מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף 4-4-4-12 ב800MHZ? או 3-3-3-10 ב667MHZ?
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם P5W dh ויש לי 2GB זכרונות,2X1GB בדואל (בסלוטים הכתומים) והייתי רוצה להוסיף עוד זכרונות 512GBX2 לסלוטים השחורים, רציתי לדעת אם עכשיו יהיה לי 2 דואל צ'אנל? או שזה לא משפיע בכלל? ואיך בכלל הכי רצוי שיהיה (ומתוכנן גם OC)? אני יודע שמומלץ פחות מ3GB כי זה ימנע בעיות בווינדוס. תודה
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של asus p4p800 סוקט 478 ורציתי לדעת עם אפשר להתקין על הלוח הזה מעבד מסוג dual core אודה לכם עם תענו לי בתודה אורן!
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
שאלה שניה: יש לי כבר סטיק 256MB של DDR האם נכון להוסיף 2 סטיקים של SDRAM? מצ"ב דו"ח אוורסט motherboard: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz 2500+ Motherboard Name nVidia-nForce Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 256 MB ------------- --------[ DMI ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- [ BIOS ] BIOS Properties: Size 64 KB Boot Devices Floppy Disk, Hard Disk, ATAPI ZIP, LS-120 Capabilities Unk…
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
e8400 וq660 אני יודע שזה נושא חפור..ולכן אני לא הולך לשאול יותר מידי אני רק רוצה לדעת האם יש הבדל בין 1066mhz למעבד הq6600 לבין ה1333ghz למעבד e8400? האם זה קשור איכשהו לתמיכה בddr3? ומזה ה8 למעבד מגבייט למעבד הq6600 וה 6 מגבייט למעבד e8400? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
אני מחכה כבר המון זמן לדברים החדשים שיגיעו כדי לקנות מחשב חדש אבל מה לעשות שהדברים לא זזים כמו שרוצים... היות והמחשב שלי מתפגר מיום ליום וזה מתחיל לשגע אותי כבר , חשבתי אולי לקנות מחשב עם לוח אם ומעבד הכי זולים (Amd2500+some mobo) ואז עוד כמה חודשים-חצי שנה כשיצאו לוחות אם עם nforce 400 ,עם סליי, DDR 2 וכל השטויות אני ימכור את הלוח והמעבד או שיעביר אותו למחשב הישן (p4-2000) ויקנה מעבד 64 ב 939 עם לוח אם טוב במחירים שפויים ... מה אתם חושבים על הרעיון הזה ? ככה אני יוכל גם להשקיע בכל הדברים האחרים יותר וכו' וגם ככה עדיין אין יתרון משמעותי למעבדי 64 בנתיים (עד שיצאו ישומי 64ביט) כרטיס מסך אני גם לא מחליף בזמן הקרוב יש לי 9800PRO חדש שמספק אותי בנתיים תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
משהו ברמה ובמחיר של EPOX 8KDA3J (זה עולה 670 ש"ח). המחיר לא משנה כל כך, רק שיהיה במלאי של זיגזג או נועה מחשבים. המחשב זה בשביל משחקים אם זה משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שיתמוך ב SATA ועם אפשר בכמה שיותר פי'צרים
-
אז אם אני קונה http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=7299 פעמיים זה יעבוד בdual channel ? כי לא רשום .. אבל נראה לי לא רשום כי זה סטיק אחד.. אם אני אקנה 2 אז זה יעבוד לי בDC נכון? והאם זה נכון שS-939 עובדים בDual channel?
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
למנהל התחום ולמבינים בתחום שלום! חשבתי לבחור במעבד AMD64, +3000(במחשב חדש)ליישומים בתחום הוידיאו, המרות בין פורמטים, כמו מ-AVI או Divx ל- SVCD או DVD ,הורדת קבצי A/V מהאינטרנט, כמו הופעות מוסיקה וצריבה על DVD , שיכפולי DVD . . אך קיבלתי תגובות שדווקא הפנטיום 4 3.0G מתאים יותר לישומיי וידאו?. היום לדוגמא כדי להמיר מ- Divx ל- SVCD קובץ של הופעה בגודל של כ- 750MB עם מחשב פנטיום 3 , 450MHZ נדרש לי כ- 24 שעות רצוף עם 100% CPU USAGE ,עם תוכנת CUCUSOFT . ולכן המטרה היא להקטין למינימום את משך העיבוד. לסיכום, חשבתי שהבחירה של מעבד 64 ביט ולא 32 ביט מיועדת גם כהכנה למערכת ההפעלה החדשה(לונגהורן) כשתגיע ותתמוך במעבדי 64 ביט?. מה דעתכם? בתודה מראש מאיר
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
האם ידוע לכם על בעיה מסוימת?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
הגרסה הראשונה היא F7 שנותנת תמיכה רשמית במעבדי הפרסקוט והאקסטרים. הגרסה השניה, F8 מתקנת מספר בעיות שהיו בPAT. התקנתי, יש שיפור בביצועים הכלליים. גרסאות הביוס החדשות יצאו גם ל8knxp אולטרה ולגרסאות השניות של הלוחות.
