עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אלה הזכרונות שאני חושב עליהם חזק: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=F2-8500CL5D-2GBHK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# המפרט שלי בצד(כולל הזכרונות הקיימים כרגע)כמו כן, נתוני הOC הנוכחים שלי.. אני על מחלק של 1:1(533) עם הזכרונות הנוכחיים שעובדים כרגע בתדר 835Mhz. נניח ואני מחליף אותם כעת לאלה שלמעלה..והלוח שלי בלימיט שלו מבחינת הFSB עם הקירור אויר הנוכחי שלי...מה אני יוכל לעשות איתם(עם הזכרונות)נכון לעכשיו? עוד שבוע אני אמור לקבל את הקירור מים של Swiftech.יש טעם בכלל לשדרג הזכרונות? אני הרי לא יכול לשנות את המחלק ל667...המעבד גם פחות או יותר בלימיט שלו עם הקירור הנוכחי.. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  2. Started by BEN903,

הPCI-E של הלוח הוא 16X מלא או מסורס ? השאלה זה האם אפשר לשים כרטיס מסך נורמלי כמו ה9600GT ומעלה ולא תורגש בעיית ביצועים כלשהי ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by Biatch,

המפרט של המחשב שלי: Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz ASRock ConRoeXFire-eSATA2 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) שתי סטיקים 1024MB כל אחד של TWINMOS Radeon X1900 GT (256 MB) WDC WD2500KS-00MJB0 פתאום המחשב הפסיק לעבוד לא העלה פוסט בדקתי מה הבעיה פה ושם שיחקתי עם הסטיקים והמחשב עולה רק עם סטיק אחד בסלוט מסויים אחד .. מה זה אומר ? יש מצב "נשרפו" הסלוטים האחרים והסטיק השני ? יש פתרון כלשהו לבעיה ? בדיקה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by asilbob,

שמעו יש לי מעבד AMD 2500 עכשיו אני רוצה להחליף מעבד בלי להחליף לוח ...... משהו קצת יותר נורמלי ...... אני לא יוכל להחליף לINTEL כי אז אני צריך להחליף את כול המחשב ......... כרטיס מסך לוח מעבד זיכרון כבד אליי להחליף את כול אלו ... אז רק מעבד קיים היום מעבד נורמלי יותר מי הAMD2500 שיתאים לאותו סקוט בלוח ......... יום טוב

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. דרכה הארוכה והמוצלחת של תושבת AM4 מתקרבת לסופה - אבל במפתחת השבבים מצהירים על כך שגם המחליפה שלה נועדה לשרת אותנו במשך פרק זמן ארוך ככל הניתן, לצד תאימות לאחור לגופי קירור קיימיםלכתבה

6. תערוכת CES 2023 בלאס וגאס - אינטל מכריזה על קבוצת מעבדים נוספת בדור 13 לתושבת LGA1700 החדשה, בניהם מעבדים בעלי מעטפת חום נמוכה מזאת שראינו ומחירים תחרותיים לדרגות השונותלכתבה

7. מרכיבים בקרוב במשפוחה שני מחשבים בסיסים לצרכים כללים. ה-E2180 ישתלב בהן יופי לדעתי.. למרות שאני מתקשה למצוא עליו ביקורות.. יש כאלו? מלבד הביקורת המיושנת על ה-E2160 ב-XBIT. מעניין להשוות אותו מול ה-AMD X2 4200+, אני מאמין שהוא יותר מוצלח (כמובן גם מבחינת OC עתידי אם אי פעם יתעורר הצורך). אני רואה שברוב החנויות מחירו באיזור ה-460 ש"ח. אך ב-Wellcom המחיר כ-353 ש"ח בלבד. מדובר במעבד TRAY - האם עלי להניח שמדובר ביבוא אפור עם אחריות של שנה בלבד? יש כאן במקרה כאלו שקנו כבר את המעבד בחנות זו ומאשרים שהכל תקין? יש עוד חנויות עם מחיר קורץ שכזה?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by zachbachar,

מה זה בדיוק אומר שהמעבד מגיע עם 8mb או עם 4mb ...? מה בדיוק ההשפעה של זה על המערכת...? יש הבדל כלשהו משמעותי ...? תודה לעוזרים...!

