מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא 8500ש"ח למחשב, האם כדי להשקיע ב6000+ ולחרוג מהתקציב או ללכת על ה5600 ולהישאר בתקציב המקורי. לא מתכונן OC חנות מועדפת - IQPC אני שואל כי שמעתי שה300ש"ח הפרש בינהם אינו משמעותי למשחקים...אז אני שואל אותכם? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מכין עבודה ללימודים ואני צריך חומר רצוי בעברית בנושאים הבאים: - הבדלים בין CISC לבין RISC - TDM - PCI - SDRAM תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
היי.. אני מתלבט בין הדגם הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 לבין הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744 האם יש הבדל גדול בנהים ששוה לשלם את ההפרש ? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אשמח על העזרה ממביני עניין ולא מתוכנן אובקלוק
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום, התקנתי במחשב החדש שלי זיכרונות מסוג: CORSAIR TWIN2X2048 6400 C4 DDR2 2GB (1GBX2)800MHZ CL4-4-4-12 כאשר נכנסתי לתוכנת CPUZ הוא הציג לי את הזכרונות עם CL 5 (מצורפת תמונה). מישהו יכול לומר לי למה ומדוע? יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-X38-DQ6. תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 450 צפיות
-
-
יש לי 2GB של GSKILL ולוח אם של ASUS P5E SLI שמתי את הזכרונות בסלוטים 3+4 ולא ב-1+2 האם זה משנה? זה יכול לכרום לבעיות?
-
- 4 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני שוטטתי לי פה בפורומים (בעיקר בזה שמרכיב מפרטים) ושמתי לב למשהו מוזר, אף אחד לא המליץ על לוח אם של אינטל, בעצם, לא ראיתי אפילו איזכור אחד לטוב ולרע, מה העניין עם זה? יש משהו שצריך לדעת עליהם לפני שאני קונה מחשב עם לוח אם כזה? הרי הכי טבעי בעולם שמעבד של אינטל יילך עם לוח אם מאותה חברה, אז למה ממליצים בעיקר על אסוס\ג'יגבייט? אשמח לתשובה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
שלום למומחים, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לגבי המעבד, לוח האם והזכרונות. המחשב עתיד להריץ XP עם CUbase Sx 4. 1. האם לקנות Quad או Duo? (ביחס עלות תועלת) 2. איזה לוח אם לקנות? 3. האם לקנות זכורות במהירות 1000Mhz? או 800? עיצות נוספות? אשמח לעזרה. מני.
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות לאחותי מפרט המבוסס על מעבד AM2 4400+ ו Kingstone 512MB 667 X 2. שימושי המחשב בעיקר גלישה באינטרנט וצפיה בתמונות (מצלמה דיגיטלית) וסרטים מלאים. תקציב ללוח אם: עד 550 ש"ח. לא צריך כרטיס מסך Onboard. עדיף שיהיו ללוח יכולות אודיו טובות מכדי לשמור אופציה להרכיב מערכת לווינית טובה של רמקולים (אולי Altec). אשמח לענות על שאלות ממקדות (אני בטוח שיש מלא המלצות). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לבנות מחשב לישומים משרדיים (בשביל אבי) והחלתתי ללכת על שילוב בין לוח אם Gigabyte EP35 - DS3L ומעבד E7200 ביקרתי באתר GIGABYTE בשביל לבדוק אם הלוח אכן יעבוד עם מעבד זה, ומצאתי שהם אכן מתאימים אבל מגרסת ביוס מסוימת. השאלה שלי היא, האם אני יכול לאתחל את המערכת (עם הE7200) לעשות BIOS FLASH ולהמשיך עם ההתקנה, או שאני צריך מעבד ישן יותר בשביל כל התהליך הזה..... אני לא יודע איזה גרסת ביוס מותקנת בלוח כשאקנה אותה????? תודה
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
1. XP2400 EPOX 8RDA 2.1 TWINMOS 512 PC4000 CHIFTEC TOWER BLUE 2. XP2500 ASUS A7N8X DELUXE TWINMOS 512 4000 GENERIC CASE 3. ATHLON 64 3200 GIGABYTE MOBO... GENERIC CASE 256MB RAM לבינתיים של סמסונג או משהו התייחסו לשאלה בלבד.. אני לא מחפש המלצה... זה מין מצב... תודה
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אפשרות 1: Epox EP-8HDA5J Via K8T800+VT8237 Motherboard עולה 574.26 ¤ שנתיים אחריות אפשרות 2: Gigaybyte GA-K8NS עולה: 530.00 ¤ שלוש שנים אחריות
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם : D850MV של Intel, עם Geforce 2 ופנטיום 4. אני רוצה עכשיו לשדרג את הכרטיס מסך ל Geforce 5, אבל אמרו לי שהתאימות לאחור היא ל AGPX4 בלבד. הבנתי ש X מסמל משהו לגבי התדירות.. עכשיו זה ממש מוזר לי שזה לא תומך יותר אחורה.. מה אתם חושבים? תודה, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
לוחות האם הבאים: nVIDIA nForce3-250GB - Epox 8KDA3J - 3Y Warranty nVIDIA nForce3-250GB - Gigabyte GA-K8NS - 3Y Warranty מה עדיף למשחקים, ולמה. מה ההבדלים העיקריים בינהם? הבנתי שההבדל במחיר הוא לא גדול ושני אלה הם המומלצים
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
מקור ההודעה http://www.theinquirer.net/?article=20058
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אני מעוניין לבדוק את הטמפ' בזמן שהמעבד מריץ יישומים(מבלי לאתחל את המחשב),האם קיימת אפשרות כזו?
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש AMD 64 וחיכיתי כדי שיצאו לוחות אם עם הציפסט החדש. השאלה שלי מתי יגיע לארץ לוח טוב עם הציפסט הזה ואם כבר הגיע אז איזה דגם וחברה? וגם האם יש עוד לוחות שצריכים להגיע לארץ בנוסף למה שיש פה? וגם אם אפשר סקירות ביצועים על הציפסט החדש ביחס לקודמים (אם יש) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אם יש לי לוח שפועל בדיואל צ'אנל זה משנה אם יש 2x512 או 4x256
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
יש לי זכרונות במהירות 400MHz לאחד(2*256) משום מה באוורסט הוא מראה לי אותם כ 200MHz לאחד, ובדואל צ'אנל כ-400 ביחד. מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
יש לי 512X2 שעובדים על 400MHZ עם אוברקלוק של 452MHZ, האם כדי לי להוסיף עוד 786 זכרון פנימי ולקבל 4 סטיקים,1810 מ"ב זכרון שעובדים על 166MHZ או להשאיר כמו שזה או להוסיף רק עוד 512 ואז לקבל 1536 זכרון שעובד על 266. או להשאיר כמו שזה... תודה
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
איזה זכרונות סטנדרטיים שיעבדו בdual channel (שני סטיקים של 256, 533 ddr2 mhz) יעבדו הכי טוב עם הלוח אם הזה. המחשב אמור לשמש אותי בעיקר לעבודה (office וכו') ולאינטרנט
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש לי מס' שאלות: 1. במחשב שקניתי (ועוד לא קבלתי)יש לוח אם מהדגם ASUS P5PL2 ,מפורסם בכמה אתרי קניות (KSP וגם באתרים בחו"ל- עשיתי חיפוש בגוגל) שהלוח תומך בSATA2 . 2. אבל באתר של ASUS בדף של הלוח מופיע רק SATA ולא SATA2. 3. האם משהו יודע האם הלוח תומך או לא בSATA2 (אני יודע שהארדיסק SATA2 עובד על SATA1 כי יש תאימות לאחור אבל אז אני מפסיד את הייתרון של ההארדיסק המהיר). 4. כמו כן איזה מהירות של העברת מידע נחשבת לSATA2. אודה לעזרתכם הדחופה אני אמור לקבל את המחשב מחר ביום שישי או ראשון...
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם סוקט 478 , ליבת פריסקוט 3.0GHZ לוח AGP של אינטל וכרטיס מסך 66600GT , לאור השינויים האחרונים בשוק הכרטיסי מסך ברצוני לשאול האם כדאי לשדרג את המחשב הקיים שיש ברשותי , השדרוג יכולל החלפת לוח אם לPCI E עם צ'יפ מתקדם יותר וקניית כרטיס מסך 7600GT וספק שיסתכם בערך ב2300 שקלים. האם המעבר הזה כדאי גם לאור העובדה שבלוח הקיים אין אופציית אוברקלוק שאני כה חפץ בה ? דעתכם חשובה לי , תודה
-
- 5 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אוקי...יש לחבר שלי מחשב נייד של קומפק (לא בטוח איזה דגם) עם פנטיום 3 1000... האם הזכרון הזה בטוח יתאים לו או שיש סיכוי שיש לו סוג אחר של זכרון? והאם יש מצב שיש שני dimm של זכרון או שזה תמיד בא רק בDIMM אחד? http://www2.newegg.com/Product/ProductList.asp?Manufactory=&PropertyCodeValue=529%3A7865&PropertyCodeValue=523%3A7856&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&description=&MinPrice=&MaxPrice=&SubCategory=381&Submit=Property
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי פנטיום 4 2400 והוא לאחרונה התחיל לעבוד לי על 1800. הלוח אם הוא abit IT7 ניסיתי להחזיר בביוס ולעשות load optimized .... וזה החזיר לי ל2400 באחת מהפעמים שעשיתי את זה אבל בדרך כלל זה פשוט עושה cpu is unworkable.,.. ואז press F1 to continue יש המלצה לטיפול ? אני לא חושב שיש בעיה של חום כי לא עשיתי שום אוברקלוקינב ושום דבר וחוץ מהמאוורר של המעבד שבא איתו יש מאוורר שמכניס אוויר מקדימה ושתיים שמוציאים מאחורה. (מאווררים ג'נרים, פשוטים).
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-