עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lmlm,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2734

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  2. שלום בחנות המליצו לי על הלוח אם הזה ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 למרות שאני רוצה לוח של Gigabyte GA-P35-DS3L מה ההבדל ביניהם והאם יש הבדל הבדל. המחשב מיועד למשחקים כבדים , ההבדל בכסף הוא 10 שח" .

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. הכוונה שלי כמו שבלוח הקודם שלי (GA) לחצתי על ctrl+f1 וזה הרחיב לי אפשרויות בביוס לOC אז רציתי לדעת אם זה את אותו דבר גם עם אסרוק ,כמובן שניסיתי את השילוב הזה אבל אולי יש צירוף אחר באסרוק שמרחיב תתפריט

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  4. הענקית מקוריאה מכריזה היום על פתיחת פסי הייצור שיפיקו שבבי זיכרון DDR4 בתהליך היצור המתקדם בעולם נראה כי ההשקעה במחקר ועלויות הפיתוח נותנות לסמסונג פור בזינוק. הענקית מקוריאה הכריזה היום על פתיחה של פסי יצור חדשים לשבבי זיכרון RAM מסוג DDR4. זיכרון זה, שהחל לצבור תצואה לאחרונה בשל דור מעבדי סקיילייק של אינטל לשוק הביתי מקבל חיזוק בדמות תוספת פסי יצור והקטנת תהליכים. גם הפעם המעבר הוא דרמטי. הירידה נעשית מתהליך של 20 ננומטרים לכזה של 10 ננומטרים בלבד. תהליך 20 הננומטרים החל אצל סמסונג עוד בשנת 2014 והוא ליווה את אחרונה שבבי ה-DDR3 וראשוני DDR4. את פסי היצור של תהליך 10 ננומטרים יתפסו שבבי DDR4 באופן בלעדי. מקלות 16GB ב-10 ננומטרים – תהליך היצור המתקדם …

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by itaysp,

שלום לכולם אני מחפש לעצמי אולטרה בוק, ומצאתי אחד זול (600 דולר עם 128 ג'יגה של SSD ו4 ג'יגה זכרון) עם i3-3217U, אבל אני לא מוצא עליו יותר מידי מידע. איך המעבד הזה? הוא יכול להספיק לעריכה קצת בפוטושופ פה ושם (לא איכפת לי שיהיה לאט זה מחשב משני שיהיה לאוניברסיטה אבל אני כן ארצה פה ושם קצת פוטושופ, קצת VISUAL STUDIO.. שיהיה קצת איטי לא נורא, אבל איטי בקטע סביר) הקפיצה הבאה היא ל i5-3317U שיש לו טורבו בוסט בניגוד ל i3 ואני משאר שגם יתאים יותר לצרכים, אבל זה כבר להוסיף עוד 250 דולר ואז אם כבר התקציב עולה, נפתחות עוד אופציות לנוטבוקים אחרים... בעקרון אני מעדיף לקנות את מחשב ב600 דולר, אבל אני ממש אתבאס אם אני אקנה אותו והשימושיים היחידם שאני אוכל לעשות איתו זה לגלוש באינטר…

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by pergola,

עם OC ל 3500-3700MHZ? המעבד לבד. אשמח גם לקישור לכתבה שמראה זאת.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. היום באופן רשמי מושקת פלטפורמת האקסטרים החדשה של AMD שמביאה שני מעבדים עוצמתיים במיוחד - אנו מביאים בפניכם סקירה חיצונית של מועמד ראוי ללוח אם עבור מעבדים אלה - Prime TRX40-Pro של אסוס לכתבה

8. חברי פורום יקרים, אנא הקדישו מספר דקות מזמנכם לקריאת חוקי הפורום והבנתם על מנת לשמור על רמת דיון גבוהה וכדי שיהיה לכולנו נעים יותר לגלוש ולהשתמש בפורום. לעיון בחוקי הפורום המלאים. דגשים לגבי כותרות: אין להדגיש את דחיפות העניין בכותרת. הדיונים של כולם חשובים בדיוק באותה מידה. על הכותרת להיות עניינית ומפורטת. הכותרת לא נועדה להיות הקדמה לדיון אלא לתמצת את נושא הדיון ולספק את תמצית הפרטים החשובים. כותרת עניינית היא כותרת שממנה ניתן להבין מהו נושא הדיון ולקבל את הפרטים הבסיסיים מבלי להיכנס לדיון עצמו. כותרת עשירה במידע ענייני תייחד את הדיון שלכם ותבדיל אותו מדיונים אחרים בעלי נושאים זהים או דומים. דגשים לכתיבת כותרת תקינה: -…

• 0 תגובות
    • 32.9k צפיות
  9. מיזם בשם AYA-NEO גרף השקעות של מעל ל-7 מיליון שקלים עד כה - עם מטרה להתבסס על מעבדי ה-Ryzen הניידים של AMD בכדי ליצור מכונת משחקים ניידת ראויהלכתבה

10. היום קניתי 2 ג'יגה זיכרון הבעיה היא שהמחשב מזהה את ה-1 ג'יגה הישן שלי, ורק 1 ג'יגה מהשתיים החדש . שאני עושה אפשרויות ב"המחשב שלי" הוא מראה לי כאילו יש 2 ג'יגה זיכרון אבל התוכנה אברסט מראה לי שיש 3 .. מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. 512MB/333MHZ + 256MB/333MHZ לא הספק-כח גרם לזה...נבדק שני הזכרונות מחברות שונות *מה נראה לכם שקרה? :-\ *ואלו זכרונות כדאי לקנות כדי להרים את המחשב בחזרה? (חבל על מחשב שלם למרות שהוא ישן).

