מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של asus p4p800 סוקט 478 ורציתי לדעת עם אפשר להתקין על הלוח הזה מעבד מסוג dual core אודה לכם עם תענו לי בתודה אורן!
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
אני בונה כרגע מערכת ומתוכנן אוברקלוק רציני,המעבד יהיה E6400 והלוח P5B DX ,התכנון להגיע לאיזור ה - 3.4-3.5 ביחס של 1:1 עם הזכרונות,ההתלבטות היא בין הדגמים הבאים , בכל הדגמים מדובר על 2 גיגה ותדר של - 800 G SKILL שני דגמים עם תזמונים של 5 5 5 15 BNQ - 1590 ש"ח BNR- 1580 ש"ח ודגם עם תזמונים של 4 4 4 12 BPK - 1680 ש"ח CELLSHOCK http://cellshock.flagbit.com/en/products/ddr2/ddr2-800-cl4.html שבב של מיקרון, חברה גרמנית ,זיגזג הם אילו שמוכרים את הזכרונות הנ"ל המחיר הוא 1885 ש"ח בקיצור מה הכי מתאים בכפוף לאוברקלוק הצפוי ?
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
היי, מתלבט בין השלושה, ה-Q6700 קצת יותר יקר, שווה את ההפרש? בעיקרון, הצורך הוא למשחקים, אינטרנט, קצת SCRIPTIM ויסטה ואופיסים, והכי חשוב (כי אני קמצן) להשקיע עכשיו ולקבל מחשב שיתן מענה נחמד לשנתיים-שלוש (ארבע). מה אתם אומרים? תודה
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
היי לאחרונה התחלתי לקבל הודעה שחיבור ה-USB שלי צורך יותר מידי חשמל ולכן הוא מפסיק לתפקד. הבעיה התחילה כתופעה אקראית אבל לאחרונה הפכה לקבועה. כרגע לא ניתן לחבר שום התקן USB למחשב - לא מדפסת ולא DOK. באופן מוזר אם ה-DOK היה מחובר למחשב כשהמחשב היה מכובה אז לאחר ההדלקה ההתקן כן עובד אבל אם מוציאים אותו אז לא ניתן לחבר בחזרה. ניסיתי להתקין XP מחדש אבל זה לא עזר. האם צריך להחליף לוח אם? אם כן איזה לוח אם מומלץ למיעבד 805D כך שיהיה ניתן לשדרג בעתיד. הלוח הנוכחי שלי הוא GIGABYTE 945P PRO תודה.
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בקרוב אני רוצה מעבד שיתאים ל OC והרבה המליצו לי על ה E4500 למישהו יש רעיון יותר טוב ממנו?< אני שם ספק CORSAIR VS450 8800GT 2GB OCZ אני רוצה שתתאימו לי לוח אם בתקציב של 900 800 בערך וגם קירור למעבד טוב כי אני מתכנן OC
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
איזה דגם+חברה הכי טובים לOC רציני(DDR)? ולמה הם יותר טובים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
ראיתי שאצלי רשום מעבד CPU 3.2 ו 3.21 CPU רשום גם 2 CPUs וגם במנהל התקנים יש 2 פעמים מעבד אז מה זה אומר שיש 2 מעבדים במחשב?
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
טוב אני חייב עזרה אני מסבך את עצמי סתם קודם כל האם יש הבדל משמעותי בין זכרונות של KINGSTON ל GSKILL והאם יש הבדל משמעות בין ה 6600\6400\6300 CORE 2 DUO אני גיימר ואני רוצה שהמחשב יחזיק לי תקופה טובה מצד שני אני גם לא מגדל כסף על העצים תודה אנשים
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
ושאלה נוספת גם האם המעבדים כפולי ליבה של AMD בעלי טמפרטורה גבוהה משל אינטל ?
