עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sbarbz,

בס"ד שלום שלם .. אני צריך לנתק את הכבלים של הכפתור הדלקה והריסט של המחשב.. ואם אני ינתק אין לי מושג איך לחבר! בבקשה-עזרה תודה רבה לכם

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  2. אינטל ממשיכה להפציץ בכנס CES 2022 - החל מעתה צפו ללוחות אם רבים בשלל תמחורים עבור מעבדי Alder Lake הטרייםלכתבה

3. Started by Benz0r,

מצטער שפתחתי פה נושא...לנעול בבקשה =[

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  4. שלום אני מחפש לוח אם טוב מתאים לאינטל. אני צריך שיהיו לו צינורות קירור, הוא יהיה מהיר, 4 חיבורים לזיכרונות שיהיה להם כמה שיותר זיכרון מקסימלי, אני צריך טכנולוגיה של SLI PCIE, יתאים למעבדים של 2 DUO , 2 QUAD, 800MHZ. אני צריך אותם במיוחד ל SLI . . . כי אני קונה רק כרטיסי מסך של NVIDIA....

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  5. שלןם לכולם, אני מעונין לקנות זכרון נייד בחיבור usb דבר ראשון אני לא מבין מה ההבדל בין דיסק אונקי לזכרון נייד רגיל (יש הבדלים עצומים במחיר)? דבר שני האם כדאי לקנות עכשיו (אני מעונין ב 256 מ"ג) או שצפוייה ירידת מחירים ? דבר שלישי האם חברה לא מוכרת כמו ur מספיק טובה בתוספת אחריות לשנה של היבואן ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  6. שם הרכיב: PC4800 EL DDR Platinum Limited Edition זמין כרכיב של חצי גיגה או כצמד ל 2 * חצי גיגה. מקור הידיעה: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20050303001951.html דף המוצר באתר היצרן: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_4800_platinum

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  7. השאלה בכותרת...

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by The Shark,

איך הוא? האם הוא שווה או שכדאי להוסיף עוד 200 ש"ח כדי לקחת את גרסת ה-Delux ? והאם בכל זאת יהיה ניתן לעשות בו OC קטנטן? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by nec5e,

שלום לכולם. אני מחפש מערכת מחשב וההתלבטות שלי היא לגבי לוח אם. ממה שאני יודע ל-chipset יש משמעות גם מבחינת התכונות (מס usb וכדומה) וגם לנושא המהירות עבודה. הייתי שמח לקבל המלצה על chipset ועל לוח אם. אני בונה כיתת לימוד ובין היתר יהיו שם קורסים בתחום הוידאו. תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. http://www.prnewswire.com/cgi-bin/stories.pl?ACCT=109&STORY=/www/story/05-18-2007/0004591782&EDATE=

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by xino,

שלום לכולם, האם מישהו יודע אם AbitVA6 תומך בדיקים קשיחים מעל 30GB?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  12. חבר שלי רוצה להוסיף למערכת שלו זיכרון בנפח 512MB. הוא עובד על OC למעבד AMD 2500 ל-3200. יש לו זיכרון ג'נרי אגב! A-DATA 512MB DDR PC3200/400 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=2161 512MB Samsung DDR PC3200/400 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=1528 512MB TwinMos DDR PC3200/400 C2.5 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1037 עריכה: הוא מעוניין לקנות רק מזיגזג, ועכשיו שמתי לב שיש להם במלאי רק את הזיכרון של SAMSUNG. אז תתנו לי עליו דעה כללית בכל מקרה . הוא עובד בייחס של 1:1, לא עשה OC לזיכרון או מה שזה לא יהיה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  13. Started by דיוגנס,

יש לי לוח מבית גיגבייט (ga-k8n51pvm9) , ויש לו בעיות בתמיכה בכרטיסי מסך. הורדתי את הביוס שאמור לתקן את הבעיות, אבל אין לי מושג איך להתקין אותו. שאני נכנס אליו דרך הווינדוס...זה מראה לי מעיין תוכנה עם הרבה אפשרויות.... יש לי אפשרות load של הביוס החדש...ואפשרות save, אבל אני צריך להכניס את המיקום של הקבצים, ואין לי שמץ של מושג במה לבחור. תודה לעוזרים. עדכון: השתמשתי בתוכנה של גיגבייט לעידכון הביוס, ולמרות זאת עדיין כתוב שהביוס מ 06 ( למרות שהתקנתי ביוס חדש מ09) השם של הביוס התעדכן, התאריך לא- והכרטיס מסך שלי לא פועל! שאני שם את הכרטיס pci-e, המחשב עולה, אבל יש מסך שחור. אובד עצות. ?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  14. Started by gameplan,

להישאר בסטוק ואולי בעתיד איזה oc קטן לא משהו רציני בכלל איזה לוח יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by GGuyZ,

משתמשים יקרים שלום רב. צוות ביקורות המתפתח מחפש בימים אלו כתבים חדשים ומוכשרים שיצטרפו למלאכה ולצוות האתר. אם הנכם רואים את עצמכם מתאימים, זוהי אפשרותכם לתרום למערך התוכן הגדול מסוגו בארץ, ולהפוך לחלק מצוות קטן, איכותי, ומקצועי שנחשף לחידושים הטכנולוגיים המעניינים והעדכניים ביותר. נוסף על הזכות הגדולה להחשף לרכיבי החומרה החדישים ביותר, ולתואר המכובד הנלווה, לאחרונה התחלנו לתגמל בצורה נאה את כתבינו. דרישות התפקיד הן כדלקמן: א. מומחיות\הבנה עמוקה בתחום אחד לפחות בעולם המחשוב והחומרה. עדיפות למומחים בתחומי הליבה - לוחות אם, מעבדים, זיכרונות וכרטיסי מסך. ב. כשרון כתיבה ויכולת ביטוי בכתב. ג. אחריות אישית, ועמידה בזמנים. ההרשמה פתוחה לכולם. אין מה לחשוש מלנסות היות ואנו נברור א…