-
שלום, קניתי לוח אם חדש מדגם epox 8rda3+ והוא פשוט לא מזהה כרטיסי pci אני חושב שזה משהו בביוס, אבל בחוברת של הלוח אם לא מצויינות שום הגדרות להפעלת כרטיסי ההרחבה, אז החלטתי לפנות לפה ולראות אם למישהו יש רעיון מה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש (הביוס הוא של phonix נראה לי) לא הייתי בטוח לאין זה שייךתמיכה טכנית או לפה..
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום חברה הבנתי שמעבדי amd בעלי תדר שעון נמוך יותר מאינטל, אך הם מבצעים יותר הוראות בכל סיבוב שעון של המעבד, כלומר יותר עבודה, מאשר אינטל. רציתי לבדוק כמה פעולות מתבצעות במעבדים השונים על כל סיבוב שעון לצורך השוואה בין המעבדים בשני החברות. איפה ניתן לבדוק פרטים אלה? או שישנו יחס כלשהו בין מספר הפעולות לסיבוב שעון בין מעבדי amd למעבדי אינטל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
הלוח הוא ASUS A8V-VM http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=231&model=768&modelmenu=1 1.אני משיג אותו בכ 500 ש"ח האם שווה לקנות אותו או שעדיף משהו אחר ולמה ? 2. מה המעבד המקסימלי שהוא תומך והאם הוא תומך גם ב DUAL CORE 3.האם הכרטיס מסך שלו יותר חזק מ FX-5200?
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
ושאלה נוספת גם האם המעבדים כפולי ליבה של AMD בעלי טמפרטורה גבוהה משל אינטל ?
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
-
יש לי לוח כזה Epox EP-4PDA3I Intel 865PE Motherboard רציתי לשאול האם הוא תומך בדואל וגם איזה זכרונות אתם ממליצים לי בתחום ה 500 שח
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני יודע בינתיים רק שאסוס מתכננת לעשות כרטיס פיזיקה חוץ מזה מה עוד יש? האם רק חריץ אחד של pci-e 1x יפריע לי ואני יצטרך עוד?
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
איך אני יודע אם הוא תומך דואל צאנל ובמה עוזר אם הוא תומך בדואל צאנל??
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
מחפש לקנות לוח טוב לP4 בסקוט 478 שיתמוך במהירות AGPX8 וגם במהירות באס 800, לשדרוג עתידי, ושהלוח יתאים לOC יש המצלצות?
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני מתכוון בפרט ללוח VT7 עם מעבד סלרון D 2.4GH. לא משנה, זה תומך
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי מחשב חדש P4 3 GH ולוח אם ASUS P5GD1. הקופסא של לוח האם אצלי עם הדרייברים ואת מערכת ההפעלה אני התקנתי. להפתעתי - תוכנת EVEREST לא מזהה את המעבד ולא את הלוח - אני מקבל UNKNOWN. מה דעתכם ? האם עלי להיות מודאג ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות תאורטיות.. 1)אני זוכר שהיו פה כמה דיונים בקשר שאם שמים 4 סטיקים של 256 מגה בית של זכרונות 400 הרץ כל אחד, אז כולם עובדים על 266 משהו כזה.... בכאילו המהירות יורדת.. למה זה קורה? לא הבנתי את זה 2)יש לי מחשב חדש , תומך DUAL כמובן, יש לי סטיק אחד של 512 ואני רוצה להוסיף עוד.. אז אם אני יוסיך עוד 3 סטקים זהים ==> כלומר==> 4 סטיקים של 512 אז המהירות תרד כמו כשאמרתי ב 1? אם לא אז באיזה מהירות זה יעבוד כל ה 4 ביחד 1200 הרץ? (בכאילו DOBLE DUAL?) תודה לכל העוזרים.. פשוט מסקרן אותי
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
עיצוב בלתי רגיל ומסך חיצוני קטן אמורים לאפשר לנייד הדק והקל החדש מבית היצרנית הטאיוואנית הגדולה לבלוט ולזרוח מעל למתחריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
- 1 follower
-