עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המעבד עדיין לא נשלח אלי ולפתע שמתי לב שברשימת המעבדים הנתמכים של לוח האם שלי מופיעים נתונים זהים לגמרי לגבי המעבד הנ"ל (5600) כשההבדל היחידי הוא ה-65W לעומת ה-89W: AMD Athlon 64 X2 5600 2900MHz 512KBx2 Brisbane 65nm G2 *89W* 2000 F13 AMD Athlon 64 X2 5600 2900MHz 512KBx2 Brisbane 65nm G2 *65W* 2000 F13 בעל החנות אמור לחזור אלי לברור הנקודה אבל משיחה עם חנות אחרת נאמר לי שאין שום דרך לדעת איזה TDP יש למעבד, שזה לא מופיע על הצ'יפ וכמובן לא על הקופסה. אני כמובן מעוניין בזה של ה-65W וצריך לדעת אם יש צורך לבטל את ההזמנה שביצעתי ולנסות לחפש שוב. יש אפשרות לדעת מראש? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. בדומה למצב במחשבים הנייחים, גם במחשבים הניידים דור ה-Raptor Lake מביא עימו שילוב בין החדש לחדש מעט פחות - אך זה לא אומר כי לא תקבלו שידרוגים ביחס לדגמי ה-Alder Lake מהשנה שעברהלכתבה

3. מחשבים ניידים עם מעבדי סדרת 7040HS של AMD יתעכבו במעט בהשקתם - ובינתיים יש לנו עדויות נוספות אודות עוצמת ליבת ה-Radeon 780M שמסתתרת בפניםלכתבה

4. יש לי X850XT PE, כרטיס אמנם קצת ישן אבל עדיין די חזק ואותי הוא מאוד מספק, הבעיה שלי היא כפי שצוינה בנושא, האם יש פתרונות "לרמות" את המשחק שבעצם כן יש לכרטיס SM3, מעין פאטצ' לדרייבר או משהו בסגנון?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  5. Started by eliau21071981,

יש לי את הלוח הנ"ל ורציתי לשאול עם הוא תומך ב PCIE וגם ב AGP ואיזה כרטיס אני יוכל להרכיב לו? זה הלוח לאלה שלא מכירים את הדגם

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  6. Started by ofer40,

היי מידי פעם המחשב שלי פשוט מתכבה ללא התראה. וכשאני מפעיל מחדש אני נכנס לביוס ורשום לי 69 מעלות. כשאני מפעיל את ה SPEEDFAN המחשב לא מתכבה אבל התוכנה מראה עליות וירידות בלתי מוסברות בטמפרטורה. לפעמים הטמפרטורה מראה 80 מעלות ואני לא מבין מה קורה פה. אנא בבקשה עזרו לי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  7. Started by Sopranos,

אז ככה כרגע יש לי שני סטיקיים של 1G זתומרת 2G בכולל של OCZ בלוח אם יש לי אופציה ל4 אני צריך המלצה על 2G או 4G (תלוי אם זה שווה תהבדל במחיר) עדיפות שיהיה DC ובחנות אמינה באיזור ת"א אשמח להמלצות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by shimon23,

שלום אני רוצה לקנות מחשב מבוסס A64 בקרוב ויש לי כמה שאלות... מתי Socket 939 אמור לצאת? מתי יצאו מעבדים שתואמים לו? האם יצאו גם מעבדים במהירויות יחסית נמוכות כגון A64 3000 שתואמים לו, ולא רק 3400+? ואם יש למישהו מידע מבוסס האם מחירי הלוחות/מעבדים מבוססים Socket 939 יעלו/ירדו?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by urib,

http://virtualexperience.amd.com/index.html?co=theone [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  10. מדובר בפנטיום M מקוצץ אבל עדיין מעבד לא רע בכלל למחשבים ניידים "דקים וקלים", תדר עבודה של 1.3 ו 1.4 ג"ה, 1 מ"ב זכרון מטמון, מיוצר בטכנולוגיית ייצור של 90 ננו מטר ומחיר של בערך 100$-130$. במקרה הזה כנראה לא צריך להיבהל מהשם "סלרון", אפילו הייתי אומר שמי שרוצה מחשב נייד מבוסס אינטל עםמ ליבת פנטיום M צריך לחפש את הסלרון M שזול פי כמה מפנטיום M רגיל. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/mobile/display/20040831122153.html

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  11. התיישבנו לבחון את ביצועי המעבד המרוענן של AMD - האם ההשקה הזאת מצליחה להציל אותה מהפסד בתחרות הקשוחה העדכנית?לכתבה

