עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shshmul,

מקור ההודעה http://www.theinquirer.net/?article=20058

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  2. Started by KYSG,

מצאתי איזה זיכרון אחד וכתוב לי שם שהLatency שלו זה2 אז זה 2.0.0.0 או שפשוט זה לא מדויק או משהו?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  3. Started by eyal00,

הלוח הוא GIGABYTE 965P DS3 הגעתי לחלק שצריך לחבר את החוטים של הRESET והPOWER ובחוברת זה לא מוסבר כל כך טוב. יש למשל את החוט הכחול-לבן של הריסט ובחוברת רשום + ו- ועל החוט עצמו לא רשום. איך אפשר לדעת? על אחד החוטים רשום G,זה אומר משהו?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  4. Started by יניב קופר,

יש מעבד 478 גיגה זיכרון ddr1 מעבד 2.8 האם כדאי להחליף ללוח תומך amd ומעבד 939 3800 הסכום בערך אלף שקלים השיקול שאני רוצה לוח תומך pci 16 ומעבד יותר מהיר המטרה זה למשחקים עכשיו השיקול שלי זה שאני רוצה לחסוך כסף לכן אני אשתמש בזיכרון במארז בארד דיסק בכונן dvd cd rw לסיכום האם כדאי והם יש לוח ddr 1 שתומך במעבד כפול ליבה של amd מה אתם אומרים כדאי הזיכרון שיש לי 256 כפול 4 מה שאומר ASRock 775Dual-VSTA לא יעזור לי כי הוא תומך רק בשני חריצים של ddr 1

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  5. Started by davis5,

יש לי לוח msi neo 2 platinum מעבד 3000 amd venice זיכרון 2X256 השאלה למה הvcore בcpuz מראה לי 1.424 כשבביוס הוא מכוון ל 1.5 תודה

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  6. Started by Bartleby,

שלום, קניתי לוח של ASROCK מדגם 939DUAL-SATA 2. בעוד שבוע וחצי אני קונה לו מעבד מדגם את'לון 64 4000+. קראתי בקישור המצורף שרק ביוס מגירסה 1.30 תומך במעבד הזה. נכון לעכשיו אני לא יודע איזה ביוס מותקן על הלוח. מה יקרה למעבד/לוח/כל חלק אחר במחשב, אם אני יפעיל את המחשב עם המעבד הנ"ל וביוס לא מעודכן? כרוכה בזה סכנה כל שהיא? עוד שאלה, האם ביוס הביוס האחרון שיצא ללוח זה (1.50 אם אני לא טועה) כולל בתוכו את כל הביוסים הקודמים או שלא בהכרח? http://www.asrock.com/support/CPU_Support/show.asp?Model=939Dual-SATA2

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  7. Started by owen10,

חבר שלי נוסע היום לארה"ב וחשבתי שאולי הוא יקנה לי זכרונות למחשב אבל אני לא יודע איפה לבדוק מחירים?! ואיזה זכרונות שווה להביא משם?! או שלא שווה?! צריך עזרה דחוף! חשבתי אולי גג 80 דולר להביא לו על זכרונות ואם יש לכם המלצות מה עוד הוא יכול לקנות לי למחשב זה יהיה סבבה תודה!

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  8. שמתי לב שמחשבי סנטרינו יותר קלים זה יכול להיות? וwi-fi זה אינטרנט אלחוטי אבל מה ההבדל בין אינטרנט אלחוטי רגיל לאינטרנט אלחוטי שיש במחשבי סנטרינו?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  9. Started by RobiNooB,

מה ההבדל בין ה 35 ל 31 חוץ מ 100שקל ? האם שניהם תומכי מעבדי 4 ליבות אם אחליט לקחת בסוף את ה 8400 אבל בעתיד מי יודע ...... ? יש יציאת אוודיו קוקסיאלי בשניהם ? מה לגבי אובר קלוק ...דומים בביצועים ? מה עם האסוס בהשוואה אליהם ? 10X

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  10. היי, יש ברשותי מחשב ישן בן כ4 וחצי שנים שהלך לו הלוח אם, שלוח אם הינו מתוצרת ASUS דגם A7V266 הייתי מעוניין לשאול אם יש ברשותי איזושהי דרך להשיג או לתקן את הלוח אם הזה, כדי לא לגרום לעצמי לקנות מחשב חדש תודה

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  11. בגאווה רבה מכריזה מפתחת השבבים האמריקאית על הקמת מחשב-על מקומי אשר ישרת את משתמשיה לצרכי AI באמצעות טכנולוגיות חדשניות וליבות גרפיות עתירות ביצועיםלכתבה

12. אשמח על העזרה ממביני עניין ולא מתוכנן אובקלוק

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  13. Started by Ori6,

שלום! אני רוצה לערוך בדיקות לזיכרון יש לי 512 3200 DDr ואני רוצה לדעת איזה ניקוד אמור לצאת לי... בתוכנה... Pcmark2002 תודה רבה שמעתי רבות עליכם...

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  14. Started by Yung_man,

היי כולם אני כיום עובד עם תצורה של 512MB של זיכרון שפועלים במהירות 333MHZ, שזה המקסימום שהלוח שלי עובד (ידוע - ישן ) . רציתי להוסיף עוד כרטיס, ורציתי לדעת אם הוא ידע לקבל כרטיס של 400MHZ ולהסב אותו ל-333, או שעדיף שאני אקנה 333 ולא אנסה להתחכם תודה!!

• 5 תגובות
    • 481 צפיות
  15. שלום לכולם. צריך את עזרתכם בבחירת זכרונות מפה ל-OC רצחני ככל היותר. יתבצע עם מעבד E6600 ולוח P5W דלוקס.

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  16. התקציב הוא 8500ש"ח למחשב, האם כדי להשקיע ב6000+ ולחרוג מהתקציב או ללכת על ה5600 ולהישאר בתקציב המקורי. לא מתכונן OC חנות מועדפת - IQPC אני שואל כי שמעתי שה300ש"ח הפרש בינהם אינו משמעותי למשחקים...אז אני שואל אותכם? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  17. Started by bogy65,

יש לי מעבד Q6600 עם OC של 3.2 GHZ אוקי עכשיו התוצאה של מעבד Q6600 ברגיל הוא משהו כמו 3500 אבל שלי אחרי הOC שווה ל2100 משהו כזה...אז מה שאני שואל אילו דברים יכולים לגרום לכזה דבר לקרות?(המחשב חדש קיבלתי לפני 6 ימים) לפי התוכנה 3DMARK06 בבקשה זה דחוףף... הטמפ' במאמץ היא 50 מקסימום...

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  18. Started by vic07,

האם תהיה בעיה להתקין זכרונות במהירות 400 על לוח אם שתומך עד 333, חוץ מהעובדה שהזכרונות יוגבלו ל333? פשוט כבר אין בשוק זכרונות 333MHZ.

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  19. הלוח ?ConRoeXFire-eSATA2 s775 מתאים למארזATX 12 X 9.6?

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  20. Started by Vladgi,

שלום, קניתי לוח אם חדש מדגם epox 8rda3+ והוא פשוט לא מזהה כרטיסי pci אני חושב שזה משהו בביוס, אבל בחוברת של הלוח אם לא מצויינות שום הגדרות להפעלת כרטיסי ההרחבה, אז החלטתי לפנות לפה ולראות אם למישהו יש רעיון מה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש (הביוס הוא של phonix נראה לי) לא הייתי בטוח לאין זה שייךתמיכה טכנית או לפה..

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  21. Started by Baz34,

יש לי לוח GB-DS3 גירסה 3.3 , אני מתכוון להחליף את המעבד ל-E6600 , האם אני חייב להתקין VISTA מחדש??? תודה מראש למתייחסים

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  22. Started by liav12,

865pe איך הוא?.. עלה 630 שקל

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  23. Started by Satlan,

שלום, ברצוני לשאול אם ישנו דבר כזה הרצת כרטיסי זכרון עם 500MH על מעבד AMD ATHLONE 64 3000+ אם אי אפשר, משהו המקסימום שניתן להריץ על מעבד זה ?

24. Started by sirsnir,

מתי המרום יוצא לשוק? אני חיכיתי לו בנרות,וכבר נמסה לי השעווה על היד-תראו איזה בוהן קיבלתי מישהו יודע מתי הוא יוצא?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  25. Started by razoli,

יאללה אני רוצה ליראות הרבה הצבעות!!!! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים