מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
יש באתר של ASUS עדכונים לBIOS של ה P4PE אבל לא רשום מה הם ת למה הם, וכו'?? למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מישהו מכיר לוח אם Albatron PX845PE Pro II האם יש כבר נסיון איתו ?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
-
למה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שבאו עם הלוח שלי? יש לי אסוס A7N8X דלוקס וכשאני מנסה לפתוח את הדיסק אז הוא אומר משהו שאני צריך להתקין USB 2.0 ואז כשאני מנסה להתקין זה אומר שהשפה של הווינדוס שלי שונה ויוצא החוצה אז אני עושה כפתור ימני ו-UPEN אבל הצלחתי להתקין רק את הדרייבר של NFORCE 2. האם אפשר להוריד את כל השאר(LAN וכו')?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לוח-אסוס A7N8X דלוקס וכשאני מנסה לפתוח את הדיסק הוא אומר משהו שאני צריך להתקין USB 2.0 וכשאני מנסה להתקין זה אומר שהשפה של הווידוס שלי שונה או משהו ויוצא החוצה. אז ניסיתי לפתוח את הדיסק ע"י קליק ימני ואז התקנתי רק את הדרייבר של NFORCE 2 אבל את השאר זה לא מתקין לי. האם אני יכול להוריד את השאר ומה בדיוק כי אני צריך גם את ה-LAN וכו'.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (לוח - אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) כרגע התיכנון הוא לקנות שני יחידות של 512 MB של סמסונג DDR 400 אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג ורציתי לשאול האם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים יותר (הלוח - Chaintech 9CJS Zenith תומך ב- Dual-Channel DDR)
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (לוח-אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים,(אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג) כרגע התוכנית היא לקנות שני יחידות של סמסונג DDR 400 512 MB (הלוח- 9CJS ZENITH של Chaintech תומך ב- Dual-Channel DDR)
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (לוח-אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים,(אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג) כרגע התוכנית היא לקנות שני יחידות של סמסונג DDR 400 512 MB (הלוח- 9CJS ZENITH של Chaintech תומך ב- Dual-Channel DDR)
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
תשמעו לפי מה שאני יודע הAthlon 64 יגיע בשני גירסאות לגירסה הבייתית של ה Dual Channel DDR ו Single Channel DDR... עד עכשיו אני יודע שהטכנולוגיה של הבאס הייתה Single Channel DDR (מלשון Double Data Rate) ועכשיו כשאני חושב שזה שני ערוצים, אני חושב לעצמי, האם זה יפעל כמו אינטל? כפול 4? או שזה כפול 4 תיאורטי? או שבכלל לא וזה פשוט פועל כמו שני ערוצים של DDR וזהו ויש הבדל רק ברוחב פס? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני לא יכול ליצור עוד ת'רדים ום מה שאני יותר לא מופיע. למה?????
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כפי שציינתי אני רוצה לזיכרון טוב ואיכותי שני סטיקים של 512 שיהיה עםפלטות קירור ועם תיזמונים נמוכים.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אתם לא מעדכנים את מדור ההורדות,הגרסה הנוכחית היא 114 שאתם יכולים להוריד מ www.sis.com דרך אגב מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכןל למצוא מידע על אילו דברים השתפרו או נןספו לדרייבר הזה (change log) אני לא מוצא.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כמה שווה מחשב נישא של IBM: INTEL PENTIUM2 300MHZ 192MB RAM 4MB VIDEON-CARD 4GB HD WD כמה שווה כל המחשב הזה? יש כמובן סידירום וכל השטויות שאמרוים לקבל... ;D
-
-
לדן מרחסין אם אינני טועה החוק מדבר על כל 18 חודש מספר הטרנזיסטורים במעבד אמורים להכפיל את עצמם. דעתי בנושא היא שבמקרה גורדון מור העלה השערה שבמקרה הוא צדק כמעט לחלוטין. וסתם עושים מזה עניין. עידו
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי Abit IT7-Max2 וכאשר מאורר מחובר ל FAN1 הוא לא מנטר לי את FAN2 ו 5. יש למישהו מושג מדוע ?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
משהוא מוכן לשפוך קצת אור עלהם
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם {שעה 22:52} נכון לרגע כתיבת שורות אלו, רציתי לדעת אם מישהו מצא מקום בארץ שניתן לקנות בו את ה-Abit BH7 החדש של Abit שלפי מה ש-Abit אומרים זה הלוח הכי טוב שקיים לאוורקלוקינג למעבדי Intel Pentium 4. אז לכל מי שיודע איפו אפשר לקנות שיידע אותי. תודה מראש, מתן {ולילה טוב לכולם}.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רואה שיש פה הרבה חברה עם לוחות של NFORCE2 איפוקס אביט אסוס וכו'. מה אתם אומרים אל הכתבה שהתפרסמה אל זה שיש הרבה נפילות בצ'יפסט כגון ריסטים ותקיעות בPOST ועוד? נתקלתם במשהו דומה? כי אני מעוניין לרכוש לוח של איפוקס NFORCE2 עקב האפשרות של הנעילה של PCI ו AGP. תודה .
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות PC3200 בשתי סטיקים של 256 כל אחד. חשוב לי שיעבדו ב CAS LATENCY 2 ויתנו לי לעבור את באס ה200.. האם יש המלצות (המחיר - שלא יעבור את ה 550 ש"ח לסטיק) חשבתי על WINBOND אבל בגלל שלא ראיתי עליהם שום ביקורת וגם חיפוש בגוגל לא עזר אני מפחד לקחת אותם קורסאיר עולים כל סטיק כזה איזה 700 שקל, לא? עריכה: איך PC3200 של CORSAIR אבל לא סדרת ה LL הם כדאיים ל OC? כי הם נכנסים לי בתקציב
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
של קורסאיר בפרט ושל RAM בכלל מישהו יודע על טיב הירידה באחוזים/תאריך?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איזה זכרונות יגיעו לבאס הכי גבוה ב CAS2 (אני יודע שהקורסאיר מגיעים ל 215FSB) מדובר על PC3200 וב CORSAIR לא על גרסאת ה LL שאין לי תקציב אליה ובכל מקרה אני אצטרך לוותר על התזמונים האלה ב OC כבד
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-