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
הרגע גיליתי שמסיבה מוזרה מאוד נשרפו לי 13 (!) קבלים בלוח האם. עכשיו, אני לא רוצה להתעסק יותר מידי ומעוניין לרכוש חדש, עכשיו יש לי התלבטות בין שני לוחות האם הללו: Abit - NF7-S ATX, nVIDIA nForce MCP2-T, DUAL DDR, Socket A, כ.קול/כ.רשת/400MHZ/AGPX8/USB 2.0 455 ש"ח ASUS - A7N8X-X ATX, nVIDIA nForce2 400, DDR400, Socket A, כ.קול/כ.רשת/400MHZ/AGPX8/USB 2.0 510 ש"ח אשמח לדעת איזה מהם יותר משתלם, ואם יש לכם הצעות ללוחות אחרים בתווך המחירים אנא כתבו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות תאורטיות.. 1)אני זוכר שהיו פה כמה דיונים בקשר שאם שמים 4 סטיקים של 256 מגה בית של זכרונות 400 הרץ כל אחד, אז כולם עובדים על 266 משהו כזה.... בכאילו המהירות יורדת.. למה זה קורה? לא הבנתי את זה 2)יש לי מחשב חדש , תומך DUAL כמובן, יש לי סטיק אחד של 512 ואני רוצה להוסיף עוד.. אז אם אני יוסיך עוד 3 סטקים זהים ==> כלומר==> 4 סטיקים של 512 אז המהירות תרד כמו כשאמרתי ב 1? אם לא אז באיזה מהירות זה יעבוד כל ה 4 ביחד 1200 הרץ? (בכאילו DOBLE DUAL?) תודה לכל העוזרים.. פשוט מסקרן אותי
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני מחכה כבר המון זמן לדברים החדשים שיגיעו כדי לקנות מחשב חדש אבל מה לעשות שהדברים לא זזים כמו שרוצים... היות והמחשב שלי מתפגר מיום ליום וזה מתחיל לשגע אותי כבר , חשבתי אולי לקנות מחשב עם לוח אם ומעבד הכי זולים (Amd2500+some mobo) ואז עוד כמה חודשים-חצי שנה כשיצאו לוחות אם עם nforce 400 ,עם סליי, DDR 2 וכל השטויות אני ימכור את הלוח והמעבד או שיעביר אותו למחשב הישן (p4-2000) ויקנה מעבד 64 ב 939 עם לוח אם טוב במחירים שפויים ... מה אתם חושבים על הרעיון הזה ? ככה אני יוכל גם להשקיע בכל הדברים האחרים יותר וכו' וגם ככה עדיין אין יתרון משמעותי למעבדי 64 בנתיים (עד שיצאו ישומי 64ביט) כרטיס מסך אני גם לא מחליף בזמן הקרוב יש לי 9800PRO חדש שמספק אותי בנתיים תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=850 חוות דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
מה זה בדיוק אומר שהמעבד מגיע עם 8mb או עם 4mb ...? מה בדיוק ההשפעה של זה על המערכת...? יש הבדל כלשהו משמעותי ...? תודה לעוזרים...!
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני לא צריך 3D GAMING ולא כלום. השאלה היא האם כשהמחשב הנ"ל יריץ וויסטה, האפקטים ייקרטעו בגלל BN של המעבד? לי נראה שהתשובה שלילית ביותר, אבל חבר שלי קונה מחשב ואני מפחד שהטעיתי אותו. נ.ב- מה אתם אומרים על K8NF9 של GA? שוב גם פה, רק עבודה משרדית. תודה מראש לכוווולם!!!
