מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח עדיף מבין הבאים ולמה? 1) Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard 2) ABIT IC7-G Intel 875P Motherboard 3) Asus P4C800 Intel 875P Motherboard 4) ABIT IC7 Intel 875P Motherboard ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... יש לי כרגע 256MB ואם dual ddr עובד כשיש נפחים שונים אז אולי אני אקנה 512MB בעוד זמן קצר אז מי שיודע בבקשה שיענה
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אפשר להכנס דרך הרשת או לכבות אותו מהמקלדת ניסיתי להחליף כרטיס מסך לוח אם ספק הבעיה נשארה הלוח הוא GIGABYTE IPE1000L כרטיס מסך LEADTEK A170 לינקים לתמונות המסך http://free.hostdepartment.com/b/b555/blueScreen.zip http://free.hostdepartment.com/b/b555/img9.JPG http://free.hostdepartment.com/b/b555/img3.JPG
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האם זה נכון הטמפרטורה שהלוח אם נותן דרך החישן המובנה לא נכונה? אם זה ככה ידוע למישהו כמה השינוי זה ללוח שלי?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
חג שמח לכולם למה ההגדרה למהירות בסיס לא קבועה בכל הרכיבים לדוגמא במעבדים מהירות הבסיס הוא מהירות התקשורת בין המעבד לשער הצפוני בזיכרונות זה מהירות הזיכרונות (לפני ההכפלה של ה ddr) ורציתי לדעת הזכרונות מתקשרים דרך השער במהירות הבסיס (לדוגמא 133) או במהירות הרגילה (266)?
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
יש לי שני סלוטים של 256 של ויבונד 3200 וחשבתי להוסיף עוד שני סלוטים ורציתי לדעת אם תהיה בעייה מבחינת התזמונים כי יש לי וינבונד
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הרסתי את הלוח אם שלי ואני מחפש לוח אם למעבד AMD 2200 לא צריך להגזים עם המחיר ככה 500-550 גג תודה מראש על העזרה ! המחשב בעיקרון מיועד להפיכת סרטים ומשחקים אם למישהו עוזר המידע הזה
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני מרכיב לדודה שלי מחשב אני מניח שהדבר הכי כבד שהיא תריץ יהיה word מחפש לוח אם זול שכולל הכל כרטיס מסך + קול + רשת חובה יציאות usb2 \ fire wire וכל מני טכנולוגיות חדשות יתרון amd כמובן כל המלצה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
צריך לוח אם שיתאים למעבד האינטל שלי 2.4 533 אני חשבתי על ABIT AI7 865PE מה אתם אמורים תנו המלצות רק למשחקים וכללי לא צריך אוברקולוק בנוסף עם מישהו יודע איך הבאנדל שמקבלים עם הלוח של אביט או כל לוח אחר שאתם ממליצים עליו אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה בקשר לבחירת זיכרון למחשב החדש שאני רוצה לקנות. הבעייה היא שאין לי הרבה כסף וכמו כולם אני רוצה את ההכי טוב בכמה שפחות.... אני לוקח מעבד AMD2500xp עם לוח של Abit nfs ver2 שזה לא כ"כ קריטי אבל אני לא יודע איזה זיכרון לקחת. כרגע התקציב הוא 520 ש"ח ומאוד רצוי שלא לעבור אותו מה שקצת מגביל את האופציות בכל מה שנוגע ל-OC מה לעשות?????????? האם שווה לקנות סמסונג סולידי ופשוט לא לעשות OC (ולהניח שזה יספיק למחשב שמיועד לסרטים משחקים ואינטרנט), או שאין ברירה ואם אני לא שם עוד כמה גרושים אז אני הולך לאכול הרבה חרא.... בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני עומד לפני קניית מחשב ואני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לזיכרונות. אני כניראה הולך לקנות PIV 2.8C או 3C עם לוח P4P800 DELUXE של ASUS . עכשיו אני רוצה להתאים זיכרון. השימושים שלי במחשב יהיו משחקים, סרטים, מוזיקה, הקלטת מוזיקה מאורגן למחשב, עבודה בפוטושופ ואולי בעתיד גם בתוכנות 3D כמו 3D STUDIO MAX. בזמן הקרוב אני לא אעשה OC אבל אולי בעוד כשנתיים אם המחשב יהיה כבר די איטי אז אני אעשה. שאלה ראשונה שלי היא איזה גודל של זיכרון לקחת : 512 או להשקיע ב 1024? האם עכשיו יש הבדל רב בין הגדלים? אני רק רוצה להגיד שאין לי תקציב מדויק פשוט אני מחפש זיכרון איכותי ואני לא אתקמצן עליו אני ממלא משקיע הרבה כסף במחשב. אז לסיכום, איזה זיכרון אני צריך לקחת? שאלה נוספת שלי היא מה ההב…
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
לכמה באס הגעתם עם הלוח מקסימום? האם יש לכם טווינמוס? לבעלי 1700 1800 + יש לכם בעייה להגיע ל2300 מה"ץ ? יש לכם בעייה עם מתחים של מעל 1.7 ?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