• 0 תגובות
    • 5k צפיות
  16. מתי זה יוצא?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  17. שלום יש לי זיכרון של קרוסאייר במהירות 1066 אבל בתוכנה ZCPU AND EVEST הוא מראה לי 400 ? איפה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by Dima323,

אני צריך לבחור לוח אם ומעבד עבור HTPC כאשר עקב אלוצי גודל הלוח צריך להיות MICRO ATX אני צריך שילוב שיוכל להריץ תכני HD 1080P שיהיה קריר (המערכת צריכה להיות שקטה) וכמה שיותר זול. לא משנה לי אם זה AMD או אינטל הכי חשוב שהשילוב יעשה את העבודה (הרצת סרטים בלבד!!!) והיה כמה שיותר זול.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by ham0r,

מחשבי HTPC התחילו להיות נפוצים יותר משידורים חוזרים של סיינפלד, אז החלטתי שגם לי צריך להיות כזה (למה מי מת?) לקח לי בדיוק 10 שניות לשכנע את אבא לתקצב לי ת'חרא הזה, שהוא פריק של Home cinema :] אז בעיקרון, יש לי כמה שאלות (לאו דווקא על לוחות אם ומעבדים, אבל הרוב נוגע בנושא הזה, אז בחרתי לתת פה את הפוסט הנ"ל.) -מה יותר כדאי? לוח של VIA עם מעבד מובנה שלהם, או לוח Micro -ATX אחר, בלי מעבד מובנה? (יש לזכור ששקט וחימום הם בעיה עיקרית פה \=) -איזה מעבד הוא הכי (זול) קריר ואולטימטיבי למחשבי סלון שכאלה? -בקשר לשאר הרכיבים זה פחות או יותר סגור, את המארז אני אבנה לבד, או שאקנה את ה antec minuet (אם אינני טועה) מארז קטן ומדהים, הדבר היחיד שעומד בפני הוא איזה לוח ואיזה מעבד יתנו ל…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by Dr__MIKO,

שלום כולם! אני מנסה להבין את ההבדלים בין הציפסטים השונים, חסרונות\יתרונות ומה זה בעצם אומר. דבר דומה לגבי socket. מה ההבדלים העקרוניים? תודה מראש תום

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. טוב אז יש Q6600 Kentsfield - G0, אמור להיות היותר מוצלח בקבוצה ל-OC לא שיש לי תוכניות גדולות, משהו סביב ה-3Mhz גג, 1. לוח מומלץ עמיד ל-OC ותומך SLI ? (רצויי עד 1000 ש"ח, אבל אם יש משהו יקר יותר שטוב משמעותית אני פתוח להצעות...) 2. זכרונות, נראה לי 2X2GB במחיר סביר שיעמדו ב-OC המדובר... ? צפי לכרטיסי מסך : 8800GTS X 2 או 8800GT X 2, ישמש גם כ-HTPC המלצות יתקבלו בברכה.... הערה : עד כה ראיתי סקירות על ה-ASUS Striker Extreme NVIDIA nForce 680i SLI ATX, נראה לא רע אבל קצת יקר. תודה רבה גל

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. עוד לפני שהוכרז רשמית, מגיע מעבד ה-Core i7 6950X בעל עשר הליבות לרשימת שינויים בגרסת מנהלי התקנים באתר אינטל, וחושף עבורנו עוד כמה פרטים טכניים אודותיו השנה ממשיכה להיות פושרת לרוב משתמשי המחשב הביתי בכל הנוגע לכח העיבוד במעבד הממוצע שרוכשים. אמנם, משתמשי המחשב המתקדמים יותר שצריכים כח עיבוד נוסף יקבלו השנה חיזוק רציני. בעוד כמה שבועות עד חודשים בודדים, המעבד Core i7 6950X צפוי להיות זמין לרכישה במחיר של 1500 דולר "בלבד". מדובר במעבד הביתי הראשון שנושא לא פחות מ-10 ליבות עיבוד, יחד עם טכנולוגיית ה-HyperThreading שיוצרת 10 ליבות לוגיות נוספות. מדובר בגן-עדן לאנשי גרפיקה ורודפי כח עיבוד. עד כה עצם קיומו של המעבד הזה היה בגדר שמועות והדלפות. בסוף השבוע האחרון נראה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. למי שיש שיגיב פה . תודה ! אני צריך לשאול אותכם שאלה על המעבד הזה

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  24. ב-AMD מבטיחים לנו שבבי מובייל חדשים בסוף השנה, אבל נראה שבאסוס לא מעוניינים להמתין להם לכתבה

25. Started by roi972,

אז ככה, יש לי את הלוח של abit - is7e - עובד על ציפסט 865pe, socket 478 זכרונות DDR 1 - 400 mhz הלוח הולך למות עוד רגע... מליון ואחת בעיות. יש למישהו המלצות על לוח אם פשוט וזול (אך שיתמוך ב-sata - מספיק אחד!) ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 437 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.