עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eitanb3,

שבוע טוב. למשתמש שאין לו כלל צורך באובר קלוקינג, האם המעבד העדיף יהיה ‏Athlon 64 4600+ או ‏Pentium E2180 ומדוע? מהו הלוח-אם המתקדם ביותר בתקציב של 400 ש"ח פחות או יותר, ללא כרטיס מסך מובנה. אך יש לו את כרטיס הקול המובנה הטוב ביותר שקיים? (אינטל \ AMD) תודה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. הרצתי חיפוש בפורום על DUAL BIOS, ומהתשובות המנתי שיש לוחות אם שיש בהם עותק נוסף של ביוס, שניתן להפעלה אם הביוס המקורי נידפק. אבל - עדיין הנושא לא הוברר ממה שקיבלתי מהחיפוש. יש לי מחשב שבו לוח אם GA 965P DS3P. ללוח זה יש DUAL BIOS. בגלל בעיות זיכרון - (CAS לא היה בתזמונים שנתן היצרן), עשו שינוי בביוס - וניכנסו לביוס מישני, בו ניתן היה לשנות את התזמונים. נסיתי לחפש באתר היצרן מה הביוס השני ואיך עוברים בינהם, ולא מצאתי. אודה מאוד למומחי החומרה שמכירים את הלוח הזה על הסבר מה ההבדלים בין הביוסים, ואיך עוברים בינהם. תודה !

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by osyav,

שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לקנות לוח אם למעבד אינטל, עם ערכת שבבים P31 או P35... לא כל כך חשוב לי מיהו היצרן. כרגע יש לי לוח אם של ABIT מסוג NI-8 SLI ואחד המאפיינים הכי חשובים וטובים שיש בו בעבורי בתור חובב שקט מושבע היא האופציה לשלוט על מהירות המאווררים מהביוס (כל המאווררים ולא רק המאורר של המעבד ניתנים להאטה והשקטה באופן ידני - בוחרים כמה מתח מוזרם אליהם. ) אני יודע שלוחות האם של ABIT עדיין כוללים את הפיצ'ר הזה עדיין וקוראים לו OTES, ABITEQ למשל: X38, IP-35 אני מפנה את השאלה למי שמחזיק לוחות אם ג'יגה בייט או אסוס - האם גם בהם יש אופציה כזו? למשל ב /P35/P31 DS3 של גיגבייט... ואני לא מדבר על השקטה אוטומטית אלא ממש על שליטה ידנית שבה בוחרים כמה מתח לכל מאוורר אודה למי ש…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  4. היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש על בסיס צ'יפסט של P35 ומעבד E8XXX (עוד לא החלטתי איזה) התקציב שלי למעבד הוא 1000ש"ח פחות או יותר.. ולזיכרונות עד 500 ש"ח.. בעיקרון אני בטוח ילך על אחד המעבדים החדשים, רציתי ללכת על ה-E8400 אך לא בכל חנות הם מוכרים אותו בפחות מ-1000 ש"ח ובאלה שכן הוא עדיין לא במלאי ולא יודעים מתי הוא בדיוק יהיה. לכן חשבתי ללכת כבר על ה-E8200, שנמכר גם בפחות מאלפייה. הבנתי שחוץ מהמהירות שלו שהיא 2.66 הוא דומה בכל המובנים ל-E8400. השאלה שלי היא האם לטווח הארוך E8200 יספיק בדיוק כמו ה-E8400 ואני מדבר על לפחות עוד שנתיים..? לגבי זכרונות, אני לא מתכנן OC לטווח הקרוב, לגבי הכמות.. ראיתי כמה חנויות שמוכרות זכרונות של החברות Geil 2X2048 Dragon CL 5 במחיר של כ-450 ש"ח..…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  5. שלום בחנות המליצו לי על הלוח אם הזה ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 למרות שאני רוצה לוח של Gigabyte GA-P35-DS3L מה ההבדל ביניהם והאם יש הבדל הבדל. המחשב מיועד למשחקים כבדים , ההבדל בכסף הוא 10 שח" .

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. היי, אני עומד בפני רכישה של מחשב נייד חדש ואני בהתלבטויות גדולות בין שני מחשבים: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8675212&type=product&id=1197074865130 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8534188&type=product&id=1186008220258 ההבדל העיקרי הוא בלבחור או AMD או intel. ואני חייב את עזרתכם. איזה מחשב עדיף לקנות? נאמר לי ש intel חזקים מאוד אבל קראתי בכתבות שבמבחנים AMD ניצח. מצטער על הבורות שלי. אבל אתם התיקווה האחרונה של מישהו שלא מבין במחשבים.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. אני חושב לקנות 8800GT 512 MB * 2 איזה לוח אם במחיר עד 1000 ש"ח יהיה טוב ל-OC? ספק 520W CORSAIR מעבד Q6600 4GB RAM 320 SATA2[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 12:09:54 מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  8. שלום, יש לי תקלה שאין לי כל כך מושג איך לפתור אותה. כאשר אני מכבה את המחשב (לא REBOOT). הסדר של ה BOOT PRIORITY מתבלגן לי. בעקרון יש לי ASUS P5B . יש לי שני הארדיסקים, אחד SATA והשני IDE. אני רוצה לעשות BOOT מה-IDE. כאשר אני מכבה את המחשב, הסדר של הBOOT משתנה. חוץ מזה שום דבר לא משתנה ב-BIOS. שמתי לב, שכאשר אני מכבה את המחשב, לעתים המחשב לא מזהה את הIDE. וחשבתי שאולי בגלל זה מתהפך לי הסדר. כאשר המחשב כבר דולק, כמה שניות ולא מזהה את הארדיסק, REBOOT פותר את הבעיה. האם יש משהו שאפשר לעשות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  9. Started by Jenia24,

אני מחפש לוח אם , קרובים שלי מגיעים אליינו מארצות הברית ושאלו מה אני רוצה אז חשבתי על לוח אם. המיפרט שלי כרגע AMD 4000X2 2GB OCZ Golden Edition CL 5 X1650XT Gamers Edition DDR 3 HEC 300W ART מה שאני מחפש שיהיה בלוח אם זה שיהיה עשוי מחומר טוב ויציב. איכותי בשביל אוברקלוקינג לא יותר מדיי אבל עדיין. 4 סלוטים של ראמ. קירור חביב לצ'יפסט אופצייה לקרוספייר ותביאו לי לבנתיים מאתרים כמו Newegg ו Amazon.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by m-o-r,

כבר מוכרים את Q9300 בכמה מקומות אני צריך המלצה ללוח אם של Gigabyte אני צריך את הלוח לעריכה ואינטרנט אני כבר מיואש אני לא יודע איזה ציפ הכי טוב ?? יש לי זכרונית של MHz DDR2 800 כרטיס מסך PCI Express http://tms.co.il/product/5255 איך הלוח הזה Gigabyte GA-EP35C-DS3R אני רוצה לקנות מחר

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by bubin689,

יש לי לוח DS4 של GIGABYTE ויש בו 2PCI EXPRESS X 16 האים הוא יתמוך ב SLI או שצריך לוח אם אים ערכת שבבים של NVIDIA כדי שיתמוך בהגדרה זו.תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  12. ראו המחשב שלי לא משהו....אבל אני משפר.....מעבד אני לא משפר אין מצב........ תקציב 900 ש"ח בלי שקל חריגה...... לוח אם :ASUS P5VDC-MX (חרא של של לוח) כרטיס מסך : 7600GS AGP8X 256MB DDR2 זיכרון 1G 533MHZ ספק 450W ג'נרי של L&C ספק חשבתי לקנות מ-KSP את הדגם ‏ JSP-TECH PS-05 BIG FAN 450W‎ ב-155 כרטיס מסך חשבתי על אחד מאלה.... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1073 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=746 לוח אם....חשבתי על אחד מאלה...(מסודר לפי סדר עדיפויות מהכי עדיף לפחות) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=970 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=139 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=142 אם יש יותר טוב מכל דבר ע…

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  13. Started by NTT,

הוא יצא כבר לחנויות באיזה שהוא מקום בעולם?אם כן,מתי הוא יגיע לארץ בערך? ואם לא,אז יש תאריך ליציאה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by bogy65,

יש לי מעבד Q6600 עם OC של 3.2 GHZ אוקי עכשיו התוצאה של מעבד Q6600 ברגיל הוא משהו כמו 3500 אבל שלי אחרי הOC שווה ל2100 משהו כזה...אז מה שאני שואל אילו דברים יכולים לגרום לכזה דבר לקרות?(המחשב חדש קיבלתי לפני 6 ימים) לפי התוכנה 3DMARK06 בבקשה זה דחוףף... הטמפ' במאמץ היא 50 מקסימום...