הרצתי pcmark 2002 התוצאות שקבלתי לא ממש מעודדות עד לפני כחודש שבדקתי הניקוד למעבד היה 3800 נקודות pentium 4 1800 mhz לפני יומיים הרצתי שוב והפעם קבלתי ניקוד נמוך מאוד 2490 מפרט המחשב שלי p4 1.8ghz 512 ram ocz mb ge forve 4 mx 440 128 p4s8x בבקשה תנסו לתת לי ולעזור לי זה מיאש אותי מאוד מאוד ,
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין הלוחות חוץ מ ה Serial ATA האם יש הבדל בביצועים ( במיוחד בביצועי ה OC) אני פשוט מטלבת בין ה 8RDA3I ל NF7 ולא יודע מה לקחת רוב החנויות הזולות אין להם את ה nf7 (באיזור שלי) אז אני שוקל לקחת את ה 8RDA3I מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שמתי לב שבלוח אם של ג'גהבייט Gigabyte GA-8IPE1000 Pro3 יש שתי טכנולוגיות שלא ראיתי באף לוח אחר: M.I.B שקשורה לזיכרון הראשי של המחשב וטכנולוגיית ה C.I.A שקשורה למעבד. השאלה שלי היא האם כבר הטכנולוגייה הזאת הוכיחה את עצמה כתורמת באמת או שזה לא מראה שיפור רגיל לעומת הטכנולוגיות הרגילות שאר לוחות האם? איך הלוח הזה בכלל? הוא נחשב טוב ?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שווה לי במערכת AMD להתקין 2 סטיקים תואמים של הזכרון הנ"ל? הfsb הוא 400 וזה נראה לא נחוץ להשתמש בdual ddr אז רציתי לשאול אתכם, מה אתם אומרים? נ.ב. הזכרון הוא 3500.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4PE . עכשיו ה"בעיה" שלו היא שהתזמונים הכי גבוהים שהוא מאשר הם 3-3-3-8 ואני רוצה לעלות עוד את התזמונים בכדי לנסות להגיע ליותר מגה הרצים למעבד. התזמונים הכי נמוכים בהם הלוח יכול לעבוד הם : 1.5 2 2 5 יש פתרון ל"בעיה" הזאת? אולי ביוס פרוץ או משו ?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
או קיי יש לי טווינמוס זולים [לא שהם לא אחלה הם פשוט זולים..] את כל הכבוד אני נותן להם על שהחזיקו לי 460 ב333 מגהרץ על 2וחצי שלוש שלוש שמונה אבל אני יכול להגיע רק ל3200 ככה לא יותר ואני רוצה מזה ושיהיה יותר יציב גם... לאיזה זיכרון כדאי לי להחליף? ועוד שאלה איך קוראים לפנטיום 4C יש לליבה של המעבד שם ....מהו?
-
איזה זכרון יותר טוב? OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3200 EL Optiomized Dual Channel Kit או Mushkin 1GB Dual Pack (2x512MB) PC3200 222 Special? תודה, vegeto 8)
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי אני יכול לקבל את הלוחות הבאים בערך באותו מחיר ואני לא ודע מה לבחור. ASUS 875P Chipset Motherboard for Intel Socket 478 CPU, Model "P4C800-E DELUXE" -RETAIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-131-464&depa=1 או GIGABYTE i875P Chipset Motherboard for Intel Socket 478 CPU, Model "GA-8KNXP Ultra" -RETAIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-186&depa=1 אז השאלה שלי מה יהיה יותר טוב אם המחשב שלי ( מפרט בהמשך ויהיו שינויים!) במחשב יהיה אוברקלוק בעתיד, ואולי תציעו לוחות-אם אחרים יותר טובים מאלה. מפרט: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Intel p4 2.6c ht 512K ( שנה הבאה יש לי בר-מיצווה אז יהיה לי מספיק כסף לקנות Intel p4 3.4 EE PRESC…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי לוח של ABIT IS7-E2 , מה ההבדלים בניהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני עומד לקנות לוח חדש כנראה epox 8rda+ ומישהו אמר כאן שיש היו לו בעיות תאימות עם הלוח הזה... אני גם יודע מחברים שלי שקנו לוחות אחרים שיש בעיקר בעיות התאמה עם הזיכרון DDR. איך אני אוכל לדעת אם לא תהיה לי בעיה כזאת??? זה חשוב מאוד! תודה!
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
המחשב שלי לא הגיב כמעט לכלום ועשה בעיות וכו' אז פירמטתי אותו. מדובר בפנטיום 3, לא חדש במיוחד אבל מחשב טוב עם 192 זיכרון..הבעיה היא כזאת: הוא פשוט עובד לאט, יש לו תגובות מאוחרות כמעט לכל דבר (פתיחת קובץ, פתיחת תוכנות, פתיחת דף אינטרנט( אינטרנט מהיר 1.5)) מה יכולה להיות הסיבה? אני לא יודע אם זה קשור..אבל לפני שפירמטתי אותו היתה לי בעיה אחרת שהוא לא היה עולה (הוא כן היה נדלק - זה היה נראה כאילו אין לו כוח) ואז בא מישהו שמבין ובדק מה יכול להיות, בסוף הוא הוציא כרטיס מסוים (להעברת סרטים ממצלמת וידאו למחשב) והמחשב נדלק ועלה כרגיל. אם יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה...בבקשה..תסבירו לי. !!!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-