עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by itaysk,

הוא מבוסס NFORCE 2 אבל באתר של החברה לא כתוב כלום על DOUL CHANNEL DDR...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מה אתם אומרים על הGigabyte GA-7VA, חשוב לי מאוד יכולות האובר קלוקינג. למישהו יש את הלוח הזה? ראיתי באתר של גיגהבייט שיש לו את הפיטשרם החשובים האלה: CPU VCore Settings CPU Clock Settings Memory Voltage Settings AGP Voltage Settings תודה לכל מי שעוזר.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by itaysk,

איך AMD משתווים ואף עולים על אינטל כש AMD משתמשים בבאס של 266MHZ (מקסימום 333) ואינטל ב 522MHZ?? גם זכרון המטמון הוא חצי ב AMD

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by itaysk,

עד כמה המעבר ל 333MHZ משפיע על המעבדים של AMD? רציתי לקנות מחשב השבוע אבל אמרתי אני יחכה שהמחירים של מעבדי ה 333MHז ירדו קצת ואז אני יקנה אותם עם NFORCE2 זה היה צעד נכון? נ.ב מתי הם ירדו באמת?

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by sxs,

Epox EP-8K9AI -או- Gigabyte GA-7VAX הכוונה היא מבחינת OC, יציבות, אמינות ומהירות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  6. משהו מוזר מאוד קרה לי. קניתי AMD ATHLON XP 2000+ ושחיברתי אותו לראשונה הוא הראה AMD ATLON 1250MHZ רק אחרי ששיניתי ידנית בביוס את ה CPU MHZ זה הראה XP 2000, האם עבדו עלי וזה לא אותו המעבד? גם המהירות שלו היא 1.65 ולא 1.67 אני יודע שזה לא עקרוני אבל עדיין זה לא המעבד? דוח של סנדרה מראה את התוצאות הנ"ל(לאחר השינוי הידני בביוס): כמו כן אודה לכם אם תוכלו להסתכל על הטמפרטורה ולהגיד לי אם היא נורמלית.... Processor(s) Model : AMD Athlon XP 2000+ Co-Processor (FPU) : Built-in Speed : 1.65GHz Model Number : 2000 (estimated) Performance Rating : PR2393 (estimated) Type : Standard Packaging : Socket A PGA Multiplier : 12.5x Generation : 7th (7x86) Model Information : Duron M6 & A…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mrraz,

יש לי לוח אם שתומך בזיכרונות DDR במהירות של 2700 האם הוא יפעל עם זיכרונות במהירות של 3000 או 3200 ?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  8. שלום לכולכם! אני מעוניין להרכיב מחשב ורציתי לקבל את דעתכם על לוח אם ומעבד: לוח האם שהשב את תשומת ליבי הוא: INTEL MARYVILLE 2 D850MV2 רציתי לדעת אם הוא מעבד טוב? האם הוא יחזיק בצורה טובה לאורח זמן והאם איכותו ברמה הכללית היא טובה? מעבד שהתאמתי ללוח אם הוא: INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache האם הוא יתאים ללוח האם שבחרתי? והאם גם הוא ברמה טובה? תודה לכם!

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  9. גלשתי באחת מחנויות הארץ, וראיתי שהם מציעים למכירה מעבדי 2.8 ו-2.66 במחירים של 2600 ו-2000ש"ח בהתאמה ששתיהם תומכים בטכנולוגית ה-Hyper-Threading. אינטל הודיעה שהיא מייצרת את המעבדים האלו? או שזה גימיק של החנות לעבוד על אנשים?[ עם זה נכון רק צריך לחכות שאינטל תיישם את זה גם במעבדי ה-2.4 וה-2.26 ואז יהיו מעבדי Hyper-Threading זולים בשוק. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  10. רציתי לדעת משהו בקשר ללוחות שעובדים עם מעבדי INTEL Amd עובד על באס 266\333 אז זה אומר 133x2 166x2 אבל שזה מגיע לIntel איך זה עובד 4x133 הרי זה DDR זה אומר זיכרון שמכפיל את עצמו 133DDR=266 משיהו יכול להסביר לי איך זה עובד תודה.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by itaysk,

איך זה הולך שם עם המספור שלהם?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  12. Started by shmupi,

אני מת לקנות אותו אבל עוד אין אותו בארץ...מה דעתכם ? http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/7NJS.asp ביקורות כאן : http://www.vr-zone.com/reviews/Chaintech/7NJS/ http://www.octools.com/index.cgi?caller=articles/chaintech/nforce2/nforce2.html יאללה שתפו אותי .....

