עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מעוניין לשדרג את הלוח שלי מכמה סיבות 1. אני מעוניין לעבור למערך CF בקרוב , נכון לעכשיו יש 4850 בודד 2. אני מחפש לוח עם יכולות OC טובות יותר (למרות שהלוח הזה לא רע בכלל ) הדרישות שלי מהלוח 1. עדיף שהוא יהיה עם DDR2 ( יש לי 4 GB, חבל לי להוציא עוד כסף על DDR3 ) 2. אני חייב 8 חיבורי SATA לפחות (2 ראפטורים, 3 צורבי DVD, ועוד כמה כוננים שמתחלפים מידי פעם ) הלוח הקודם שלי היה מתוצרת DFI מסדרת LP המצויינת, אני פתוח לכל החברות המציעות לוחות לגיימרים, אך עם עדיפות לDFI. תקציב? אני לא מעוניין להתפרע יותר מידי , ואני לא מתכוון להוציא 2K על לוח אז משהו באזור ה900 ש"ח מספיק לי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  2. Started by kub,

שלום לכולם, אני קונה אותותו מחשב חדש ובכיסי מצוי ממון המספיק רק ל805, (לא שזה רע) אבל הוא כבר יחסית מיושן ויצאה סדרת ה9XX שמייוצר ב65NM ופולטת פחות חום ובעלת 2X2 CHACHE שמאוד חשוב לי. רציתי לדעת אם יש איזה שהוא צפי לבואם של המעבדים הנ"ל? כי אני חושב שאם זה אמור להגיע עוד מעט אז כדאי לחכות כי הבנתי שהם יהיו באותה רמת מחיר. תודה רבה קובי.

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  3. כחלק מסדרת כתבות ההתמצאות שלנו הגענו אל תושבת LGA1700 של אינטל - מדריך זה יעשה לכם סדר בין כל אלה מתוצרת ASUSלכתבה

4. Started by Bessmertniy,

אני יודע שלאינטל כבר את כל זה.... מה עם AMD חשבתי שזה יצא עם ה 939 ולפי מה שאני רואה עכשיו אין ב ערכת השבים של ה 939 את כל הטכנולוגיות האלו. מישהו יודע מתי הן יתחילו לצאת גם בערכות השבבים של AMD? אולי ב nforce4?

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  5. שלום אני קונה מחשב חדש AMD 64 וחיכיתי כדי שיצאו לוחות אם עם הציפסט החדש. השאלה שלי מתי יגיע לארץ לוח טוב עם הציפסט הזה ואם כבר הגיע אז איזה דגם וחברה? וגם האם יש עוד לוחות שצריכים להגיע לארץ בנוסף למה שיש פה? וגם אם אפשר סקירות ביצועים על הציפסט החדש ביחס לקודמים (אם יש) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  6. שלושת דגמי המעבדים השולחניים ש-AMD מתכננת לחשוף בתערוכת CES בחודש הבא, עם מעטפת הספק מצומצמת וקירורים שכלולים במארז, נחשפים עם הפרטים הטכניים המלאים והמחירים המומלצים במסגרת הדלפה טרייהלכתבה

7. ראיתי שיש ללוח אפשרות להעלות את הBUS של המעבד בלי קשר לזכרונות, ואז חשבתי על 2 אפשרויות שאני מתלבט ביניהן E4300 וזכרונות 667 רגילים, עולה משהו כמו 1700 סה"כ, או אולי מעבד 6400 כדי להגיע למהירות יותר גבוהה או E6300 עם זכרונות לOC כמו הHK של GSKILL ולהעלות אותם סינכרונית עד שמשהו מגביל (כנראה הלוח) ההתלבטות היא בעיקר בגלל המחיר, כי האפשרות הראשונה זולה בכ700 ש"ח שטכנית אפשר להביא איתם אפילו 6600 עוד שאלה שיש לי בנושא היא מה יהיה הפרש ביצועים בין 2 האפשרויות ? כלומר אפשרות 1 מעבד על 3150 נגיד וזכרונות על 333BUS אי סינכרוני כמובן או אפשרות 2 של מעבד על 3150 ובאס על 450 למשל, מה יהיה ההפרש בביצועים ? תודה לעוזרים זה די דחוף כי אולי אני משנה הזמנה פעילה שאמורה להגיע עוד יומיים

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  8. תודה לכל העוזרים אני צריך לדעת איך הכל פועל (תיאורטית)

9. Started by YinnoN,

שלום. המפרט שלי הוא כזה : a64 2800+ @ 754 mb : GA-K8NS a-data 512 ram 3200 השאלה שלי היא כזאת : האם אני יכול לקנות זכרון ‏512MB TwinMOS‎ DDR2 667. האם זה מתאים ללוח אם שלי ? תודה רבה (-:

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  10. Started by wwll soldier,

רציתי לדעת אם הלוח הנ"ל תומך במעבד quad 6600 חיפשתי בכמה מקומות ויצאתי עם עוד שאלות.. איזה צ'יפסט ואיזה סוקט צריך בשביל מעבד קוואד?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  11. Started by tomas18,

אהלן אני רוצה לקנות amd 4.6 יש לי כרגע intel core 1.83 עכשו אם אני קונה את זה איך אני מחליף בבקשה עזרה ?

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  12. Started by ronenvak,

אני מחפש לוח אם שיתאים ל AMD Athlon XP 3200+ BARTON BOX original cooler included 0.13 512K cache וגם לזיכרון KINGSTON KVR400X64C3AK2/1G DDR400/1GB 512MBX2 על איזה לוח אם טוב הייתם ממליצים? מה לגבי קירור וספקי כוח האם יש איזה שהוא משהו מומלץ גם? ואיזה מארז לדעתכם יתאים למחשב שכזה? הא ואם לא איכפת לכם גם לתת חוות דעת בקצרה על המעבד והזיכרון ואם ביחד עם לוח אם טוב זה שילוב מצויין?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  13. Started by m.l,

צריך מעבד-ולוח אם...מעבד שיהיה אינטל ולוח אם עם כרטיס מסך מובנה...שלא יעבור את ה800 ש"ח 900 ש"ח זה הטופ שאפשר להגיע אליו...לא 920 ולא כלום...ממש כי 800 גם ככה זה בלחץ...מעבד אינטל ולוח אם תואם....צריך שללוח יהיה כרטיס מסך מובנה... אהה ועוד דבר: שיהיה מIQPC כי אני עושה משם הזמנה

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  14. Started by ronur,

מתכונן לרכוש מחשב חדש שיעודו המרכזי עיבוד תמונה (פוטושופ) וללא שמוש במשחקים או 3D. ככל הנראה אלך על מעבד AMD 64, ובכל מקרה המערכת צריכה לתמוך ב 64 ביט. אני מחפש לוח טוב במחיר סביר, אשמח להמלצות ללוח. כמו כן האם מעבד AMD בטכנולוגיית 64 ביט מגיע בסוגים שונים של סוקטים או רק סוג אחד ? (939?) תודה

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  15. הינה המפרט של המחשב שאני קונה- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 אז יש שם זיכרונות של G.Skill CL5 800MHZ 2GB. דבר ראשון, אני לא יעשה OC במחשב הזה, לפחות לא בזמן הקרוב! האם מספיק טוב הCL5 או שצריך CL4? תזכרו שאני לא עושה OC. וזה בא עם לוח אם Abit IP35-E, (P35) ואפשר גם לשנות חלקים במפרט אתם אומרים כדאי לי לשים לוח אם פחות טוב? כי אם אני לא עושה OC אז לא צריך לוח אם כזה טוב זה סתם בזבוז של כסף ואני ממש מוגבל בתקציב. אני טועה? צודק? מה אתם אומרים? תודה. =]

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  16. שלום לכולם הזמנתי מחשב רציתי לדעת בבקשה מה דעתכם עליו הוא מיועד בגדול למשחקים...בבקשה חבר"ה תנו לי ייעוץ אם צריך לשנות משהו תודה. הצעת מחיר כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 (5600+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 863.87 ש"ח 1 ASUS M2N-SLI Deluxe (nForce 570 SLI) - ATX 830.15 ש"ח 1 OCZ 2x1024MB DDR2 1000MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-6-6-15 905.68 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8600GTS Extreme 256MB TDH - PCX - retail 1,227.30 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKB - 7200RPM ATA 464.24 ש"ח 1 PIONEER DVR-212Dx18 (WHITE) DUAL LAYER -SATA- BULK 210.00 ש"ח 1 HEC - HEC-580W (ACE580) - ATX 2 446.29 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,947.54 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,799.11 ש…

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  17. Started by tk-hunter,

קיצר הזיכרונות שקניתי הם 2.5.3.3.6 עכשיו זה מה שעשיתי בביוס- http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/t/h/e/h/u/n/t/e/r/1/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310280835163209/200409122052076440/546.JPG רציתי לדעת אם עשיתי את זה בסדר כי יש שם עוד משהו שהוא 11T אני לא יודע מה הוא... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  18. Started by frela102,

עד כמה המעבד צריך להיות מתקדם? אם אני רוצה שהמחשב יהיה למשחקים ?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  19. אם כן, מה שמה?! ואם אפשר לינק להורדה אני אשמח... תודה

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות את הזכרונות האלו http://www.ksp.co.il/hmain.php ורציתי לדעת אם הם טובים לפי דעתכם? אני לא מתכוון לעשות OC והאם הם יקרים?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  21. Started by Liloca,

יש לי לוח אם Asus P4S800D-X בלוח עצמו יש אפשרות להרחיב עד 4 לוחות זיכרון, ברצוני לדעת האם ישנה הגבלה על כמות ה-GB שאפשר לשים. האם אפשר לשים 4 לוחות של 2GB והמחשב יעבוד? אין בכוונתי לשים כ"כ הרבה, יש לי כרגע 1GB אך קורה לי הרבה שמופיעה הערה למטה (בלון אזהרה) שהזיכרון חלש ואינו מספיק. אני רוצה להרחיב ל-2GB, ידוע לי שמדובר ב-DDR400. נראה לכם שיעבוד? אני לא רוצה לקנות ואז לגלות שזה לא נותן לי כלום. בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  22. Started by ski_farm,

אני רוצה לקנות מחשב חדש לשחקים (שיסחוב משחקים חדשים) אמרו לי שלוחות האם הכי טובים הם של ASUS והמעבד הכי טוב הוא של אינטל לכן אני מחפס לוח אם של ASUS ומעבד שביחד לא יעברו את ה1500 ש"ח בנוסף דרישות מלוח האם: 6 יציאות(2 SATA ) פנימיות מחבר IDE1 2 מחברי PS2 לעכבר ומקלדת ומחבר LPT למדפסת (כן ... אין לי USB) מחבר PCI למסך מחברי USB2 אמרו לי שP35 של ASUS הם טובים אך אני לא יודע תודה מראש על העזרה SKI FARM

23. שלום לכולם! רכשתי מחשב חדש לא מזמן, עם 4 ג'יגה ראם. WINDOWS XP רושם רק 3.25 מה4 ג'יגה במאפיינים. הבנתי שיתכן כי חומרות מסויימות לוקחות לי זכרון מהRAM. יש לי כמה שאלות בנושא... 1) האם יתכן שכרטיס המסך לוקח את הזכרון מהRAM? איך אני בודק את זה? למה לו לקחת זכרון מהRAM, יש לו עליו חצי ג'יגה...? 2) האם הבנתי נכון (מה שמבטל את השאלה הקודמת), שחומרות ONBOARD לוקחות זכרון מהRAM? האם ניתן לשנות את זה כך שחומרות ONBOARD לא ישתמשו בזכרון הRAM במקרה זה? אם מדובר לדוגמא בכרטיס מסך ONBOARD ששואב לי מזכרון הRAM, אין לי שום צורך בו, יש למחשב כרטיס מסך נפרד שעובד לבד וחבל לי שחומרת ONBOARD לא בשימוש תקח לי מהRAM. 3) האם יתכן שהבעיה היא פשוט ש WINDOWS XP לא מצליח לזהות את כל הזכרון שלי? לכ…

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  24. Started by nir_gr,

אני רוצה את זה בשביל htpc אני צריך עזרה לדעצ איך הלוח אם הזה עם שילוב מעבד 3500AMD AM2

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  25. Started by davis5,

יש לי לוח msi neo 2 platinum מעבד 3000 amd venice זיכרון 2X256 השאלה למה הvcore בcpuz מראה לי 1.424 כשבביוס הוא מכוון ל 1.5 תודה

• 0 תגובות
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים