מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
מחירי הפנטיום D יהיו $241, $316 ו $530 ל 2.8 3 ו 3.2 גיגה הרץ בהתאמה ל 1000 יחידות. בנוסף, המעבדים יעבדו רק על לוחות עם מעבדי מערכת ממשפחת 945 ו 955, כלומר אי אפשר לקנות לוח אם כזה כעת או לשדרג מחשב עם שקע 755 עם כפול ליבה. הלוחות הללו יתמכו אך ורק ב DDR2. לדברי אינטל היא תמכור מאות אלפים ברבע השני ועד סוף השנה מליונים של מעבדי פנטיום D. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050426041645.html הערה: אני הייתי תחת הרושם שהפנטיום D כבר הושק, לפחות רשמית.
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שמעתי ש AMD יותר מהיר מ INTEL אבל גם מתחמם יותר. מה באמת יותר טוב?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הדגם הזה: GIGABYTE GA-G1975X http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4725 הוא תומך פשוט בזכרונות 800MHZ וחשבתי לעצמי אם הוא תומך בקונרו... חוץ מזה שהוא נראה מאוד מגניב עם ה"טילים" הכחולים האלה ליד הצ'יפסט...מישהו יכול להסביר מה אלה? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי 1ג'יגה במחשב ואחרי שהמחשב עובד כמה שעות רצופות על אימיול ודפדפן וכמה דברים.. הניצול של הזיכרון מגיע ל75 אחוז שזה גבוהה אני רוצה לדעת האם שאני יתקין ווינדוס ויסטה ויוסיף עוד 1 ג'יגה.. הממחשב יעבוד לי בסדר ויסחוב עם 2 ג'יגה זיכרון את כל היישומים שאני מפעיל כרגע בXP? אני מפעיל בד''כ אימיול,אייסיקיו,דפדפן ומדייה פלייר ומידי פעם גם NERO. האם זה יספיק והמחשב יסחוב כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
כרגע יש לי ג'יגה זכרון (מורכב משני צ'יפים של Take MS של 512 מגה). אני משתמש ב Vista. הצ'יפסט שלי הוא nforce 4. עד כמה אני ארגיש שיפור בביצועי המחשב אם אני אוסיף עוד ג'יגה זכרון למחשב? והשאלה החשובה - האם ה nforce תומך ב-4 צ'יפים של 512 בכלל?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דיווח חדש מצהיר כי שתי החברות הגיעו להסכם גדול, לפיו גם המעבדים וגם הליבות הגראפיות של השחקנית האדומה ייוצרו בהתבסס על תהליך ה-LPP ב-14 ננומטר חדשות משמעותיות בהחלט אשר מגיעות אלינומהאתר הקוריאני הוותיק etnews טוענות כי ב-AMD חתמו סופית על הסכם אל מול זרוע ייצור השבבים של סמסונג, שבמסגרתו יחל ייצור של ליבות גראפיות ומעבדים מהדורות החדשים – כבר בחודש הבא, לכאורה, עם ליבות ה-Arctic Islands שישמשו עבור משפחת כרטיסי ה-Radeon R400. לפי הפרטים המובאים, ב-AMD החליטו להתנתק סופית מהשותפה הטאיוואנית הוותיקה TSMC, ולנצל את שיתוף הפעולה הצמוד בין סמסונג ל-Globalfoundries (אשר מתבססות שתיהן על אותו תהליך וטכנולוגיית ייצור ב-14 ננומטר) בכדי להתחיל לייצר את מוצריהם אצל שתיהן …
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני מתכנן על מחשב חדש עכשיו, שהולך להיות עם P4 2.4C, אני מתכנן OC ל-3 או 3.2.. תלוי ביציבות\חום.. לצערי אין לי מושג בזכרונות.. אני יודע אבל שכדי לקבל שיפור בביצועים של DUAL DDR, עדיף להשתמש בשני סטיקים של זיכרון במהירות שמותאמת ל-FSB של המעבד.. השאלה שלי היא אם אני מתכנן את האוברקלוק, נניח ל-3 כי אני בספק שאני יגיע ל-3.2 ביציבות טובה וחום סביר.. איזה זיכרון יתאים לי? 3200, 3500 או 3700? האמת היא שהמחשב שאני מתכנן כבר יוצא לי קצת יקר, אז אני מחפש זיכרונות במחירים סבירים. אני לא רוצה להתקמצן על משהו חשוב כמו זיכרון, אלא לקנות משהו באיכות גבוהה שלא עולה יותר מדי.. מה שנקרא BANG FOR THE BUCK..
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
amd 64 3200+ soket 745 עריכה:אם למישהו יש מעבד זהה וקירור סטוק אבקש שיבדוק אצלו כמה rpm צריך לעשות מאורר הסטוק ?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מחשב עם מעבד intel Core i3, שישמש בין השאר גם למישחקים ברמה בינונית. כחסיד של לוחות GIGABYTE, חיפשתי לוח מתאים ולא הכי יקר. הוצע לי לוח GA-P55-US3L, שעולה 520 ש"ח. קיים גם לוח GA-P55-UD3L, שעולה בערך אותו דבר נראה כי ההבדל היחידי בין 2 הלוחות הוא שבלוח עם האות D כל הקבלים הם SOLID STATE, ואילו בלוח עם האות S רק הקבלים שסביב תושבת ה-CPU הם כאלה (כלומר שלוח ה-D עדיף) אבל... הפתעה! כשנכנסים למיפרט של 2 הלוחות האלה מתברר שה-CHIPSET הוא H55, ולא P55 כפי שעשוי להשתמע מן השם של הלוחות (וידוע ש-GIGABYTE, חוץ מלבלבל אותנו עם כל מיני סיומות, תמיד מקפידים שהשם של ה-CHIPSET בשם של הלוח יהיה מדוייק) ובעצם העניין של הסיומות קיים בכל הלוחות, גם ASUS ו-MSI ושאר יצרנים משחקי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כדאי מבחינת גיימינג להשקיע עכשיו בזיכרון DDR4 כהשקעה לעתיד כדי שהמחשב שלי יחזיק עוד כמה שנים ויוכל להריץ בצורה טובה משחקים עתידיים או שזה מיותר כרגע. אני מדבר מתפיסת זמן של כ3 שנים קדימה.
-
- 1 תגובה
- 9.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע איפה לשאול את השאלה הזאת, ואני מקווה שכאן מתאים. רציתי לשאול מי יודע מי היבואנית והמפיצה הרשמית והאמיתי של מוצרי ASUS (למשל לוח, כרטיס מסך וכו') בארץ? מור לוי? ספיריטוס? יש הרבה וכולום אומרים שזה הם. באתר אחר למשל של קינגסטון (בתור דוגמא) או קורסייר ועוד הרבה, כותבים ב- WHERE TO BUY בישראל, כותבים את המפיצים, ואילו באתר של ASUS חיפשתי הרבה ולא מצאתי כלום, חוץ מהאתר של רונלייט שמייבאים בעיקר מחשבים ניידים. אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני בנושא, ואם זה לא המקום המתאים, אשמח אם הוא יוכל להפנות אותי לפורום המתאים לשאול זאת. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
למה הוא לא יוצא או למה אין איזה כתבה באתר משהו סיקור?
-
- 14 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
WHAT DO U THINK ABOUT ASUS M2n-E? its agood motherboard?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
יש לי כרגע amd 3800X2 והשאלה אם שווה להשקיע בסביבות 1000 ש"ח על מעבד חדש או לחכות כמה חודשים למעבדים חדשים שייצאו..... תודה.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
קיבלתי 11000 ב 3d mark 06 עם מערכת כזאת: Q9550 nvidia 8800 gts 614 mb corssair 2 gb 800mhz collermaster cm690 thermaltek v1 ax enermax liberty 400wat asus p5kpl-cm הגיוני התוצאה שלי??
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדשה בכל העניין של מחשבים, וזו הפעם הראשונה שאני מחפשת רכיב למחשב (בלית ברירה). בכל אופן, אשמח להבין יותר בעזרתכם. המחשב שלי פשוט שבק חיים, וטכנאי שלקח אותו לבדיקה אמר שהבעיה היא לוח אם. עכשיו, מה שאני מחפשת בדחיפות הסטרית!!! (אני חייבת להגיש עבודות) זה לוח אם לפנטיום 3. אני יודעת שקצת קשה להשיג אותו כי הוא ישן. אך, אם מישהו יוכל לכוון אותי מה אני בכלל יכולה לעשות בנידון במינימום עלויות (אפילו לרכוש מחשב משומש ישן בכמה מאות ש"ח - אני צריכה בסה"כ WORD , צורב, וזכרון סביר כדי שאוכל להמשיך לעבוד) , אני די נואשת. בבקשה, כוונו אותי תודה מראש, טל
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לא יודע איזה סוג זה בדיוק והכל, אבל היה להיות לי במחשב החדש GA P43DSUL משו כזה, ואז הביאו לי גם זיכרון DD3 אז החליפו לי ללוח אם הזה בחינם. איך אינטל בלוחות? הChipSet P45 הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
תגידו מהם התזמונים הטובים ביותר לזכרונות? אם זה משנה אז יש לי 256 X2 . עוד שאלה - בסנדרה 2004 קיבלתי ב- memory bendwidth benchmark 4586 ב- Int 4579 ב- float dudl drr 256 X 2 של סמסונג asusp4p800 p4 2.4 c
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הורידו מחירים כנראה.. כרגע הכי זולים בארץ E6300 עולה 1121 ש"ח 64000 עולה 1354 ש"ח השאלה הגדולה היא האם יש להם במלאי תהנו http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=430 עדכון: המצר במלאי!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה המחירים של מרובעי הליבה? מחיר כולל מע"מ: 5565 ¤ INTEL CORE 2 EXTREME PROCESSOR S775 2.66GHz(QX6700) - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX מחיר כולל מע"מ: 3107 ¤
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום כולם ! חבר שלי מעוניין לקנות לוח אם והוא מתלבט בין הלוח של ASUS P4P800 הגרסה הרגילה לא הדלוקס ... לבין הלוח של Gigabyte הדגם הוא Gigabyte GA-8IPE1000 Pro2 Intel 865PE מה עדיף לו ? הוא מתלבט מכיוון שהם בערך באותו המחיר אבל הג'יגהבייט כולל הרבה יותר צ'ופרים ..... תודה ...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-