עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by a-gold,

יש לי 2 סטיקים של 512 מגה 533 mhz DDR2 של YHNIX עכשיו השאלה שלי אם אני קונה עוד 2 סטיקים של אותה חברה אני צריך לראות גם שהקבוביות השחורות האלה שיש על הכרטיס יהיו אותו דבר בדיוק ?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  2. ומה אומר DUAL CHANNEL? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  3. Started by edenbd,

יש לי את הלוח אם הבא: Asus P4S800-MX SE רציתי לדעת אם הוא יתאים למעבד: INTEL Pentium DUAL CORE 2.6 Ghz LGA775, 2M EM64T BOX # 805 (אל תדונו איתי אם כדאי לי לקחת את המעבד או לא, פשוט תגידו לי אם זה יתאים במקרה שאני ארצה לשדרג את המעבד הקיים למעבד שציינתי). תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  4. כותרת.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by PsyDream,

שמעו נכון בכל מקום אומרים שהקונרו יותר חזק מ-amd ומה שרציתי לשאול למה כולם ממליצים במפרטים לקנות מעבד amd 3500 במקום קונרו e6300????

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  6. אני מעונין בלוח אם שיתמוך במשחקים DX10 וברזולוציה 1080P ( לא 1080I ) האם הלוח הזה יכול לעמוד בכמות תעבורה של 1080P M2A-VM של ASUS

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות קיט 2 ג'יגה זכרון למחשב.. DDR2 יש לי 600 ש''ח ואני רוצה לקנות זיכרון הכי טוב שאפשר בתקציב הזה מה יש לכם להמליץ לי ? תודה ,אופיר.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  8. Started by kuku gril,

יש לי לוח אם מסויים (נניח msi 850e) שכשקניתי אותו אמרו לי שהוא מותאם לRDRAM בלבד (היה להם אינטרס ברור בגלל מחירו הגבוה). בינתיים החנות ממנה קניתי נסגרה , ואני רוצה להרחיב את הזכרון ולשים DDR.נכנסתי למפרט יצרן של הלוח אם ואין שם הגבלה ברורה על סוג הזכרון. איך אפשר לדעת? תודה.

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  9. שלום, יש לי תקלה שאין לי כל כך מושג איך לפתור אותה. כאשר אני מכבה את המחשב (לא REBOOT). הסדר של ה BOOT PRIORITY מתבלגן לי. בעקרון יש לי ASUS P5B . יש לי שני הארדיסקים, אחד SATA והשני IDE. אני רוצה לעשות BOOT מה-IDE. כאשר אני מכבה את המחשב, הסדר של הBOOT משתנה. חוץ מזה שום דבר לא משתנה ב-BIOS. שמתי לב, שכאשר אני מכבה את המחשב, לעתים המחשב לא מזהה את הIDE. וחשבתי שאולי בגלל זה מתהפך לי הסדר. כאשר המחשב כבר דולק, כמה שניות ולא מזהה את הארדיסק, REBOOT פותר את הבעיה. האם יש משהו שאפשר לעשות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  10. ראיתי שיש ללוח אפשרות להעלות את הBUS של המעבד בלי קשר לזכרונות, ואז חשבתי על 2 אפשרויות שאני מתלבט ביניהן E4300 וזכרונות 667 רגילים, עולה משהו כמו 1700 סה"כ, או אולי מעבד 6400 כדי להגיע למהירות יותר גבוהה או E6300 עם זכרונות לOC כמו הHK של GSKILL ולהעלות אותם סינכרונית עד שמשהו מגביל (כנראה הלוח) ההתלבטות היא בעיקר בגלל המחיר, כי האפשרות הראשונה זולה בכ700 ש"ח שטכנית אפשר להביא איתם אפילו 6600 עוד שאלה שיש לי בנושא היא מה יהיה הפרש ביצועים בין 2 האפשרויות ? כלומר אפשרות 1 מעבד על 3150 נגיד וזכרונות על 333BUS אי סינכרוני כמובן או אפשרות 2 של מעבד על 3150 ובאס על 450 למשל, מה יהיה ההפרש בביצועים ? תודה לעוזרים זה די דחוף כי אולי אני משנה הזמנה פעילה שאמורה להגיע עוד יומיים

