עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון ואני שומע רבות על מושקין כמה שהיא טובה אז רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על הסוג הזה של הזיכרון Mushkin 512MB PC3200 Green והאם הוא שווה לי זה עולה 570 זה מפנדה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. יש לי שני סטיקים של 256 MB של SAMSUNG שקניתי בזיגזג 400 MHZ - (עלו לי 520 ש"ח) ואני רוצה להחליף אותם בשני סטיקים של 512 MB ( מקסימום כסף שאני יכול להוסיף: 550 בלחץ ) עכשיו אתם מבינים שכמובן אני צריך להחליף בזיגזג אז חברה רק הצעות באתצר של זיגזג. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=22_79_137&page=1&sort=6a מה גם ההבדל בין TWINMOS לבין SAMSUNG ?? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_137&products_id=1037 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_137&products_id=1528 ושאלה אחרונה : מה זה לעזאזל CL ?? תודה רבה לכל העוזרים מראש.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. מעבדי איימדי פועלים בתדר נמוך יותר ומגיעים לרמת ביצועים זהה לאינטל בגלל שהם מסיימים את הפעולות המלאות (עיבוד המידע) בפחות מחזורים מאשר באינטל אז לפי זה אני מבין שהמעבדים של איימדי עושים מספר פעולות במחזור אז כמה פעולות אינטל עושה וכמה פעולות איימדי עושה? תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by TermiNal,

יש הבדלים בין 8RDA+ לבין 8RDA3+ אם כן מהם? ביצועים? יכולות OC? פיצ'רים? ציינו אותם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by The-Fox,

אז ככה, יש לי כרגע לוח של Asus מדגם A7v333 עם Xp1800 עכשיו אני רוצה לשדרג, הבעיה היא שאני די מצומצם בתקציב... עכשיו ראיתי שאביט נותן יחס די טוב של עלות וביצוע... מה יותר טוב, Nf7-s או An7 ? ומה ההבדלים ביניהם כי לא ממש הבנתי... כמו כן אם יש הצעות ללוח אחר יתקבל בברכה... נ.ב. חשבתי שהגיגה בייט טוב אבל ראיתי שהוא לא הצליח כמו בסדרות האחרונות של גיגה בייט.., נו מיילא... :-\

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  6. יש לי שני סלוטים של 256 וינבונד בduel ואני מחפש סוגי זיכרונות נוספים שמתאימים אני מעוניין להוסיף עוד שני סלוטים של 256 שלא יתנגשו לי עם הוינבונד

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  7. Started by Longstrom,

שלום לכולם, יש לי זכרון של סמסונג 512mb (מפרט מלא בסוף), ונשארו לי עוד שני סלוטים של זיכרון פנויים. מכיוון שהגיע פסח, ויש קצת כסף, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב, ולהעלות אותו ל 1GB. אני די חדש בנושא האוברקלוקינג, ועדיין מתלמד, אבל מכיוון שאני מתחיל להכנס לזה, אני מחפש משהו שיתאים. ועכשיו לשאלות - האם תהיה לי בעיית תאימות אם הזכרון/נות שאני אוסיף יהיו יותר מהירים מהקיים (2700), האם הזכרון הקיים שלי ישמש "צוואר בקבוק" למערכת כולה כך שהשינוי לא יהיה משמעותי, ושאלה אחרונה - האם כדאי לי לקנות סטיק אחד או שניים של 256 ולחבר אותם ב dual-channel, כשהשלישי על רגיל (או שזה מבטל את הדואל צ'נל?) כמו כן, אם מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים שיתאימו למערכת באזור ה 500-600 ש"ח…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  8. לפני 3 שבועות דפקתי את דלת המארז, אז קניתי מארז חדש (בלי ספק כוח כי כבר יש במארז הישן הדפוק). אז אני פירקתי את הכלל מהמארז הישן, ואז באתי לשים את הלוח אם במארז החדש אבל נתקלתי בבעיות: קודם כל הפאנל של המארז החדש לא מתאים ללוח אם אז הוצאתי אותו ושמתי את הפאנל שבא עם לוח האם. פאנל=חתיכת המתכת בצורת מלבן שממנה יוצאים החיבורים של העכבר,מקלדת וכו'. אז עם המארז החדש באו ברגים: רובם ברגים אפורים רגילים בשביל לחבר את הצורב, כוננין קשיחים וכו'. אבל יש כמה ברגים קצת יוצאי דופן: 6 ברגים בצבע זהב, 4 מהם קטנים ובאותו גודל ושתיים מהם יותר גדולים מהארבע האלה ושניהם גם באותו גודל. ויש עוד 5 "ברגים" מפלסטיק בצבע לבן, מצד אחד יש להם צורה של חץ ומהצד השני יש להם צורה של בורג ובצד הזה אפשר ל…

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  9. יש לי לוח של אסוס p4s533-mx ללוח ערכת ציפסטים של sis - sis 651 ו - sis 962L חיפשתי בפורומים שונים, כולל זה, ובאתרי חומרה טלא הצלחתי למצוא סקירה או מבחני השוואה לערכת הציפים הנ"ל לעוזרים תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. שלום יש לי לוח אם שתומך עד 333Ghz אני אוכל להשתמש במעבד או בזכרונות הרצים על 800Ghz

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  11. אורח Mj #2
    Started by אורח Mj #2,

לא מצאתי בגוגל משהו שיענה לי על זה.. תודה עריכה.. מבחינת אוברקלוקינג כמובן!

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  12. Started by idanohh,

טוב אז יש לי מעבד ולוח אם רק מה שאני לא מבין זה מה זה ה System Bus ומה זה ה System Clock מה זה אומר לגבי המעבד והאם אצלי זה תקין או שאפשר למשוך אותו עוד ...??? מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by nivster,

כרגע יש לי XP2100 T-Bred, עם סטפינג טוב, אבל הלוח שלי ענתיקה (KT266) והזכרונות גם. קניתי לא מזמן R9600XT, והמערכת הנוכחית שלי לא עומדת בקצב של הכרטיס. השימוש של המחשב הוא בעיקר משחקים ו-OC, שכמובן מוגבל כרגע... : השאלה היא האם יש טעם להחליף מעבד או שההחלפת לוח וזכרונות לבד גם יעשו עבודה מספקת? אם כן, הייתי רוצה המלצה ללוח + זכרונות טובים בסביבות ה-1500 ש"ח (200 ש"ח לכאן או לכאן). אם עדיף להחליף מעבד גם (חשבתי על XP MOBILE), אז התקציב הוא בסביבות 2500 ש"ח, למרות שלדעתי אפשר להשאיר את המעבד הקיים כרגע. תודה!

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  14. Started by dddd211,

אני קונה A64 המעבד עולה 1380 יש איתו את המאורBOX זה מאורר? טוב? משהו אמר לי לא ליקנות VENTEC 12 בגלל שה BOX לא צריך מאורר יותר טוב מי זה VENTEC זה לה OC. VENTEC 12 שווה את הכסף? אני קונה מי החנות.....

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. אשמח לדעת טמפרטורות.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  16. Started by Tom3bar,

אהלן, הרצתי pcmark 04, והנה התוצאות : PCMark : 4056 CPU : 3959 Memory : 3730 Graphics : 3822 HDD : 4640 האם זה טוב ביחס למפרט שלי ?? תודה תום.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by tigerxxx,

חבר'ה רציתי לברר את מס' הדגם של לוח intel rocklace האם הוא : d865perl הנה קחו קישור : http://www.intel.com/design/motherbd/rl/rl_productbrief.pdf זה חשוב לי מאוד תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  18. שלום רב, אני משתמש בזכרונות של מושקין רמה 1 וכרגע הם מוגדרים על מתח 2.7V ללא אוברקלו' עם תיזמונים CAS 2.5-3-3-7 נראה לי. האם המתח גבוה מדי? כדי להוריד אותו ל2.6V? המון תודה לכל המגיבים! 8)

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  19. Started by parker,

?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  20. אשמח לשמוע תגובה ממי שהיה לו את המעבד גם בתקופת הקיץ ולא רק בחורף.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  21. Started by itaim,

הזמנתי לפני יום מחשב חדש ורק עכשיו שמתי לב שהלוח IC-7 נותן רק עד 2.8 מתח לזכרונות והזכרונות A-DATA שקניתי דורשים את הכמות הזאת... אז אני לא יכול בעצם להעלות להם מתח נכון?? לאיזה לוח כדאי להחליף? ואם אפשר מהר http://www.adata.com.tw/en/p-d1-03.htm

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  22. Started by shimon23,

שלום אני רוצה לקנות מחשב מבוסס A64 בקרוב ויש לי כמה שאלות... מתי Socket 939 אמור לצאת? מתי יצאו מעבדים שתואמים לו? האם יצאו גם מעבדים במהירויות יחסית נמוכות כגון A64 3000 שתואמים לו, ולא רק 3400+? ואם יש למישהו מידע מבוסס האם מחירי הלוחות/מעבדים מבוססים Socket 939 יעלו/ירדו?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  23. אוקי, אני יודע שזה שאלה די מעצבנת.. אבל יש פה אנשים עם קשרים (או איך שלא תקראו לזה).. החלטתי לחכות עם השדרוג (אפשר לקרוא לזה החלפה, המחשב מת) של המחשב שלי עד שיגיעו לוחות אם מבוססים NForse 3 250 (או אפילו הצ'יפסט החדש של VIA) לארץ. בנתים אני מסתדר עם מחשב (ישן, מאוד) אחר, אבל אין לי כוח לחכות עוד הרבה זמן.. אז מישהו יודע מה נסגר עם החברות מחשבים בארץ? בחול כבר יש כמה חברות שמוכרות לוחות אם כאלה (Gygabyte, ABIT) כבר כמה שבועות, ועדין פה אין כלום. למישהו פה יש הערכה על עוד כמה זמן צריך לחכות?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by 1nstall,

היי אני צריך זיכרונות ולא יודע איזה כדאי לי מבחינת ביצועים (ולא מחיר!) תודה רבה לכל המצביעים Install

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  25. Started by MasterOr,

אחרי שקראתי את הביקורת בLegit Reviews על הXL החדשים של CORSAIR עלו לי כמה שאלות 1. רציתי לדעת מה זה הPerformance Mode ואם כדאי לשים אותו או לא? 2. ולי יש כאלה תזמונים חרא 2.5-4-4-8 כדי לי להוריד את התזמונים ליותר נמוכים.?? אני לא משנה שום מתח אז יש לי סיכוי לשחיקה ? אני בלי OC

• 0 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.