עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TC2B,

מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=21289 קשור לאתר היצרן (שם נמצא הקישור לתחילת תהליך ההורדה): http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/upgrade.mspx

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  2. Started by spooky,

הרבה פעמים שאני שומע את המילים תזמונים וCAS ואני לא כל כך מבין בזה אני יודע שכמה שהתזמונים נמוכים יותר כך הם טובים יותר חוץ מזה אני לא יודע כלום אז מישהו מוכן אולי להסביר לי? תודה עריכה: ואני יודע שיש אשקול מעלי שמסביר הכל על תזמונים וכל זה אבל הוא באנגלית, והאנגלית שלי היא לא ממש טובה...

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  3. Started by shshmul,

מקור ההודעה http://www.theinquirer.net/?article=20058

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  4. Started by d-undertaker,

התקציב לחוץ לא לעבור בבקשה.. אין עדיפות מסויימת לחברה..(מתוכנן אוברקלוק) ושלא יתן צוואר בקבוק לכרטיסי מסך מהדור הנוכחי אם אפשר..אם לא, תרשמו בכמה צריך להעלות תקציב

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  5. Started by איתמר,

יש לי שאלה הבנתי שב g33 יש כרטיס מסך מובנה אבל אם אני מחבר לזה כרטיס מסך הכרטיס מסך מובנה מתבטל האם זה נכון? שאלה שניה קצת תלויה בתשובה לשאלה הראשונה כי אם התשובה זה כן אז אני לא יודע אם להזמין G33 ואני יקבל את המחשב ביום שני או שאני יזמין לוח אם של P35 אבל אני יקבל את המחשב ביום ראשון שבוע הבא?

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  6. שמתי לב שמחשבי סנטרינו יותר קלים זה יכול להיות? וwi-fi זה אינטרנט אלחוטי אבל מה ההבדל בין אינטרנט אלחוטי רגיל לאינטרנט אלחוטי שיש במחשבי סנטרינו?

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  7. Started by moshel7,

אני מעונין להחליף את לוח-האם שברושותי מדגם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 אני מחפש לוח-אם שיתמוך במעבד: AMD ATHLON 4800+ X2 DUAL-CORE על מה אתם ממליצים? תודה מראש לכל העונים משה!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 479 צפיות
  8. אוקיי, אני משדרג את המחשב ונשארו לי 264 שקלים להוציא על זכרונות. לוח אם- Asus P4S800D-X זיכרון- סטיק של 512MB אז יש לי שלוש אפשרויות: 1. לקנות שני סטיקים של 1GB (זה נכנס בתקציב בכלל?), אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע. 2. להעביר את ה512 למחשב אחר ולקנות זיכרון של 1GB , (הצעות?) 3. לקנות עוד סטיק של 512MB. (הצעות?) אז אני אשמח לשמוע מה לדעתכם האפשרות הכי משתלמת וטובה. (ואם אפשר להוסיף כמה הצעה/שתיים ספציפיות יותר) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  9. קיצר תשמעו אני רוצה לדעת מה אתם חושבים.. כדאי לי להשקיע את הכסף ולקנות ASUS A8N-SLI Premium או שלחסוך את ה200 שקל האלו ולקנות Asus A8N-SLI רגיל לא פריום לא דלוקס.. רגיל מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  10. Started by zilkanir,

שלום, יש לי 2048 זכרון, מחולק ל4 סטיקים של 512, 2 סטיקים של kingston ו2 של twinmos.(שניהם ddr2 667) בלוח 965p-ds3 יש לי מקום זכרונות לשניים ושניים השאלה היא איך מומלץ להתקין אותם בצורה מיטבית(שיעבדו בדואל צ'אנל ומאותה חברה), ההתלבטות היא בין להתקין זוג twinmos ולידו זוג kingston או שלהתקין בצד אחד-סטיק אחד שלtwmos ולידו kingston ובצד השני להתקין בהתאמה אותו דבר(וזה ירוץ דואל צ'אנל מיטבי)? מה אתם אומרים? מוסיף איור twinmos| kingston - twinmos| kingston או twinmos|twinmos - kingston| kingston תודה רבה

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  11. Started by avihai007,

עד כמה ההבדל בינ יהם הוא משמעותי במישחקים בעיקר? כי בכסף יש הבדל משמעותי ביותר. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  12. אני מעוניין לבדוק את הטמפ' בזמן שהמעבד מריץ יישומים(מבלי לאתחל את המחשב),האם קיימת אפשרות כזו?