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  11. אני רוצה לשפר תזיכרון במחשב, כרגע יש לי 256 ddr (סלוט 1) וחשבתי להוסיף עוד 512 ddr (סלוט 1) השאלה האם זה טוב להוסיף בסלוט אחד 512 או שזה לא יהיה יעיל כל כך ועדיף להוסיף עוד אחד של 256? מידע על המפרט הרלוונטי של המחשב [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  12. ASUS P5SD2-X L775\DDR2\L\PE\SA\L\SB ואני קונה מעבד INTEL P4 945 3.4 DUALCORE L775\3.4\DUALCORE\2X2 מה אני מבין מזה בעצם? הלוח טוב? המעבד?

13. אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק מאוד למשחקים ולעבודה בכלל בלי שאני צריך oc אני גם לא ממש יודע מה זה התקציב של המחשב 4500 והמסך 1500 אני רוצה שהמחשב יחזיק לאורך זמן (שנתיים לפחות) ולא להרגיש חלש מידי בעוד שנתיים יש את המעבד q6600 שהבנתי שהוא צריך השקעה ולא ממש בא לי להיכנס לזה חשבתי יותר על המעבד INTEL E6750או AMD 64 5200 ה-AMD הרבה יותר זול והבנתי שיש לו ביצועים טובים מאוד לא פחות מהמעבד של אינטל ואני חוסך פה הרבה כסף ויכול להשקיע ברכיב אחר כלשהו. אני גם לא יודע מה כדאי יותר AMD או אינטל...אז אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה מפרטים של מחשב תודה..

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  14. שמתי לב שבלוח אם של ג'גהבייט Gigabyte GA-8IPE1000 Pro3 יש שתי טכנולוגיות שלא ראיתי באף לוח אחר: M.I.B שקשורה לזיכרון הראשי של המחשב וטכנולוגיית ה C.I.A שקשורה למעבד. השאלה שלי היא האם כבר הטכנולוגייה הזאת הוכיחה את עצמה כתורמת באמת או שזה לא מראה שיפור רגיל לעומת הטכנולוגיות הרגילות שאר לוחות האם? איך הלוח הזה בכלל? הוא נחשב טוב ?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by buzzio,

שלום רציתי לשאול יש לי זיכרון 1G DDR3 1066MHZ CL-7 שאני רוצה לזרוק לפח כבר! העכבר שלי על הכפתור "קנה עכשיו" אבל אני בדילמה הבנתי שהCL זה תזמון של הזיכרון.. מה זה אומר? ככול שהתיזמון גבוה יותר יותר טוב? אני רוצה להביא 4G DDR3 1333 CL-9 איך אני יודע עם הלוח שלי תואם מבחינת תזמון ומתח עם זיכרון ונפח אין בעיה... טפו טפו אם אני יעבוד גם עם שני התיזמונים מה תהיה התוצאה? תודה מראש.!.! P5K64 WS 4PCI-E CORE 2 QUAD TUNIQ TOWER 1GB DDR3 1066MHZ GEFORCE 8800GTS 640MB

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  16. לוח P5Q של ASUS יש לי 4 סטיקים OCZ PLT של גיגה לא משנה איזה אני מכניס לסלוטים 1 ו 2 עובד סבבה (אבל אין דואל צ'אנל) רק שם משהו ב 3 או 4 בלי קשר אם יש או אין ב 1 או 2 ואין תצוגה יכול להיות שזה קשור לספק כוח ?? שלא נותן חשמל לסלוטים 3 ו 4 בלוח

