מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
ה-cd והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי ב- dvice manager מופיע עליהם סימן קריאה מישהו יכול לעזור לע? נ.ב יש לי xp לאחרונה מחקתי את nero והתקנתי את easy cd creator
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ראיתי שאתם פה משבחים אותם מאד ועוד איזה חברה שאני לא זוכר את שמה. מה מייחד אותם נגיד מזכרונות של Kingstone?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי זכרון Hyundai 256MB PC100 CL3 , ופעם בחודשיים בערך, הוא משנה פתאום את ה CAS Latency ל 2 , למה זה קורה???
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
<אין פרסומות חינם!> להבא חבר'ה קראו את ההסכם שאתם חותמים עליו!
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן! הרצתי בדיקת זכרון בSANDRA וקיבלתי את הטיפ הבא: מסתבר שתזמוני הזכרון שלי לא נכונים ואני צריך להוריד אותם כדי לשפר ביצועים... איך אפשר לעשות את זה, ומה בדיוק אני צריך לשנות? מפרט: P3-800MHZ, לוח אם MSI-6309, עם ערכת שבבים של VIA, 256 MB SDRAM.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות לוח שיש לו Onboard Raid controller. זאת מכיוון שיש לי ארבעה HDDs ושני Cd-R. אני לא הולך להשתמש באף פונקציונאליות של ה-Raid, מלבד האפשרות לחבר התקני IDE נוספים. אני יודע שעל רוב הבקרים אי אפשר לחבר התקני ATAPI, אבל האם אתם מכירים לוח שיעשה לי בעיות בחיבור דיסקים קשיחים (כמובן בלי אף תצורת Raid!)?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה זה נותן והאם אפשר השוואה מקבילה עם אינטל
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה SANDRA ויש בה בנצ'מרק שאני לא מבין מה הוא אומר....
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של ASUS מדגם A7V333 (בלי רייד ו FireWire) הייתה לי גירס תביוס 1007, ושידרגתי לגרסה 1012.004 (גרסאת בטא). רציתי לשאול אם עוד מישהו ניסה את הגירסה הזאת, כי אני לא הכי מרוצה ממנה, אני כנראה ישדרג לגירסה 1011, כי היא לא בטא, למישה יש המלצות, הערות, הערות או כל דבר שיכול לעזור, אני ישמח לשמוע, תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תהיתי איזה לוח אם לקנות לפנטיום 4 מהשניים הבאים: ABIT Motherboard SA7: http://www.abit-usa.com/pt_main_backc902.html?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=SA7 או Gigabyte GA-8ST : http://www.giga-byte.com/products/8st.htm שניהם עולים כ 510 שקל.. בבקשה אל תציעו משהו אחר כי אני מרוצה מהציפסט הספציפי הזה של SIS, וכמו כן היתרון הוא במחיר הזול. נמקו את תשובתכם בבקשה. נב. שימו לב ל ABIT יש כרטיס קול התומך רק ב 2 ערוצים.. (לעומת 6 בגיגהבייט)
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
: אני עומד לרכוש מחשב חדש P4 שמטרותיו - עריכת וידאו (מתחיל)משחקים (לא חדישים). נדרש שכרטיס קול וכרטיס המסך לא יהיו על ה MB כדי להגן על ה MB במקרה שאלה נשרפים. לוח האם שהוצע לי - ABIT SA7. נכנסתי לאתר אך ישנם כמה דברים לא מובנים - זקוק לעזרה ופירושים של הנתונים: 3DR333 400/533 Mhz 133 Mhz QDR A133 5P האם יש טעם לרכוש כרטיס עם USB1.1? עד כמה 1 USB אנכרוניסטי מול USB2? האם ניתן לנטרל את כרטיס הקול על ה MB ולשלב שם כרטיס קול בחריץ נפרד? האם הMB הזה, תומך בכיבוי מחשב באמצעות תוכנה בלבד ללא לחיצה על כפתור הכיבוי? האם יש MB עדיף התומך בעבודה לא פחות מהירה באותו תקציב פחות או יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה קורה כאשר אני לא שם את הJAMPER בNORMAL ומוציא אותו בכלל אין לי כוח לכבות את המחשב עכשיו כי אני מוריד דברים מהאיטרטנט ;D ואי אפשר להוריד אותם בתוכנת הורדה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