12. P4C800 Deluxe http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=174&l1=3&l2=12&l3=30 P4C800-E Deluxe http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=175&l1=3&l2=12&l3=30 P4C800 http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=30&model=176&modelmenu=1 בשבילי יותר חשוב הביצועים... בעיקרון לפי מה שהבנתי ההבדל בין ה- p4c800 ל- p4c800-deluxe הוא רק בעוד חיבורים שונים למינהם. מה הם והאם אני צריך אותם בכלל? והאם יש הבדל בין גרסאת ה- E לבין הרגיל בביצועים? ואם לא אז במה? עריכה: עוד שאלה קטנה... עם איזה מעבד כדאי לשלב את הלוח? כי לפי מה שהבנתי ה- northwood יותר טוב מה- presscot למשחקים, זה נכון? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  13. יש חנות זולה בחו"ל שעושה משלוחים לארץ? כדאי להביא מחו"ל את המעבד הנ"ל? אפשר המלצה לחנות בחו"ל שמוכרת את המעבד הזה במחיר יותר זול מהארץ?ואם אפשר שהמשלוח יהיה מהיר תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  14. שלום, המחשב הנ"ל ברשותי כשנתיים, כרגע יש לי בו 3GB, סטיק אחד של 2GB והשני של 1GB המהירות שלהם היא 1066MHZ , מדובר ב DDR3 PC 8500, ממה שאני רואה בחיפושים הזכרון הנ"ל איננו נפוץ ויש הרבה DDR2 במהירות הזו ובמחיר שונה. ממה שבדקתי, יש DDR3 1333MHZ והוא עולה ממש זול, אך השאלה שלי היא האם זה יתאים? ממה שזכור לי אין בעיה במהירויות אלא רק שה FSB של הלוח אם יתן לי רק 800MHZ ככה או ככה, אם ככה אני יכול לקנות 1333MHZ ולהיות בראש שקט? אני רק רוצה להרחיב ל6 או ל 4 GB

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  15. שלום, אני רוצה להחליף את הלוח שלי ללוח אם אחר מאותה חברה עם אותו סוקט. לפי מה שהבנתי אפשר להחליף את הלוח בלי לבצע פירמוט לווינדוס. רציתי לדעת מה אני צריך בדיוק לעשות, אילו התקנים אני צריך להסיר. מצורפת תמונה מה-device manager. בבקשה תגידו לי מה למחוק וכיצד להחליף את הלוח בלי לפרמט. עריכה: לא משנה כבר הצלחתי,אפשר לנעול. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  16. אני מתלבט בין שתי המעבדים האלו, המחשב מיועד בעיקר ל maya + vray השאלה אם ה 3930 ירנדר משמעותית יותר מהר מ- 3770, ההבדל במחיר גם הוא משמעותי.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by zvkel,

אני מרכיב לדודה שלי מחשב אני מניח שהדבר הכי כבד שהיא תריץ יהיה word מחפש לוח אם זול שכולל הכל כרטיס מסך + קול + רשת חובה יציאות usb2 \ fire wire וכל מני טכנולוגיות חדשות יתרון amd כמובן כל המלצה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  18. ממש חשוב לי לדעת איך הלוח 945G-S3? האם לוחות עם כרטיס מסך מובנה בOC מגבילים רק כשמנסים להעלות מתחים או גם לפני? ובזאיה רמה של איזה כרטיס.. הכרטיס מסך Media Accelerator 950 ? ובאיזה רמה הכרטיס Media Accelerator X3000 ?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  19. Started by gania23,

שלום לכולם אני על סף קניית כרטיס מסך radeon hd4850 אבל אני חושש שהמעבד שלי (e6300) יגביל אותו בצורה רצינית והשאלה היא האם באמת יהיה לי צוואר בקבוק רציני ואני לא יוכל לנצל את הכח של הכרטיס ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by eitanb3,

מבקש המלצה ללוח אם ולזיכרון שיתאימו למעבד: ‏Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ לוח אם בכ400 ש"ח גמיש (PCI-E) וזיכרונות בכ400 ש"ח גמיש (כמובן CL נמוך, כמות גדולה וכמה שיותר מהיר). אמינות ושם טוב למודלים המומלצים חשובים לי. תודה איתן.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  21. היי האם ישנה דרך לדעת מהו צוואר הבקבוק במערכת? אני עוסק בהדמיות תלת מימד ורציתי לדעת אם יש צוואר בקבוק במערכת ומהו? יש לי 768 MB ונראה לי שחסר אבל אני לא בטוח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by reyrey_200,

שלום יש לי שאלה,בקרוב אני מתגוון לקנות מחשב חדש, בתקציב של 3K,הלוח המומלץ כיום למעבדי אינטל הוא P35-DS3L,עכשיו השאלה שלי היא איך הוא משתווה לASUS P5PKL ?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by egblue,

איך הזיכרון הזה? הוא מספיק טוב? http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=83433-3 זה עכשיו BACKORDERED, השאלה אם שווה לקנות אותו, קראתי בפורום overclockers.com והם עשו בדיקות להרבה סטיקים של 2GB והחליטו שזה הכי שווה את הכסף, השאלה מה אתם הישראלים חושבים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  24. Started by predator_008,

כרגע יש לי 3GB של RAM שמורכב מ-4 מודולים של זיכרון DDR400 דואל צ'נל. 2X1024 + 2X512, בתזמונים של 3-3-3-5-2T, שאלתי היא האם אני אקבל ביצועים גבוהים יותר אם אני אבצע שינוי לאופן הבא, להוריד את ה-2 סטיקים של 512, ז"א להשאיר 2X1024 בתזמונים של 3-3-3-5-1T, או להשאיר במצב הנוכחי? ובכלל מה עדיף? תזמונים טובים יותר או נפח RAM גדול יותר?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  25. Started by ilanb0,

כרגע מתוך 4 סלוטים, 2 מאוישים בשני זכרונות DDR2 במהירות 1 גיגה כל אחד. מבקש להגדיל ל - 4 גיגה. האם עדיף 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד, או שהאפקט יהיה זהה אם אוסיף סטיק אחד של 2 גיגה כך שביחד עם הקיים יהיה 4 גיגה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.