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  17. Started by weissby,

נניח יש לוח אם שתומך במעבדים כך וכך, תומך בDDR2 במהירות 533 MHZ ושאר הדברים הדברים כמו הPCIים ועוד (זתומרת, אנל מכיר ממש את שאר הדברים =[ ) ונניח יש לוח אם נוסף תשתומך בדיוק באותם מעבדים ואותה מהירות DDR2 אותה כמות נניח של שקעי PCI (כל הPCIים למיניהם, הרגיל, האקפספרס, וזה של הכ.מסך) בוקיצור מבחינת נתונים מהסוג הזה הם זהים.. האם יש מקרה כמו זה שבו תוכלו להגיד לי שיש אחד מהם שהוא יותר טוב? ו..צ'יפסט, זה פשוט כל ה..איך לקרוא לזה..ממ.. ארגון של הלוח אם? זתומרת, כל הדברים האלה שאח"כ כותבים על פיהם את הנתונים הנ"ל (איזה מעבדים תומך, מהירות DDR2 וכאלה?) זה המערך של הלוח כביכול? ופשוט יוצא שחברות כ.מסך גם עושות צ'יפסטים? אני רוצה להיות בטחש אני מבין תנושא כי זה לא כלכ ך ברור לי מ…

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  18. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש, אז רציתי לשאול אם הלוח אם שלי הוא is7/is7-g/is7-e(inteli865-ich5 אז אם אני יקנה עכשיו כרטיס זיכרון DDR2 הוא יתאים ללוח אם? או שתוכלו להמליץ לי על כרטיסי זיכרון שמומלץ לקנות (התקציב שלי הוא 400).

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  19. Started by azsxazsx,

קיבלתי לוח אם שתואם רק ddr3 ואני חייב לקנות זיכרון רציתי לדעת איזה זיכרון אתם ממליצים לא חשוב למחיר כמה מגה הרץ ואיזה תזמונים ... שאלה אחרונה זה אם אני קונה זיכרון במהירות 1600 מגה הרץ והלוח אם תומך עד 1333 זה יהיה תואם ופשוט לא ינצל אותו או שהוא לא יתאים ? תודה מראש ........

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  20. Started by Mighty,

דבר ראשון מזל-טוב לנדב הגדול מכולם 18 מגניב ואחלה שיהיה לך :] אוהב אותך ועכשיו אחרי שבירכנו את השמן הזה :] אני רוצה שתעזרו לי במשהו חמוד יש לי לוח אם מדגם: Tyan - Trinity 400 model: s1854 ושזה לוח אם שיש בו 2 מעבדים slot1 + socket 370 עכשיו מחובר למחשב slot1 600 mgz פנטיום ולא סלרון ועובד אחלה... ואני רוצה להוסיף עוד מעבד סוקט 370 נגיד 1000 מגה הרץ או לא משנה.. העיקר שהמחשב ירוץ עם הוספת מהירות ניסיתי לחפש באתרים ובהורואת של הלוח אם (שלא קיבלתי עם הלוח) אם מישהו מכם יוכל לעזור לי לחבר עוד מעבד אני מאוד אשמח.. שיהיה בהצלחה :] תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  21. Started by alsteran,

היי לכם. אני צריך לקנות מחשב חדש. זה המפרט שחשבתי עליו כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זכרון: Kingstone 1GB 667MHZ CL5 X2 צורב: LS GSA-4167B X16 דיסק קשיח: Western Digital WS1600YS 1600GB SATA2 אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. התקציב הוא בין 400-600 שקלים. תודה רבה, ארז אלסטר.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  22. יש הבדל גדול/מורגש בביצועים בין 2 המעבדים האלו? (2140 - 2180) שווה ל"השקיע" עוד 50 ש"ח ב - 2180?

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  23. Started by nir_gr,

אני רוצה את זה בשביל htpc אני צריך עזרה לדעצ איך הלוח אם הזה עם שילוב מעבד 3500AMD AM2

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  24. GeIL Esoteria 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory מומלץ? יש למישהו משהו יותר טוב להציע לי, לצורכי מחשב ביתי בסיסי מתקדם!

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  25. התכנתי את הדרייבר מאתר AMD והפעלתי בביוס את cool & quiet ווואלה - המעבד שלי יותר קריר (בערך 5 מעלות) ויותר שקט (פחות 700RPM). השאלה שלי היא האם אתם משתמשים בפיצ'ר הזה? האם זה באמת כמעט לא פוגע בביצועים? מה לגבי OC - האם כדאי גם אז להשתמש בזה? תודה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים