עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. על האופצייה אפשר לקרוא פה : http://en.wikipedia.org/wiki/Option_ROM בקצרה הלוח אמור לתמוך בפונקציה הזאת כאשר מחובר לחריץ ה PCIE שלו בקר SAS לדוגמא, אני צריך שתהיה לי האופצייה להיכנס לבקר מתי שהביוס (המחשב) עולה ואת האפשרות להיכנס לקונפיגורציה של הכרטיס, ושהלוח יתמוך בבוט דרך הכרטיס הלוח חייב להיות בעל 2 חריצי PCIE X16 ותושבת LGA775 תמיכה בזכרון עד 8 גיגה, כרגע הכרטיס מותקן על הלוח ABIT IP35 PRO ואין ללוח הזה את האופצייה (אביט סגרו הבסטה ואין אפשרות לעדכן ביוס) כן יש לי אפשרות להגדיר כוננים דרך ווינדוס (עדיין לא ניסיתי להתקין מערכת הפעלה במצב כזה) אבל המצב לא אידיאלי מי שמבין בעיניינים כאלו אנא המליצו לי על לוח כזה תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  2. -------------------------------------------------------------------------------- אני קונה מחשב בעוד שבועיים מקווה שעד אז מחירי המעבדים יירדו המפרט שלי : לוח P35 של גיגה בייט הר דיסק 500 גיגה זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך 8600 256 מגה זיכרון DDR 3 איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? אין לי מושג מה זה 64 ביט לעומת 32 איך אוכל לדעת איזה היא הגירסה האחרונה של XP

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  3. Started by hagay21,

יש לי לוח של אביט ai7 הבאס המקורי היה עומד על 200 עם שני צמדים של זכרונות במהירות 400 הרץ זוג של סמסונג וזוג של וינבונד 3200 שניהם מעבד 2.4 800 הרץ בהתחלה הלוח היה עומד על באס בסיסי של 200 פתאום הוא ננעל על 204 בגלל שהזכרונות הם לא מאותה חברה אפילו שינוי של 1 יוצר אי תאימות ומקריס את המערכת מה שמאלץ אותי להחזיר את הלוח ידנית ל 200 אבל יש עדיין בעיות מוזרות כמו איטיות האינטרנט פתאום מודיע שאין תקשורת ב local connection ( יש סימן של שני מחשבים עם איקס לידם) סימן שאין חיבור לאינטרנט שאני מכבה ומדליק את המודם הבעייה ניפתרת זמנית ניסיתי עם מודם אחר והבעייה חוזרת עכשיו שטרחתי להסביר את הבעייה איך לעזזל אני מחזיר את הבאז ל 200? האם זה קשור לצריבת ביוס (כי צרבתי אבל הכל הלך בס…

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by יקירn95,

המעבד צריך להיות למשחקים כמו crysis far cry 2 gta iv המפרט של המחשב hd4850 vapor x לוח אם g41 4 giga 320 gb enrmax 500w תודה רבה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 16.10.2009 בשעה 09:12:07 מקפיץ..בבקשה תעזרו לי

5. Started by 6kwar,

מישהו יכול לתת לי לינק לסרטון באתר של טום בקשר להורדת הלוח קירור של הKT333 תודה!

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by sbarbz,

בס"ד שלום שלם .. אני צריך לנתק את הכבלים של הכפתור הדלקה והריסט של המחשב.. ואם אני ינתק אין לי מושג איך לחבר! בבקשה-עזרה תודה רבה לכם

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  7. אינטל ממשיכה להפציץ בכנס CES 2022 - החל מעתה צפו ללוחות אם רבים בשלל תמחורים עבור מעבדי Alder Lake הטרייםלכתבה

8. Started by Benz0r,

מצטער שפתחתי פה נושא...לנעול בבקשה =[

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  9. שלום אני מחפש לוח אם טוב מתאים לאינטל. אני צריך שיהיו לו צינורות קירור, הוא יהיה מהיר, 4 חיבורים לזיכרונות שיהיה להם כמה שיותר זיכרון מקסימלי, אני צריך טכנולוגיה של SLI PCIE, יתאים למעבדים של 2 DUO , 2 QUAD, 800MHZ. אני צריך אותם במיוחד ל SLI . . . כי אני קונה רק כרטיסי מסך של NVIDIA....

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  10. שלןם לכולם, אני מעונין לקנות זכרון נייד בחיבור usb דבר ראשון אני לא מבין מה ההבדל בין דיסק אונקי לזכרון נייד רגיל (יש הבדלים עצומים במחיר)? דבר שני האם כדאי לקנות עכשיו (אני מעונין ב 256 מ"ג) או שצפוייה ירידת מחירים ? דבר שלישי האם חברה לא מוכרת כמו ur מספיק טובה בתוספת אחריות לשנה של היבואן ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. שם הרכיב: PC4800 EL DDR Platinum Limited Edition זמין כרכיב של חצי גיגה או כצמד ל 2 * חצי גיגה. מקור הידיעה: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20050303001951.html דף המוצר באתר היצרן: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_4800_platinum

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  12. השאלה בכותרת...

