מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
המערכת שנמצאת ברשותי היא כזו: intel 6600 core2 2.4 ghz על לוח ASUS P5W DH בזמן האחרון המאורר עובד יתר על המידה, ללא סיבה מוצדקת של עומס או של חום, מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
-
- 6 תגובות
- 504 צפיות
-
-
תראו אני גם מצפה בכליון עניים לקונרו וגם אני מת לראות מה אינטל הכינה ואני דיי בטוח שהוא הולך לאכול את amd . אבל כל שנייה נפתח פה דיון על הקונרו והוא אפילו לא יצא כל שניה יש דיון על איך שהוא מכסח את amd. שכאשר מרכיבים את שני המעבדים על לוחות מוזרים בצורה של מוטציה כאילו תפסקיו לחגוג עם זה חכו שייצאו לוחות נורמלים לamd ול intel. ואז אפשר יהיה להשוות ולחגוג ואני מוסיף דעה שלי לא נראה לי ש amd נשארת אם אותו קו של מעבדים ורק משתנה am2 אולי בכל זאת amd הולכת להפתיע אף על פי שכל הסיכויים מצביעים שזה לא ייקרה. חכו שייצא ואז תצאו בחגיגות. ואלי מנהלי הפורום תעשו אשכול דיונים מרוכז בנושא?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום רב, מה ההבדל בין ה-revisions השונים של לוח אם? ספיציפית אני מתעניין בדגם GA-965G-DS3 של ג'יגהבייט. כאלה יש שלושה: rev. 1.0/2.0/3.3. מה השינויים מגרסה לגרסה? האם חנות מחוייבת לספק את ה-revision האחרון, או שעל הקונה לציין במפורש איזה הוא מעוניין לקנות תוך שיקול עלות/תועלת? מודה מראש, ilil
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
הסיפור הוא שבאתי עם הלוח אם הראשון לחנות מחשבים, ובגלל שאין להם אותו בחנות והם רוצים לסגור עסקה ציק צק הם רוצים להחליף לי את הלוח. INTEL - מה שיש לי בהזמנה ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? בערך 650 ש"ח ASUS - מה שהחנות מחשבים רוצים לשים לי ?P5LD2 DDRII, SATA2, PCI-E? בערך 550 ש"ח מה יותר טוב? + בכמה יותר טוב? אפשר להסתפק בראשון? או כל דבר שיעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי זכרונות 512MB 400MHZ ,שני סטיקים בסה"כ 1GB, אני מעוניין לעלות ל2GB , ואני לא יודע מה עדיף לעשות: 1.לקנות סטיק אחד של 1GB. 2.לקנות שני סטיקים של 512MB . תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף? P35 NEO-F MSI msi p6n sli 775 7.1 1glan תתנו לי גם שיקולים תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
המליצו לי על הלוח אם הבא: DRAGONTOIL PEAK P35 1333 MH אניטל עכשיו ראיתי שהרבה פעמים מדברים על הP35 אבל מה זה אומר דרגוןטויל הזה?זאת החברה?זה הסוג עצמו של הלוח? וכמה הוא עולה בשוק?ואולי עדיף לוח אחר במחיר שלו? INTEL DORE 2 DUO 6750 2 ראם דידי אר 2 320 דיסקשיח SATA2 HD3850 256MB
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אם יש לי זיכרון עם 400 מגה הרץ אז זה אמור להיות 2 מודולים שכל אחד מהם 200 מגה הרץ?? יש לי dual ddr 400mhz 512mb
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני מנסה להבין מה ההבדל בין לוח DRAGONTAIL של INTEL ללוח GA-EP35DS3P של GIGABYTE ת'כלס עד כמה שאני מבין הפיצ'רים די זהים מבחינת מה ניתן לחבר אז מה הבדל ולמה ממליצים על הלוחות של GIGABYTE בעוד שעל לוחות INTEL לא ראיתי המלצות? צריך לברוח מלוחות INTEL? תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
תגידו יש מצב שאם החלפתי את הלוח אם ועוד כמה דברים אז הדיסק קשיח הישן(והוא דיי ישן...) לא יתאים?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מישהו שיכול לעזור לי בבקשה צריך ביוס הכי טוב ללוח p4p800 e deluxe למה עשיתי עידכון ומאז המחשב כל המהירות ביצועים ירדה וגם נדפקה איזה תוכנה שלא מתפקדת יותר בגלל זהיא לא תואמת לגיסא של הביוס שיש השם של התוכנה Ai Booster רציתי גם ביוס שיעבוד איתה ולא מצאתי בבקשה עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אז ככה חיפשתי בחיפוש אך עדיין לא מצאתי תשובה ברורה... יש לי לוח אם אינטל גריבלדי ,D850GB ,ישל י 2 סטיקים של RDRAM 64MBכ"א של סמסונג מדגם PC800 400MHZ.נראה לי שזה זה בכל אופן. אני רוצה להגדיל את הזכרון שלי. עכשיו השאלה היא האם אני חייב זכרונות מאותו סוג ואותו התדר או שמספיק רק שיהיה PC800 ללא קשר לתדר והאם זה יעבוד טוב עם תדר אחר, כלומר 800MHZ עם 400MHZ ? ואם מישהו מעוניין למכור זכרונות הנ"ל אז... עוד משהו, אני רוצה לשפר את כרטיס המסך שלי יש לי GEFORCE 2 64MB ,כל כרטיס מסך יתאים ללוח ? איזה יתמאימו ואיזה מומלץ. תודה.