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  13. Started by loli,

הי רציתי לשאול מה דעתכם -על איזה ציפסט לבסס את המחשב 945או 965 (שעולה פי 2) לא מתוכנן o.c המחשב בעיקר להורדות, סרטים וקצת משחקים חדשים

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  14. ASUS M2N-E AM2 GIGABYTE GA-M55SLI-S4 AM2 זה סוקט AM2

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  15. Started by giloman,

לוח לAMD אם הוא תומך 400 FSB אז אני יכול לשים עליו גם 266 או 333...?

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  16. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים לכולם. ;D קניתי מחשב חדש. שאלתי את המוכר בחנות אני צריך לקבל דיסקט כדי להתקין את הS-ATA על הלוח אם EPOX 8KDA3J הוא אמר לי שלא שזה כבר מוגדר אם מורכב דיסק קשיח S-ATA... רציתי לדעת האם זה באמת נכון? תודה מראש אלדד כהן... :xyxthumbs::

• 6 תגובות
    • 479 צפיות
  17. Started by EzX1,

Asus Striker Nforce 680i SLI LGA 775 ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI תודה לכול העונים

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  18. אפשרות 1: Epox EP-8HDA5J Via K8T800+VT8237 Motherboard עולה 574.26 ¤ שנתיים אחריות אפשרות 2: Gigaybyte GA-K8NS עולה: 530.00 ¤ שלוש שנים אחריות

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  19. INTEL P4 3.0C

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  20. Started by lior46,

ה 4200 של AMD או ה- e4300 של אינטל בלי קשר ליכולות האוברקלוקינג שלהם

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  21. Started by EMYNEM,

שלום, כיום יש לי מחשב עם לוח אם של INTEL שתומך בATA100 אני מעונין להוסיף כונן קשיח חדש ויש לי שתי שאלות 1. אם אני יוסיף כונן קשיח שתומך בתקן ATA133 האם זה יעבוד בצורה נורמאלית או שצפויות בעיות? חשוב לצין שבנוסף לכונן הזה יחובר עוד כונן קשיח של תקן ATA100. 2. אם אני יוסיף למחשב כרטיס serialATA של PCI לדוגמא הכרטיס הבא http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4609 ויחבר אליו כונן קשיח מתקן serialATA האם אני יקבל את המהירות של הserialATA או שמהירותו תואט למהירות השווה לATA100? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  22. Started by bennyma,

מה עדיף מבחינת יעילות ומהירות 4X512 DDR2 או 2X1024 DDR2

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  23. אם נדהמתם מהיעילות הגבוהה שהציגה אפל בדור המעבדים הראשון פרי פיתוחה למחשבים אישיים - כעת מגיע הדור השני שמבטיח עוד מקצה שיפורים דו-ספרתי כמעט בכל המאפייניםלכתבה

24. Started by IDAN AMRAM,

לחבר שלי הלך הלוח אם והוא חשב לקנות לוח אם + מעבד עד 1000 ש"ח והוא אמר שמישהו שהוא מכיר אמר לו שזה אפשרי למצוא מעבד AMD core dou ולוח אם שתומך ב AGP עד 1000 שקל... אתם מכירים דבר כזה? תנו לי המלצה אם אתם מוצאים ואם אפשר גם את החנות שממנה אתם לוקחים תודה מראש

25. Started by kobibo,

1. DDR-RAM 1024MB 3200 Hynix Original Memory 2. DDR-RAM 1024MB 3200 Samsung Original Memory שניהם עולים אותו דבר, איזה מהם עדיף יותר ? והאם מישהו יודע על אי תאימות של זכרונות אלו עם לוח ABIT AN8 ULTRA NF4 ?

דיונים חדשים בפורומים