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by The Shark,

איך הוא? האם הוא שווה או שכדאי להוסיף עוד 200 ש"ח כדי לקחת את גרסת ה-Delux ? והאם בכל זאת יהיה ניתן לעשות בו OC קטנטן? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by nec5e,

שלום לכולם. אני מחפש מערכת מחשב וההתלבטות שלי היא לגבי לוח אם. ממה שאני יודע ל-chipset יש משמעות גם מבחינת התכונות (מס usb וכדומה) וגם לנושא המהירות עבודה. הייתי שמח לקבל המלצה על chipset ועל לוח אם. אני בונה כיתת לימוד ובין היתר יהיו שם קורסים בתחום הוידאו. תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. http://www.prnewswire.com/cgi-bin/stories.pl?ACCT=109&STORY=/www/story/05-18-2007/0004591782&EDATE=

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by xino,

שלום לכולם, האם מישהו יודע אם AbitVA6 תומך בדיקים קשיחים מעל 30GB?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  17. חבר שלי רוצה להוסיף למערכת שלו זיכרון בנפח 512MB. הוא עובד על OC למעבד AMD 2500 ל-3200. יש לו זיכרון ג'נרי אגב! A-DATA 512MB DDR PC3200/400 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=2161 512MB Samsung DDR PC3200/400 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=1528 512MB TwinMos DDR PC3200/400 C2.5 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1037 עריכה: הוא מעוניין לקנות רק מזיגזג, ועכשיו שמתי לב שיש להם במלאי רק את הזיכרון של SAMSUNG. אז תתנו לי עליו דעה כללית בכל מקרה . הוא עובד בייחס של 1:1, לא עשה OC לזיכרון או מה שזה לא יהיה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  18. Started by דיוגנס,

יש לי לוח מבית גיגבייט (ga-k8n51pvm9) , ויש לו בעיות בתמיכה בכרטיסי מסך. הורדתי את הביוס שאמור לתקן את הבעיות, אבל אין לי מושג איך להתקין אותו. שאני נכנס אליו דרך הווינדוס...זה מראה לי מעיין תוכנה עם הרבה אפשרויות.... יש לי אפשרות load של הביוס החדש...ואפשרות save, אבל אני צריך להכניס את המיקום של הקבצים, ואין לי שמץ של מושג במה לבחור. תודה לעוזרים. עדכון: השתמשתי בתוכנה של גיגבייט לעידכון הביוס, ולמרות זאת עדיין כתוב שהביוס מ 06 ( למרות שהתקנתי ביוס חדש מ09) השם של הביוס התעדכן, התאריך לא- והכרטיס מסך שלי לא פועל! שאני שם את הכרטיס pci-e, המחשב עולה, אבל יש מסך שחור. אובד עצות. ?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  19. Started by gameplan,

להישאר בסטוק ואולי בעתיד איזה oc קטן לא משהו רציני בכלל איזה לוח יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by GGuyZ,

משתמשים יקרים שלום רב. צוות ביקורות המתפתח מחפש בימים אלו כתבים חדשים ומוכשרים שיצטרפו למלאכה ולצוות האתר. אם הנכם רואים את עצמכם מתאימים, זוהי אפשרותכם לתרום למערך התוכן הגדול מסוגו בארץ, ולהפוך לחלק מצוות קטן, איכותי, ומקצועי שנחשף לחידושים הטכנולוגיים המעניינים והעדכניים ביותר. נוסף על הזכות הגדולה להחשף לרכיבי החומרה החדישים ביותר, ולתואר המכובד הנלווה, לאחרונה התחלנו לתגמל בצורה נאה את כתבינו. דרישות התפקיד הן כדלקמן: א. מומחיות\הבנה עמוקה בתחום אחד לפחות בעולם המחשוב והחומרה. עדיפות למומחים בתחומי הליבה - לוחות אם, מעבדים, זיכרונות וכרטיסי מסך. ב. כשרון כתיבה ויכולת ביטוי בכתב. ג. אחריות אישית, ועמידה בזמנים. ההרשמה פתוחה לכולם. אין מה לחשוש מלנסות היות ואנו נברור א…

• 0 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. מתי זה יוצא?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  22. שלום יש לי זיכרון של קרוסאייר במהירות 1066 אבל בתוכנה ZCPU AND EVEST הוא מראה לי 400 ? איפה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by Dima323,

אני צריך לבחור לוח אם ומעבד עבור HTPC כאשר עקב אלוצי גודל הלוח צריך להיות MICRO ATX אני צריך שילוב שיוכל להריץ תכני HD 1080P שיהיה קריר (המערכת צריכה להיות שקטה) וכמה שיותר זול. לא משנה לי אם זה AMD או אינטל הכי חשוב שהשילוב יעשה את העבודה (הרצת סרטים בלבד!!!) והיה כמה שיותר זול.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by ham0r,

מחשבי HTPC התחילו להיות נפוצים יותר משידורים חוזרים של סיינפלד, אז החלטתי שגם לי צריך להיות כזה (למה מי מת?) לקח לי בדיוק 10 שניות לשכנע את אבא לתקצב לי ת'חרא הזה, שהוא פריק של Home cinema :] אז בעיקרון, יש לי כמה שאלות (לאו דווקא על לוחות אם ומעבדים, אבל הרוב נוגע בנושא הזה, אז בחרתי לתת פה את הפוסט הנ"ל.) -מה יותר כדאי? לוח של VIA עם מעבד מובנה שלהם, או לוח Micro -ATX אחר, בלי מעבד מובנה? (יש לזכור ששקט וחימום הם בעיה עיקרית פה \=) -איזה מעבד הוא הכי (זול) קריר ואולטימטיבי למחשבי סלון שכאלה? -בקשר לשאר הרכיבים זה פחות או יותר סגור, את המארז אני אבנה לבד, או שאקנה את ה antec minuet (אם אינני טועה) מארז קטן ומדהים, הדבר היחיד שעומד בפני הוא איזה לוח ואיזה מעבד יתנו ל…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by Dr__MIKO,

שלום כולם! אני מנסה להבין את ההבדלים בין הציפסטים השונים, חסרונות\יתרונות ומה זה בעצם אומר. דבר דומה לגבי socket. מה ההבדלים העקרוניים? תודה מראש תום

• 0 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.