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים קניתי ת'מחשב שלי לפני שנתיים עם 1 ג'יגה זיכרון ואני חושב שהגיע הזמן להוסיף לפחות עוד 1 ג'יגה, כי המחשב התחיל לזוז לאט רק מה אני צריך את עזרתכם, דבר ראשון: אני לא זוכר איזה זיכרון קניתי כלומר באיזו מהירות הוא כדי שאני יקנה זיכרון תואם באותה המהירות (כי אם המהירות לא תואמת אז זה יעבוד לפי המהירות של הזיכרון האיטי יותר ,זה למיטב הבנתי) *העלתי לכם תמונות מתוכנת ה EVEREST שתוכלו להגיד לי דבר שני: אני צריך את המלצתכם מה כדאי לי לקנות איזה זיכרון (סוג חברה,נפח,מהירות) ,אני אודה לכם מאוד בתודה מראש אסף
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם P5W dh ויש לי 2GB זכרונות,2X1GB בדואל (בסלוטים הכתומים) והייתי רוצה להוסיף עוד זכרונות 512GBX2 לסלוטים השחורים, רציתי לדעת אם עכשיו יהיה לי 2 דואל צ'אנל? או שזה לא משפיע בכלל? ואיך בכלל הכי רצוי שיהיה (ומתוכנן גם OC)? אני יודע שמומלץ פחות מ3GB כי זה ימנע בעיות בווינדוס. תודה
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה (אני מקווה שהיא לא כללית מידיי) אבל מאוד מטרידה (אותי לפחות).. אם יש לי מפרט מסויים..מיועד בהחלט למשחקים ויש בו מעבד מהאלפיון העליון אבל כ.מסך לא משהו ביחסית לתקציב.. עדיף לרדת קצת מהמעבד ולעלות בכ.מסך נכון? לדעתי כ.מסך תורם יותר למשחקים מאשר מהירות של מעבד... תודה רבה :-*
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000+ BOX CPU ל AMD Athlon 64 3000+ Tray CPU ומזה: AMD Athlon 64 3000+ Tray CPU + TT TR2 for AMD64 כל אלו הם AMD64 3000+ ויש להם מחירים שונים... מה ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף: GIGABYTE GA-EP35-DS3 או GIGABYTE GA-EP35-DS4 -------------------------------------------------------------------- אם אני קונה מעבד Q6600 הוא יהיה Penryn כמו הQ9X00
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי זכרון של OCZ 2GB מהירות 667 ורציתי לשאול האם שווה להשקיע בזכרונות במהירות 800 ? האם ההבדל יהיה משמעותי? המעבד שלי E6600 ולוח P5B. תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי המעבד הנ"ל, אני יודע שהמהירות שלו היא 1800 MHZ בדקתי בEverest והמהירות שרשומה שם היא 1200 (!?) העלתי תמונה שתראו.. השאלה שלי היא מדוע רשום שם מהירות כזו והאם זה בסדר? וגם בנוסף בתוכנה שבאה עם הלוח של GIGABYTE P965-S3 שנותנת אפשרות לאוברקלוק, בהתחלה היה רשום שם שהמהירות הנורמלית בסטוק היא 1808, ועכשיו משום מה זה השתנה ל 1840.. אם אפשר תשובה לגבי העניין.. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מדובר בDIMM'S שנדפקו? כול הזכרונות תקינים, וגם כאשר ניסיתי זיכרונות אחרים זה לא עבד.. בבקשה עזרה.. תודה, ניר.
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אז ככה חיפשתי בחיפוש אך עדיין לא מצאתי תשובה ברורה... יש לי לוח אם אינטל גריבלדי ,D850GB ,ישל י 2 סטיקים של RDRAM 64MBכ"א של סמסונג מדגם PC800 400MHZ.נראה לי שזה זה בכל אופן. אני רוצה להגדיל את הזכרון שלי. עכשיו השאלה היא האם אני חייב זכרונות מאותו סוג ואותו התדר או שמספיק רק שיהיה PC800 ללא קשר לתדר והאם זה יעבוד טוב עם תדר אחר, כלומר 800MHZ עם 400MHZ ? ואם מישהו מעוניין למכור זכרונות הנ"ל אז... עוד משהו, אני רוצה לשפר את כרטיס המסך שלי יש לי GEFORCE 2 64MB ,כל כרטיס מסך יתאים ללוח ? איזה יתמאימו ואיזה מומלץ. תודה.
-
- 7 תגובות
- 461 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 2MB EM64T 640 Box או Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 Tray - מה ההבדל בין מעבד Tray למעבד Box? לוח אם ASUS P5N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Intel Edition LGA 775 - איך האסוס שלקחתי ומה ההבדל בציפס של nForce4 ומה יותר טוב? קירור למעבד Zalman ZM-CS1 Clip for Socket 775 מארז A-top Armor Gaming Case 400W Silver זיכרון OCZ 512Mb DDR2 PC-4200 Value שמעתי שהדוראל קור של אינטל לא משהו.. אז אני שואל מה כדי לי נ.ב אני יודע שחסר פה הר דיסק כונן ועוד כמה דברים.. פשוט אני לי צריך עלה לי הכל 3,660 תקציב 2000 - ואני לא רוצה להגיע ל 3000 ולא amd ולא צריך הר דיסק ,ספק ,כוננים ועד שטויות במפרט שבניתי קצת עברתי את התקציב
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-