-
- 7 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שאלתי היא האם אפשר לתת הוראות לכל סטיק של ראם בנפרד, ככה שחלק אחד יילך לאחד, והשני לאחר (עם בקר זיכרון אחד/שניים)? זו שאלה עקרונית/כללית לידע כללי. תודה
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לערוך בדיקות לזיכרון יש לי 512 3200 DDr ואני רוצה לדעת איזה ניקוד אמור לצאת לי... בתוכנה... Pcmark2002 תודה רבה שמעתי רבות עליכם...
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שוב שלום לפני מספר ימים, בטופיק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308005.0 הצעתם לי שני מפרטים. בשני המפרטים אין כרטיס קול, האם אין צורך באחד כזה? יש לי רמקולים 2.1 של לוגיטק, האם יעבדו גם ללא כרטיס קול? או שאולי על לוחות האם שהצעתם יש כרטיסי קול מובנים?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם לוח ASUS A8V-E SE או gigabyte k8nmf-9 . הלוחות ממבצעי ksp . מודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש והמליצו לי בפורום שם על הלוח אם הנ"ל בשביל DDR3 שאני לא יודע מה זה אבל נשמע כמו משו שכדאי שיהיה התאמה אליו בעתיד... האמנם? יש המלצה על אחר? הוא עולה קצת יותר מהלוח אם שאני רציתי אבל מסתבר שלא מתאים Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ומה לגבי הזכרונות? יש המלצה על יותר טובים בשביל משחקים, גלישה והורדות? +OC ולמרות שאני די סגור כבר, ה6550 עם OC עדיף או לא משנה כלפי ה7550? QUAD אמיתי נקנה עוד שנתיים... אולי מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3R Conroe Support GP35DS3R ¤ 700 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver - 1YW PSU ¤ 811 1 קירור למעבד Thermaltake Big T…
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני חושב לקנות זכרון חדש למחשב שלי איזה כדי תקציב 800-1000 מפרט AMD 3200 כרטיס מסך 6600GT לוח לא זוכר
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
-
האם זה עוזר ואם כן במה? ושאלה אחרונה אני מזמין מחשב על איזה ללכת G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 או זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8771 כי ראיתי שקורסייר הוא לא תומך בכמה דברים ואם אני לא מתכנן אובר קלוק כדי לי לקנות את זה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8801 וסליחה אם הייתי אמור לפתוח את הדיון הזה באותו תרד פשוט פה זה נושאים שונים
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
חלק אומרים שכן, חלק אומרים שלא. בכל מקרה, באתר של A-DATA http://www.adata.com.tw/adata_en/index.php אין שום איזכור למילה AMERICAN, ויותר מזה...מדובר בכלל בחברה טיוואנית... אחרי כל זה, האם מישהו יכול להגיד לי בוודאות שזיכרון שראיתי של חברת AMERICAN DATA הוא אכן מבית A-DATA ואיכותי כמוהו?
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מצטרף ל-E6600 ו-Super Talent DDR2 PC2-6400 800MHz CL4
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
האם הם טובים ? http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=F2-5400PHU2-1GBLA&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
הביאו לי במקום מה שהיה לי gigabyte 8sq800 זה מה שהיה לי הביאו gigabyte 8sg800 איזה לוח אם יותר טוב ? הביאו לי פחות טוב ממה שהיה לי ואגב הרכבתי את הלוח אם החדש והמחשב לא פועל אני אצל חבר עכשיו הביאנו אותו למעבדה שיפתרו את הבעיה כנראה נשרף המעבד לא יודע . הכל יכל לקרות .
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-