מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה לגבי הלוח בעקבות כך שראיתי אותו במפרט מסוים שמציעים למכירה. האם הלוח תומך DDR2 ? בהמשך צפו לשאלות נוספות.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני די בור בענייני מעבדים אז יש לי שאלה לידע אישי| איזה מעבד יותר חזק? בטכנולוגיית 64bit או dual core? ולמה לא יכול להיות ומעבד שהוא גם וגם( או שיש ולא שמתי לב)?
-
- 4 תגובות
- 443 צפיות
-
-
רציתי להבין אם הלוח אם הזה תומך במעבדים הישנים pentum-D בדיוק הזמנתי אותו .... ושכחתי לבדוק אתזה
-
- 7 תגובות
- 517 צפיות
-
-
האם הלוח אם טוב בשביל מחשב גיימרים עם המפרט הבא?: מעבד INTEL Q6600 T+FAN (4 ליבות) לוח אם GIGABYTE G31M-S2L זכרון KINGSTON 2GB 800 (2x1Gb) דיסק קשיח ST 500GB 32MB SATA2 כונן אופטי Dvdrw x20 (DVDצורב ) SAMSUNG SATA מארז 500Wat Front - 2USB + 4USB כרטיס מסך GeForce 9500GT Super (1GB) כרטיס קול High Definition Audio כרטיס רשת LAN connectivity 1000Mb/s
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. רציתי לשאול אתכם, איזה שילוב אתם יותר ממליצים עם הלוח P5G41C-M LX E8400 או Q8400 או אולי יש לכם הצעה יותר טובה.. למטרת משחקים, סרטי FULL HD, WIN7 וכו'.. ומה אתם חושבים על הלוח עצמו, האם הוא טוב? אם כן למה ובאיזה תכונה. תודה רבה ושבוע מעולה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה לוח אם אתם ממליצים ל E8400 ? בכללי איזה חברה עדיפה Asus או Gigabyte ? למישהו יש דגם שמומלץ? תקציב עד 600 שקל, לא מתכוון לעשות OC. אני הולך לשים 2GB זכרון פנימי (2*1GB) ואני צריך אפשרות להרחבה (כלומר חשוב לי שיהיה 4 מקומות להרחבת זכרון) עכשיו הבנתי גם שאם שמים נגיד 2GB של 800MHz ועוד 2GB (הרחבה בעתיד) של 1066MHz נגיד, אז זה מחשיב את שניהם לנמוך מביניהם, כלומר 800.. אז אם יש לוח אם שיודע לתמוך גם וגם (או שאני חייב לקנות עכשיו זכרון שאני ארצה בעתיד) דבר אחרון באמת שאני אשדרג בעתיד עוד 2GB זכרון פנימי אם אני אקנה DDR3 הלוח אם ידע לקרוא גם DDR2 וגם 3 ? ד"א, צריך שהמהירות של הלוח אם תתאים למהירות של הזכרון? קצת חפירה תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, הלך לי הלוח אם - Gigabyte H67MU3 ויש לי מעבד i5 2320 של אינטל. בנוסף יש לי גם כרטיס מסך Sapphire hd 6850 אבקש לקבל המלצה על לוח אם חדש שיתאים למעבד ולזכרונות שכבר קיימים. בנוסף, אם מישהו מכיר מקום במרכז שיכול לבצע לי את ההחלפה של לוחות האם אני אשמח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח אם ASUS P5B-SE רציתי לדעת אם יש לי חיבור HDMI .... הכ.מסך שלי הוא 8800GT 512MB Evga SC אולי זה קשור אליו לא יודע... פשוט קניתי עכשיו טלוויזיית LCD של סמסונג 32 אינץ עם היידפנישן רדי ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות סרטים באיכות מקסימאלית וכבר יש לי סרטים מוכנים על המחשב באיכות היידפנישן 1080P ( יש יותר איכותי מזה? )
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה אמור להיות ההפרש במחיר בין box לtray ? מדובר במעבד e5300 ואם נגיד אני קונה tray, אתם יכולים להמליץ לי על קירור מksp שיהיה מספיק טוב למעבד? תודה!
