מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אז כך... הלכתי לחבר לבדוק את המחשב החדש שלו. הוא אמר שיש לו מעבד P-4 2400 . ראיתי שהמחשב מראה שיש לו 1800. הלכתי ל הגדרות של ה-BIOS וראיתי שה-BUS הוא 100 , כיוונתי אותו ל133 , והמחשב התחיל לרשום 2400 אז... האם יש לי עכשיו מעבד 1800 שעובד קשה מידי ולכן מראה כאילו הוא 2400 (האם רימו אותו?) או תמיד הוא היה 2400 , אבל כשמכרו לחבר שלי מחשב שכחו להגדיר משהו? תודה לכולכם.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם P4G8X DELUXE ויש לי שני זכרונות 256 DDR של קינג סטון ומצב הDUEL אינו פועל (נראה לי) מדוע ואיך אני יכול לראות אם זה נכון ואיך להפוך את מצב הDUEL לתפקד ??? תודה מראש :saint:
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש לוח ל AMD XP שיהיו לו המאפיינים הבאים: 1. כרטיס מסך OnBoard. 2. כרטיס קול O.B. 3. כרטיס רשת O.B. 4. יציאות USB 2 (כמה שיותר...) או אולי כדאי חלופה אחרת זולה יותר מהקונפיגורציה הזו. המחשב לא ישמש למשחקים!!! מחפש את האופציה הזולה ביותר שתדע "לדבר" עם מצלמה דיגיטלית וכו'... ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב אינטל פטיום 4 2.53 80 גגה ראידון 9700 פרו .. 80 גגה שתי זוכרנות של 256 מהירות 400 ... עכשיו זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 עכשיו את הזכורנות שמתי dual ddr אבל שזה dual ddr אין יש הוהובים במשחקים וכל מני דברים ... לא קשורים ...שחורים כאלה לא יודע אך להסביר ! עכשיו שזה לא dual ddr הכל טוב ... חבר שלי אמר יכל להיות הגדרה בה bios אבל אני לא יודע ! זה שהרכיב לי את המחשב מברר לי ... עוד לא שלמתי הוא אצלי ...המחשב עכשיו . רמקולים בהתחלה . קניתי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_705&products_id=3036 אוי אולוהים הםםםם גרועים לא שומעים טוב בכללל.. אז לא משנה יש לי כרטיס קול קראטיב 5.1 ... עכשיו יש לי 700 שח לקנות …
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
טוב מכיוון שחבר שלי מתכוון לקנות באנדל חדש...הוא דיי בונה על הלוח אם הזה כקניה שלו, הוא לא מתכנן שום אוברקלוק....הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים שיש ברשותם את הלוח אם הזה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם לצפות לבעיות? התנגשויות חומרה וכאלה או שהכל אמור להיות בסדר? וכשאני אומר הכל מותקן אני מתכוון לווינדוס אקס פי מעודכנת, וידיאו קודקים, משחקים ...
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
איזה סוג זיכרון יותר טוב סמסונג או יונדאי? מה כדאי לקנות? יונדאי 256 עולה 280 וסמסנוג 256 עולה 389..... מה יותר שווה????
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אוקיי אז לפי כל הנתונים יש לי מעבד 1.6 A ! כי על הלוח אם שלי כתוב SOCKET 478 אבל ! סנדרה במראה משהו שונה וזה כל הזמן מציק לי! :-\
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי לוח אם D850MV איך אני יודע אם הוא תומך בRAID והאים כל דיסק קשיח תומך בRAID. תודה. יאיר.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בורד למעבד xp2000 עם זיכרונות ddr 333 איזה כדאי .? gigabyte http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1450339673.htm או Chaintech http://www.pchardware.co.il/docs/pd-405976454.htm ואם אפשר בבקשה פירוט למה תודה
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הרצתי את memtest 86 גרסה 3.0 וקיבלתי 98307 ERRORS יש לי את ה 3200 ,256MB של winbond האם המצב הזה בסדר? ואיך בכלל מבינים משהו ממה שכתוב שם ומה הבדיקות שצריך לבחור? אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור ובכלל להסביר עליה קצת יותר...
