מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
כי אני חושב שגם 2100 הוא 0.13 מיקרון בקיצור אני רוצה לעשות OC לא קטן אבל אני לא יודע מה לקחת אני מתלבט בין שתי המעבדים מה אתם אומרים והלוח שאני הולך לקחת הוא EPOX 8RDA+
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האפשרויות הם: 1)AXP 1700+ TBREDB (מחיר 250 ש"ח) 2)AXP 2100+ TBREDB (מחיר 500 ש"ח) 3)AXP 2400+ TBREDB (מחיר 1280 ש"ח) תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כמו שהנושא אומר האם יש הבדל חוץ מהo\c או ששניהם אותו דבר? תודה מראש ;D
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אז כנראה שאני הולך להגשים חלום ישן ולארגן לי מחשב עם שני מעבדים (אני יודע שבחלק גדול מהמקרים זה לא מוסיף הרבה לביצועים - אבל אני רוצה וזהו). לוח האם שלי יהיה כנראה Asus K7m266-D (אם היה בארץ אז הייתי לוקח MSI K7D). אני מנסה שהמערכת לא תהיה יקרה בטירוף ולכן לא לקחתי לוח של Tyan. משיקולי מחיר, אני לא רוצה מעבדי אתלון MP אלא אני אקח אתלון XP וילחים לו את ה L5 BRIDGE כך שהוא יוכל לעבוד ב SMP. זה אמור לעבוד בלי יותר מדי בעיות. ברור לי שמה שאני אקבל לא יהיה מערכת HIGH END עם המעבדים ולוחות האם והזכרונות הכי חדישים ומהירים בשוק - אלא משהו טיפה יותר מיושן אבל הרבה יותר חזק ויציב. עדיין, עם כרטיס מסך טוב זה יוכל להריץ הכל. ההתלבטות שלי היא האם לקנות זוג מעבדי ATHLON XP 2200 ב…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כיום יש לי מעבד שאין לי מושג איזה לוח אם הוא יושב, אני רק יודע שזה של חברת ASUS והמעבד שלי זה AMD 1200, ואני רוצה לשדרג למשהו יותר מתקדם, בסביבות ה - 1200- 1500 שח, מה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
הבנתי שהמעבד הזה יצא... והנה כמה שאלות: 1. תוך כמה זמן אתם חושבים שהוא יגיע לארץ? 2. הוא יתמוך ב- FSB 333 נכון? ואם כן הלוחות מבוססי NFORCE 2 יתמכו בו כמו למשל ה- EPOX 8RDA+? 3. כמה בערך אתם חושבים שהוא יעלה כשהוא יגיע לארץ? תודה לכל העונים!
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש בנצ'מרק פה http://www.guru3d.com אפילו שהוא במהירות של של 2.1GHZ הוא גמע מגיע למעבד של אינטל 3 גיגהרץ של אינטל בבנצ'מרקינג הוא נראה פשוט תותח ההבדל היחיד הוא שיש לו 512KB L2 CACHE
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני לא רוצה להתפשר על הלוח אם. אני רוצה להשקיע בו... אני צריך את העזרה שלכם: איזה לוח אם מובסס על אינטל פנטיום שתומך ב dual ddr (זה חשוב אני מתכוון להשתמש בזה) ו USB2 וכל הדברים האלה הכי טוב?? לא חשוב כמה הוא עולה (לא להגזים) כאני רוצה את הכי טוב. תודה לכל מי שיעזור!! :) :)
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ולמה יש הפרש במחירים שלהם..(כי ראיתי ש PA יותר זול) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אני החלטתי שאני רוצה לשדרג את המעבד שלי, אני לא רוצה לקנות מחשב חדש פשוט לשדרג את המעבד. כרגע יש לי P2 350 SLOT1. האפשרויות שיש לי זה או לקנות P3 SLOT1 או לקנות מתאם ואז לשים עליו מעבד אחר. האפשרות הראשונה מצאתי מישהו שמוכן למכור לי P3 866 SLOT1 ב 380 שקל, זה דיי המון כסף אבל זה מעבד חזק ובסלוט שאני צריך וזה אמור להיות פשוט מאוד. האפשרות השנייה היא ללכת על מתאם, אז קודם כל מה אתם ממליצים בכלליות ודבר שני בקשר למתאם יש: CPU Adaptor PC-PGA ( PIII ) CPU Adaptor PGA ( CELERON ) אחד זה בשביל P3 סוקט ואחד בשביל סלרון סוקט 370 אני מניח? נראה לי שיהיה לי עדיף ללכת על הסלרון כי סלרון 1.3 אני קונה ב 350 ו פ3 1000 ב 630. בכל מקרה אני אשמח אם יש למישהו רעיון לעזור לי, תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח של פנטיום שלוש מלפני כמה שנים של (AmazePC - AM-693VS (A מישהו מכיר את החברה הזאת בכלל? האם הוא טוב לאוברקלוק? המעבד שיש לי עליו הוא פנטיום שלוש 866MHZ עם 256 קאש אשר פועל על 133 FSB ב 1.7V תדוה מראש, אור. ------------------ הנה גם לינק של הלוח כאן
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני לא רוצה להתפשר על הלוח אם. אני רוצה להשקיע בו... אני צריך את העזרה שלכם: איזה לוח אם מובסס על אינטל פנטיום שתומך ב dual ddr (זה חשוב אני מתכוון להשתמש בזה) ו USB2 וכל הדברים האלה הכי טוב?? לא חשוב כמה הוא עולה (לא להגזים) כאני רוצה את הכי טוב. תודה לכל מי שיעזור!! :) :)
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
Corsair 256MB DDR CMX256A-2700LL לעומת הרגיל Corsair CMX256A 2700C2 (לא מה שרשום באתר הרשמי של CORSAIR.. שהם LOW LATENCY .. ) תודה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שמעתי שהולכת להיות הוזלת מחירים למעבדי AMD החל מ-2200+ בשבוע שעבר.(היום) ומאז לא הצלחתי לשמוע או לראות על זה כלום, והשאלה שלי האם משהו גם שמע על זה ואם כן כמה הולך לעלות המעבדים? ובבקשה זה דחוף!!!