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  15. איך מבצעים עידכון BIOS ללוח-אם זה דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  16. Started by Nirro,

מחפש דחוף לוח אם ל-E6550, עם parallel port חובה, ו-dvi. האם יש דבר כזה ? (חיפשתי אינטל ואסוס ולא מצאתי)

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  17. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם לסוקט 775 שיהיה כולל תמיכה ב SLI, חשוב שהלוח יהיה טוב ב OC, אבל שיהיה כמה שיותר זול, פיצ'רים וכאלה מיותרים לי... החברה של הלוח לא משנה לי... תודה

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  18. Started by SuperDuper,

האם הלוח P5N-D של Asus הוא בעל חריצי הרחבה של PCIe 2.0 מלאים? או שהוא "תואם" 2.0 כמו כל הלוחות שיש היום? האם יש לוחות אחרים בטווח המחיר שלו (850 ש"ח) שהם תומכי SLI והם טובים ממנו? תודה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by Ashand,

שלום רציתי לשאול אם הלוח הנ"ל יחזיק מעמד בניגון HD 720 או 1080 ? ובכללי האם למישהו יש אותו ומה דעתו על הלוח...

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by eli33,

המקורי לא עובד יותר.. אז אני צריך לקנות חדש. איזה כדאי לקנות . אם אפשר מ KSP . ואם כבר אני קונה אז עדיף שקט במחיר של 50 - 80 שקל גג. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  21. http://techarp.com/showarticle.aspx?artno=499&pgno=1 16 מעבדים במבחני ביצועים, הרשימה מתעדכנת אחת לכמה שבועות.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  22. שלום, אני קונה מחשב מחשב, ובעקרון אני דיי סגור על המפרט הסופי, יש לי רק כמה דברים שאני שוקל: מעבד: Q9450, אם הוא לא יצא החודש, אולי Q6600 או את ה-8400/8500, כנראה ה-Q אבל. קירור למעבד: (כבר יש לי), TUNIQ TOWER הרד דיסק: W.D, כנראה 500, שוקל לקחת את הגרסת שרתים/RAID, לא, הוא לא יהיה לRAID כנראה. כרטיס מסך: כנראה 8800GTS של BFG או 9800 אם הוא יצא בקרוב. כרטיס קול: (יש) XFI XTREME MUSIC ספק: (יש) OCZ GAMEXSTREAM 600 מארז: כנראה ה-ANTEC P182SE ועכשיו לדברים שנוגעים לפורום הזה: זכרון: 4GB, DDR2, אני חושב שעדיף לי זכרון 1066 בשביל המעבד הזה, אבל אני פתוח להצעות. האופציות שראיתי במחירים נורמלים ( עד 950 ש"ח) OCZ REAPER, יש בכל המהירויות, כמו שאמרתי, כנראה את ה-1066 OCZ REAPER…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  23. לא מוצא את זה בביוס. אנא עיזרו...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by kindermaN,

מה יותר טוב? ומה היתרונות של כל אחד על השני? תודה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by RobiNooB,

כבר חצי שנה אני לא ממש מעודכן במעבדים ולוחות ....אבל אני חוזר לארץ ורוצה להביא משהו ....(פה המחירים גם טובים יותר) אני צריך רק מעבד+לוח+ וזכרון .... מה מומלץ כיום ? ...עשיתי קצת בדיקות פה בתאילנד והמעבדים הנמכרים הם ה Q6600 - 1000NIS E4500 - 444NIS E6750 - 730 NIS זה לגבי אינטל ... אגב עוד שאלה למה ה Q6600 ייקר יותר מה E6750 אם ה 6750 פועל ב 3 ג'יגה וה Q6600 רק ב 2.2 ....? AMD 4800 - 330 NIS 5000 - 400NIS 6000 - 700NIS השאלה עכשיו מה אני לוקח ....AMD או אינטל ....אני בד"כ נוהג לעשות אובר קלוק מתון שאני קונה מחשב גם לכרטיס מסך וגם למעבד אבל בטח לא ישקיע בקירור מסיבי ...(אובר מתון ) ... מה ממליצים ...? תודה . אם אפשר תשובה מהירה כל עוד אני באיזור של הקניו…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.