טוב, מובן שהשאלה לא עד כדי כל מציאותית למשתמש הישראלי נכון להיום, אבל בכל זאת, על מה הייתם הולכים ? ה-OCZ שכבר הוכיח את עצמו כאחד הזכרונות הכי טובים שקיימים כיום, או על הקינגסטון המאוד מאוד טרי ? (שניתן אגב להשגה עכשיו בלמיר - www.lamir.co.il) מובן שכשמדברים על זכרונות בסדרי גודל כאלה הכוונה היא אוברקלוק עצבני
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מה זה גורם? זה נחשב OC? תודה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
התקציב שלי עוד עד 2300 ועדיף כמה שיותר פחות. לוח אם לשיקולכם מעבד לשיקולכם זכרונות , אם יש לי דואל אז כדאי לקנות 2 של 256 ואיזה? מארז חשבתי על על 6919. עדיף שתרשמו מחירים ואם כן מאיזה חנות לקחתם את המחירים.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני צריך ביקורת על לוח האם הזה - Gigabyte GA-7VT600 אני אהיה מאד שמח אם מישהו ימצא ביקורת עליו, וחייב באנגלית ! תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אז זהו, השבוע אני מזמין את המפרט לאוברקלוק המקסימלי שלי... Barton 2500 ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD ולגבי זכרונות: חשבתי ללכת על המושקין בלאק 3200 ואז פתאום ראיתי שיש גם מושקין בלאק 3200 LEVEL 2, ההפרש במחיר שלהם הוא מאד גבוה ולפי מה שהבנתי ההבדלים הם כאלה: LEVEL 1 ) 2-3-2 LEVEL 2 ) 2-2-2 זה כל ההבדל.. עכשיו, חשבתי על זה.... האם יש בכלל אפשרות להוריד את התזמונים (באוברקלוק) מתחת ל 2 2 2 עם לוח כמו שלי?? אם לא מה כל הענין של הLEVEL 2 נותן לי?? כי הרי עם ה LEVEL 1 אין בעיה לרדת ל 2 2 2 גם כן... ועוד משהו, שווה לי בכלל ללכת על המושקין בלאק 3500 ?? שהתזמונים שלו הם 2.5-4-4, אפשר להגיע איתו ל 2 2 2 ? הוא יתן לי בוצועים יותר טובים באוברקלוק? אני בכלל יינצל אותו? תודה לכו…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
איך הוא? האם הוא שווה או שכדאי להוסיף עוד 200 ש"ח כדי לקחת את גרסת ה-Delux ? והאם בכל זאת יהיה ניתן לעשות בו OC קטנטן? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
המלצה על לוח אם של אינטל למעבד 2GHZ לזיכרון DDR 512MB שלא יהיה זול ולא יקר.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא אותם בארץ? בעיקר את ה- EPIA (נשמע קצת מצחיק כשמבטאים)
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הלוח האם של המחב הישן שלי נשרף ואני רוצה לא לקנות אותו לוח אם ישן אלה חדש אבל אני רוצה לשמור על הקייס הישן שלי שהוא מתאים למדר בורד ישן של micro atx והייתי רוצה לדעת האם החדש שאני קונה שגם הוא micro atx יהיה בגודל דומה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות את הלוח של אסוס A7N8X דלוקס V2 אני יכול להשיג אותו בכ-750 שקל. האם הוא שווה את זה? בעיקרון אמרו לי שלא שווה כי הוא יקר מידי אבל המחיר הזה נראה לי טוב עכשיו השאלה איך הוא והאם יש משהו שאני יכול להשיג יותר טוב כי אני מחפש משהו באמת איכותי. והאם יש ללוח הזה בעיות עם זכרונות של קרוסיר? כי ככה שמעתי.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מה ההבדל? האם ההבדל שווה את הכסף? ובכלל האם שווה לי לקנות CROSSAIR ולא משהו אחר? אם כן תנו הצעות ולינקים (גם של אתרים הארה"ב)! בתודה Anas-Nanas
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
לוח VIA KM400 עם הכרטיס מסך המובנה של VIA. הוא עולה רק 400 ש"ח והוא MINI ATX. נניח שאני צריך אותו למערכת שהיא לעבודה משרדית מינימלית (אימייל וCDים עם תמונות), יחובר אליו הLCD 15" של LG. לקנות?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-