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הבנצ'מארק הזה למעשה בודק ? מה מסמל הסרגל האדום ומה מסמל הסרגל הכחול , ומה מסמלים שאר הסרגלים ? ועוד שאלה קטנה, יש עוד באנצ'מארק ב Sandra שמשתמשים בו הרבה, לא הצלחתי למצוא תמונה שלו עכשיו, אבל זה באנצ'מארק למעבד. מה הוא בודק ? תודה למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
צ'יפסט: יש לי את שני הצ'יפסטים הבאים: 1. VIA VT82C694Z (VIA Apollo Pro133Z 2. VIA VT82C686A PCIset מה יתן לי העידכון של הדריבר לצ'יפסטים? הארד דיסק: יש לי כרגע הרדיסק של מקסטור 40GB, אני מעוניין לקנות הארד דיסק של 60GB עם 8MB Buffer. של איזה יצרן כדי לקנות? מה המחיר של הארד דיסק כזה? זיכרון: יש לי כרגע סטיק אחד של 128MB SDRAM, אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד של 512MB SDRAM האם זה בסדר שיש שני סטיקים שונים בגודלם? מה מחיר של סטיק כזה? נ.ב. תתיחסו בבקשה למפרט שלי, במיוחד ללוח אם ולמעבד
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו בבקשה שייתן לי לינק לתוכנה שבודקת תקינות של זכרונות. אני מתכוון תוכנה בדוס שבודקת תא - תא בזכרון... (אני כמעט בטוח שיש כזו תוכנה).
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, שדרגשתי היום את המחשב מפנטיום 4 ל-AMD וראיתי באתר של Gigabyte שיש גרסת ביוס חדשה, אני רוצה לעדכן את הביוס לגרסה הכי חדשה, מה אני צריך לעשות? הורדתי את הביוס גרסה F10, פרקתי את הקבצים דרך Winzip לשולחן עבודה, אפשר לעדכן ישירות מהווינדוס או שצריך לעשות משהו אחר? הנה תמונה של הקבצים: תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה אני צריך להתקין? מה לעשות שהוא יתן את הביצועים המקסימלים?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
סליחה על הבורות ??? , אבל מה זה מכפלה של מעבד? תודה. יאיר.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
1)הלוח החדש של אפוקס מציג חידוש לעומת ה8RDA+? מה יהיה מחירו ומה השתנה בו? 2)זכרונות GEIL טובים ל O/C (לפחות ברמה של ווינבונד)? לפני כמה זמן יצאו זכרונות 3500 ו3700 שלהם, הם יהיו טובים יחד עם 8RDA?+ ל O/C רצחני? תודה מראש למגיבים!
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
נמכר אצל הדובים ! 850 ש"ח... עדיין יותר זול מהאסוס ! לדעתי עם אתה O/C'ר שווה להשקיע את ה-140 שקל האלה, גם הכרטיס מסך שלו נחמד ביותר בתור אונבורד.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
או שאין כול כך הבדל משמעותי לפחות בביצועים בינו לבין ה 2400 + .....!??!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה.. לפני בערך שבוע קיבלתי בחזרה את המחשב אחרי שהחליפו לו את הלוח והמעבד במסגרת האחריות שהייתה עליהם. הלוח הוא GA-7DX+ והמעבד הוא 1700+ 0.18micron. גוף קירור המעבד הוא אותו אחד כמו גוף הקרור הקודם שהיה על הלוח והכל אותו דבר, רק מה עכשיו טמפרטורות המעבד אפילו לפי הביוס הם בסביבות 80 מעלות לעומת זאת בלוח הקודם שגם גרסת הביוס הייתה יותר ישנה היה בסביבות ה 40.. אני יודע שהרבה לוחות של ג'יגה יש בעיה של מנטר הטמפרטורה שהוא לא מקוון טוב.. אז מה שאני לא יודע זה אולי זה בגלל דרסת הביוס או בגלל מנטר הטמפרטורה.. עוד משהו שעלה לי זה נגעתי בגוף קירור המעבד כשאני עובד על המחשב והוא ממש לא חם.. אז יכול להיות שבחנות לא הרכיבו לי טוב את הגוף קירור על המעבד או לא שמו משחה טרמית והטמפרט…
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
תודה מראש. לא לOC ... אבל אולי בעתיד כן . מבחינת הביצועים ... מי יותר טוב ?
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-