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  9. Started by anri,

לא בטוח בכלל שזה המקום לכתוב בו תהודעה, מכיוון שלא נראה לי שזאת בעיה במעבד עצמו...אבל לא נורא שמשיהו יעביר אם זה לא המקום . בכל מקרה, אני עובד עם ווינדוס ויסטה 64 המערכת עובדת סבבה הכל טוב ויפה, וגם המעבד בניצול של 1% - 10 בלחץ ... משום מה, אחרי כמה זמן המחשב מתחיל להיות איטי, אני בודק ניצול ביצועים, ורואה שהמעבד קפץ ל 100% והוא ממשיך לעבוד ככה עד שמבצעים ריסט . אין שום וירוסים בדקתי כמה פעמים, ושום ספאים ותוכנות ריגול, המערכת דיי חדשה... * נשמע דבילי, אבל שמתי לב שזה קורה כמעט כל הזמן, אחרי שהמחשב כעבור 25 דקות ככה מכבה תצג . המעבד אגב Q6600 זיכרון 4 GB

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  10. יש לי זכרונות A-DATA\VT וביוס איפה שרואים איזה זכרונות יש לך... לא כתוב A-DATA (כתוב משהו אחר אני פשוט לא זוכר)אבל אפשר לשנות את זה לA-DATA אבל אני לא יודע למה זה יכול לגרום.... זה יכול לשנות נגיד את התזמנים הגרועים שלי?(3448) צריך להעביר או להשאיר אותם כך?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  11. Support PCB ver 1.0/1.1 Improve PCIE-E compatibility הלוח שלי V 1.0 למה מציינים שיש תמיכה גם ל- 1.1 ? או שזה עדכון ל- 1.1 ? מה המשמעות בפועל של סעיף 2 ?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by snoopdogg,

חג שמח לכולם קיבלתי אתמול את החלק האחרון שהיה חסר למחשב שלי... 2*512 Crucial Ballistik PC4000 הזכרונות יושבים במערכת הבאה: AMD 64 3200 MSi K8N PT Leadtek 6800 GT הורדתי בביוס תזמונים של הזכרונות ושאני מסתכל על CPUZ נראה לי שיש משהו לא בסדר צירפתי תמונה... אני מתכוון לנתון האחרון - 256 קלוקים ?? מה זה אומר? ??? שאני נמצא בתזמונים SPD 2 3 3 8 הנתון הזה נמצא על 16 וזה מוזר שהוא הרבה יותר נמוך. זה פוגע בביצועים? ומה זה הנתון Bank cycle time? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by alexPC,

שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב מבוסס לוח P5K של ASUS עם בקר RAID. לאחר התקנת חלונות XP PRO SP2 התקנתי את הדרייברים של הלוח שהגיעו עם הלוח. תוכנית ההתקנה התקינה שני קבצים שנטענים לזכרון באתחול של חלונות. הקבצים הם : xRaidSetup.exe ו-xInsIde.exe .שני אלה כנראה שייכים לבקר ה-RAID של JMICRON שמותקן בלוח. בחיפוש שעשיתי ברשת לגבי שני הקבצים גיליתי שהם עלולים להיות סוג של רוגלה או תוכנה זדונית אחרת. האם מישהו יודע מה תפקידם ? והאם הם נחוצים לעבודה התקינה של דיסק SATA של היטאצ'י ? אני בכל אופן הסרתי אותם מרשימת האתחול ונראה שהכל עובד כשורה. תודה. :s05:

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

מחפש חנות שעדיין מוכרת זכרונות כאלה!

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  15. שרת א': שני מעבדי AMD Opteron 250 2.3GHz ; 1MB Cache שרת ב': מעבד בודד Intel Xeon 3065 2.3GHz ; 4MB Cache מחשב ג': מעבד בודד Intel Core2 6420 2.1GHz ; 4MB Cache אני הולך לעשות ניסוי קומפילציה כדי לדעת תכל'ס מי הכי מהיר אבל אני גם רוצה לשמוע את דעתכם\הסבר שלכם אני מתקשה למצוא בנצ'מרקינג שכזה באינטרנט... אשמח גם להסבר קצת מה ההבדל בין הCore2 לXeon שבתאוריה דומים ?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by Vidati,

שלום, יש לי לוח אם של ASUS - P5N32-E SLI ויש עליו את הקירור של ההיט פיפ. כדאי לפרק אותו לניקוי והחלפת מישכה טרמית? יש בכלל משכה טרמית? תודה.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  17. Started by uziliv,

שלום יש לי מחשב dell latitude d630 ואני רוצה להוסיף לו זיכרונות - 2X2gb. ראיתי שבעיקרון הזיכרון שלו הוא pc2-5300 אבל אפשר להוסיף לו גם pc2-6400. להבנתי ה-6400 בכל מקרה ירוץ במהירות של ה-5300, ולא אמור לשפר את המצב. שאלתי היא האם ה-6400 יכול להיות בעייתי במחשב הזה? הסיבה שאני שואל היא שיש מקומות (כמו בלינק למטה) שאומרים שהם ישלחו 5300 או 6400, לפי מה שיהיה להם במלאי. http://www.ebay.com/itm/New-4GB-2X-2GB-Memory-DDR2-SODIMM-RAM-for-Laptop-DELL-LATITUDE-D630-/370579166853?pt=US_Memory_RAM_&hash=item56483d5685#ht_3769wt_936 תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by johnyG,

שלום, יש לי מחשב שעושה לעצמו RESTART כל הזמן. לאחר סדרת בדיקות הנחתי (לא בוודאות) שמדובר בהתחממות של מעבד. מדובר בסלרון 2.4. המאורר נראה בסדר, שמתי משחה טרמית, והורדתי תוכנה של MSI (יצרנית לוח האם) למידע על המערכת. התוכנה מייד נותנת לי הודעה שמהירות המעבד 129 מעלות (??) והיא רוצה לכבות את המחשב. התוכנה EVEREST לעומת זאת אומרת שטמפ' המעבד היא רק 34 מעלות. מה עושים במצב כזה? האם יש תוכנת תקן מקובלת בשוק לידיעת הטמפ' של המעבד? תודה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  19. הרסתי את הלוח אם שלי ואני מחפש לוח אם למעבד AMD 2200 לא צריך להגזים עם המחיר ככה 500-550 גג תודה מראש על העזרה ! המחשב בעיקרון מיועד להפיכת סרטים ומשחקים אם למישהו עוזר המידע הזה

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  20. למחיר גבוה ב 30% ואף יותר.......מטורף,מה קורה פה???

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by ziv2774,

אני רוצה להעלות מתח בזיכרון יש לי את הזיכרון KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL ובנורמלי הוא אמור לעבוד כ-667 ושרוצים להגיע ל-800MHZ צריך להעלות למתח 2V אני רוצה לדעת איך אני מעלה מתח (זה בביוס כנראה ) רק שאני צריך לדעת איך תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  22. האם מעבד מעבד: AMD Athlon II X2 250 יתאים לכרטיס מסך 5770 האם הוא יתאים ולא יצור בעיה המטרה משחקים ובעיקר סרטים

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  23. בזמן שאינטל מסתפקת בהשקה של שלושה דגמים ניידים חדשים כחיזוק למשפחת מוצרים קיימת - המתחרה שלה יורה בכל התותחים עם מגוון גדול של דגמים בהספקים של בין 15 וואט ל-45 וואט ומעלה, בתוספת ליבות Zen 3 (כמעט) בכל מקוםלכתבה

24. אתם חושבים שיהיה צוואר בקבוק בשילוב הזה? ???

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  25. יצרנית השבבים פותחת את CES 2023 עם חיזוק משמעותי בקטגוריית ה-HX הגבוהה שלה עבור מחשבים ניידיםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.