכ.מסך סכום כסף המוקצה לשידרוג- 2500-3500 ש"ח כרגע מדובר ב- אשמך לקבל תגובות והמלצות תודה מראש VITAGORAS ;D
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הלוח המדובר הוא epox 8k9a2 + (אתם יודעים... חייב לד על הnorth brige!!) קיצור, בעיקרון תכננתי ללכת על הpc3200 אבל אז חשבתי, למה לא 3500!!! שתי בעיות: 1)כתוב (כמו על כל kt400) שהוא תומך לא רשמית בddr400, ושלי הוא ddr433... 2)הייתה שמועה שיש להם בעיות, הבנתי שכבר לו, זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
המלצה ללוח+ זיכרון שיתאים ל P4 2.4G ,על הלוח צריך להיות כרטיס רשת . תקציב ללוח עומד על 650~ . זיכרון 512M תחליטו אתם. אם איזה זה לוח ואיזה זיכרון אני ישיג את המהירות המירבית מהמעבד ??!
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
טוב אז לפני כשבועיים המחשב נתקע לי אחרי עבודה של כמה דקות , פתחתי את המארז וראיתי שהמאורר מסתובב לאט מאוד וכל נגיעה קלה בו עוצרת אותו התקנתי תוכנה למדידת טמפרטורה וראיתי שהטמפרטורה היא 65 מעלות לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי ובמעבדה הוא הוציא את המאורר ניקה אותו שימן אותו והחזיר אותו למקומו ,הכל עבד טוב המעבד והמעבד עבד בטמפרטורה של 40 עד שלשום שהמחשב נתקע שוב וראיתי שהחום הוא 75 מעלות ושהמאורר בכלל לא עובד. לקחתי אותו שוב לחנות ושם הטכנאי ניסה להחליף כל מיני דברים בהתחלה הוא אמר שהכרטיס רשת עושה את כל הבעיות ואחרי זה הכרטיס מסך, זכרון... לבסוף הוא הגיע למסקנה שזה המעבד. יביאו לי עוד פעם PIII 1000 mhz ? או שבגלל שהפסיקו ליצר אותו יביאו לי אחד טוב יותר?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עם הלוח מחובר רק לספק בלי שום דבר אחר כלומר בלי זכרונות לא מעבד כלום... העם הוא אמור לצפצף בכל זאת ? לעשות סימן או משהו ?
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-8IEXP DDR 845E או Gigabyte GA-8PE667Ultra הם יעבדו על מעבד 2.4B ואני לא אעשה עליהם ש-ו-ם OC... אז מי מהם נותן ביצועים יותר טובים ללא OC? תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה מהירות הזכרונות המקסימלית שאפשר לחבר ל - IT7? יכול להיות שלא יותר מ - 266? אם אכן כך, יכול להיות שכזה לוח מתקדם (שזוכה פה בפורום לתשבחות רבות) לא מתאים לזכרונות המהירים והחדשים?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אם אפשר לשמוע את היתרונות של כל אחד מן השניים זה יהיה מעולה אבקש התייחסות ל 1.באס המערכת 2.שידרוגים עתידים (אני מתכנן לקנות מחשב חלש יחסית xp1600 או 1.7ghz ולשדרג בעתיד מה שהופך את הפונקציה הזו לחשובה מהכל הייתי אומר) 3.מהירות הזכרון (שתי המערכות יהיו בעלות DDRAM אז איזה יותר מומלץ אינטל או אייאמדי) ואני יודע שאולי לחלק הזה זהו אינו חלק הפורום המתאים אבל אשמח לשמוע הצעות לשתי סוגי המחשבים לעיל (אייאמדי/אינטל) - נא התייחסו אך ורק לזכרון לוח האם(אם אינטל אז שיתמוך HT...) ואם יש לכם אז בנצמרק של רדאון9000 פרו (560 שח) עם גיפורס MX תואם במחיר. (המערכת בתקציב של 4500) -האם כדאי לקחת את הוולקנו7+ למעבד ? - האם הוא עושה רעש נוראי? *יש לציין כי אין בכוונתי לעשות OC
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עבר עריכה לאחרונה בתאריך 26.11.02 בשעה 00:42 בלוח אם אלי לפרטי צירפתי תמונה אז מה שהיה כך היה ניסתי לחבר למחשב שלי מסוג אי אמ די ולוח אם 7vrxp ver1 דיסק קשיח נוסף של 4 גיגה חיברתי אותו לסלוט ה3 אי די אי 3 כלומר והוא לא זהה ולכן אמרו לי לשנות תהגדרות בביוס לpromise ועדין הוא לא זיהה אותי לא הביוס ולא הווידוס בשלב מסוים לא זוכר מה עשיתי איכשהו הוא זהה כאשר על אותו כבל 80 גידים חיברתי את שני הדיסקים הקשיחים יש לי הרד דיסק מסוג - maxtor 7200 ata133 40 giga ואחרי זה נעלם לי פתאום הצורב אמרו לי שאני צריך דריבר שלraid משהו כזה התקנתי אותו מהדיסק של הלוח אם שקיבלתי הוא חירפן לי את כל המחשב עכשיו הכל המחשב חושב שיש לי סקאזי ולא רגיל אני לא יודע מה קורה בתמונה ניתןלראות נעלם לי הצו…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שמתי לב שלחברת קינגסטון זיכרונות הrdram 1066 יש רגילים ויש תecc שעולים בקצת יותר מה ההבדל ואיזה יותר טובים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה האם מעבדי פנטיום 4 של אינטל מגיעים עם מאוורר (FAN? ) למעבד או שצריך לקנות בניפרד לצורך השאלה זה המעבד הזה INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache מהחנות של הדובים שאלה נוספת , יש איזה חומר טרמי (שכחתי איך קוראים לו ) ששמים בין המעבד ללוח לפני שמרכיבים , גם את זה צריך לקנות בנפרד ? אם הם מרכיבים לי את המחשב - אם אפשר קצת יותר פרטים לגבי החומר הזה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי למצוא בחיפוש אבל לא מצאתי. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בניהם? איזה מהירות של DDR ניתן לחבר ל - MAX2? האם לדעתכם ההבדל במחיר בניהם משתלם (מול היתרונות של ה - MAX2)?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני הזמנתי מחשב עם הלוח ABIT AT7_MAX2 הבנתי שהוא הלוח הטוב ביותר שיש כרגע גם בביצועים וגם ב- OC המחשב צריך להגיע עוד איזה שבועיים בערך אז אני עוד יחול להתחרט אני שמעתי שיצא לוח חדש עם צי'פ של Nvidia NForce 2 http://www.leadtek.com/motherboards/nforce2/k7ncr18d-pro/k7ncr18d-pro.htm והנה האתר של ה-ABIT http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?PRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=AT7-MAX2%2FXP תכנסו ללוח הראשון משמאל זה הלוח כתבו באתר של ה-NForce שלזכרון שלו יש bit DualDDR Memory Architecture 128 מה זה בדיוק אומר? איזה לוח יותר טוב במחינת ביצועים נטו?! ואיזה לוח יותר טוב ל-OC?!
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש לאתלון, עכשיו יש לי Asus A7V266 ואני רוצה להחליף למשהו חדש יותר, למישהו יש המלצות ללוח מסוים? דרך אגב יש לי 512MB של זיכרון 2100 DDR
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוחות ה EPOX הבאים: 8K5A2N (מחיר - 555 ש"ח) 8K5A2+ (מחיר - 625 ש"ח) וראיתי שיש גם: 8K5A2N+B1 8K5A2N+B2 תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ראשית, מישהו יודע איפה יש ברשת מבחנים של מעבדים עם HYPERTHREADING ? עד כמה זה באמת יותר מהיר, עד כמה זה קרוב לשני מעבדים אמיתיים וכ"ו ודבר נוסף, מישהו יודע למה בכל החנויות ברשת ניתן כבר לקנות את'לון 2400, 2600 ו 2700 ורק פלונטר עוד תקועים עם 2200 ? תודה גיא
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
השאלה שלי היא איזה חברה הכי מומלצת כיום לא מבחינת עלות אלא מבחינת ביצועים ויכולות אוברקלוק ואיזה דגם הכי מומלץ תודה מראש גיא
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בשיטוטי ברשת גיליתי שיש בחנות ישראלית את המעבד הנ"ל אני מצרף לינק המנהלים מוזמנים לצנזר אותו http://www.[צונזר].co.il/docs/pd-1970578378.htm המעבד בא במחיר הנמוך של 4828.92ש"ח בדיוק ד"א באותו אתר יש גם 2.66 עם היפר ת'רדינג וכנ"ל ל2.8 ? ממתי מוכרים את המעבדים האלה עם HT? חשבתי שצריך לעשות שם משהו כדי לפתוח את האפשרות להיפר ת'רדינג
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
הורדתי ממדור הורדת הקבצים באתר את עדכון הביוס F11 ללוח Gigabyte 7VRXP. כשהפעלתי את ה Bios Flash שמגיע עם הקובץ, הייתה שגיאה: The chipset isnt supported The flash part isnt supported מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש ..
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן מישהו יודע האם זכרונות SAMSUNG מקוריים הם CAS2? מדובר בזכרונות מסוג PC2700 או PC3200 מישהו יודע האם הזכרונות של XTREME DDR הם CAS2? האם מדובר בזכרונות טובים? תודה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
הקשיח שלי ונותן לו u dma6 בבקשה תעזרו לי ניסיתי הכל יש לי דיסק מסוג maxtor 40 giga 7200 ata 133 ואני מקבל 550 נקודות בתוכנה pc mark שלחבר שלי יש אותו דיסק והוא מקבל 900 ומעלה.. התקנתי את כל הדריבירים שצריך כולל via דרך הביוס הכל מותקן טוב ומעודכן אבל בווינדוס זה כותב לי u dma 5 ולא 6.. אני לא מבין למה בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-