עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. amd 64 3200+ soket 745 עריכה:אם למישהו יש מעבד זהה וקירור סטוק אבקש שיבדוק אצלו כמה rpm צריך לעשות מאורר הסטוק ?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  2. ברצוני להרכיב מחשב עם מעבד intel Core i3, שישמש בין השאר גם למישחקים ברמה בינונית. כחסיד של לוחות GIGABYTE, חיפשתי לוח מתאים ולא הכי יקר. הוצע לי לוח GA-P55-US3L, שעולה 520 ש"ח. קיים גם לוח GA-P55-UD3L, שעולה בערך אותו דבר נראה כי ההבדל היחידי בין 2 הלוחות הוא שבלוח עם האות D כל הקבלים הם SOLID STATE, ואילו בלוח עם האות S רק הקבלים שסביב תושבת ה-CPU הם כאלה (כלומר שלוח ה-D עדיף) אבל... הפתעה! כשנכנסים למיפרט של 2 הלוחות האלה מתברר שה-CHIPSET הוא H55, ולא P55 כפי שעשוי להשתמע מן השם של הלוחות (וידוע ש-GIGABYTE, חוץ מלבלבל אותנו עם כל מיני סיומות, תמיד מקפידים שהשם של ה-CHIPSET בשם של הלוח יהיה מדוייק) ובעצם העניין של הסיומות קיים בכל הלוחות, גם ASUS ו-MSI ושאר יצרנים משחקי…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by PuppEDogg,

רציתי לדעת האם כדאי מבחינת גיימינג להשקיע עכשיו בזיכרון DDR4 כהשקעה לעתיד כדי שהמחשב שלי יחזיק עוד כמה שנים ויוכל להריץ בצורה טובה משחקים עתידיים או שזה מיותר כרגע. אני מדבר מתפיסת זמן של כ3 שנים קדימה.

• 1 תגובה
    • 9.9k צפיות
  4. Started by poop,

שלום לכולם! אני לא יודע איפה לשאול את השאלה הזאת, ואני מקווה שכאן מתאים. רציתי לשאול מי יודע מי היבואנית והמפיצה הרשמית והאמיתי של מוצרי ASUS (למשל לוח, כרטיס מסך וכו') בארץ? מור לוי? ספיריטוס? יש הרבה וכולום אומרים שזה הם. באתר אחר למשל של קינגסטון (בתור דוגמא) או קורסייר ועוד הרבה, כותבים ב- WHERE TO BUY בישראל, כותבים את המפיצים, ואילו באתר של ASUS חיפשתי הרבה ולא מצאתי כלום, חוץ מהאתר של רונלייט שמייבאים בעיקר מחשבים ניידים. אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני בנושא, ואם זה לא המקום המתאים, אשמח אם הוא יוכל להפנות אותי לפורום המתאים לשאול זאת. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by blueman1,

למה הוא לא יוצא או למה אין איזה כתבה באתר משהו סיקור?

• 14 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by pC gUy,

WHAT DO U THINK ABOUT ASUS M2n-E? its agood motherboard?

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  7. Started by חן וייסמן,

יש לי כרגע amd 3800X2 והשאלה אם שווה להשקיע בסביבות 1000 ש"ח על מעבד חדש או לחכות כמה חודשים למעבדים חדשים שייצאו..... תודה.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  8. Started by זאק,

קיבלתי 11000 ב 3d mark 06 עם מערכת כזאת: Q9550 nvidia 8800 gts 614 mb corssair 2 gb 800mhz collermaster cm690 thermaltek v1 ax enermax liberty 400wat asus p5kpl-cm הגיוני התוצאה שלי??

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  9. Started by star252,

שלום לכולם, אני חדשה בכל העניין של מחשבים, וזו הפעם הראשונה שאני מחפשת רכיב למחשב (בלית ברירה). בכל אופן, אשמח להבין יותר בעזרתכם. המחשב שלי פשוט שבק חיים, וטכנאי שלקח אותו לבדיקה אמר שהבעיה היא לוח אם. עכשיו, מה שאני מחפשת בדחיפות הסטרית!!! (אני חייבת להגיש עבודות) זה לוח אם לפנטיום 3. אני יודעת שקצת קשה להשיג אותו כי הוא ישן. אך, אם מישהו יוכל לכוון אותי מה אני בכלל יכולה לעשות בנידון במינימום עלויות (אפילו לרכוש מחשב משומש ישן בכמה מאות ש"ח - אני צריכה בסה"כ WORD , צורב, וזכרון סביר כדי שאוכל להמשיך לעבוד) , אני די נואשת. בבקשה, כוונו אותי תודה מראש, טל

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by asifpz,

לא יודע איזה סוג זה בדיוק והכל, אבל היה להיות לי במחשב החדש GA P43DSUL משו כזה, ואז הביאו לי גם זיכרון DD3 אז החליפו לי ללוח אם הזה בחינם. איך אינטל בלוחות? הChipSet P45 הוא טוב?