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 לוחות אם שנעים סביב אותו מחיר: Gigabyte P35-DS3L לבין Abit IP35-E מה ההבדל ביניהם ומי עדיף?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ראיתי את שתי המעבדים האלה .. והם אותו מחיר.. ואני יודע ש E8400 זה ליבה כפולה ו Q8400 זה ליבה מרובעת .. אז למה הם אותו מחיר ?! :s05: ואיזה מעבד כדאי יותר לקחת ?! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 לוחות האם האלו ? Asus P6T Deluxe V2 ל- Asus P6TD Deluxe תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מה ההבדלים בין מעבדי אינטל וAMD.. כי רוב אנשים שאני מכיר אומרים שאינטל הרבה יותר שווים ושאני פה גולש במפרטי מחשב אני רואה שרוב האנשים מעדיפים לתת לבנאדם שמעוניין לקנות מחשב מעבד AMD.. אני יודע שמעבדי AMD יותר זולים אבל האם הם באותה רמה כמו אינטל?
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין: intel core 2 due e7200 intel core 2 due e8400 אחים מה ההבדלים ומה אתם ממליצים..
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה המשמעות של UD בלוחות האם? לדוגמא: GA-X58A-UD5 - מה המשמעות של UD5 לעומת זה GA-X58A-UD3R שהוא UD3 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מישו יכול להסביר לי מה זה ננומטר ומה ההשפעה שלו על המעבדים?? בבקשה
-
- 4 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב. אני מקודד סרטים, רוצה שהמשחקים יפעלו מהר. איזה יתרונות יש לכל אחד מהם? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
טוב הסכמתי הם מה שאמרו לי לגבי הנעבד C2D E6300 בשילוב הדברים הקימים במחשב http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=56138 מה אני צריך/מומלץ לקנות: ep45-ud3l ep43-ud3l ואם יש יותר משתלם ויותר ביצועים אבל שח חברה אחרת מבין החברות שיש בKSP תגידו לי ואני מחפש מארז זול עם מאוורר גדול (על כל הדלת) עד 400 ש"ח ושהספק למטה. ובבקשה מחנות בגדרה והסביבה (ליד רחובות) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לקנות אחד מהם, יש לי אותם פשוט ואני רוצה לדעת מה יותר טוב כדי לדעת מה לשים במחשב. 1. Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz (אני יודע שאין הרבה פרטים, אבל זה מה שהמחשב שלי נותן, זה מחובר למחשב) 2. Intel®©'04 Pentium® 4 506 SL8J8 2.66GHz/1M/533 3. Intel®©'04 Pentium® 4 506 SL8ZH 2.66GHz/2M/533 אשמח לקבל תשובה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
AMD Athlon II X4 640 Socket AM3 או Intel Core 2 Duo E7200 Tray או שעדיף בכלל AMD PHENOM אבל אני מחפש משהו עד 550 ש"ח גג תודה! כי אני רוצה לחבר לזה גם לוח-אם טוב! התקציב הכולל גם ללוח-אם זה 900 (ואני צריך לוח-אם שמתאים לDDR 2 RAM ) המחשב הוא מחשב למשחקים שכבר יש לי את החלקים הבאים 4GB DDR2 kingston 800 MGH nvidia geforce 9800 GT תודה לעוזרים!!!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב קצת עכשיו קשה לי להחליט איזה לוח עדיף לי לקנות GA-P43-ES3G או אחד הלוחות הסדרת הP43 או אפילו P45 או את ה DFI LP BI P43-T34 שמגיע עם 4GB DDR3 1066 ב900 שקל פחות או יותר וחשבתי לקנות E5300 או משהו בסגנון אם יש למישהו עצה על מה עדיף להשקיע זה יהיה נחמד אני מוכן להשקיע עד 1500 שח ואני צריך מעבד לוח וזכרונות יש לי כבר ספק חדש יחסית 650W של THERMALTAKE HDD ומארז יש כבר לא צריך להשקיע תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות בין שני המעבדים הנ"ל? יש תקציב לשניהם! המפרט שאני קונה הוא בעיקר למשחקים כבדים ואופיס! מה מתאים יותר. אשמח לתגובות ממבינים!!!!!!!!!!
-
- 60 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
עם כל הנושאים שנפתחו על זה, עוד לא הגעתי להחלטה חד משמעית... אל תציעו לי ללכת על DS4 כי זה לא בתקציב. עכשיו, DS3 או DFI? תשובה עם פירוטים =] תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 455 צפיות
-