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by digitalseeker,

כמה שאלות בנושא.... א.מה זה ? ב.איך אפשר לדעת אם לוח אם תומך בזה או לא ? ג.אחותי קנתה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310092931007 וזה לא עובד לה בABIT AS8 - בכלל לא מזהה את זה. בהתכתבות עם החנות באיביי - הם טוענים שהלוח אם שלה לא תואם. זה נכון ?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  13. בקיצר הבקשה בכותרת,המלצה ללוח Nf4 עד ל-700 שקל!!עם חריגה עד ל-40-50 שקל לא למטרות אובר קלוק אבל שיביא ניצול מקסימלי של שאר רכיבי המערכת.ושיאפר אובר קלוק בעתיד... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  14. Started by goldyoav,

שלום, יש לי לוח אם gigabyte 945PL-G עם גרסת הביוס האחרונה. זכרונות 2x512 במהירות 533. הוספתי שני סטיקים נוספים של 667 (אמרו לי שיתאים את עצמו למהירות הנמוכה יותר) מה שקרה זה שאני מרגיש פתאום איטיות בעבודת המחשב. הסתכלתי בביוס וראיתי system memory multiplier = auto memory frequency = 400 כלומר הוריד לי את המהירות ל - 400. ניסיתי לשנות את ה - multiplier ל - 2.66 ואז ה - memory frequency השתנה ל - 533. האם עשיתי נכון? לגבי הביצועים אני עדיין לא משוכנע . האם יש מקום ל"משחק" עם הסטיקים מבחינת המיקום על הלוח אם? תודה מראש יואב

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  15. סטיב כהרגלו משעשע כתמיד, חצי שעה שלו עדיפה על השטויות בטלוויזיה any time any day:

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  16. Started by chief,

אני קונה מחשב לעבודה משרדית והחלטתי לקנות מעבד E6550 איזה לוח אם הכי מתאים?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by nesber,

האם מדובר בחברה סבירה כמו ADATA? אני לא עושה אוברקלוק.

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  18. Started by smalery,

הזיכרון אצלי נספר לאט מאוד - קצב של 4 MB לשנייה וסה"כ 512 MB כאשר יש שני זוגות של מקלות זיכרון. האם יש איזושהיא אפשרות למהר את הספירה? תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by eitanb3,

שבוע טוב. למשתמש שאין לו כלל צורך באובר קלוקינג, האם המעבד העדיף יהיה ‏Athlon 64 4600+ או ‏Pentium E2180 ומדוע? מהו הלוח-אם המתקדם ביותר בתקציב של 400 ש"ח פחות או יותר, ללא כרטיס מסך מובנה. אך יש לו את כרטיס הקול המובנה הטוב ביותר שקיים? (אינטל \ AMD) תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. אני קונה עכשיו מחשב, ואני רוצה שיהיה לו 4GB של זיכרון (2*2GB). אני מתלבט בין חברת OCZ לחברת Corsair... לפי מה שהבנתי לזכרון של חברת Corsair יש קרור יותר טוב על הזיכרון... תודה רבה... עריכה: אני קונה זכרונות במהירות 800Mhz, וההפרש בין המחירירם לא גבוה... בקשר למהירות 1066Mhz, זה נכון שהיא עושה בעיות???

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  21. Started by Xylene,

יש לי לוח אם GIGABYTE P55A-UD3 מבחינת זכרון עדיף לי 2 סטיקים או 3? בעיקרון יש הבדל מבחינת הלוח אם שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by idans94,

ברשותי לוח אם שבאחת מהיציאות סאונד שלו (הירוקה) נשבר פין של אוזניות, רציתי לדעת האם ישנה דרך לשחרר את הפין שנשבר בחציו מהיציאה? מצורפת תמונה.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by HwareNewb,

שלום, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול בו, אבל הוא נראה לי הכי מתאים כי השאלה שלי קשורה למעבד: לאחרונה אני חושד שהמעבד שלי לא פועל טוב(יש לי דרופים איומים במשחקים- ואני לא חושב שזה הכרטיס הגרפי כי ב-3DMARK אני מקבל 5863-תוצאה טובה), ורציתי לשאול אם בשביל המערכת שלי (חתימה) התוצאה 4095 היא טובה. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי, ובמגה בנצ'מארק של המעבדים של TOMS HARDWARE, יש רק תוצאות של PCMARK04 (לי יש 05). אני אשמח לקבל לינק לאתר שיש בו בנצ'מארק של המעבד שלי (באתר הרשמי אפשר להשוות רק תוצאות של 3DMARK). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by yz101,

אני לא מוצא יותר מדי מידע על המעבד הנ"ל שמשווה אותו למעבדים ששקולים לו. כל מה שאני כן מוצא משווה אותו למעבדים חזקים. יש לי מערכת שצריכה לעבור שדרוג לגיימינג וכוללת מעבד שכזה. האם המעבד הנ"ל יהווה צוואר בקבוק מהותי לכרטיס כמו R7 260X? האם זה מעבד שיש סיכוי שניתן לפתוח בו ליבה רביעית?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  25. שלום! זה המיפרט שלי כרגע AMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HEC 6C11 Tomahawk 405W Active PFC 12cm אני מחפש לוח אם+מעבד חדשים באזור ה800 ש''ח אם חרגיה הכי קטנה ל850, בעיקר למשחקים כבדים

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.