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בשמחה ובדמעות אושר אני שמח לבשר על מותו של מעבד הפנטיום 2 של המחשב הישן שלי !! או לפחות ככה אני חושב. היום לאחר שהתקנתי ספק חדש למחשב הישן לאחר שהקודם נשרף ולא הסכים לפעול יותר לעולמים, חיברתי היום ספק חדש ולאחר מתיחת איברים והוצאת שקדים (כן, לפעמים מוצאים גם דברים כאלה במארז?!) חיברתי את כל החיבורים למחשב והנה הנורה של המחשב נדלקת וכך גם הנורות של הכוננים ואז דממה, לא ביפים, לא דפיקות מאוורר לא כלום, שקט כמו בנילוס. הדלקתי את המסך לראות אולי פתאום המחשב שלי החליט להיות שקט אבל שום דבר לא הופיע על המסך אלא רק הודעה לבדוק את החיבורים, כמובן ששוב בדקתי את כל החיבורים, גם החיצונים וגם הפנימים אבל כלום. פתחתי לרגע את המארז והפעלתי את המחשב ואז הבנתי פחות או יותר מה הבעיה, ה…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום! לאחר שבעיה ברשת החשמל בביתי גרמה לשריפה של מחשבי האהוב. נשאר לי רק המחשב של אבי (פנטיום 3 1000) עכשיו לבעיה: במחשב יש לוח אם של MSI הוא נראה קברי למדי והדגם שלו על פי כל מה שהצלחתי לגלות הוא MS6323 REV2 באתר של MSI ניתקלתי בהרבה בעיות במציאת ביוסים וחומר על הלוח. (נראה שהלוח הוא OEM) ועוד בעיה שפתאום נתגלתה היא העובדה שהארדיסקים גדולים לא מזוהים בכלל... (120 גיגה) בביוס אין כלום מלבד בחירה בין מהירות זיכרון של 100 ל133 אין אפשרות לקביעת תזמונים FSB או כל דבר אחר אשמח לקבל תשובה. תודה מראש ע.ע
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הלוח של גיגה בייט : http://tw.giga-byte.com/products/7vax.htm תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני ככל הנראה קונה מעבד AMD ATHLON XP 2400 ויש שני לוחות שאני מתלבט, אחד הוא ה ASUS A7N8X והשני הוא GA-7VAXP Ultra, מה אתם ממליצים לי ???
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע P2 350 SLOT1 על לוח P2B של ASUS. יש מישהו שמציע למכור לי P3 600 והוא אומר שזה גם SLOT1 וזה לא יעשה בעיות, השאלה שלי היא האם באמת לא יהיו בעיות? האם צריך לפרמט? האם אני ארגיש תוספת גבוהה בבצועים? ואני גם חשבתי שכל P3 חוץ מהכי ראשונים היו סוקט370.. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (לוח-אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים,(אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג) כרגע התוכנית היא לקנות שני יחידות של סמסונג DDR 400 512 MB (הלוח- 9CJS ZENITH של Chaintech תומך ב- Dual-Channel DDR)
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כפי שציינתי אני רוצה לזיכרון טוב ואיכותי שני סטיקים של 512 שיהיה עםפלטות קירור ועם תיזמונים נמוכים.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני לא יכול ליצור עוד ת'רדים ום מה שאני יותר לא מופיע. למה?????
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
תשמעו לפי מה שאני יודע הAthlon 64 יגיע בשני גירסאות לגירסה הבייתית של ה Dual Channel DDR ו Single Channel DDR... עד עכשיו אני יודע שהטכנולוגיה של הבאס הייתה Single Channel DDR (מלשון Double Data Rate) ועכשיו כשאני חושב שזה שני ערוצים, אני חושב לעצמי, האם זה יפעל כמו אינטל? כפול 4? או שזה כפול 4 תיאורטי? או שבכלל לא וזה פשוט פועל כמו שני ערוצים של DDR וזהו ויש הבדל רק ברוחב פס? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (לוח-אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים,(אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג) כרגע התוכנית היא לקנות שני יחידות של סמסונג DDR 400 512 MB (הלוח- 9CJS ZENITH של Chaintech תומך ב- Dual-Channel DDR)
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-