11. תגידו מהם התזמונים הטובים ביותר לזכרונות? אם זה משנה אז יש לי 256 X2 . עוד שאלה - בסנדרה 2004 קיבלתי ב- memory bendwidth benchmark 4586 ב- Int 4579 ב- float dudl drr 256 X 2 של סמסונג asusp4p800 p4 2.4 c

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by kobx,

הורידו מחירים כנראה.. כרגע הכי זולים בארץ E6300 עולה 1121 ש"ח 64000 עולה 1354 ש"ח השאלה הגדולה היא האם יש להם במלאי תהנו http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=430 עדכון: המצר במלאי!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by netanel38121,

האם זה המחירים של מרובעי הליבה? מחיר כולל מע"מ: 5565 ¤ INTEL CORE 2 EXTREME PROCESSOR S775 2.66GHz(QX6700) - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX מחיר כולל מע"מ: 3107 ¤

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by gobi,

שלום כולם ! חבר שלי מעוניין לקנות לוח אם והוא מתלבט בין הלוח של ASUS P4P800 הגרסה הרגילה לא הדלוקס ... לבין הלוח של Gigabyte הדגם הוא Gigabyte GA-8IPE1000 Pro2 Intel 865PE מה עדיף לו ? הוא מתלבט מכיוון שהם בערך באותו המחיר אבל הג'יגהבייט כולל הרבה יותר צ'ופרים ..... תודה ...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by bogdant,

http://www23.tomshardware.com/cpu.html

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by Mr_Ghost,

שמישהו יגיד לי...

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  17. שלום, בסביבות אוקטובר 2004 אני קניתי מחשב חדש... הלוח אם והמעבד נהרסו לי (שניהם מחנות PANDAS בקיסריה), והטכנאי שאיבחן אותם אמר לי שיש סיכוי שיש לפחות על המעבד עוד אחריות.. אתם יכולים בבקשה להגיד לי, אם אתם זוכרים, מה הייתה תקופת האחריות על מעבד Athlon 64 3000+ סוקט 754, וגם על לוח אם Epox 8KDA3+? אני כמעט בטוח שעל הלוח אם אין אחריות, וזה היה שנה אחריות בלבד. אבל על המעבד אני לא בטוח, יש לי הרגשה שזה היה שנתיים אחריות. אני אשמח אם תתנו לי תשובה לגבי האחריות של מעבדי סוקט 754 מאותה תקופה. תודה. אגב, במידה ולא תהיה אחריות, מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי כרטיס מסך GF6800 רגיל AGP. מה אני יכול לעשות איתו אם גם המעבד וגם הלוח נהרסו לי, וזה לא ייצא לי משתלם לקנות שוב פעם סוקט 75…

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  18. Started by deluxe,

יש לי לוח כזה. מי שיסתכל ישים לב שיש למטה שני חיבורי esata וביניהם חיבור אחד של מתח. כאשר אני משתמש בחיבורים הללו אני מחבר את הכונן לאחד מה-esata ולחיבור המתח. תהיתי מדוע ללוחות חדשים כמו זה למשל, אין חיבור מתח שקשור ל-esata? הבנתי שזה מכוון לתחנות עגינה וכוננים חיצוניים עם מתח חיצוני. שאלה נוספת: מה סדר הפעולות הנכון והבטוח לחבר כונן קשיח דרך esata למחשב? האם צריך לכבות אותו קודם כדי למנוע בעיות שיהרסו את הלוח? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ההפרש ביניהם הוא 40 ש"ח ואני מעוניין לדעת מה בידיוק ההבדל ביניהם. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by aloneg,

hello i have an hp pavilion ze2140ea and its using the wrong timings i think, it is impossible to change it through the bios since its a laptop, so i am using the MEMSET program. the thing is i don't know which timing setting i should use, if you can help me i would be happy. thanks [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by snird,

ממה שראיתי פה בביקורת הם ממש חזקים.... אבל גם המחירים ביחד איתם בשמים ועל זה יוסיפו גם המחירים של לוחות האם התואמים בטח. השאלה שלי היא האם AMD מתכוונת להתחרות במעבדים האלו? האם יש לה כבר איזו תוכנית נגד? אני אשמח מאוד לתשובה (: תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by le011,

שלום לכולם.האם הלוח הנ"ל P4S800D-E Deluxe הגיע כבר לארץ?אם כן היכן אפשר להשיג אותו? מבוסס על ציפסט SIS655TX תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  23. Started by tom123,

מתי יוצאת הגרסה החדשה ל- IC7 MAX3? (בארץ)

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by arikbaron,

הי שמתם לב שבשבועיים האחרונים חלה נסיקה מדאיגה במחירי הזכרונות גם בחול יש הסבר?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.