• 46 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. אני מתכנן לקנות מחשב חדש (המחשב הנוכחי שלי, על הפנים). אז רציתי לדעת מה אתם חושבים עדיף לי, קחו בחשבון את ההבדל האדיר במחירים...

• 49 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. מעבדי AMD לוחות ג'יגה ביט (לAMD) זכרונות DDR PC2700? ומתי ?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by OR007,

אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה, מישהו יכול להגיד לי מה יותר כדאי ולמה ? 1. ASUS A7N8X DELUX NFORCE 2 2. CHAINTECH 7VJL-DELUXE - זקוק ליותר דעות עליו... 3.GA-7AVXP כרגע אני יותר נוטה לכיוון האסוס אבל השאלה שלי אם מבחינה כספית הוא שווה את ההשקעה (אני יודע שיש לו ייתרון של הצ'יפסט) אבל האם זה באמת שווה את העוד 300 שקל האלה שהוא עולה ?...ואם כן אם איזה פיצ'רים הוא מגיע ? בהנחה שאני לא אלך על האסוס איזה מהלוחות הראשון והשני יותר טובים ? הלוח של צ'יינטק נראה די טוב אבל לא שמעתי עליו שום דבר עד היום...על הג'יגה שמעתי הרבה דברים טובים. בכל אופן תעזרו אתם להכריע...

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  16. שלום יש לי התלבטות בקניית שני לוחות אם שניהם מתוצרת asus הראשון הוא p4pe/l והשני p-4s8x איזה מהם ישרת אותי טוב יותר? המחשב מיועד למשחקים ואינו מתוכנן oc בכלל!(אולי בעתיד הרחוק).

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כי אני ממש לא מבין בלוחות אמרו לי שגיגה בייט הכי טובים בעסק הזה ??? תמליצוט לי על דברים חזקים וטובים עם הרבה אפשרויות ! ותודה מראש @!@

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by amir.o,

יש לי את הלוח הזה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  19. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  20. אני יכול לשים את ה-,AMD 2400 עליו???? כי אני לא מרוצה מהביצועים שלו!!!

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by stas12,

אני רוצה לקנות שלושה חלקים: מעבד AMD XP 2000MHZ זיכרון 333MHZ 256MB DDR לוח אם(תמליצו על משהו טוב) אני מקווה שהמערכת לא תעלה יותר מ1500ש"ח. עריכה ע"י biodome: יש לדאוג לכותרת עניינית, ופירסום הודעה בפורום המתאים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bareli,

כיצד מפרקים מעבד פנטיום 2?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Haflo,

מחשב Pentium 4 1.7Ghz עם 256MB DDR דיסק SG60GB וכרטיס מסך LeadTek GF4 4400 128MB DDR, עד כאן הכל טוב?! לוח אם Asus P4S333 עם SiS961 Chipsets, עד כמה יכולים ה Chipsets להשפיע על הביצועים? האם לא אמורים,עם כרטיס כזה, לשחק את המשחקים כמו NFS HP2 or Mafia ב Full Resolution ועם Maximum Details? ללא קירטועים? משהו לא תקין בקונפיגורציה הזאת? בתור תחנת משחקים זה לא אמור להיות חזק?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by Lucky7,

VIA have led the way in pioneering the unified driver set. The VIA 4in1 drivers, often known as a VIA 4in1 service pack have been the mainstay of VIA systems for years - optimizing stability and comparability. Today (10 December 2002) is an historic occasion, as VIA changes the name to VIA Hyperion 4in1 drivers and launches the driver set, optimized for performance for VIA's latest chipsets. The name Hyperion will most certainly supercede the name 4in1 all together in the future, but "4in1" has been kept in the name for identification sake. The version numbers also continue on from the 4in1 driver series so as not to confuse our customers. Users downloading drivers for…

25. Started by Or ei,

האם מישהו מכיר בעיות תאמיות בלוחKD 7 abit ו3200 512 C2 של CORSAIR ? אתמול הכרגתי את המחשב החדש שלי שכולל את שניהם וכל פעם שאני מתחיל להתקין את הווינדוס הוא רושם שאיזה קובץ חסר\עושה שגיאה וכל מיני הודעות כאלה ... (זה לא הארדיסק או כבל IDE )

• 23 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים