עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. משהוא מוכן לשפוך קצת אור עלהם

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by rosesr,

ראיתי שיש את זכרונות GEIL שזולים יותר ולפעמים גם מהירים יותר מישהו יודע אם הם מספקים את מה שהם אומרים?(מהיריות תזמונים) תודה לכל העונים ;D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

יש לי Abit IT7-Max2 וכאשר מאורר מחובר ל FAN1 הוא לא מנטר לי את FAN2 ו 5. יש למישהו מושג מדוע ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by vorlon,

כמה אמור לעלות פחות או יותר? לא לאוברקלוקינג, משהו סטנדרטי... תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by Dj_Gal,

Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2) http://tw.giga-byte.com/products/8sq800ultra2.htm#top ישמש למערכת הבאה (MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3500 DDR 433MHZ RETAIL Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver DVD - BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - PANOASONIC FLOPPY 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR p/s - HEC 300ART WATT PSU מחשב למולטימדיה ומשחקים וOC מה אתה אומרים עליו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3138

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  6. Started by NIR36,

חברים יקרים מבקש המלצה לשידרוג (זכרונות מעבד לוח) למשחקים מוזיקה אינטרנט-מתוכנן OC תקציב 2500-3000 ש"ח תודה :

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by ofcourse,

היי אני מחפש לוח אם ל AMD 1700. לוח עם כרטיס מסך מובנה. אני לא מתכנן OC ולא משחקים על המחשב. מהם הלוחות הזולים שאני יכול למצוא היום ?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by neil4,

אני צריך תוכנה לזיהוי דגם הלוח אם כלומר אני רוצה תוכנה שתזהה את הדגם של הלוח בלי שאני יצטרך לפרק את המחשב בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by heilper,

יש לי שאלה מעניינת asus היא לא מין סמל סטטוס במחשבים כי כל הלוחות שלה עולים יותר בלפחות 100 שקל ולא נותנים תוספת ביצועים מדהימה יציבות טובה יותר או מאפיינים שאין בלוחות אחרים אז איך זה שהם עדיין נחשבים חברה כל כך טובה? בנוסף מהסתכלות על הלוחות שלהם גם העיצוב לוח לא משהו מדהים לתקוע בנפורס2 את החיבור כוח הראשי ללוח אם ליד החיבורי כוננים ודיסקים זה לא קצת צפוף? (וכל זה עוד לפני שהתחלתי לדבר על כרטיסי מסך וכמה שהם עולים!!!!) (*אני במצב רוח לוחמני היום*)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ofcourse,

אני מנסה להבין מאתר היצרן מה ההבדלים בין שני הלוחות הללו ואני לא מצליח. אולי תעזרו לי LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro לבין Leadtek NFORCE2 WinFast K7NCR18G-Pro

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כרגע יש לי מעבד של intel 500mhz! :-[ אני רוצה לשדרג למשהו כמו 1500mhz או יותר כדי שיחזיק הרבה זמן! מישהו יכול להמליץ לי למה כדאי לי לשדרג??אם אני צריך לשדרג עוד משהו עם זה, מה המחירים,איפה כדאי לקנות וכו'.. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by al_lot,

אני לא מתכון לעשות OC אז אם הזכרונות של GEIL הם בסדר ? מכיום שאם זולים יותר משאר ב100 שקל ויותר וגם אם עדיף שבב אחד של זכרון עם 512מגה אוו שני שבבים שכל אחד 256מגה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by NIR36,

חברים יקרים הבנתי שאין קשר ממשי בין מספר הדגם של מעבדי AMD לבין מהירות השעון שלהם אבקש מידע לגבי סוגי המעבדים הקיימים מXP1700 ומעלה מהירויות השעון וטכנולוגיה(0.1X מיקרון) תודה :

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by asdasdasd,

מה ההבדל בינהם בפועל...? AMD Athlon MP 2000+ AMD Athlon XP 2400+ (כי המחיר זהה) ?

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by alexta-z,

could someone tell me what the diffrence between amd xp 1700 0.13 micron and amd 2000 (except the price ? ) and which one is better

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by heilper,

ביומיים האחרונים צנחו מחירי הזכורונות באופן פלאי כמעט אם אפשר להגדיר האם מישהו יודע למה ומדוע ירידת המחירים הפתאומית הזו , האם זה בגלל כניסתם של Geil לשוק? או בגלל משהו אחר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by newz,

שלום לכולם, היום הבחנתי שללוח האם שלי יש יציאת AMR בשורה אחרונה ליד כניסות ה PCI של הלוח ולפי מה שקראתי במדריך של הלוח ניתן להתקין ביציאה הזאת כרטיס שמוסיף כמה פונקציות שקימות על הלוח (כמו מודם וכרטיס קול) והאמת שתמיד הבחנתי שהיה אפשרות בתפריט של ה BIOS לבטל או לאפשר מודם וכרטיס קול שנמצא Onboard למרות שלא היה לי באמת יציאות כאלה ועכשיו הכל מסתדר לי. השאלה היכן ניתן להשיג כרטיסים כאלה לפחות ללוח האם שלי (אסוס)? יש למישהו מושג? תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by asilic,

הי ברשותי מחשב XP 1700 עם 256 זכרון PC2100 של CRUCIAL לאחרונה שאני מנסה לשחק במשחקים החדשים זמני הטעינה ארוכים מהרגיל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 256 מגה זכרון מאותו סוג שיש לי אבל לא רוצה להוציא הרבה כסף שאלתי היא: האם לקנות זכרון יד שניה או האם כדאי להשקיע בזכרון חדש ואם כן איזה סוג? ועוד שאלה חשוב שהזכרון יהייה של CRUCIAL? לעת עתה לא יבוצע אוברקלוק

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  19. אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי זה מאוד חשוב ודחוף ...

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Bar_B_q,

מממ אחרי שלא הגיבו בת'רד שפתחתי שאני רוצה המלצה על לפטופ בסביבות ה 900 -1000 $.. אז אני מחפש ... והרוב שבטווח מחירים שלי הם בעלי מעבדים Celero ... או Atlon XP למינהם אבל אני לא רוצה תמחשב למשחקים... אז כאלו מביחנת ביצועים.. ובלאי.. כאלו שלא יהרס תוך שנה שנתיים.. ומבחינת אחריות..מה כדאי?! או בכלל כדאי P3?! ( לא נתקלתי הרבה..)

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  21. Started by NIR-T,

אני לא אעשה ש-ו-ם OC אפילו לא קטנצ'יק... אז מי מהם עדיף לי לקנות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by NIR-T,

בכל מקום אומרים לי משהו אחר.....אני מדבר על שני סטיקים של 256MB, אל תתייחסו לכסף כי זה לא הפרש עד כדי כך קריטי, אני לא עושה ש-ו-ם OC וגם לא אעשה בעתיד.. תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by y_i_c,

לדן מרחסין אם אינני טועה החוק מדבר על כל 18 חודש מספר הטרנזיסטורים במעבד אמורים להכפיל את עצמם. דעתי בנושא היא שבמקרה גורדון מור העלה השערה שבמקרה הוא צדק כמעט לחלוטין. וסתם עושים מזה עניין. עידו

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by lipa,

שהוא לא טוב , או שהוא יקר יותר ? רוב המחשבים בעולם מבוססי אינטל לא? פה בפורום המצב הפוך רק AMD ! או ש-AMD זה למבינים , ואני סתם הולך אם הזרם , כאילו אינטל זה סתם עוד מותג כמו נייק או משהו כזה (אני חלילה לא רוצה להעליב אף אחד ) אם אפשר לדעת יותר את הסיבות להתבססות על AMD תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Fkl0ster,

היי, כפי שהכותרת אומרת, מי מהמעבדים הנ"ל עדיף מבחינת ביצועים? אני מניח שלאינטל יש כאן (בעימות הזה - בין שני המעבדים הספציפיים שציינתי) יתרון ברור על פני AMD בכל מה שקשור להתאמת צרכי העיבוד למחשבים ניידים, (חום, זמן בין טעינה לטעינה) אבל עם זאת יש לי העדפה ברורה לזה שביצועיו עליונים... שאלה אחרונה: האם הMobile AthlonXP , גם במהירות שציינתי מיוצר בליטוגרפיה של 0.13, או שזה גרעין "פלומינו" 0.18? אם מישהו יכול לתת לי לינקים\אתר של השוואות בין מעבדים למחשבים ניידים, אני אשמח מאד. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים